Matkat, Muoti ja kauneus

Kuivashampoo ja 9 muuta must have -tuotetta aurinkolomalle

Oletko lomalle aurinkoon? Nyt loppuu se pähkäily, että mitä aurinkorasvaa…

Oletko lomalle aurinkoon? Nyt loppuu se pähkäily, että mitä aurinkorasvaa tai mistä löydän hyvän matkakokoisen tuotteen. Kasasin listan parhaista tuotteista, jotka kannattaa pakata mukaan.

kuivashampoo

10 must have -tuotetta aurinkolomalle

1. Sudion langattomat Regent-kuulokkeet, 89 e*

Tykkään kuunnella aaltojen liplatuksen lisäksi aurinkolomilla musiikkia niin rannalla loikoillessa kuin lenkkeillessäkin. Sudion kuulokkeet ovat ihan super kätevät langattomuutensa ansiosta! Ja hei, tyyli ennen kaikkea – kuinka kauniit kuulokkeet voivatkaan olla! Näissä on erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja kuulokkeet ovat helppokäyttöiset (toisin kuin monet muut langattomat, argh) ja pysyvät hyvin vauhdissa mukana.

2. Batisten matkakokoinen Tropical-kuivashampoo, 3,90 e/50 ml*

I <3 Batiste! Olen käyttänyt merkin kuivashampoita jo vuosia ja erityisesti rakastunut ruskeille hiuksille tarkoitettuun shampooseen. Sitä ei vain vielä saa matkakokoisena (vink, vink, valmistaja), mutta ah, tämä Tropical tuoksuu taivaalliselle eikä jätä vaaleita läikkiä tummiin hiuksiin! Kuivashampoo on lomilla must have. Sillä voi pidentää pesuväliä, mutta myös tuuheuttaa hiuksia, jolloin et tarvitse välttämättä mukaan erillisiä muotoilutuotteita.

3. Lovefreshin matkakokoinen Grapefruit-deodorantti, 7 e/15 ml*

Tähän asti paras testaamani luomudödö! Lovefreshin tuotteet ovat mulle päivittäisessä käytössä. Niiden tuoksu on mieletön ja ne pitävät hienhajun todella tehokkaasti loitolla. Ja merkillä on myös matkakokoinen dödö! Täydellistä! Putkilo on suloisen pieni mutta sitäkin riittoisampi.

4. Korresin Bellflower-tuoksu, 48 e/50 ml*

Luonnollinen hajuvesi, jonka makean kukkainen mutta silti hedelmäisen raikas tuoksu sopii täydellisesti auringon alle. Tämä on ollut yksi luottotuoksuistani jo useamman pullon verran.

5. Lieracin Sunissime-aurinkorasva kasvoille SPF 30norm. 36 e/40 ml*

Täydellinen aurinkorasva kasvoille kovaan paahteeseen. Patentoidun anti-aging-suojan sisältävän tuotteen koostumus on lähes nestemäinen ja tuote levittyy sen ansiosta todella hyvin ja nopeasti. Pieni määrä riittää koko kasvoille ja dekolteelle. Tuote on täydellinen meikin alle, sillä se ei jätä ihoa tahmaiseksi. Mieto tuoksu.

kuivashampoo

6. Piz Buinin huulirasva SPF 30, 5,60e/4,9 g*

Muista suojata auringossa myös huulet! Se tuntuu monilta unohtuvan… Piz Buinin huulirasva levittyy hyvin, ei tahmaa ja pysyy hyvin huulissa.

7. Algamariksen aurinkosuojaspray SPF 30, 26,90 e/125 ml*

Algamariksen aurinkosuojaspray on kerännyt paljon kehuja – eikä suotta! Isoimmat aplodit tuote ansaisee koostumuksestaan – ja okei, mielettömästä tuoksustaan! Vihdoin luonnollinen aurinkorasva, jossa on ohuen ohut, lähes juokseva koostumus! Tuote levittyy kuin unelma eikä tahmaa lainkaan. Aurinkorasva suojaa samalla kosteuttaen ja raviten ihoa.

8. Algamariksen sävyttävä aurinkorasva kasvoille SPF 3021,90 e/50 ml*

Sävyttävä aurinkovoide on ehdottomasti paras aurinkosuoja kasvoille, jota olen käyttänyt. Koostumus ei tahmaa. Tuotteessa on mieto, herkullinen tuoksu. Parasta on, että et tarvitse lomalla meikkiä kasvoille! Vaalea versio sopii hyvin ainakin meikäläisen vaaleahkolle iholle. Tuote tasoittaa ihoa ja antaa terveen hehkun.

9. Ziajan itseruskettava liina, 1,90 e*

Kalkkilaivan kapteenina ei ole kiva lähteä aurinkolomalle. Ziajan edulliset ja helppokäyttöiset itseruskettava liinat ovatkin must! Pyyhi kasvot ja dekoltee illalla liinalla ja aamun mennessä olet saanut kevyen päivetyksen. Tuote imeytyy nopeasti ja sen päälle voi levittää yövoiteen.

10. Treat Collectionin kynsilakanpoistolaput, 33,90 e/25 kappaletta*

Tuote, jota koirankin rakastaa! :D Hän sekoaa tuotteen öljypohjaiseen tuoksuun. Kelatkaa, koira, joka rakastaa kynsilakanpoistoainetta. Tämä on oikeasti tehokas luonnollinen kynsilakanpoistoaine! Tuote poistaa lakat hyvin mutta kynsille hellävaraisesti. Ja mikä parasta, laput kulkevat helposti matkalla mukana.

Mitkä ovat sun kosmetiikkasuosikkeja lomamatkalle?

kuivashampoo

* = tuotteet saatu

<3: Inka I

P.S. Voit tutustua muhun myös FacebookissaInstagramissaTwitterissä, Pinterestissä, Bloglovinissa ja Snapchatissa käyttäjänimellä @inka.ikonen.

Lue myös:

Katso parhaat aurinkorasvat – koostumus yksi tärkeimmistä kriteereistä!

Tässä ne nyt tulevat: parhaat itseruskettavat

Lomamatka Malesiassa – tällaista en ole koskaan aiemmin kokenut

Kuinka viettää oikeasti palauttava kesäloma?

2 Kommentit

 • Iina / MouMou lokakuu 13, 2017 at 9:39 pm

  Noi kynsilakanpoistolaput on maailman parhaita!:)

  Vastaa
  • inkaikonen lokakuu 17, 2017 at 11:05 am

   Niin on! Ihan mielettömiä! <3

   Vastaa

  Leave a Comment

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • KILPAILU 💜
BodyBoomin ihanat kahvikuorinnat ovat saaneet niin minut kuin monet ystäväni sekaisin! Huumaavan tuoksuiset ja tehokkaasti kuorivat tuotteet koukuttavat. Nyt teilläkin on mahdollisuus hemmotella kehoa ja aisteja BodyBoomin tuotepaketilla. Arvon teille normaalikokoiset original- ja kookoskuorinnat sekä minikokoiselta greippi-, banaani- ja mangokuorinnat. 🍌🥥☕️ Palkinnon arvo on 52,50 euroa. Näin osallistut arvontaan:
✔️ Tykkää tästä kuvasta Instagramissa tai Facebookissa 30.9. mennessä.
✔️ Seuraa Instagram-tiliäni.
✔️ Psst! Tuplaa mahdollisuutesi voittaa ja osallistu kilpailuun myös Facebook-tililläni. Facebookista löydät minut nimellä @ inkaiblogi. Arvonnan voittaja ilmoitetaan molemmilla tileillä. Onnea matkaan! 🙌🏻❤️ Instagram ei ole mukana arvonnassa.
#bodyboom #bodyboom_official #exfoliation #exfoliate #coffee #coffeebrown #skincare #bodycare #competition #arvonta #kilpailu #kahvikuorinta #kuorinta #kuorintavoide
  • Juttelin tällä viikolla ystäväni @annavihervaarasta kanssa siitä, mitä jengi täällä Instagramissa kaipaa. Tuntuu, että se on ollu puheenaihe muuallakin, kuten #evslive’n tuoreimmalla kaudella.
Mietin, alkaako siloiteltujen kuvien aika olla ohi ja kaivataanko tänne enemmän rosoa, säröjä ja aitoutta. Tarvitseeko niitä edes laittaa vastakkain. Vai onko kummallekin tarvetta? Mitä mieltä olet? 💜
#photography #photos #instafeed #photooftheday #nofilterneeded #authenticity #reality #filter #nofilter #photoshop #thoughtoftheday #blogger #socialmediainfluencer
  • Sweet dreams ⭐️
#goodnightsleeptight #goodnight #goodnightpost #cottage #cottagelife #cottagestyle #cottagedecor #cabin #cabinfever #cabinstyle #cabindecor #interiordesign #mökki #mökkielämää #mökkilife #villahauho
  • Me ollaan oltu kimpassa vajaa kuus vuotta. Eilen katsottiin toisiamme ja tajuttiin, että meillä on hymykuopat täsmälleen samassa kohtaa. Vasemmalla puolella selkeä piste, oikealla puolella pidempi viiru. Hassua. Kai sitä on tullut niin paljon yhdessä naurettua, että jäljet alkavat jo näkyä.
#loveofmylife #mysoulmate #soulmates #mylove #bff #relationshipgoals #relationship #bestfriends #boyfriendgoals #smilemore #laughter #dimplesmile
  • Keskustassa asuminen on alkanut viimeisen vuoden aikana ahdistaa mua todella paljon. Jatkuvat aistiärsykkeet kuormittaa ja kiristää mun pinnaa.
Kaipaan koko ajan enemmän luontoa, hiljaisuutta.
Sitten mun ystävä tarjoaa pakokeinon äänten kakofoniasta mökilleen. Ja tää ei oo mikä tahansa mökinrotisko vaan maailman suloisin piilopirtti, jossa kaikki ympärillä on kaunista ja puhdasta. Voi vain keskittyä rentoutumaan ja fiilistelemään. Kiitos siis #villahauho ja @pengerkadunheidi ❤️ Te nostatitte mökkikuumeen tappiin.
#cabin #cabinfever #cottage #cottagestyle #cottageinterior #countryside #countrystyle #interiordesign #interior #mökki #mökkielämää #mökkikuume #peaceful #serenity #happyplace #peacefulplace