Hedelmähapot saivat ihoni näyttämään paremmalta kuin koskaan ennen – Katso ennen ja jälkeen -kuvat!

12/11/2018

Iho on ollut minulle teini-iästä asti kova pala. Kaksi kertaa puhjennut akne ja niiden jättämät aknearvet ovat syöneet itsetuntoani. Olen hävennyt kasvojani. Vaikka ihoni on rauhoittunut pahimmista ajoista ja moni sanoo, ettei edes näe näppyjäni ja arpiani, minä näen ja ne häiritsevät arkeani.

Nyt päätin pistää lopullisesti stopin sille, että kulutan energiaani kasvojeni ihosta murehtimiseen.

Aloitin noin vuoden kestävän projektin kosmetiikan maahantuojan Disarin, hoitolasarja Nimuen ja kosmetologi Maria Nykäsen kanssa.

Tutustuin etelä-afrikkalaiseen kosmetiikkabrändi Nimueen ensimmäistä kertaa reilu vuosi sitten ja ihastuin sarjaan heti. Vaadin ihonhoitotuotteilta paljon: laadukkaita raaka-aineita, ekologisuutta, tehokkuutta, näkyviä muutoksia, syvää kosteutusta ja päivisin mattapintaisen ihon.

Ja nämä kaikki vaatimukset Nimue täytti – olin hämmästynyt varsinkin tuotteiden tehokkuudesta!

kosmetologi

kosmetologi

kosmetologi

Nimue on hyvin yksinkertainen hoitosarja: alkuun pärjää hyvin puhdistustuotteella, hoitonesteellä ja kasvovoiteella. Tukkeutumieni takia minulla on käytössä päivävoiteen lisäksi epäpuhtauksille levitettävä Purifier-voide.

Kokonaisvaltaista hoitoa

Vaikka tuotesarja oli minulle tuttu, en ollut juuri testannut Nimuen hoitoja. Nyt pääsin testaamaan sarjaa kokonaisvaltaisesti eli yhdistämään kosmetologin hoidot kotihoitotuotteisiin. Se onkin Nimuen ideologia: hoidot täydentävät kotona tehtävää työtä ja kokonaisuus takaa parhaat mahdolliset tulokset.

Laadimme yhdessä Disarin ja kosmetologi Marian kanssa hoitosuunnitelman: aloitimme mekaaniselle ihonpuhdistuksella. Sen jälkeen teimme viisi hedelmähapotusta. Seuraavaksi teemme neljä erikoiskuorintaa ja päätämme projektin kuuteen mikroneulaushoitoon. Niistä kerron teille lisää tuonnempana. Aloitetaan hapotuksesta.

kosmetologi

Tältä kasvoni näyttivät projektin alussa. Minulla on näppyjä erityisesti leukaperissä, mikä johtuu hormoneista. Lisäksi ympäri kasvoja oli pienempiä tukkeutumia ja mustapäitä.

kosmetologi

Kahden hoitokerran jälkeen iho oli paljon kirkkaampi ja tasaisempi. Epäpuhtauksia oli vielä leukaperissä, mutta ne olivat alkaneet vähentyä ja kuivua pois.

Pahin harhaluulo hapotushoidoista

Projektini alkoi sillä, että Maria analysoi kasvojeni ihon. Minulle ei ole tehty kunnon ihonpuhdistusta vuoteen ja ihossa oli tukkeumia, mustapäitä, epätasaisuutta ja ihohuokoseni olivat jonkun verran laajentuneet.

Analysoinnin jälkeen Maria lähti tekemään minulle mekaanista ihonpuhdistusta ja hapotushoitoa. Hoito aloitetaan ihonpuhdistuksella ja entsymaattisella eli rakeettomalla kuorinnalla. Tämän jälkeen tehdään hapotus.

Monen korvaan hapotus kuulostaa rajulta, mutta se on suuri harhaluulo. Hapotus ei tee ihosta kirkuvan punaista tai herkkää.

Päinvastoin: hapot eivät tunnu juuri miltään iholla. Ne kipristelevät vain pienen hetken. Ihoni ei ole varmaan koskaan ollut kasvohoidon jälkeen niin rauhallinen kuin hapotuksen jälkeen.

Hedelmähapot kuorivat, kosteuttavat, kirkastavat, uudistavat ihoa tehokkaasti. Ne tasoittavat ihon pintaa ja väriä, madaltavat juonteita ja sarjahoitona lisäävät ihon kimmoisuutta.

Happojen annetaan vaikuttaa iholla viidestä kymmeneen minuuttia, jonka jälkeen ne neutralisoidaan. Lopuksi levitetään levänaamio, joka viilentää ja rauhoittaa.

Tilanne ensimmäisen viiden hoitokerran jälkeen

kosmetologi

Nyt olen käynyt viidessä hapotushoidossa ja käyttänyt kotihoitotuotteita parin kuukauden ajan. Katsokaa, miten paljon ihoni on muuttunut!

Iho on rauhallinen, todella kirkas ja hehkuva. Mustapäät ja tukkeutumat on vähenneet minimiin. Tuoreimmat arvet vielä punoittavat mutta muuten iho näyttää tasaisemmalta.

Olen niin innoissani tuloksista! En malta odottaa, mitä seuraava hoitojakso tuo tullessaan, kun nyt kävelen jo kadulla pää pystyssä ilman meikkiä.

kosmetologi

 Alennuskoodi

Kosmetologi Marja Nykänen tarjoaa teille 15 % alennusta hedelmähappokuorinnasta koodilla INKAI. Hedelmähappokuorinnan normaali hinta on 93 euroa mutta nyt saat sen 79 eurolla. Mainitse koodi aikaa varatessasi.

Lue myös:

Akne jätti jälkensä – Näin pääsin eroon aknearvista

Inka I

FACEBOOK / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Liity Inkan uutislistalle