4 x nopea arkiruoka – voita 190 euron arvosta ruokaa!

03/06/2024
Kaupallisessa yhteistyössä: Ruokaboksi

Koululaisten kesälomat alkoivat, mutta meidän vanhempien pitää saada maailma valmiiksi ennen juhannusta. Mistä nyt äkkiä nopea arkiruoka lapsille? Kun pakka meinaa hajota, Ruokaboksi pelastaa lapsiperheen arkihimmelin romahtamisen.

Miten?

No, ensinnäkin säästät aikaa, rahaa ja vaivaa. Yksi metatyö vähemmän, kun sinun ei tarvitse suunnitella viikon ruokia, vaan Ruokaboksi tekee sen puolestasi. Ruoat ovat monipuolisia ja ravinteikkaita. Voit myös vaihtaa ennalta valittuja reseptejä haluamiisi. Sinun ei tarvitse käydä kaupassa, vaan Ruokaboksi toimittaa ainekset kotiovellesi. Näin vältyt myös heräteostoksilta kaupassa ja vähennät hävikkiä, kun ruokaa tulee juuri oikea määrä.

Voit lukea täältä kirjoittamani 10 kohdan listan, miksi me olemme tykästyneet Ruokaboksiin

nopea arkiruoka

Meal preppaa nopea arkiruoka

Minulla on ehdotus, kuinka sinun kannattaa hyödyntää Ruokaboksia kesällä: meal preppaus!

  1. Valitse Ruokaboksin reseptit niin, että ne kestävät parhaiten säilytystä ja niitä on mahdollisimman nopea ja helppo valmistaa samaan aikaan. Voit valita joka viikko 11:sta reseptin listasta mieluisimmat.
  2. Ruoat tulevat maanantaina, joten järjestä iltaan pari tuntia aikaa, jolloin voit kokata ruoat.
  3. Ruoanlaiton jälkeen laita ne rasioissa jääkaappiin tai halutessasi pakasta osa. Voit laittaa ruoat valmiisiin annosrasioihin, jolloin lasten on vielä helpompi ottaa niitä itsenäisesti ja lämmittää mikrossa.

Arvonta

Saan arpoa yhdelle teistä nyt peräti kaksi isoa Ruokaboksia! Palkinnon arvo on 190 euroa. Kommentoi blogipostausta sunnuntaihin 10.6. mennessä ja olet mukana arvonnassa.

EDIT: Kiitos kaikille osallistujille! Arvonta on päättynyt ja voiton vei Johanna. Onnea!

Alekoodi

Yhteistyössä Ruokaboksin kanssa saan antaa nyt sinulle huippualennuksen! Uutena asiakkaana saat boksin nyt -50 % alennuksella. Jos taas olet jo boksin tilaaja, saat 2 x 15 euron alennuksen tilauksistasi.

Tutustu ja tilaa ilman sitoutumista mieleisesi boksi täältä. Alennus on voimassa 18.6. saakka.

4 x nopea arkiruoka

Nopea arkiruoka halloumipihvit

Nopea arkiruoka 1: Maukkaat halloumipihvit, riisiä & jogurttikastiketta

Nämä pihvit ovat yksi Ruokaboksin suosituimmista kasvisresepteistä enkä ihmettele. Todella mehukkaat! Vaativat hieman vaivaa, mutta se todellakin kannatti. Parhaita itse tehtyjä kasvispihvejä, joita olen tehnyt.

4 annosta, valmistusaika noin 55 min

Riisi:

ripaus curryjauhetta

1 ps jasmiiniriisiä

Pihvit:

3-4 kananmunaa

1,25 dl vehnäjauhoja

n. 400 g porkkanoita

2 valkosipulinkynttä

1 pkt halloumijuustoa

1 tl suolaa

2 tl kuivattua yrttisekoitusta

0,5 tl mustapippuria

2 rkl öljyä

Jogurttikastike:

1 prk turkkilaista jogurttia

2 rkl sitruunan mehua

ripaus paprikajauhetta

ripaus suolaa ja mustapippuria

Näin valmistat:

  1. Laita vesi kiehumaan riisiä varten. Mausta vesi ripauksella curryjauhetta.
  2. Riko kananmunat kulhoon ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.
  3. Kuori, huuhtele ja raasta porkkanat ja valkosipulinkynnet munien sekaan. Raasta halloumijuusto joukkoon. Mausta suolalla, kuivatulla yrttisekoituksella ja mustapippurilla.
  4. Sekoita ja jätä turpoamaan noin 5 minuutiksi.
  5. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  6. Kumoa jogurtti toiseen kulhoon. Purista sekaan sitruunan mehua. Mausta paprikajauheella, suolalla ja mustapippurilla.
  7. Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Nostele taikinasta lusikalla pieniä kekoja pannulle ja painele niistä pihvejä. Paista pihvejä noin 3-4 minuuttia per puoli. Nosta valmiit pihvit talouspaperin päälle.
  8. Tarjoile maukkaat halloumipihvit riisin ja jogurttikastikkeen kanssa.

Nopea arkiruoka tofubowl

Nopea arkiruoka 2: Tofubowl couscousilla, paahdetuilla kasviksilla & kastiketta

Tämä ruoka yllätti ja nousi mun suosikiksi! Ensin ajattelin, että muihin viikon ruokiin verrattuna tämä on tylsä, mutta kaikkea muuta. Ihanat mausteet, pehmeä tofu. Menee ehdottomasti jatkoon! Rakastan muutenkin tällaisia yhden astian tai pellin ruokia. Helppo valmistaa.

4 annosta, valmistusaika noin 45 min

Pelti:

2 valkosipulinkynttä

0,5 kg porkkanoita

2 pkt tofua

2 rkl öljyä

1 tl suolaa

2 tl juustokuminaa

1 tl (savu)paprikajauhetta

1 tl chilijauhetta

2 tl kuivattua oreganoa

1 tl sokeria

2 rkl soijakastiketta

1 ps lehtikaalia

1 rkl öljyä

ripaus suolaa

ripaus mustapippuria

Couscous:

4 dl couscousia

1 tl kurkumaa

1 rkl öljyä

Kastike:

1 prk soijagurttia

ripaus sokeria

ripaus mustapippuria

valkoviinietikkaa

Näin valmistat:

  1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet pellille. Kuori, huuhtele ja viipaloi porkkanat mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi sekaan.
  3. Leikkaa tofut pitkittäin puoliksi ja kuivaa viipaleita talouspaperilla voimakkaasti painellen. Kuutioi tofut pellille kasvisten sekaan. Mausta öljyllä, suolalla, juustokuminalla, (savu)paprikajauheella, chilijauheella, kuivatulla oreganolla, sokerilla ja soijakastikkeella. Nosta pelti uuniin ja paahda noin 15 minuuttia.
  4. Laita vesi kiehumaan couscousia varten. Mausta vesi kurkumalla. Kypsennä couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Pöyhi kypsä couscous haarukalla ilmavaksi ja sekoita siihen öljy.
  5. Huuhtele lehtikaalit, poista kovat lehtiruodit ja revi lehdet pienemmäksi kulhoon. Mausta öljyllä, suolalla ja mustapippurilla.
  6. Kun tofu ja kasvikset ovat paahtuneet uunissa 15 minuuttia, niin lisää lehtikaalit pellille ja jatka paahtamista 5-8 minuuttia.
  7. Mausta soijagurtti sokerilla, mustapippurilla ja valkoviinietikalla.
  8. Lisää kulhojen pohjille couscousia ja annostele päälle kasviksia ja tofua. Viimeistele annokset kastikkeella ja tarjoile.

Nopea arkiruoka 3: Sitruunainen pasta kesäkurpitsalla & halloumijuustolla

Tämä oli erityisesti lapsen suosikki. Tuo mausteöljy on ihan törkeen hyvä! Kesäkurpitsa imee sitä ihanasti itseensä. Jos meal preppaat ruoan, lisää valmiin pastan sekaan noin desi keitinvettä ja lämmittäessä lorauta hieman lisää oliiviöljyä. Tällöin pasta pysyy mehevänä.

4 annosta, valmistusaika noin 35 min

Mausteöljy:

0,5 sitruunan kuori

1 sitruunan mehu

1 valkosipulinkynsi

4 rkl öljyä

0,5 rkl valkoviinietikkaa

ripaus suolaa

ripaus mustapippuria

1 ps lehtipersiljaa

Pasta:

1 kesäkurpitsa

2 pkt halloumijuustoa

öljyä

1 rkl öljyä

0.5 tl suolaa

0.5 tl mustapippuria

Lisäksi:

n. 400-500 g pastaa

1 rkl öljyä

Näin valmistat

  1. Valmista mausteöljy. Raasta pieneen kulhoon pestyn puolikkaan sitruunan kuori ja purista myös mehua joukkoon. Kuori ja raasta sekaan valkosipulinkynsi. Mausta öljyllä, valkoviinietikalla, suolalla ja mustapippurilla. Hienonna sekaan lehtipersilja. Sekoita ja jätä maustumaan.
  2. Laita vesi kiehumaan pastaa varten. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta keitetty pasta ja lisää siihen öljy.
  3. Huuhtele ja leikkaa kesäkurpitsa pitkittäin puoliksi ja viipaloi puolikkaat.
  4. Leikkaa halloumijuustot reiluiksi kuutioiksi.
  5. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää kuumalle pannulle halloumijuustot ja paista niihin kaunis väri. Ota paistuneet juustot talouspaperin päälle odottamaan.
  6. Kuumenna sama pannu uudestaan. Lisää pannulle öljyä ja kesäkurpitsat. Paista kesäkurpitsoja noin 5-7 minuuttia niin, että kesäkurpitsat saavat hieman väriä. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  7. Sekoita pannulle pasta, halloumijuustot ja mausteöljy. Tarjoile.

Nopea arkiruoka 4: Ruokaboksin juustoburgerit & paahdettuja lohkoperunoita

En edes muista, milloin olisimme tehneet hamppareita itse, mutta kyllä kannatti. Söimme nämä heti tuoreeltaan viikon alun kunniaksi. Lohkoperunoille ja majoneesille erityismaininta!

4-6 annosta, noin 45 minuuttia

Perunat:

1 kg perunoita

1 tl suolaa

0,5 tl mustapippuria

2 rkl öljyä

2 tl kuivattua timjamia

Majoneesi:

1 prk majoneesia

1 tl (savu)paprikajauhetta

0,5 rkl (dijon)sinappia

1 tl valkoviinietikkaa

Pihvit:

500 g naudan jauhelihaa

1 tl suolaa

0,5 tl mustapippuria

0,5 rkl öljyä

6 kpl cheddarjuustoviipaleita

Lisäksi:

tomaatteja

1 rs salaattia

1 ps hampurilaissämpylöitä

Näin valmistat:

  1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
  2. Pese ja lohko perunat uunipellille. Mausta suolalla, mustapippurilla, öljyllä ja kuivatulla timjamilla. Nosta perunat uuniin paahtumaan noin 25 minuutiksi.
  3. Mausta majoneesi (savu)paprikajauheella, (dijon)sinapilla ja valkoviinietikalla.
  4. Kumoa jauheliha kulhoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Sekoita tasaiseksi ja muotoile burgeripihveiksi öljyllä kostutetuin käsin.
  5. Pese ja viipaloi tomaatit. Huuhtele ja revi salaatti pienemmäksi.
  6. Kuumenna paistinpannu. Lisää pihvit pannulle ja paista 3-4 minuuttia per puoli. Nosta cheddarviipaleet pihvien päälle ja siirrä pannu sivuun liedeltä.
  7. Lämmitä hampurilaissämpylät esimerkiksi uunissa.
  8. Koko hampurilaiset. Sivele pohjiin ja kansiin majoneesia. Lisää pohjien päälle pihvit, tomaattia ja salaattia. Sulje burgerit kansilla. Tarjoa juustoburgerit lohkoperunoiden kanssa.

Muista, että uutena asiakkaana saat boksin nyt -50 % alennuksella. Tutustu ja tilaa ilman sitoutumista mieleisesi boksi täältä.

Inka I

FACEBOOK / INSTAGRAM

Katso myös:

4 x helppo arkiruokaidea lapsiperheelle

  • Eeva-Liisa

    Ruokaboksia tekisi kyllä todellakin mieli kokeilla! Helppous nimittäin viehättää 😁 Ruokien keksiminen on ylivoimaisesti koululaisten kesälomakauden ikävin ja lähes mahdottomalta tuntuvin rasti.

  • Annika

    Ruokaboksit on tosi näppärä tapa säästää aikaa arjessa, kun ei tarvitse säätää ruuanlaiton kanssa. Meillä on ollut kokeilussa pari kertaa ja oli tosi helppoa ja nopeaa saada lapsille ruoka pöytään. Oli myös kivaa vaihtelua, kun boksissa tulee sellaisia ruokia, mitä itse ei yleensä kokkaile.

  • Nina Jokelainen

    olisi kiva testata

  • Emilia

    Ruokaboksi olisi ihana arjen helpottaja! Se että saisi kotiovelle tarvikkeet ja reseptin, helpottaisi kummasti kesän ruokapähkäilyjä!

  • Emmi

    Olisi ihana päästä kokeilemaan Ruokaboksia 🤩

  • Maija

    Osallistun arvontaan

  • Teija

    Todellakin tekis mieli kokeilla! Muutama tuttu on kehunut, mutta itsellä vielä jäänyt tilaamatta.

  • Mirjam

    Monta kertaa oon miettiny ruokaboksin testaamista, mut hinta on ollu sen verran kova, et on kuitenkin jätetty vielä toiseen kertaan. Mut josko nyt?

  • Niina

    Ruokaboksi toisi kaivatun helppouden ja avun lapsiperheen arjen ruokavaihtoehtoihin!
    Ihan tuli jo vesi kielelle, kun katseli noita sinun esimerkkejä, joita olit valmistanut 😋
    Olisi kiva päästä yhdessä lapsen kanssa kokkaamaan ja kokeilemaan uusia makuyhdistelmiä ja maistella mistä tulee perheen uusi lemppariruoka! 🤩

  • Janina

    Kiitos resepteistä, menee testiin 👌🏻😋
    arvontaankin ois kiva osallistua mutta ei ruokaboksi käytäntöä meillä päin 🙈

  • Johanna

    Pyrin mealpreppaamaan mahdollisimman paljon ja siksi en olekaan testannut vielä Ruokaboksia, kun olen ajatellut reseptien olevan vain heti syötäväksi. Tämähän on ihan tajunnanräjäyttävää, että näinkin voisi tehdä! Kiitos havainnollistavasta esimerkistä 🧡

  • Laura

    Hyviä reseptejä. Ruokaboksi vaikuttaa kätevältä.

  • Minde

    Oi kuulostaa hyviltä nää reseptit, testiin menee😍

  • Nea

    Olis kyllä tosi kätevä ja helppottaisi paljon perheen arkea! 😊

  • Nea

    Olis kyllä tosi kätevä 😊

  • Mikaela

    Tulisi kokeiltua uusia ruokia, eikö tarvitsisi taas kyseisinä päivinä miettiä ”mitä tänään syötäisiin”. Välillä tuntuu että aikuisuuden yksi suuremmista haasteista on keksiä jokaiselle päivälle syötävää ja niin että tulisi niitä uusia arkiruokia.
    Tietty helpotusta toisi että tarvikkeet tuodaan kotiovelle ja kaikki paitsi mausteet on lähetyksessä mukana.

  • Rita

    Ruokaboksi on hyvä👍

  • Emma

    Kuulostaa todellakin arjen helpottajalta! Olisi kiva päästä kokeilemaan valmiiksi suunniteltuja aterioita😄

  • Anna

    Ei vitsit, nyt kyllä kiinnostais kokeilla näitä tosi kovasti! 😍 kesän ruokahuolto ja kaksi lämmintä ateriaa päivässä perheelle aiheuttavat kyllä harmaita hiuksia…

  • Annay

    Ei vitsit, nyt kyllä kiinnostais kokeilla näitä tosi kovasti! 😍 kesän ruokahuolto ja kaksi lämmintä ateriaa päivässä perheelle aiheuttavat kyllä harmaita hiuksia…

  • Johanna

    Oi, ihania reseptejä, menee ehdottomasti testiin!

  • Mari

    Tämä olis kyllä taivaanlahja värävaraiselle. Sais monipuolista ja terveellistä ruokaa, ja olis varmasti sellaisia ruokia mitä ei itse raaskisi ostaa muuten. Kaikki sormet ja varpaat ristissä, että onni osuisi kohdalle.

  • Jasmink

    Mealpreppaus on kyllä arjen pelastus! 🙏 Ruokaboksia olisi ihana päästä testaamaan 🤩

  • Inka H.

    Ruokien ideointi ja kaupassakäynti vievät todellakin aikaa joka päivä. Toisaalta kaipaisi vaihtelua, mutta toisaalta koen, että vaihtelun keksiminen ja erikoisten tarvikkeiden etsiminen kaupasta syö liikaa energiaa. Ruokaboksi kuulostaa ihanalta idealta, jota olisi mahtavaa päästä testailemaan :)!
    Ja kiitos resepteistä, näistä lähtee muutama heti kauppalistalle :D

  • Ansku

    Oikein ihania reseptejä😍 Ruokaboksi vaikuttaa hyvältä!

  • Ansku

    Ihania reseptejä😍 Ruokaboksi vaikuttaa hyvältä!

  • Riina Salminen

    Ruokaboksi on paras!

  • Laura Syväsalmi-Astala

    Olis kyllä taas niin ihana helpotus arkeen joka tuntuu olevan taas ihan tosi paljon just nyt

  • Millastiina

    Meidän perheessä 1 taapero, 2 (lomailevaa)koululaista, yksi töissäkäyvä ja 1 kotiäiti ja tuntuu että kokoajan saa olla ruokaa laittamassa! Preppaus ja valmiit ruokaboxit olis varmasti pelastus kun muutenkin ruuanlaitto on se oma inhokki kotityö 😅

  • Kaisa Lahtinen

    Ruokaboksia olen muutaman kerran kokeillut ja hyväksi todennut reseptit. Kesälomalla voisin taas tilalla kun on aikaa enemmän kokkailuun ja tarvetta useammalle muualle päivässä.

  • Emmi Hämäläinen

    Mukana arvonnassa 😊 Ruokaboksin avulla tulisi syötyä monipuolisemmin ja opeteltua tekemään uudenlaisia ruokia, eikä kierrätettyä aina samoja vanhoja kulahtaneita reseptejä.

  • Sannamarianna

    Helpottais kyllä arkea tosi paljon ja varsinkin säästäisi aikaa!

  • Sari

    Rakastan uusia reseptejä, rakastan suunnitella ja prepata viikon ruuat etukäteen ja erityisesti rakastan pientä hävikkiä – jos joku vielä hankkii tarvikkeet mun puolesta, vielä parempaa! Ruokaboksia en ole vielä kokeillut.

  • Laura-Ilona

    kesäkurpitsapasta menee kokeiluun!

    ruokaboksi ois näppärä, vaan ei köyhälle 😒

  • Reetta Linnakaari

    osallistun arvontaan :)

  • Patricia

    Ruokaboksi on kyllä ollu kiva kun ei tarvii väsyneenä miettiä mitähän sitä tällä viikolla söis. Yllättynyt myös positiivisesti kuinka lapset maistelee uusia ruokia. Hedelmäboxi on ollu kans mahtava 😊

  • Miia

    Olisipa kiva palkinto päästä kesällä kokeilemaan uusia reseptejä.

  • Sini

    ruokaboksilla saisi kyllä vaihtelua omiin arkiruokiin, meillä kun syödään aina mielikuvituksettomasti samoja ruokia arkisin.

  • Tia

    Ruokaboksi kiinnostaa, koska vihaan yrittää keksiä mitä syötäisiin. Nyt joku muu keksii puolestani.

  • Ronja

    Nam! Pitää ehdottomasti kokeilla näitä!

  • Mirka

    Tämä olisi ihanaa testata 🌸

  • Katja

    Olisi upeeta päästä kokeilemaan näitä perheen kanssa 🤞

  • Mirka

    Tämä olisi ihanaa testata 🌸 helpottaisi kesäarkea lasten kanssa varmasti

  • Jonna

    Ruokaboksia olisi huippua päästä testaamaan, ratkaisisi kesän ruokailupulmat! 🤩

  • Mirka H

    Tämä olisi ihanaa testata 🌸 helpottaisi kesäarkea lasten kanssa varmasti

  • Katja

    Ruokaboksit paras juttu kieltämättä

  • Eeva

    Osallistun arvontaan 🌸

  • Mona

    Nyt kun motivaatio ruan ideoimiseen ja varsinkin kaupassa käymiseen on melkein täysi nolla!! Tämä jeesais ja paljon! 🤩☀️
    On näitä pitänytkin kokeilla.. monesti, mutta ajatuksen tasolle jäänyt…

  • Maarit Järvelä-Kiiskinen

    Kulkeutuisiko boksi Kainuun korpimaille?

  • Anna

    Mahtavaa! Kovasti haluaisin kokeilla ruokaboksia ruuhkavuosien helpottamiseen!

  • Hanne-Leena Pirinen

    Olisi kyllä mahtavaa kokeilla! monta kertaa miettinyt mutta on jäänyt…

  • Hanna

    Kaksi teiniä lomalla kotona, äidillä ideat kortilla. Ruokaboksi todellakin kiinnostaa!

  • Nhung

    Mukana arvonnassa. Ruokaboksia on testattu parisen vuotta sitten, joten nyt olisi varmaan aika kokeilla taas uusia reseptejä. :)

  • Mira

    Huomaa olevansa ”aikuinen” kun ajatus ruokaboksista saa innostumaan! 🤩 Menee samaan kategoriaan kuin kaikki siivousvälineiden fiilistelyt, yms. 😂

  • Hanna

    Ruokaboksi on kyllä hyvä! Tykkään kun käyttävät paljon myös suomalaista raaka-ainetta ja vähän tuntemattomampiakin merkkejä, tulee itselle uusia kivoja tuttavuuksia 😊

  • Kaisa

    Ehdottomasti mukana arvonnassa❣️

  • Jen84

    Tämä voisi kivasti helpottaa arjen ruokailua

  • Mira

    Ruokaboksi on kyllä aikamoinen arjen pelastus varmasti myös kesäisin! Meillä voisi jopa teinit kokkailla itsenäisesti kun ovat nyt lomalla, eli osallistun arvontaan ehdottomasti!

  • Roosamaria Reinikainen

    En ole koskaan kokeillut näitä, mielessä on kyllä ollut. Toisi todella paljon helpotusta pikku lapsi perheen arkeen 👌

  • Johanna

    Niin paljon tästä olen kuullut kehuja, että jokohan nyt olisi aika kokeilla?
    Mukana arvonnassa!

  • Emilia

    Pasta ja hampparit lähtee testiin! Näyttää hyvältä. Kesälomien ruokailut on aina niin haastavia, varsinkin hyvillä ilmoilla tekisi mieli olla vain ulkona eikä sisällä keittiössä tai ruokakaupassa. Ehdottomasti siis mukana arvonnassa! Tulisi niiiii-in tarpeeseen! 💗

  • Jenna

    Mukana arvonnassa ☺️ Ihana olisi päästä kokeilemaan ruokaboksia, kuulostaa todellakin arjen pelastajalta! 🤩

  • Ann

    Olisi mahtavaa kokeilla ruokaboksia kiireisen lapsiarjen keskellä 😍

  • Elina Praatskonen

    Ruokaboksi pelastaisi arjen, ei tarviisi kaupassa pähkäillä mitä ostaisi, ja kotiinkuljetus on pelkkää plussaa.

  • Jenni

    Helpottais kummasti ison perheen arkiruokatouhua kesälomalla

  • TJ

    Olispa kiva

  • Maija

    Nämä on kyllä niin parhaita! Ihanaa kun joku valmiiksi miettii, että mitä tänään syötäisiin. Monen monta uutta lemppariruokaa on näiden boksien kautta meille syntynyt.

  • Sini

    Ai vitsi, kesäloma-ajn ruokatuska on todellinen! Ruolaboxia ois ihana kokeilla tätä helpottamaan 🤞

  • Miia

    Olis kiva kokeilla tuota vegeboksia! Säästöä, helpotusta ja vaihtelua 💯

  • Eini

    Ruokaboksi ois kyllä kiva pitkästä aikaa!

  • Marjo Valsberg

    Kokeilemisen arvoinen tilaisuus,toivottavasti tärppää.Hyvää kesää!

  • Hanna Lehto

    Mukana arvonnassa! 😊

  • Hanna

    Ruokaboksi on ollut tosi kiva ne muutamat kerrat, kun olen kokeillut!

  • Nina

    Ihanasti kasvisruokia!arvostan!
    Ruokaboxi olisi kyllä suuri apu myös kahden aikuisen taloudessa,jossa on niin monta liikkuvaa osaa että ruokakaupassa käyntiin ei välillä tunnu löytyvän aikaa(eikä kyllä energiaakaan)

  • Tanja

    Kiitos inspiraatiosta ja hyvistä resepteistä. Meidän perheen ruokaviikoissa ei paljon vaihtelua ole, joten ruokaboksille olisi kyllä käyttöä 🤭

  • Elli

    Hyvä vinkki tuo ruokien valmistaminen kerralla valmiiksi, että olisi pikkukoululaiselle valmiina lounasta koko viikoksi, kun äiti on töissä ❤️

  • Heidi Pekonen

    Ruokaboxi voisi olla arjen pelastus.
    Oon vaan aika moni ton,ton,ton.
    Et en tiedä onnistuisiko omalla kohdalla ruoat sillain,et pystyisi niitä syömään.

  • Suvi

    Olisi kiva testata. ☺️

  • Sanna Lehtinen

    ahhhhh mukana!!!

  • Ulla

    Tälläisenä huonona syöjänä ruokaboxi varmaan auttaisi siihenkin? Helposti unohtaa syödä eikä ikinä keksi mitä söisi. Samaa jauheliha makaroni yhdistelmää ei jaksa aina. Tämä ois kokeilemisen arvoinen kyll

  • Sasa

    Mukana arvonnassa! Kivoi reseptei oli.

  • Liisa

    Olisi kiva kokeilla😊

  • Satu Niemelä

    Reseptit näytti herkullisilta. Olen joskus koittanut boksia, nyt olisi kiva koittaa uudelleen.

  • Helmi

    Kyllä! Oon kokeillu ja kaiken sen arvosta! Eipähän kulu aikaa listaa tehden ja kaupassa haahuillen vaan voi käyttää ne vähät tunnit töiden jälkee perheen kans kaikkeen kivaan muuhun.

  • Noora

    Pitäisi kyllä saada testiin! Kaksi koululaista lomalla, joten aina pitäisi olla jotain valmiina. Eikä aina vaan makaronilaatikkoa 😅

  • Oona

    Osallistun arvontaan.

  • Kati

    Mealpreppaus pyörinyt jo tovin mielessä. Enää pitäis vaan aloittaa :D
    Hyvää kesää! :)

  • Jenni

    Ruokaboksi kuulostaa aivan ihanalta, koska niin usein viikon ruokia suunnitellessa pää lyö tyhjää ja päädyn tekemään muutamaa samaa sapuskaa kerta toisensa jälkeen. Vielä en ole kuitenkaan raatsinut tilata testiin. Tämä olisi unelmien arvontavoitto!

  • Virva

    Hei vau! Miksen ole aikasemmin tälläisestä kuullut. Todellakin tälläinen olisi mukava kokea.

  • Samuli

    Näyttää hyvältä, kelpais kyllä 😁

  • Janina

    Olisi mahtava kokeilla ruokaboksia! Varmasti kiva myös kokata perheen kanssa!

  • EL

    Messissä ollaan kiitos 🤗👏👍💪

  • Maarit

    ruokaboksi säästää aikaa ja vaivaa sen suhteen että kaikki on jo valmiiksi suunniteltu ja hommattu.vain toteutusta vailla. suurin ongelma on Juuri ruuan miettiminen ja hankinta. perheessä kaksi jo teini-ikäistä lasta joten tarpeeseen tulisi

  • Anneli

    Tää oli kyl huippuvinkki kesään 👌 ja miksi ei ihan perusarkeenkin kun tuntuu että ideat loppuu 😅

  • Salla

    Arvonnassa mukana, niin suuri helpotus olisi arkeen! 🥰

  • Koo

    Olispa kiva vihdoin päästä kokeilemaan boksia ja testaamaan syökö lapset😃

  • Hanna

    Ruokaboksi olisi kiva palkinto päästä testaamaan uusia reseptejä.

  • Jenni

    Tää olisi ihan täydellinen arjen pelastus lapsiperheelle. Hyviä, nopeita ja helppoja ruokia.

  • Minni Mäki

    kivoja reseptejä! on vaikea löytää hyvä kasvispihvien resepti, joten täytyy kokeilla tätäkin. Toki, hampurilaiset ei oo monen päivän ruoka 🙈 kaipaisi ehkä sellaisia, joita oikeesti vois syödä kolme päivää et annoskoko olis sen mukainen jo valmiiksi.

  • Noora

    Ruokaboksia kiinnostaisi kokeilla. Kolmen pienen lapsen kanssa alkaa mielikuvitus loppua ruokien suhteen, samoin on aika ja energia kortilla. Halloumipihvit menee kokeiluun!

  • Hanna F

    Kiitos alekoodista! Ensi maanantaina boksi ovelle!

  • Saara

    oispa ihana voittaa!!

  • Janette

    Mukana arvonnassa! 😍 Koen tämän liian kalliiksi kestäväksi ratkaisuksi itselle ja lapselle arkeen, mutta mahtava olisi päästä testaamaan paljon aikaa saisin vapautettua yhteiseen muuhun puuhaan jos pääsen kokeilemaan 😊

  • Kadri

    Nopeat arkiruuat pelastaa meidän perheen ☺️ja tässä oli muutama kiva vaihtoehto vaikka viikonlopuksi.

  • Reetta

    Mukana! 😊

  • Anna P

    Monesti on käynyt mielessä ruokaboksin tilaaminen, mutta sitten se on kuitenkin jäänyt. Tämä olisi oiva tilaisuus koittaa sitä!

  • Salla Siivonen

    Olisi mukava päästä testaamaan ruokaboksia helpottamaan arkea ja tuomaan hieman vaihtelua arkiruokaan! ☺️

  • Laura

    Ihania ruokaideoita! En ole ennen kokeillut ruokaboksia, mutta ois super kiva päästä testaamaan :) mukana siis arvonnassa:)

  • Jenni

    Olisi kiva startti kesään kahden kotona olevan lapsen kanssa (ekaa kertaa uudella kokoonpanolla, jännittävää!).

  • Miukkis

    Vaikuttaa kätevältä. Täytyy varmaan kokeilla!

  • Hilla Laurila

    Tämä olisi ihan huippu! Täällä viisihenkinen perhe ja aina saa stressata ruoan laitosta🙈

  • Minna

    Oo, mukana!

  • Saara

    Ruokaboksin kokeilu voisi olla hyvää vaihtelua ainaisille samoille ruuille, voisi ottaa myös isot koululaiset mukaan tekemään heille arkiruokia.

  • Nina Kekäläinen

    Jo pitkään tehnyt mieli kokeilla Ruokaboxia.

  • Karoliina

    Olisipa kiva kokeilla 🤩

  • paula

    En ole aiemmin tilannut. Olisi kiva kokeilla kun kesäloma kohta alkaa ja taaperolle saa tehdä monta ruokaa😅👌

  • Johanna

    Tämä olisi aivan mahtava juttu kesäloman kunniaksi. Kasvisreseptit kuulostavat todella herkullisilta. Olisi loma luksusta saada kokeilla Ruokaboxia.
    Voiko parempaa olla kun että saa kaikki tarvittavat raaka-aineet ja reseptit ja pääsee kokkailemaan perheen kanssa ❤️

  • Sari

    Olisi ihana testata, mutta jakelu ei yllä asuinpaikkakunnalleni 😔 Haaveiluksi on siis jäänyt toistaiseksi. Mukana arvonnassa kuitenkin 😊

  • Elsakatariina

    Hyvännäköisiä ohjeita, laitan kyllä muistiin tuon pastan mausteöljyn! Ruokaboksia tekis mieli kokeilla, mutta en ole vielä raaskinut.

  • Suvi

    Olen kerran tilannut ruokaboksin ja oli kyllä todella herkullisia reseptejä. Mieli tekisi kokeilla useamminkin, mutta en ole raaskinut normaalilla hinnalla.

  • Tuire Asikainen

    Tää ois kyl tällei perhepäivähoitajana ihan huippu juttu kokeilla. 😍

  • Leea

    Mukana! ihanan freshejä reseptejä 😍

  • Roosa

    mukana arvonnassa😊

  • Sophie

    Vau! Tämä voisi olla kiireisen arjen pelastus. Mukana!

  • Sophie

    Vau! Tämä voisi olla kiireisen arjen pelastus. Muutenkin on vaikea keksiä mitä syötäisi, mutta pikkulapsiarjessa ei oikein myöskään ehtisi tehdä ruokaa pitkän kaavan mukaan. Mukana!

  • Raili

    Ruoka boksi kuulostaa kyllä hyvältä idealta! Kesästä nauttimista hidastaa huomattavasti lisääntynyt ruokahuolto, ja omaa lomaa odotellessa alkaa virta ja ideat olla loppu!

  • Malin

    Ei ole tullut kokeiltua, varmaan näppärää. :)

  • Amanda

    Tulisi tarpeeseen näin pienen lapsen äitinä, kun aikaa ruokien miettimiselle ja ruoanlaitolle on niin vaikea löytää!

  • Mira Hallikainen

    Super kiireisen lapsiperhe- ja remppa-arjen keskellä tää tulis just nyt tarpeen ja olis ihan pelastus! ❤️🍽️🤚🏼

  • Suvi

    Olisi niin ihana kokeilla tämän avulla tuoda uusiakin Makuja meidän ruokapöytään

  • Anni

    Jes loistavaa vaihtelua meidän perheen ruokalistaan! Lähdetään heti testailemaan :)

  • Jenny

    Kuulostaa ihanilta nuo reseptit! Toisivat paljon iloa ja helpotusta meidän normaaliin arkeen🫶🏻

  • Ninni

    Ruokaboksin kokeilu käynyt useasti mielessä. Toivottavasti sieltä löytyisi myös meidän moniallergiselle sopivia reseptejä :)

  • Inka

    oih niin ihanan kuulosia ruokaideoita et on kyl pakko kokeilla!🤩🤩

  • Inka

    oih niin ihanan kuulosia ruokaideoita et pitää ehkä kokeilla!🤩🤩

  • Maija

    Pari kertaa ruokaboksia kokeilleena; on herkkua!

  • Mira

    Meille syntyy perheeseen esikoinen heti elokuun alussa. Olisi mahtavaa päästä testaamaan ruokaboksia uuden arjen keskellä ja saada arkeen pientä helpotusta/luksusta.

  • Johanna Kekäläinen

    Kyllä helpottaisi opiskelevan yh-mamman elämää kun voisi ainakin ruuanlaitosta tehdä vähän helpompaa :)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Liity Inkan uutislistalle