Kauneus ja tyyli

Parhaat kuivashampoot ruskeille hiuksille

Kuivashampoo on arkiaamujeni pelastus! Se muun muassa pidentää hiusten pesuväliä…

Kuivashampoo on arkiaamujeni pelastus! Se muun muassa pidentää hiusten pesuväliä ja tuuheuttaa. Olen kokeillut lukuisia kuivashampoita ja vihdoin löytänyt ehdottomat suosikkini.

Olen luonnostani blondi, mutta olen viihtynyt jo monta ruskeissa hiuksissa. Joudun värjäämään tyvikasvun noin kuukauden välein. Kampaajaa odotellessa sävyttävä kuivashampoo on korvaamaton!

Minulla on lyhkäinen long bob, joka vaatii päivittäin laittoa. Luottotuotteeni ovatkin kuivashampoo ja suolasuihke, jotka tuuheuttavat ja auttavat muotoilemaan hiukset.

HUOM: Jos käytät kuivashampoota lähes päivittäin, muista pestä hiukset säännöllisesti syväpuhdistavalla tai hiuspohjaa kuorivalla shampoolla ja pidä taukoja kuivashampoon käytössä. Se kuivattaa päänahkaa ja tukkii hiustuppia, joka voi vaikuttaa hiustenlähtöön.

Kuivashampoo

Kaapistani löytyvät aina Batisten kuivashampoo ja Biozellin sävyttävä tyvispray. Tabitha James Kraanin luonnollinen kuivashampoo on uusi tuttavuus, joka lienee tullut jäädäkseen. ;)

kuivashampoo ruskeille hiuksille

1. Batiste Dark -kuivashampoo

7,90 e/200 ml

Tämä on ollut luottotuotteeni jo kauan. Super hinta-laatusuhde! Suihkuta hiusten tyveen noin 15 sentin päässä ja pöyhi. Tuote tuuheuttaa ja tekee hiuksista ilmavat ja puhtaan näköiset.

Tavallisista kuivashampoista jää ylensä valkoiset läikät tummiin hiuksiin, joten siksi olen ihastunut tähän tuotteeseen. Kylmä sävy sopii täydellisesti hiustenväriini!

kuivashampoo ruskeille hiuksille

2. Biozellin sävyttävä tyvispray

8,95 e/200 ml

Biozellin tummanruskeille hiuksille tehty tyvispay on käytössäni silloin, kun tyvikasvu alkaa häiritä mutta seuraavaan värjäyskertaan on vielä aikaa.

Suihkutan tätä yleensä vain jakauksen kohtaan noin 15 sentin päästä, annan kuivahtaa ja pöyhin hiukset sormin. Peittää tyvikasvun todella hyvin!

Varoituksen sana: tuotetta saattaa varista vaatteille ja monesti kaveri on tullut multa pyyhkimään naamasta ruskeaa läikkää ;D

kuivashampoo ruskeille hiuksille

3. Tabitha James Kraan Dry Shampoo for Darker Hair -kuivashampoo*

40 e/75 g

Tämä Tabitha James Kraanin tuote on tuore ihastukseni. Ensinnäkin se on luonnollinen! Ja tuoksu on ihana!
Puuterimainen tuote sirotellaan hiuksiin, jonka jälkeen se hierotaan hiusten tyveen. Tuote imee hiusten rasvaisuuden hetkessä ja tekee niistä todella raikkaat!
* = Tuote on saatu blogin kautta

<3: Inka I

P.S. Voit tutustua muhun myös FacebookissaInstagramissaTwitterissä, Pinterestissä, Bloglovinissa ja Snapchatissa käyttäjänimellä @inka.ikonen.

Lue myös:

Rasvaisen ihon pahimmat hoitovirheet

No Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • VAIKUTA JA VOITA! 🙌😍
.
Ihana Linnea Vaasan AMK:sta tekee opparia vaikuttajamarkkinoinnista ja hän kaipaisi apuasi. Käy vastaamassa bion kautta kyselyyn, aikaa menee ehkä minsa. Halutessasi voit samalla osallistua kolmen kuukauden Storytel-lahjakortin arvontaan. 📖
.
Kiitos superisti jo nyt kaikille vastaajille! Tieto on arvokasta niin Linnealle kuin mulle. Voin tarjota teille sitten entistä parempaa sisältöä ❤
.
Linkki kyselyyn: @inka.ikonen 
#vaikuttajamarkkinointi #kysely #sitoutuneisuus #engagement #thesis #survey #arvonta #kilpailu #storytel
  • Tänään, itsemurhan tehneiden muistopäivänä, haluan jakaa kanssanne @trendimag-lehteen kirjoittamani jutun siitä, kun poikaystäväni syytti minua itsemurhastaan.
.
Reilu vuosi hänen kuolemansa jälkeen kirjoitin päiväkirjaani: Odotan sitä, että voisin hengittää vapaasti tuntematta syyllisyyttä ja synkkyyttä. Onko se mahdollista?
.
Nyt, yhdeksän vuotta miehen itsemurhan jälkeen uskon, että se on mahdollista. Työskentelen edelleen vaikeiden tunteiden kanssa, mutta toivoa on. Opin hiljalleen luopumaan syyllisyydestäni.
.
Jutun kirjoittaminen oli tärkeä, vapauttava prosessi, jonka aikana asiantuntijoiden avulla ymmärsin, ettei kukaan voi olla vastuussa toisen ihmisen hengestä. Auttaa pitää. Tietysti. Mutta vain tiettyyn pisteeseen saakka se on mahdollista.
.
Tiedän, etten ole yksin. Itsemurha koskettaa vuosittain korkeimpien arvioiden mukaan jopa 300 000 suomalaista. Toivon, että jokaisen meidän takia, tabu saataisin murrettua. Että ihmiset uskaltaisivat puhua synkistä ajatuksistaan ja saada niihin apua. Siksi aion puhua aiheesta maailman tappiin.
.
Kiitos @surunauhan ent. toiminnanjohtaja Viivi Suihkonen ja professori Erkki Isometsä asiantuntijuudesta sekä tuesta.
.
Lue juttu profiilissa olevan linkin kautta: @inka.ikonen 
#surunauha #mieli #vihreäävaloa #mitäkuuluu #itsemurhienehkäisy #itsemurhantehneidenmuistopäivä #mielenterveys #surunauha #mullevoitpuhua #youcantalktome #suomenmielenterveysseura
  • ⭐ ARVONTA - VOITA UUSI ALKU IHOLLESI ⭐
.
Joko katsoit blogista, millainen muutos ihossani on tapahtunut parissa kuukaudessa kauneushoitola @beautyfeelvantaa kosmetologien Tiinan ja Heidin hoidoilla ja vinkeillä? Käy tsekkaamassa, linkki profiilissa: @inka.ikonen 💆‍♀️
.
Ihonhoidossani tärkeää ovat juuri oikeat kotihoitotuotteet. Käytössäni on nyt jo usemman vuoden ajan ollut etelä-afrikkalainen hoitolasarja @nimueskininternational, jonka tuotteet sopivat lukuisten iho-ongelmien, kuten pintaryppyjen ja juonteiden, ihon velvostumisen, ihon epätasaisen sävyn, pintakuivuuden ja rasvoittumisen ja epäpuhtauksien, hoitoon.
.
Nimuen tuotteet pohjautuvat hedelmähappoihin, jotka uudistavat, kirkastavat, kuorivat ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Ne tasoittavat ihon pintaa ja väriä, madaltavat juonteita ja lisäävät ihon kimmoisuutta.
.
Arvon nyt teille Nimuen aloituspakkauksen, joka valitaan ihotyyppisi mukaan. Paketissa on minikokoiset puhdistustuotteet, voiteet, kuorinta sekä aurinkosuoja. Jo kahden viikon käytöllä huomaat eron ihossasi! Paketin arvo on 98 euroa. ❤😍
.
Osallistu näin:
✔ Seuraa @inka.ikonen-tiliä ja @beautyfeelvantaa-tiliä.
✔ Kommentoi kuvaa maanantaihin 25.11. mennessä.
✔ Pisst! Tuplaa mahdollisuutesi voittaa ja käy osallistumassa myös Facebookin puolella. Löydät minut siellä nimellä inkaiblogi.
.
Onnea arvontaan! ✨
Instagram ei ole osallisena arvonnassa.
#nimue #nimueskin #nimueskininternational #nimueskincare #ihonhoito #ihonhoitotuotteet #kasvohoito #aikuisianakne #akne #kosmetologi #kauneushoitola #hedelmähappohoito #skincaretips #alphahydroxyacids #acne #inkaicom
  • 🥧 Kaupallinen yhteistyö & ARVONTA: @kaslink.aito 🍮
4 x täydellinen jälkiruoka nyt blogissa! Käy valitsemassa suosikkisi ja voita puolen vuoden kaurajuomat! 🎂😍 Suora linkki profiilissa: @inka.ikonen 
#kaslink #kaslinkaito #kaurakerma #kauravispi #vaniljakastike #jälkiruoka #resepti #ruoka #maidoton #dessertrecipe #dairyfreerecipes #pavlova #tiramisu #cremebrulee #köyhätritarit #inkaicom #kilpailu #arvonta
  • Kaupallinen yhteistyö: @nimueskininternational & @beautyfeelvantaa 💆‍♀️
Onko sulla aikuisiän akne tai muita iho-ongelmia? Käy katsomassa blogista, kuinka paljon ihoni muuttui kahdessa kuukaudessa asiantuntijoiden vinkeillä. Lue myös, kuinka hoidat akneihoa oikein 😍 Suora linkki profiilissa: @inka.ikonen 
#nimue #nimueskin #nimueskininternational #nimueskincare #ihonhoito #ihonhoitotuotteet #kasvohoito #aikuisianakne #akne #kosmetologi #hedelmähappohoito #skincaretips #alphahydroxyacids #acne #inkaicom