Hyvästi liuskottuminen – näin helposti sain pitkät ja vahvat kynnet!

02/08/2017

Mulla on lähes aina ollut melko ohuet, helposti liuskottuvat kynnet. Stressaantuneena tai hermostuneena huomaan repiväni kynsiäni ja lopputuloksena on rumat, epätasaiset kynnet, joissa ei pysy kestävinkään kynsilakka.

Jatkuva kynsilakkojen poisto on haurastuttanut kynsiäni entisestään. Vaihdoin keväällä luonnolliseen, asetoonittomaan Kure Bazaarin kynsilakanpoistoaineeseen, joka on aivan mielettömän hyvää! Yritin myös muistaa sivellä kynsinauhaöljyä. Silti kynteni lohkeilivat ja liuskottuivat.

Valitin asiasta kauneus ja komeus -hoitolan kosmetologille Johannalle, jolla oli ongelmaan aivan loistava ja suhteellisen edullinen ratkaisu!

Johannan suosittelema IBX System -hoito vahvistaa ja korjaa luonnonkynttä. Kynteen levitetään IBX-lakkaa, jonka annetaan kovettua LED-valon alla. Menetelmä muodostaa lomittaisia polymeeriverkkoja, jotka puolestaan kiinnittävät kynnen uloimmat kerrokset yhteen, jolloin kynsi ei enää niin helposti liuskotu.

Päätin testata hoitoa ja yllätyin! Mulla ei ole koskaan ollut näin hyväkuntoisia kynsiä!

Alla olevista ennen ja jälkeen -kuvista näet, miten ison muutokset kynteni ovat kokeneet viimeisen kolmen kuukauden aikana.

Kynteni ennen IBX-hoitoa

liuskottuneet kynnen ennen käsittelyä

liuskottuneet kynnen ennen käsittelyä

Kynnet ensimmäisen IBX-käsittelyn jälkeen

kynnet IBX-käsittelyn jälkeen

Kynnet tuntuivat ensimmäisen hoitokerran jälkeen välittömästi vahvemmilta, paksummilta ja napakemmilta. Kynnet näyttivät myös tasaisemmilta ja siistimmiltä.

Huomasin, etteivät kynnet enää yhtä helposti liuskottuneet.

Kynnet toisen IBX-käsittelyn ja geelilakkauksen jälkeen

kynnet IBX-käsittelyn ja geelilakkauksen jälkeen

Viikon päästä IBX-hoito tehtiin uudelleen ja halusin samalla Malesian matkallemme vielä geelilakkaukset. Rakastuin geelilakkaukseen heti! En näprännyt kynsiäni enää jatkuvasti, lakkaus pysyy kauniina useamman viikon eikä mun tarvitse kuluttaa iltoja nyhrätessä kynsilakkaa huonokuntoisiin kynsiini.

Toisen IBX-hoidon ja geelilakkauksen jälkeen kynteni olivat selvästi vahvemmat ja kasvoivat hiljalleen lohkeilematta.

Kynnet kolmannen IBX-käsittelyn ja geelilakkauksen jälkeen

kynnet IBX-käsittelyn ja geelilakkauksen jälkeen

kynnet IBX-käsittelyn ja geelilakkauksen jälkeen

Kolme viikkoa edellisen hoidon jälkeen minulle tehtiin kolmas IBX-hoito ja uusi geelilakkaus. Kuten kuvista näkee, kynteni ovat todella paljon pidemmät kuin ensimmäisissä kuvissa! Kynteni tuntuivat todella vahvoilta, paksuilta ja kestäviltä.

Olen nyt käynyt säännöllisesti noin kolmen viikon välein uusimmassa IBX:n ja geelaukset. Olen niin tyytyväinen lopputulokseen, että aion ottaa tämän osaksi kauneusrutiineja. Vihdoin mulla on kauniit kynnet!! <3

IBX System -hoito maksaa ensimmäisellä kerralla 30 euroa ja kestää noin puolisen tuntia. Jatkokerrat maksavat 20 euroa. Hoidossa kannattaa käydä aluksi säännöllisesti noin neljä kertaa, jolloin lopputulos on paras mahdollinen. 

Voit varata ajan hoitoon täältä.

Lue myös:

Yumi Lashes -ripsien kestotaivutus – katso kuvat megaripsistä!

Kasvivärjäys toi hiuksiin ennennäkemättömän kiillon – katso kuvat!

Rasvaisen ihon pahimmat hoitovirheet

Inka I

FACEBOOK / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Liity Inkan uutislistalle