Kaupalliset yhteistyöt, Terveys ja hyvä olo, Treeni

Miten jooga on vaikuttanut ahdistukseeni? Osallistu kilpailuun!

Tiedätkö sen olon, kun päässä pyörii noin sata kelaa, ylikuumenneet…
Kaupallisessa yhteistyössä: EtnoFitness

Tiedätkö sen olon, kun päässä pyörii noin sata kelaa, ylikuumenneet aivot tuntuvat sulavan, rintaa puristaa etkä pysty istumaan aloillasi?

Olen aina ollut kova tekijä ja suorittaja. Kaikki vuorokauden tunnit on pitänyt käyttää tehokkaasti hyödykseen. Olen sykkinyt hetkestä toiseen. Miettinyt jo siirtoa seuraavaan. Olen paahtanut niin kovaa eteenpäin, ettei mieleeni ole tullut pysähtyä. Koska suorittajana olen kokenut itseni merkitykselliseksi vain silloin, kun olen tehnyt jotain. Ja toisaalta jatkuva tekeminen on vienyt ajatukseni pois negatiivisista tunteista. En ole uskaltanut kohdata niitä.

Viimeisen parin vuoden aikana tilanne on alkanut muuttua. Ensin aloin tiedostaa jatkuvan suorittamiseni ja kuunnella kehoani. Miksi minua ahdistaa?

Kävin itseni kanssa läpi pitkän ajatusprosessin. Jos en pysähdy, eikö ole vaarana, että missaan jotain? En ainakaan pysty nauttimaan käsillä olevasta hetkestä, kun en ole siinä hetkessä läsnä. Kun kehoni on ollut paikassa x, mieleni on kirmannut jo kaukana edessä.

jooga etnofitness
jooga etnofitness

Jooga on vastapainoa

Tiesin, että jotain oli tehtävä. Mun piti oppia hillitsemään suorittajaa ja annettava sille vastapainoa. Karsin vapaa-ajastani suoritteita, kuten puuduttavan kuntosaliharjoittelun. Se tuntui vain työpäivän jatkeelta, kun piiskasin itseäni suorittamaan liikesarjat yhä kovemmin, vaikka mieleni kapinoi vastaan.

Palasin nuoruuteni rakkauden tanssin ja joogan pariin. Olen kuullut monen kaltaiseni suorittajan sanoneen, että ”jooga ei ole mun juttu. Kaipaan liikunnalta kovaa menoa ja hikeä.” Niin kaipaan minäkin, mutta se tarvitsee vastapainoa.

Sitä jooga minulle on. Vastapainoa kovalle suorittamiselle ja hetki, jolloin todella kuuntelen kehoani ja pyrin olemaan siinä yhdessä hetkessä edes sen tunnin harjoituksen ajan.

Kotona meditoin joka aamu pienen hetken, mutta kotijooga ei ole toistaiseksi sopinut minulle. Jotta voin keskittyä vain kehooni ja hiljentää mieleni, kaipaan hiljaisen ja seesteisen tilan. Siksi käyn joogassa EtnoFitnessillä.

jooga etnofitness
jooga etnofitness

Rauhallinen, restoratiivinen ja terapeuttinen yin-jooga on rauhoittanut mielen, rentouttanut stressaavan olon ja toisaalta purkanut pahaa mieltä ja ahdistusta. On siellä tunneilla tullut nimittäin itkettyäkin. Viimeksi läheiseni poismenoa. Mutta se on tuntunut vapauttavalta, puristus rinnalla on helpottanut ja olen voinut hengittää vapaammin. Lisäksi syvävenyttävä yin-jooga on parantanut kehoni liikkuvuutta, avannut pahojakin jumeja ja vetreyttänyt koko kehoa.

Virtaava, energisoiva flow-jooga on vahvistanut kehoani, erityisesti keskivartaloa ja parantanut tasapainoani. EtnoFitnessinn flow- ja yin-joogan yhdistelmä After work -jooga perjantaina iltapäivällä on ollut ihana päätös arkiviikolle. Se sulattaa viikon kiireet, rentouttaa ja energisoi viikonloppuun. Arki-iltana oleva yin taas palauttaa rankemmasta treenistä.

Säännöllinen joogaaminen on auttanut suunnattoman paljon. Sen avulla olen oppinut antamaan itselleni arvoa. Osaan helpommin hiljentää päässä raksuttavat kelat, sulauttaa kehon ja mielen yhteen ja hengittää tässä ajassa ja paikassa. Joogan avulla saan laskettua stressitasot ja rentouduttua. Se on auttanut rauhoittumiseen ja nukahtamiseen. Joka kerta lähtiessäni joogatunnilta, oloni on seesteinen ja onnellinen.

jooga etnofitness
jooga etnofitness

Kilpailu

Haluaisitko sinäkin pysähtyä hetkeksi joogamatolle? Kommentoi postausta ja voita!

Arvon kaikkien kommentoijien kesken useita kolmen kerran Kesäkortteja EtnoFitnessille. Kesäkortin kerrat saa käyttää haluamillaan tunneilla 21.5.-5.7. välisenä aikana. Pääset testaamaan vaikka joogaa tai mielettömiä  tanssitunteja. Voit tutustua tunteihin täällä.

Arvonta on voimassa 10.5. asti. Voittaja ilmoitetaan postauksen kommenteissa.

Alekoodi

Saan myös antaa teille kaikille alekoodin, jolla pääsette EtnoFitnessin kesäkauden tunneille alennettuun hintaan. Kesäkausi on 21.5.-30.8.

Koodilla INKAKESÄ saatte 20 prosenttia alennusta 20.5. saakka. Alennusta saa 5, 10 tai 15 kerran Kesäkorteista sekä 4 viikon tiiviskursseista. Ilmoittaudu mukaan EtnoFitnessin verkkokaupan kautta ja syötä koodi sille varattuun kohtaan.

Kilpailu on päättynyt.

Ohjeet voittajille

EtnoFitness oli kesän kunniaksi hyvin anteliaalla tuulella ja antoi minun arpoa peräti 12 kolmen kerran tanssikortteja teille!

Voittajat ovat:

– heidi
– Anna N.
– Jj
– Titta
– Jessica R.
– Sanna
– Jaana Korpela
– Maija
– Johanna
– Inka
– Julia
– Minna Viander

Tanssikortin kolme kertaa voit käyttää Kesätunneilla 5.7. mennessä. Korttia ei tarvitse noutaa etukäteen vaan se odottaa teidä nimellänne varustettuna EtnoFitnessin vastaanotossa, kun tulet käyttämään korttia ensikertaa.

Kesätunneille ei tarvitse varata paikkaa etukäteen, vaan voit mennä tunnille silloin, kun sinulle sopii. Tuntien aikataulun näet täältä. Sivulle päivitetään myös, jos tunteihin on tullut poikkeuksia tai jos ne ovat täynnä kevätkertojen korvaajista.

Onnea vielä voittajille ja nähdään tunneilla! Vedä hihasta, jos satut samoille tunneille. Meikäläistä näkyy ainakin yinissä, dancehallissa ja reggaetonissa.

Kuvat: Marko Juhani

<3: Inka I

FACEBOOK / INSTAGRAM / TWITTER

Lue myös:

Miten twerkkaus sai minut rakastamaan kehoani? Katso video!

Nopein lääke stressiin

Unettomuus – kun elämästäni tuli helvettiä

36 Kommentit

 • heidi huhtikuu 29, 2018 at 5:52 pm

  Ying-jooga on auttanut oman tasapainon löytämiseen. Kun minulla todettiin kilpirauhasenvajaatoiminta tuntui kun harmaa verho olisi silmien edestä vedetty pois ja samalla jooga oli hyvä tapa etsiä sisäistä tasapainoa.

  Vastaa
  • Inka I toukokuu 20, 2018 at 1:59 pm

   Hei heidi!

   Ihanaa, että olet löytänyt tasapainoa yinistä. Mahtavaa, että jooga on auttanut sinua!

   Vastaa
 • Mirca Seppänen huhtikuu 29, 2018 at 6:37 pm

  Mukana!

  Vastaa
 • Anna N. huhtikuu 29, 2018 at 6:43 pm

  Jooga&tanssi, maailman paras combo! Etnofitness onkin tuttu paikka, mahtavat ohjaajat ja lämmin tunnelma. Pitkän tauon jälkeen olisi ihana startata kesä etnolla 😍

  Vastaa
  • Inka I toukokuu 20, 2018 at 1:59 pm

   No, sanopa muuta Anna! Niin on <3 Ihana kuulla, että pidät EtnoFitnessistä. Se on mahtava paikka! Pääset starttaamaan! <3

   Vastaa
 • Jj huhtikuu 30, 2018 at 10:29 am

  Kylläpä taas osui täällä suoraan suorittajan hermokeskukseen. Olen joskus kotona tehnyt omatoimisia voima-jooga-liikkeitä ja niistäkin on nopeasti saanut itselleen ’kivan’ olon. Kuitenkin se toimisi ehkä paremmin myös ohjattuna. Mikä ikinä saa mielen nollaamaan on 👌🏻

  Vastaa
  • Inka I toukokuu 20, 2018 at 2:00 pm

   Hei Jj! <3

   Kyllä, jooga auttaa yllättävän nopeasti :) Joogatunnilla ja joogasalissa mä pystyn vielä paremmin hiljentämään ajatukseni ja unohtamaan ympäristöni.

   Vastaa
 • Titta toukokuu 1, 2018 at 6:46 pm

  Olen halunnut kokeilla joogaa jo pidemmän aikaa! Tämä sun teksti vaan vahvisti ajatuksia. Ei muuta kuin sormet ristissä odottamaan arvonnan tuloksia :)

  Vastaa
  • Inka I toukokuu 20, 2018 at 2:01 pm

   Nyt pääset testaamaan, Titta! Laitan sinullekin vielä meiliä ja voit postauksesta ja alla olevasta kommentista lukea myös ohjeet.

   Vastaa
 • Jessica R. toukokuu 2, 2018 at 7:21 pm

  Olisi ihan mahtavaa päästä kokeilemaan eri tanssitunteja kesällä- käyttäisin kaikki kerrat varmasti eri tunteihin jotta löytyisi itselle se oma lemppari ja pääsisi taas monien vuosien jälkeen takaisin tanssitunneille :)

  Vastaa
  • Inka I toukokuu 20, 2018 at 2:05 pm

   Hei Jessica R.!

   No nyt pääset! Laitan sinullekin vielä meiliä ja voit postauksesta ja alla olevasta kommentista lukea myös ohjeet.

   Vastaa
 • Mari toukokuu 2, 2018 at 8:12 pm

  Oih! Olis niin ihana päästä kokeilemaan joogaa ja tanssitunteja:)

  Vastaa
 • KK toukokuu 2, 2018 at 9:18 pm

  En ole vielä koskaan käynyt joogatunnilla ja olisi ihanaa päästä kokeilemaan! Ehdottomasti mukana arvonnassa :)

  Vastaa
 • Sanna toukokuu 3, 2018 at 2:51 pm

  EtnoFitness sijaitsee naapurissani, mutten ole koskaan saanut aikaiseksi käydä testaamassa. Ehdottomasti siis mukana arvonnassa!

  Vastaa
  • Inka I toukokuu 20, 2018 at 2:05 pm

   Hei Sanna!

   Nyt pääset testaamaan :) Laitan sinullekin vielä meiliä ja voit postauksesta ja alla olevasta kommentista lukea myös ohjeet.

   Vastaa
 • Marjo toukokuu 4, 2018 at 3:40 pm

  Haluaisin kovasti kesäjoogaan :)

  Vastaa
 • Jaana Korpela toukokuu 4, 2018 at 4:34 pm

  Hei! Mahtava kirjoitus! Todella kiinnostava ja inspiroiva! Samaistun sinuun siinä, että rakastan tanssia ja pidän joogasta. Ylisuorittaja en kylläkään yhtään ole, mutta tunnen eräitä ja aionkin joogaa heille suositella. Sain idean tästä jutusta. Kiitos sinulle! Olet rohkea, kun paljastat henkilökohtaisia asioitasi ja hienoa, että avaat omaa kasvu- ja kehitysprosessiasi! Go girl! Oma aika sekä rauhoittuminen ja rentoutuminen tulisi minulle vauvan ja taaperon äidille tarpeeseen ja hetkessä läsnäolo on erityisen tärkeä taito, mitä joogaamalla voi kehittää

  Vastaa
  • Inka I toukokuu 20, 2018 at 2:06 pm

   Hei Jaana Korpela!

   Kiitos kommentistasi ja todella kauniista sanoistasi :) Merkitsee mulle paljon! <3

   Nyt pääset rauhoittumaan ja rentoutumaan EtnoFitnessille <3 Laitan sinullekin vielä meiliä ja voit postauksesta ja alla olevasta kommentista lukea myös ohjeet.

   Vastaa
 • Leena toukokuu 4, 2018 at 5:31 pm

  Todellakin olisi kiva kokeilla!

  Vastaa
 • Meri toukokuu 4, 2018 at 6:29 pm

  Kuulostaa mahtavalta! Jooga ja tosiaan tanssikin ovat tosi hyviä tapoja olla läsnä. Yin-joogasta mulla on vain hyviä kokemuksia, suosittelen!

  Vastaa
  • Inka I toukokuu 20, 2018 at 2:06 pm

   Aivan samaa mieltä kanssasi, Meri! :)

   Vastaa
 • Ella S. toukokuu 4, 2018 at 7:52 pm

  Etnofitness on kyllä ihana paikka ja joogatunnit siellä tosi ihania! :)

  Vastaa
  • Inka I toukokuu 20, 2018 at 2:07 pm

   Niin ovat <3 <3

   Vastaa
 • Johanna toukokuu 4, 2018 at 10:04 pm

  Haluaisin! Olen käynyt kerran Etno Fitnessillä polttaritanssitunnin merkeissä ja vaikutti hyväktä paikalta. Joogaa en ole koskaan kokeillut, mutta toimisi varmasti rauhoittamaan tätä hektistä arjen pyöritystä. :)

  Vastaa
  • Inka I toukokuu 20, 2018 at 2:07 pm

   Hei Johanna!

   Nyt pääset kokeilemaan joogaa tai halutessasi tanssia :) Laitan sinullekin vielä meiliä ja voit postauksesta ja alla olevasta kommentista lukea myös ohjeet.

   Vastaa
 • Julia toukokuu 5, 2018 at 11:09 am

  Tekstistäsi tunnistan paikoin itseni liiankon hyvin. Olen onneksi myös jo opetellut hidastamaan, jonka myötä tutustunut joogaan ja saanut havaita sen hyvät vaikutukset.😊 Olisi ilo päästä kokeilemaan Etno Fitnessin tunteja.

  Vastaa
  • Inka I toukokuu 20, 2018 at 2:08 pm

   Hei Julia!

   Mahtavaa, että olet opetellut hidastamaan :) Joogalla on mielettömät vaikutukset. Nyt pääset testaamaan EtnoFitnessin tunteja. Laitan sinullekin vielä meiliä ja voit postauksesta ja alla olevasta kommentista lukea myös ohjeet.

   Vastaa
 • Pirjo Talvisto toukokuu 5, 2018 at 1:55 pm

  Jooga sulattaa stressimöykyt kehosta sekä mielestä. Jooga todella rentouttaa ja lukot avautuu. En pärjää ilman joogaa arjessa.

  Vastaa
  • Inka I toukokuu 20, 2018 at 2:08 pm

   Ihanaa, että jooga toimii sinullakin, Pirjo! Se todellakin sulattaa ne möykyt.

   Vastaa
 • Maija toukokuu 5, 2018 at 3:06 pm

  Tanssi on aivan paras keino lievittää stressiä, ja joogamatollekin tekisi pitkästä aikaa mieli. Kesäkortti toisi paljon iloa. Mukana siis!

  Vastaa
  • Inka I toukokuu 20, 2018 at 2:09 pm

   No juurikin näin, Maija! Nyt pääset takaisin joogamatolle. Laitan sinullekin vielä meiliä ja voit postauksesta ja alla olevasta kommentista lukea myös ohjeet.

   Vastaa
 • Inka toukokuu 5, 2018 at 9:07 pm

  Kirjoituksesi upposi! Haluaisin kokeilla Etnofitnessin tanssi- ja joogatunteja tänä kesänä, olen kuullut niistä hyvää. Rakastan tanssia, se antaa iloa jaksaa arjessa. Jooga puolestaan rentouttaa ja vetreyttää kivasti kehoa ja mieltä. En pidä itseäni suorittajana, mutta samoin yritin pakottaa itseni salille monta vuotta, kunnes löysin oman juttuni eli tanssin riemun 😊

  Vastaa
  • Inka I toukokuu 20, 2018 at 2:10 pm

   Hei Inka!

   Mahtavaa, että olet kuullut tunneista hyvää. Pääset testaamaan nyt tunteja! Laitan sinullekin vielä meiliä ja voit postauksesta ja alla olevasta kommentista lukea myös ohjeet.

   Tanssi on mieletön voimavara arkeen <3 Ja jooga on juuri hyvä vastapaino. Ihanaa, että olet löytänyt oman juttusi!

   Vastaa
 • Minna Viander toukokuu 9, 2018 at 1:59 am

  Jooga on ollut elämässäni jo useamman vuoden välillä enemmän ja välillä vähemmän ja pidän siitä todella paljon. Aikoinaan tanssinkin ja sitä olisi myös kiva uudestaan tehdä. Mukana ollaan kun on pitänyt jo tutustua Etnofitnessiin ❤️

  Vastaa
  • Inka I toukokuu 20, 2018 at 2:10 pm

   Hei Minna!

   Onnea, pääset tutustumaan EtnoFitnessiin <3 Laitan sinullekin vielä meiliä ja voit postauksesta ja alla olevasta kommentista lukea myös ohjeet.

   Vastaa
 • Inka I toukokuu 20, 2018 at 2:18 pm

  EtnoFitness oli kesän kunniaksi hyvin anteliaalla tuulella ja antoi minun arpoa peräti 12 kolmen kerran tanssikortteja teille!

  Voittajat ovat:
  – heidi
  – Anna N.
  – Jj
  – Titta
  – Jessica R.
  – Sanna
  – Jaana Korpela
  – Maija
  – Johanna
  – Inka
  – Julia
  – Minna Viander

  Tanssikortin kolme kertaa voit käyttää Kesätunneilla 5.7. mennessä. Korttia ei tarvitse noutaa etukäteen vaan se odottaa teidä nimellänne varustettuna EtnoFitnessin vastaanotossa, kun tulet käyttämään korttia ensikertaa.

  Kesätunneille ei tarvitse varata paikkaa etukäteen, vaan voit mennä tunnille silloin, kun sinulle sopii. Tuntien aikataulun näet netistä: https://www.etnofitness.com/kesatunnit-21.5.-30.8.

  Onnea vielä voittajille ja nähdään tunneilla! Vedä hihasta, jos satut samoille tunneille. Meikäläistä näkyy ainakin yinissä, dancehallissa ja reggaetonissa.

  Vastaa
 • Leave a Comment

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Tunne on lamauttava. Tajuan, etten näe häntä enää koskaan. Hän on oikeasti poissa.
Blogissa siitä, kun suru yllättää. Linkki profiilissa. ❤️
#inkai #inkaicom #newblogpost #sadness #missyou #loss #adversity #family #myroots #myhome #myrock #wellness #priorities
  • KILPAILU! 🌸 Stressaako tai tuntuuko, ettet palaudu? Haluatko hetken vain itsellesi ilman ärsykkeitä? Haluatko kokeilla kelluntaa?
Olen itse aivan koukussa! En ole ikinä kokenut vastaa tunnetta. Olen kellunnan jälkeen niin rentoutunut, tyyni ja seesteinen. Mieli on puhdas, kirkas ja keskittynyt.
Nyt säkin voit päästä kellumaan! Saan arpoa teille nyt yhden kellunnan. Palkinnon arvo on 67 euroa. Näin osallistut arvontaan:
✔️ Tykkää tästä kuvasta Instagramissa tai Instagramissa.
✔️ Seuraa Facebook- ja Instagram-tiliäni sekä @floatkallio -tiliä. Facebookissa löydät minut nimellä @inkaiblogi. Arvonnan voittaja ilmoitetaan molemmilla tileillä perjantaina 13.7. P.S. Tuplaa mahdollisuutesi voittaa ja osallistu blogissa olevaan arvontaan! Sielläkin arvotaan kellunta ❤️ Kaupallinen yhteistyö | Float Kallio Instagram ei ole mukana arvonnassa.
#float #floating #kellunta #floatkallio #competition #arvonta #stressrelief #stressfree #lessstress #relaxing #relax #anxietyfree #relaxingmode #revitalize #recovery #recovering
  • Oloni on sanoinkuvailematon. En ole koskaan ymmärtänyt, mitä tarkoittaa aidon tyyni, seesteinen olo, mutta tätä sen täytyy olla. Lue blogista, millainen oli ensimmäinen kelluntakokokemukseni ja osallistu kilpailuun. Linkki biossa! Kaupallinen yhteistyö | Float Kallio 📷: @vastaiskuankeudelle.fi
#kellunta #float #floating #floatkallio #yhteistyö #kilpailu #competition #relax #relaxing #relaxingmode #lessstress #stressrelief #recovery #recovering #anxietyfree #pause #peaceful #energize #revitalize
  • Kyllä mä enemmin pakenisin keskipäivän polttavaa aurinkoa Italiassa kuin hyistä tuulta ja sadetta Helsingissä. #justsayin ☀️⛱
#choices #italy #procida #islandlife #summerdays #summervacation #summervacay #sunshine #tb #traveling #travelling #instatravel #travelgram #travelpics #travelphotography #travelmode
  • KILPAILU! ❤😍 Oih, nyt sain ihanat tuotteet arvontaan! Olen niin ihastunut luonnonkosmetiikkamerkki Evolveen. Suunnattoman kauniit tuotteet valmistetaan käsityönä pienissä erissä Englannissa Hertfordshiren kaupungissa. Merkin tuotteiden hinta-laatusuhde on mieletön ja ne ovat todella tehokkaita. Inka I todellakin ❤️ @evolvebeautyuk. Arvon teille kaksi suurinta suosikkiani: ihoa tehokkaasti kosteuttavan hyalyronihapposeerumin sekä mielettömän säihkyn iholle antavan, huumaavan herkullisen kaakaon tuoksuisen Radiance Glow -naamion. Palkinnon arvo on noin 60 euroa. Näin osallistut arvontaan:
✔️ Tykkää tästä kuvasta Instagramissa tai Facebookissa.
✔️ Seuraa Facebook- ja Instagram-tiliäni. Facebookissa löydät minut nimellä @inkaiblogi. Arvonnan voittaja ilmoitetaan molemmilla tileillä sunnuntaina 8.7. Onnea matkaan! Instagram ei ole mukana arvonnassa.
#evolve #evolvebeauty #serum #hyaluron #mask #radiance #glow #skincare #natural #naturalbeauty #naturalcosmetics #cosmetics #naturalskincare #ihonhoito #naamio #seerumi #kilpailu #arvonta #competition