Parhaat kuivashampoot ruskeille hiuksille

13/02/2017

Kuivashampoo on arkiaamujeni pelastus! Se muun muassa pidentää hiusten pesuväliä ja tuuheuttaa. Olen kokeillut lukuisia kuivashampoita ja vihdoin löytänyt ehdottomat suosikkini.

Olen luonnostani blondi, mutta olen viihtynyt jo monta ruskeissa hiuksissa. Joudun värjäämään tyvikasvun noin kuukauden välein. Kampaajaa odotellessa sävyttävä kuivashampoo on korvaamaton!

Minulla on lyhkäinen long bob, joka vaatii päivittäin laittoa. Luottotuotteeni ovatkin kuivashampoo ja suolasuihke, jotka tuuheuttavat ja auttavat muotoilemaan hiukset.

HUOM: Jos käytät kuivashampoota lähes päivittäin, muista pestä hiukset säännöllisesti syväpuhdistavalla tai hiuspohjaa kuorivalla shampoolla ja pidä taukoja kuivashampoon käytössä. Se kuivattaa päänahkaa ja tukkii hiustuppia, joka voi vaikuttaa hiustenlähtöön.

Kuivashampoo

Kaapistani löytyvät aina Batisten kuivashampoo ja Biozellin sävyttävä tyvispray. Tabitha James Kraanin luonnollinen kuivashampoo on uusi tuttavuus, joka lienee tullut jäädäkseen. ;)

kuivashampoo ruskeille hiuksille

1. Batiste Dark -kuivashampoo

7,90 e/200 ml

Tämä on ollut luottotuotteeni jo kauan. Super hinta-laatusuhde! Suihkuta hiusten tyveen noin 15 sentin päässä ja pöyhi. Tuote tuuheuttaa ja tekee hiuksista ilmavat ja puhtaan näköiset.

Tavallisista kuivashampoista jää ylensä valkoiset läikät tummiin hiuksiin, joten siksi olen ihastunut tähän tuotteeseen. Kylmä sävy sopii täydellisesti hiustenväriini!

kuivashampoo ruskeille hiuksille

2. Biozellin sävyttävä tyvispray

8,95 e/200 ml

Biozellin tummanruskeille hiuksille tehty tyvispay on käytössäni silloin, kun tyvikasvu alkaa häiritä mutta seuraavaan värjäyskertaan on vielä aikaa.

Suihkutan tätä yleensä vain jakauksen kohtaan noin 15 sentin päästä, annan kuivahtaa ja pöyhin hiukset sormin. Peittää tyvikasvun todella hyvin!

Varoituksen sana: tuotetta saattaa varista vaatteille ja monesti kaveri on tullut multa pyyhkimään naamasta ruskeaa läikkää ;D

kuivashampoo ruskeille hiuksille

3. Tabitha James Kraan Dry Shampoo for Darker Hair -kuivashampoo*

40 e/75 g

Tämä Tabitha James Kraanin tuote on tuore ihastukseni. Ensinnäkin se on luonnollinen! Ja tuoksu on ihana!

Puuterimainen tuote sirotellaan hiuksiin, jonka jälkeen se hierotaan hiusten tyveen. Tuote imee hiusten rasvaisuuden hetkessä ja tekee niistä todella raikkaat!

* = Tuote on saatu blogin kautta

Lue myös:

Rasvaisen ihon pahimmat hoitovirheet

Inka I

FACEBOOK / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Liity Inkan uutislistalle