Ruoka, Terveys ja hyvä olo

Halloumisalaatti – Tästä ei salaatti enää paljoa parane!

Halloumisalaatti sopii täydellisesti juustohimotukseen! Feta tuo suolaisen ja narskuvan halloumin…

Halloumisalaatti sopii täydellisesti juustohimotukseen! Feta tuo suolaisen ja narskuvan halloumin rinnalle täyteläisyyttä ja vihannekset raikastavat ja tasapainottavat makua.

Paahdetut pinjansiemenet ja makeat viinirypäleet sopivat täydellisesti juustojen kylkeen.

Tästä ei salaatti paljoa enää parane! Ah, oikea herkkusalaatti!

Halloumisalaatti - Tästä ei salaatti enää paljoa parane!

Halloumisalaatti

noin 4 hengelle

1 ruukku jääsalaattia

1/2 pussi kotimaista baby-pinaattia

kourallinen kirsikkatomaatteja

puolikas kurkku

3 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja

tummia viinirypäleitä

kalamata-oliiveja

kevätsipulia

halutessasi sinimailasen ituja (meiltä löytyi jääkaapista niin iskin sekaan)

1 pkt halloumia

1/2 pkt fetaa

pinjansiemeniä

Halloumisalaatin päälle:

mustapippuria

suolaa

balsamicoa

oliiviöljyä

1. Revi kulhon pohjalle salaatti. Huuhtele baby-pinaatti ja lisää kulhoon. Pese ja pilko vihannekset. Määrät ovat suuntaa antavia, laita vihanneksia sen verran kuin hyvältä tuntuu.

2. Lisää vihannekset kulhoon. Murenna feta salaatin päälle.

3. Pilko halloumi viipaleiksi ja paahda viipaleet kuivalla pannulla tai grillissä. Lisää viipaleet salaatin päälle. Paahda pinjansiemeniä kuivalla pannulla ja lisää salaattiin.

4. Mausta salaatti pippurilla, suolalla, balsamicolla ja oliiviöljyllä.

Halloumisalaatti - Tästä ei salaatti enää paljoa parane!

<3: Inka I

FACEBOOK / INSTAGRAM / TWITTER

Katso myös nämä reseptit:

Helppo ja ruokaisa fetasalaatti uudella tavalla

Prosciutto-mozzarellasalaatti – täynnä täydellisiä makuja!

Top 9: Tässä ovat blogini parhaat salaatit

Kaikki viikon arkiruoat alle 80 eurolla – katso reseptit!

4 Kommentit

 • Minnea/Minnean muruja toukokuu 9, 2017 at 10:19 am

  Tää kyllä näyttää ihan täydelliseltä salaatilta! Kiitti reseptistä! Testiin menee!

  Vastaa
  • inkaikonen toukokuu 10, 2017 at 11:38 am

   Kiitos! Kieltämättä ainakin meikäläisen makuhermoilla täydellisyyttä hipoi ;) :D Ollos hyvä! Toivottavasti maistuu!

   Vastaa
 • Billek joulukuu 17, 2017 at 3:42 pm

  Yllättävän sekava kokonaisuus vaikka näytti hyvältä. Ihmettelin hieman viinirypäleen, oliivin ja sinimailasen idun kokonaisuutta mutta luotin ulkonäköön. Ei olisi kannattanut. Kyseessä on aika tavallinen makujen sekamelska joka näyttää hyvältä kuvissa ja paperissa.

  Jos muuten suositellaan balsamiviinietikkaa, olisi kiva jos mainittaisiin onko vaalea vai punainen hyvä tähän.

  Hukkaan heitettyä aikaa ja hyviä kalliita raaka-aineita!

  Vastaa
  • inkaikonen joulukuu 20, 2017 at 12:12 pm

   Hei Billek! Kiitos kommentistasi. Harmi kuulla, ettei tämä resepti ollut sinulle mieluinen. Sinimailasen ituja sai laittaa halutessaan, mä laitoin, kun löytyi kaapista ja rakastan niitä missä tahansa ruuassa. Viinirypäleen makeus ja oliivien suolaisuus sopivat mielestäni loistavasti yhteen mutta nämähän ovat makuasioita. Itse rakastan tätä salaattia ja sitä ovat monet ystävänikin kehuneet, mutta makuasioista ei voi kiistellä :) Balsamicon voi valita myös mieltymyksensä mukaan. Hyvää joulua!

   Vastaa

  Leave a Comment

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Tää resepti oli Facebookin puolella ihan hullun suosittu - enkä ihmettele! 🙌🏻 Jos sä oot mangon ja 🥥 fani, sun on pakko testaa tää! Kookoksinen chiavanukas mangokermalla on hurmannut jo monet mun ystävät. Inspiraationsa tää herkku on saanut @rootshelsinki -kahvilasta. Resepti blogissa, suora linkki biossa.
#newblogpost #inkaicom #chiapudding #coconutchiapudding #mangocream #coconut #mango #oatcream #dairyfree #veganfood #veganrecipes #healthyrecipes #recipes #breakfast #healthybreakfast #instafood #foodgram #foodgasm #inkai
  • Iiks, olen innoissani saadessani jakaa teille rakastamani @greenstreet.fi’n raakakakkureseptin. Tämä täyteläinen mutta raikas mango-vadelmakakku hurmaa takuulla kesäjuhlissa. Resepti blogissa, linkki biossa 🍰
#newblogpost #mangocake #rasberrycake #rawcake #greenstreetfi #cakelover #palakakkua #kohtiunelmia #raakakakku #resepti #recipe #healthyfood #healthylifestyle #healthyrecipe #instafood #foodgram #instabake #baking #bakingacake #cakedecorating #kakku #inkai #inkaicom
  • Lepo, johon kuuluu uni ja palautuminen, ei ole oma yksittäinen osastonsa vaan kaikki vaikuttaa kaikkeen. Jotta nukut ja palaudut, täytyy liikkua, syödä hyvin, pitää ihmissuhteet kunnossa, olla katto pään päällä ja helliä mieltä. Jos yksi noista rakennuspalikoista uhkaa romahtaa, muut vieressä alkavat tutista perustuksissaan. Jos et nuku, et palaudu etkä jaksa liikkua tai syödä terveellisesti.
▪️
Nämä palikat vaativat tasapainoa. Meillä kaikilla on 24 tuntia. Jos annat voimavaroistasi isoimman kakun työlle, muille elämän osa-alueille ei jääkään aikaa tai energiaa ja lopulta se työmuurahaisena ahertaminen päättyy kuin seinään, koska kokonaisuus ei ole tasapainossa. Et ole pitänyt huolta itsestäsi. Tämä on monelle varmasti tuttua ja usein kantapään kautta opittua, mutta arjessa tasapaino monesti unohtuu. Niin myös itseltäni. Lue vinkkejä palautumiseen blogista ja osallistu kilpailuun! 💙
📷: @markojuhan1
#blogpost #recovery #sleeping #diet #training #mentalhealth #stressfree #work #relationships #balance #tfw #trainingmotivation #trainingforwarriors #tfwhelsinki #joo #hallussa #weightlifting #workout #wellness #wellnessblogger #kilpailu #arvonta
  • Voisiko maailman ihanin @idajokikunnas muuttaa meille ja tehdä joka päivä taikojaan? En pese mun meikkejä ikinä.
#nofilterneeded #photoshoot #makeup #makeupartist #photography #lovemylook #redlips #curlyhair #beauty #meikki #meikkitaiteilija #idaiholla
  • Sain kuulla shokkiuutisia palautumisestani, mikä sai minut pelkäämään. Entä, jos seinä tulee vastaan ja kroppani pistää tälle menolle täydellisen stopin? Lue lisää blogista ja osallistu samalla kilpailuun, jossa voit voittaa huikean @tfwhelsinki x @foodin -tuotepaketin. Suora linkki biossa! 📷: @markojuhan1
#newblogpost #tfw #trainingforwarriors #tfwhelsinki #hallussa #joo #weightlifting #trainingforlife #workout #training #wellness #wellnessblogger #recovery #relaxing #stressfree #balance #mentalhealth #sleep #sleeping #trainingmotivation #kilpailu #arvonta #competition