Kaupalliset yhteistyöt, Muoti ja kauneus, Perhe ja suhteet, Ruoka, Terveys ja hyvä olo, Treeni

Naisten vuoro

Naisten vuoro x TFW Helsinki – Huutakaa kahdeksan sekunnin ajan…
naisten vuoro

Naisten vuoro x TFW Helsinki

– Huutakaa kahdeksan sekunnin ajan yhteen ääneen JEE, kannustaa TFW Helsingin valmentaja ja perustaja Petri Rasanen.

Sali raikaa, kun huudamme kurkku suorana hauiksia pullistellen. Ei uskoisi, että suurin osa naisista on tavannut toisensa ensimmäistä kertaa vasta tunti sitten. Mutta yhdessä vedetty treeni rikkoi jään heti ensiminuuteilla. Suurinta osaa jännitti ensimmäinen kerta kyseisellä salilla, mutta jaettu tunne sai jännityksen laukeamaan ja jokainen tsemppasi toista täysillä.

Vietämme ensimmäistä Naisten vuoroa.

Sain idean keväällä, kun moni tuttavani kyseli, että mikä se mun uusi treenipaikka TFW oikein on? Päätin järjestää yhteistyössä TFW Helsingin* kanssa kimppatreenit, minkä jälkeen voisimme porukalla viettää saunailtaa.

Vielä kuin sain iltaan mukaan raakakakkuyritys Greenstreet.fin*, The Good Guys Kombuchan* sekä kosmetiikan maahantuontiyritys ProCaren*, oli huikeat puitteet taattu.

naisten vuoro
naisten vuoro
naisten vuoro
naisten vuoro

Nainen ei ole enää naiselle susi

Päästyämme treenien jälkeen istahtamaan alas odottamaan saunan lämpenemistä, kukin kertoi vuorollaan, kuinka on Naisten vuoroon päätynyt. Naisten jakaessa tarinoitaan, tunnelma alkaa sähköistyä.

Tuntuu kuin universumi olisi tuonut juuri meidät, juuri tänään yhteen kokemaan, jakamaan ja tuntemaan. Niin monen tarinat, urat, elämäntilanteet, kipukohdat ja ihan pienet, arkisetkin asiat kohtasivat.

Nopeasti kävi selväksi, että tällaista yhteistä foorumia on kaivattu.

Toivottiin, että yksittäisestä FB-tapahtumasta tulee ryhmä, jossa voi jakaa vaikkapa elämänsä merkityksellisimmät kirjat tai varmasti pähkinät murskaavan blenderin – mutta myös verkostoitua, keskustella, jakaa kokemuksiaan, kannustaa toisiaan ja kysyä apua. Ryhmässä syntyy sitten uusia tapahtumia, yhteisiä suunnitelmia ja ideoita. Kuten yksi naisista illan aikana sanoi, nainen ei ole naiselle enää susi. Päinvastoin.

Jokainen huikkasi lähtiessään, että pikkujouluissa nähdään.

Voisiko sinunkin naistuttavillasi olla yhteistä jaettavaa? Perustakaa oma Naisten vuoro -jaostonne. Tehdään tästä oikea kansanliike!

#naistenvuoro

naisten vuoro naisten vuoro naisten vuoro

*) = Tuotteet saatu

<3: Inka I

FACEBOOK / INSTAGRAM / TWITTER

Lue myös:

Näin löysin elämäni kovimman motivaation

Shokkiuutisia palautumisestani – tuleeko pian seinä vastaan?

Tärkein ohje, jonka kuulet ruokavaliosta

Hypetetyn Greenstreetin täyteläinen ja raikas mango-vadelmaraakakku

Ei kommentteja

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • KILPAILU 💜
BodyBoomin ihanat kahvikuorinnat ovat saaneet niin minut kuin monet ystäväni sekaisin! Huumaavan tuoksuiset ja tehokkaasti kuorivat tuotteet koukuttavat. Nyt teilläkin on mahdollisuus hemmotella kehoa ja aisteja BodyBoomin tuotepaketilla. Arvon teille normaalikokoiset original- ja kookoskuorinnat sekä minikokoiselta greippi-, banaani- ja mangokuorinnat. 🍌🥥☕️ Palkinnon arvo on 52,50 euroa. Näin osallistut arvontaan:
✔️ Tykkää tästä kuvasta Instagramissa tai Facebookissa 30.9. mennessä.
✔️ Seuraa Instagram-tiliäni.
✔️ Psst! Tuplaa mahdollisuutesi voittaa ja osallistu kilpailuun myös Facebook-tililläni. Facebookista löydät minut nimellä @ inkaiblogi. Arvonnan voittaja ilmoitetaan molemmilla tileillä. Onnea matkaan! 🙌🏻❤️ Instagram ei ole mukana arvonnassa.
#bodyboom #bodyboom_official #exfoliation #exfoliate #coffee #coffeebrown #skincare #bodycare #competition #arvonta #kilpailu #kahvikuorinta #kuorinta #kuorintavoide
  • Juttelin tällä viikolla ystäväni @annavihervaarasta kanssa siitä, mitä jengi täällä Instagramissa kaipaa. Tuntuu, että se on ollu puheenaihe muuallakin, kuten #evslive’n tuoreimmalla kaudella.
Mietin, alkaako siloiteltujen kuvien aika olla ohi ja kaivataanko tänne enemmän rosoa, säröjä ja aitoutta. Tarvitseeko niitä edes laittaa vastakkain. Vai onko kummallekin tarvetta? Mitä mieltä olet? 💜
#photography #photos #instafeed #photooftheday #nofilterneeded #authenticity #reality #filter #nofilter #photoshop #thoughtoftheday #blogger #socialmediainfluencer
  • Sweet dreams ⭐️
#goodnightsleeptight #goodnight #goodnightpost #cottage #cottagelife #cottagestyle #cottagedecor #cabin #cabinfever #cabinstyle #cabindecor #interiordesign #mökki #mökkielämää #mökkilife #villahauho
  • Me ollaan oltu kimpassa vajaa kuus vuotta. Eilen katsottiin toisiamme ja tajuttiin, että meillä on hymykuopat täsmälleen samassa kohtaa. Vasemmalla puolella selkeä piste, oikealla puolella pidempi viiru. Hassua. Kai sitä on tullut niin paljon yhdessä naurettua, että jäljet alkavat jo näkyä.
#loveofmylife #mysoulmate #soulmates #mylove #bff #relationshipgoals #relationship #bestfriends #boyfriendgoals #smilemore #laughter #dimplesmile
  • Keskustassa asuminen on alkanut viimeisen vuoden aikana ahdistaa mua todella paljon. Jatkuvat aistiärsykkeet kuormittaa ja kiristää mun pinnaa.
Kaipaan koko ajan enemmän luontoa, hiljaisuutta.
Sitten mun ystävä tarjoaa pakokeinon äänten kakofoniasta mökilleen. Ja tää ei oo mikä tahansa mökinrotisko vaan maailman suloisin piilopirtti, jossa kaikki ympärillä on kaunista ja puhdasta. Voi vain keskittyä rentoutumaan ja fiilistelemään. Kiitos siis #villahauho ja @pengerkadunheidi ❤️ Te nostatitte mökkikuumeen tappiin.
#cabin #cabinfever #cottage #cottagestyle #cottageinterior #countryside #countrystyle #interiordesign #interior #mökki #mökkielämää #mökkikuume #peaceful #serenity #happyplace #peacefulplace