Kauneus ja tyyli, Kaupalliset yhteistyöt

Hyvästi liuskottuminen – näin helposti sain pitkät ja vahvat kynnet!

Mulla on lähes aina ollut melko ohuet, helposti liuskottuvat kynnet.…
Kaupallisessa yhteistyössä: kauneus ja komeus

Mulla on lähes aina ollut melko ohuet, helposti liuskottuvat kynnet. Stressaantuneena tai hermostuneena huomaan repiväni kynsiäni ja lopputuloksena on rumat, epätasaiset kynnet, joissa ei pysy kestävinkään kynsilakka.

Jatkuva kynsilakkojen poisto on haurastuttanut kynsiäni entisestään. Vaihdoin keväällä luonnolliseen, asetoonittomaan Kure Bazaarin kynsilakanpoistoaineeseen, joka on aivan mielettömän hyvää! Yritin myös muistaa sivellä kynsinauhaöljyä. Silti kynteni lohkeilivat ja liuskottuivat.

Valitin asiasta kauneus ja komeus -hoitolan kosmetologille Johannalle, jolla oli ongelmaan aivan loistava ja suhteellisen edullinen ratkaisu!

Johannan suosittelema IBX System -hoito vahvistaa ja korjaa luonnonkynttä. Kynteen levitetään IBX-lakkaa, jonka annetaan kovettua LED-valon alla. Menetelmä muodostaa lomittaisia polymeeriverkkoja, jotka puolestaan kiinnittävät kynnen uloimmat kerrokset yhteen, jolloin kynsi ei enää niin helposti liuskotu.

Päätin testata hoitoa ja yllätyin! Mulla ei ole koskaan ollut näin hyväkuntoisia kynsiä!

Alla olevista ennen ja jälkeen -kuvista näet, miten ison muutokset kynteni ovat kokeneet viimeisen kolmen kuukauden aikana.

Kynteni ennen IBX-hoitoa

liuskottuneet kynnen ennen käsittelyä
liuskottuneet kynnen ennen käsittelyä

Kynnet ensimmäisen IBX-käsittelyn jälkeen

kynnet IBX-käsittelyn jälkeen

Kynnet tuntuivat ensimmäisen hoitokerran jälkeen välittömästi vahvemmilta, paksummilta ja napakemmilta. Kynnet näyttivät myös tasaisemmilta ja siistimmiltä.

Huomasin, etteivät kynnet enää yhtä helposti liuskottuneet.

Kynnet toisen IBX-käsittelyn ja geelilakkauksen jälkeen

kynnet IBX-käsittelyn ja geelilakkauksen jälkeen

Viikon päästä IBX-hoito tehtiin uudelleen ja halusin samalla Malesian matkallemme vielä geelilakkaukset. Rakastuin geelilakkaukseen heti! En näprännyt kynsiäni enää jatkuvasti, lakkaus pysyy kauniina useamman viikon eikä mun tarvitse kuluttaa iltoja nyhrätessä kynsilakkaa huonokuntoisiin kynsiini.

Toisen IBX-hoidon ja geelilakkauksen jälkeen kynteni olivat selvästi vahvemmat ja kasvoivat hiljalleen lohkeilematta.

Kynnet kolmannen IBX-käsittelyn ja geelilakkauksen jälkeen

kynnet IBX-käsittelyn ja geelilakkauksen jälkeen
kynnet IBX-käsittelyn ja geelilakkauksen jälkeen

Kolme viikkoa edellisen hoidon jälkeen minulle tehtiin kolmas IBX-hoito ja uusi geelilakkaus. Kuten kuvista näkee, kynteni ovat todella paljon pidemmät kuin ensimmäisissä kuvissa! Kynteni tuntuivat todella vahvoilta, paksuilta ja kestäviltä.

Olen nyt käynyt säännöllisesti noin kolmen viikon välein uusimmassa IBX:n ja geelaukset. Olen niin tyytyväinen lopputulokseen, että aion ottaa tämän osaksi kauneusrutiineja. Vihdoin mulla on kauniit kynnet!! <3

IBX System -hoito maksaa ensimmäisellä kerralla 30 euroa ja kestää noin puolisen tuntia. Jatkokerrat maksavat 20 euroa. Hoidossa kannattaa käydä aluksi säännöllisesti noin neljä kertaa, jolloin lopputulos on paras mahdollinen. 

Voit varata ajan hoitoon täältä.

<3: Inka I

P.S. Voit tutustua muhun myös FacebookissaInstagramissaTwitterissä, Pinterestissä, Bloglovinissa ja Snapchatissa käyttäjänimellä @inka.ikonen.

Lue myös:

Yumi Lashes -ripsien kestotaivutus – katso kuvat megaripsistä!

Kasvivärjäys toi hiuksiin ennennäkemättömän kiillon – katso kuvat!

Rasvaisen ihon pahimmat hoitovirheet

No Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Kaupallinen yhteistyö: @nimueskininternational & @beautyfeelvantaa 💆‍♀️
Onko sulla aikuisiän akne? Käy katsomassa blogista, kuinka paljon ihoni muuttui kahdessa kuukaudessa asiantuntijoiden vinkeillä. Lue myös, kuinka hoidat akneihoa oikein 😍
#nimue #nimueskin #nimueskininternational #nimueskincare #ihonhoito #ihonhoitotuotteet #kasvohoito #aikuisianakne #akne #kosmetologi #hedelmähappohoito #skincaretips #alphahydroxyacids #acne #inkaicom
  • Isänpäivänä kerroin stooreissa, kuinka se on ollut minulle aina vaikea päivä. En tunne biologista isääni. Lapsena inhosin isänpäiväkorttien askartelua, sillä en voinut kirjoittaa korttiin Paljon onnea, isä. Paikkasin sanan isoisälläni tai isäpuolellani. Molemmat olivat minulle tärkeitä. Häpesin kuitenkin isättömyyttäni, joka oli vielä 90-luvulla tabu.
.
Kysyitte, miten isättömyys on minuun vaikuttanut. Se on ravisuttanut perusturvallisuuden tunnetta. Pelkään, että minut hylätään. Olen loputon kaivo huomiolle ja rakkaudelle. Isättömyys on jättänyt tyhjän aukon sisimpääni. Täyttääkseni aukkoa olen etsinyt isähahmoa koko elämäni. Hyviä korvikkeita onkin ollut. Elämässä voi mielestäni olla muitakin turvallisia aikuisia kuin perinteisen ydinperheen isä ja äiti. Mutta olen ollut myös hyvin tuhoisissa ihmissuhteissa enkä ole kyennyt lähtemään niistä pois rakkauden ja turvan kaipuussani. 
Olen työstänyt kipuja terapiassa. Prosessi jatkuu yhä.
.
Viimeiset pari vuotta ovat olleet erityisen vaikeita, koska isoisäni, ei ole enää täällä. Koen isättömyydestä voimakasta ulkopuolisuuden tunnetta. Muiden isät eivät ole minulta pois, mutta isänpäivänä somen selailu tekee kipeää.
.
Teitä oli muitakin, jotka samaistuivat kokemukseeni. 46 prosenttia vastanneista kertoi olevansa isätön. Isä ei ollut joko ollut koskaan kuvioissa, kuollut tai etääntynyt esimerkiksi vanhempien avioeron jälkeen. Moni oli joutunut seuraamaan isän mielenterveys- tai päihdeongelmia vierestä. Muutama kertoi suojelleensa itseään ja katkaisseensa lopulta välit tuhoisan suhteen takia. Se on mielestäni oikein. Toki tiettyyn pisteeseen voi yrittää pitää suhdetta yllä, mutta jos se vain nielee voimavarat ja traumatisoi eikä anna mitään, on tervettä tunnistaa rajansa ja olla itseään kohtaan armollinen. Vaikka kuinka haluaisi, vanhemmalta ei välttämättä koskaan saa sitä rakkautta ja huomiota, jota sisin huutaa. Silloin on kuunneltava omaa sisäistä lastaan, silitettävä päätä ja sanottava, että minä suojelen sinua kaikelta.
.
Kirjoitin vuosi sitten aiheesta blogiin. Linkki profiilissa: @inka.ikonen 
#perhe #isä #isänpäivä #isättömyys #hyvinvointi #itsetuntemus #terapia #fatherless #fatherlessdaughters
  • Onko sunkin vaikea löytää hyvännäköisiä, istuvia housuja?👖Kerroin taannoin stooreissa, miten turhaudun housujen etsimisestä. Inhoan mennä sovittamaan pöksyjä, koska lähes poikkeuksetta poistun pukukopista masentuneena ja kehoani sättien. 😭 Olen melko lyhyt, mulla on muodokkaat reidet ja 🍑 ja kapeampi vyötärö. Housut kinnaa siis joko reisistä ja pepusta tai ovat vyötäröltä liian isot, ja lahkeet ovat metrin liian pitkät.
.
Teistä 78 prosentilla on sama ongelma - kenelle housuja siis tehdään, jos ne ei ole sopivia juuri kenellekään? 👿
.
Kerroin teille myös, että olen vuosia etsinyt nahkaleggingejä, jotka eivät korostaisi reisien muhkuroita tai valuisi, #momjeans eja / #boyfriendjeans eja sekä ulkoiluhousuja. Te ihanat jeesasitte mua ja muita, kiitos ❤ Listasin nyt stooreihin teidän 18 vinkkiä! Käy nappaamassa ne ja toivottavasti pukukoppiahdistus helpottaa! Mä löysin teidän avuilla jo noi nahkaleggarit - kiiiiiitos ihanat 😘
#tyyli #housut #farkut #ulkoiluhousut #plussizefashion #plussizestyle #stylehasnosize #allsizes #beautybeyondsize
  • Kaupallinen yhteistyö & ARVONTA: @sodastreamsuomi .
Muistan, kun Sodastream-laitteet tulivat Kuopion Giganttiin vuonna kivi ja keppi. Ai että, kuinka haaveilin sellaisesta! Päästä nyt hiilihapottelemaan vettä kotona 💦😍Olen kuplavesihullu ja voisin juoda sitä päivät pääksytysten. Nyt haaveeni vihdoin toteutui, kun saimme Sodastreamin syksyllä kotiin testiin. Kyllä on kuulkaa sen jälkeen pumppailtu pullokaupalla kuplavettä!
.
Laitteen lisäksi saimme testiin uusi Soda Press Co -juomatiivisteitä, jotka sisältävät 30 % vähemmän sokeria. Mahtavaa! Voin herkutella kotitekoisella lemonadella hyvällä omallatunnolla! 🍋🥤
.
Nyt yhdellä teistä loppuu se ainainen pullojen kantaminen! 🙌Saan nimittäin arpoa yhden Sodastream Spirit -hiilihapotuslaitteen ja yhden Soda Press Co -juomatiivisteen (0,5 l). Palkinnon arvo on 90 euroa.
.
Osallistu arvontaan maanantaihin 18.11. mennessä. Osallistumisohjeet ovat tässä:
▪ Seuraa @inka.ikonen -tiliäni.
▪ Tykkää tästä kuvasta.
▪ Kommentoi, minkä Soda Press Co -maun haluaisit itsellesi: Classic Indian Tonic, Old Fashioned Lemonade, Ginger Ale, Blueberry & Lime vai Rasberry & Mint? 🍋
Onnea arvontaan!
Instagram ei ole mukana arvonnassa.
#sodastream #sodastreamsuomi #beyourownbubblerista #sodapressco #kuplavesi #sparklingwater #kilpailu #arvonta
  • Pasta on täydellistä lohturuokaa pimeisiin iltoihin, vai mitä? Mikä on sun suosikkipasta? 🍝Nyt blogissa yksi mun suosikeista, syksyn taivaallisin sienipasta, joka valmistuu pöytään alle 30 minuutissa. Nappaa resepti profiilissa olevasta linkistä: @inka.ikonen 😍
#resepti #pasta #sienipasta #kasvisruoka #arkiruoka #ruoka #lohturuoka #lahesvartissavalmistavegea #bloggaaja #inkaicom #vegetarianrecipes #pastarecipe #mushroompasta