Info
Inka I toivottaa sinut tervetulleeksi mielen kylpylään!

Tervetuloa mielen kylpylään. Täällä voit rauhassa sukeltaa syvälle ajatuksiisi, tunteisiisi ja kehoosi.

“Sä oot kyllä parasta, mitä blogiskenelle on tapahtunut aikoihin. Olet mulle sellainen ‘what would Inka do’.” -lukijan kommentti

Inka Ikonen on kolmekymppinen, helsinkiläistynyt toimittaja-bloggaaja, joka puhuu kolmesta ämmästä: mielestä, muonasta ja mimmeistä. Inka on entinen sarjauupuja, mielenterveyskuntoutuja ja mielen hyvinvoinnin puolestapuhuja.

Inka I -blogissa ja somekanavissa hän toivottaa seuraajat tervetulleeksi mielen kylpylään. Paikkaan, jossa voi sukeltaa syvälle ajatuksiin, tunteisiin ja kehoon. Inkan missio on sisällöillään rikkoa mielenterveyteen liittyviä tabuja ja luoda avointa keskustelua vaikeistakin aiheista.

Inka I haluaa jakaa ja saada vertaiskokemuksia, vinkata parhaimpia reseptejään ja pohtia naiseutta ja äitiyttä.

Kuka on Inka?

Bloggaajalla on 10 vuoden kokemus media-alalta eri tehtävistä. Hän työskentelee yrittäjänä tehden töitä toimittajana, konsulttina ja kouluttajana. Hän on digitaalisten, dataohjattujen sisältöjen, web-analytiikan, hakukoneoptimoinnin ja sosiaalisen median asiantuntija.

Tutustu bloggaajaan Facebookissa ja Instagramissa sekä LinkedInissa.

Inka I on tehnyt onnistuneita kaupallisia yhteistöitä muun muassa Mehiläisen, Kaslinkin, Silmusalaatin, Biokian ja Didriksonin kanssa. Tutustu Inka I:n tekemiin kaupallisiin yhteistöihin täällä.

Inka I:n lukijat

Blogissa vierailee kuukausittain 35 000 uniikkia kävijää. Viikoittain eri kävijöitä on 8 200. Suurin osa on kaupunkilaisia 25-34-vuotiaita naisia. He ovat kiinnostuneita terveydestä, kosmetiikasta, muodista, ruoasta, perheestä ja ihmissuhteista, treenistä ja matkustamisesta.

Inka I tavoittaa muissa sosiaalisen median kanavissa eli Facebookissa ja Instagramissa noin 10 000 ihmistä. Suurin osa näissäkin kanavissa on kaupunkilaisia 25-34-vuotiaita naisia.

Jos haluat tehdä yhteistyötä bloggaajan kanssa tai muuten vain olla yhteydessä, laita viestiä:
[email protected]

Mainokset blogissa
Mainoslinkit ovat merkitty * -merkillä ja mainoslinkkejä sisältävän postauksen alusta löydät vielä * Sisältää mainoslinkkejä -maininnan.

Liity Inkan uutislistalle