Suuri muotikirppikseni on nyt auki Zadaassa!

23/10/2018

zadaa

Löydät nyt Inka I:n muotikirppiksen Zadaa-apista. Tuotteeni ovat tämän viikon omassa shopissaan Zadaan Showroomissa, jonka löydät silmä-ikonin takaa. Kyseessä on ISO kirppis, sillä tyhjensin kaappeja ihan kunnolla. Tarjolla on yli 20 mekkoa, jakkuja, kenkiä ja puseroita.

Tuotteita löytyy nyt muun muassa näiltä merkeiltä: Tiger of Sweden, Ted Baker, Tommy Hilfiger, & Other Stories, Pura Lopez, Clarks, Zara ja Mango.

Tuotteet ovat todella hyväkuntoisia: osa pari kertaa käytettyjä tai jopa käyttämättömiä. Koot ovat S-L ja kenkien koot 37-39.

Tuotteiden hinnat ovat alkaen viisi euroa.

zadaa

zadaa

Noisy Mayn lähes käyttämättömät mekot myynnissä nyt Zadaan Showroomissa.

Zadaa

Jos sinulle ei vielä ole Zadaa-appia, voit ladata sen sovelluskaupastasi (Android & iPhone). Sovellus on ilmainen.

Sovellus on erittäin helppokäyttöinen. Ensimmäisellä käyttökerralla kirjaat perustiedot itsestäsi (pituus, paino, vaatekoko, kengänkoko). Tiedot voi merkitä salaisiksi eli ne eivät näy muille käyttäjille. Tietojen avulla sovellus ehdottaa parhaiten sinun kokoosi sopivia tuotteita. Ihan super kätevää!

zadaa

zadaa

zadaa

Inka I -blogin shopissa on myynnissä useita puseroita ja mekkoja.

Parhaat poiminnat

zadaa

Korkkareita

Shopissani on myynnissä muun muassa ihan super söpöt, vain pari kertaa käytetyt & Other Storiesin matalat sandaalit, Pura Lopezin helkkarin ihanat nahkanilkkurit, jotka huimista koroistaan huolimatta ovat hyvät jalassa sekä Clarksin kauniit, konjakinruskeat nahkasaappaat.

zadaa

Merkkivaatteita

Shopistani löydät myös kerran kuvauksissa käytetyn Ted Bakerin juhlamekon, jossa on yhä hintalaput kiinni. En ole halunnut luopua mekosta, vaikka se on minulle liian pieni. Pelasta itsellesi näyttävä mutta klassisen tyylikäs ja yleellinen mekko!

Käytin jossain vaiheessa töissä paljon jakkuja ja siistejä pukupaitoja. Myynnissä on nyt muun muassa vähälle käytölle jäänyt Ted Bakerin pitsitoppi sekä Tommy Hilfigerin sininen jakku. Molemmat ovat virheettömässä kunnossa.

Lisäksi shopista löytyy luksusmerkeiltä muun muassa Tiger of Swedenin kotelomekko ja Tommy Hilfigerin kauluspaita.

zadaa

Bilemekkoja

Etsitkö pikkujouluihin uutta pikkumustaa? Shopissa on myynnissä pari aivan ihanaa bilemekkoa, joita ei ole käytetty paria kertaa enempää.

zadaa

zadaa

zadaa

Monikäyttöisiä, tyylikkäitä ja klassisia mekkoja

Olen mekkotyttö. Olen aina ollut ja tulen aina olemaan. <3 Rakastan pukeutua helppoihin mutta naisellisiin mekkoihin ja himoitsen niitä aina vaan lisää. Tiedän, ne ovat paheeni.

Shopissani näkyy siis tämä mekkohulluus. Myynnissä on peräti 26 mekkoa, joista suurin osa on klassisia ja monikäyttöisiä ja laadukkaita mekkoja, joita voi käyttää niin toimistotyössä kuin iltamenoissakin.

Toivottavasti rakkaani löytävät hyvän uuden kodin <3

Kuvat: Albert Romppanen

Lue myös:

Täydelliset ja kestävät mustat farkut muodokkaille jaloille

Romahdus sovituskopissa – kun pylly on liian iso

 

Inka I

FACEBOOK / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Liity Inkan uutislistalle