Kauneus ja tyyli, Kaupalliset yhteistyöt

Hyvästi liuskottuminen – näin helposti sain pitkät ja vahvat kynnet!

Mulla on lähes aina ollut melko ohuet, helposti liuskottuvat kynnet.…
Kaupallisessa yhteistyössä: kauneus ja komeus

Mulla on lähes aina ollut melko ohuet, helposti liuskottuvat kynnet. Stressaantuneena tai hermostuneena huomaan repiväni kynsiäni ja lopputuloksena on rumat, epätasaiset kynnet, joissa ei pysy kestävinkään kynsilakka.

Jatkuva kynsilakkojen poisto on haurastuttanut kynsiäni entisestään. Vaihdoin keväällä luonnolliseen, asetoonittomaan Kure Bazaarin kynsilakanpoistoaineeseen, joka on aivan mielettömän hyvää! Yritin myös muistaa sivellä kynsinauhaöljyä. Silti kynteni lohkeilivat ja liuskottuivat.

Valitin asiasta kauneus ja komeus -hoitolan kosmetologille Johannalle, jolla oli ongelmaan aivan loistava ja suhteellisen edullinen ratkaisu!

Johannan suosittelema IBX System -hoito vahvistaa ja korjaa luonnonkynttä. Kynteen levitetään IBX-lakkaa, jonka annetaan kovettua LED-valon alla. Menetelmä muodostaa lomittaisia polymeeriverkkoja, jotka puolestaan kiinnittävät kynnen uloimmat kerrokset yhteen, jolloin kynsi ei enää niin helposti liuskotu.

Päätin testata hoitoa ja yllätyin! Mulla ei ole koskaan ollut näin hyväkuntoisia kynsiä!

Alla olevista ennen ja jälkeen -kuvista näet, miten ison muutokset kynteni ovat kokeneet viimeisen kolmen kuukauden aikana.

Kynteni ennen IBX-hoitoa

liuskottuneet kynnen ennen käsittelyä
liuskottuneet kynnen ennen käsittelyä

Kynnet ensimmäisen IBX-käsittelyn jälkeen

kynnet IBX-käsittelyn jälkeen

Kynnet tuntuivat ensimmäisen hoitokerran jälkeen välittömästi vahvemmilta, paksummilta ja napakemmilta. Kynnet näyttivät myös tasaisemmilta ja siistimmiltä.

Huomasin, etteivät kynnet enää yhtä helposti liuskottuneet.

Kynnet toisen IBX-käsittelyn ja geelilakkauksen jälkeen

kynnet IBX-käsittelyn ja geelilakkauksen jälkeen

Viikon päästä IBX-hoito tehtiin uudelleen ja halusin samalla Malesian matkallemme vielä geelilakkaukset. Rakastuin geelilakkaukseen heti! En näprännyt kynsiäni enää jatkuvasti, lakkaus pysyy kauniina useamman viikon eikä mun tarvitse kuluttaa iltoja nyhrätessä kynsilakkaa huonokuntoisiin kynsiini.

Toisen IBX-hoidon ja geelilakkauksen jälkeen kynteni olivat selvästi vahvemmat ja kasvoivat hiljalleen lohkeilematta.

Kynnet kolmannen IBX-käsittelyn ja geelilakkauksen jälkeen

kynnet IBX-käsittelyn ja geelilakkauksen jälkeen
kynnet IBX-käsittelyn ja geelilakkauksen jälkeen

Kolme viikkoa edellisen hoidon jälkeen minulle tehtiin kolmas IBX-hoito ja uusi geelilakkaus. Kuten kuvista näkee, kynteni ovat todella paljon pidemmät kuin ensimmäisissä kuvissa! Kynteni tuntuivat todella vahvoilta, paksuilta ja kestäviltä.

Olen nyt käynyt säännöllisesti noin kolmen viikon välein uusimmassa IBX:n ja geelaukset. Olen niin tyytyväinen lopputulokseen, että aion ottaa tämän osaksi kauneusrutiineja. Vihdoin mulla on kauniit kynnet!! <3

IBX System -hoito maksaa ensimmäisellä kerralla 30 euroa ja kestää noin puolisen tuntia. Jatkokerrat maksavat 20 euroa. Hoidossa kannattaa käydä aluksi säännöllisesti noin neljä kertaa, jolloin lopputulos on paras mahdollinen. 

Voit varata ajan hoitoon täältä.

<3: Inka I

P.S. Voit tutustua muhun myös FacebookissaInstagramissaTwitterissä, Pinterestissä, Bloglovinissa ja Snapchatissa käyttäjänimellä @inka.ikonen.

Lue myös:

Yumi Lashes -ripsien kestotaivutus – katso kuvat megaripsistä!

Kasvivärjäys toi hiuksiin ennennäkemättömän kiillon – katso kuvat!

Rasvaisen ihon pahimmat hoitovirheet

No Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Kaupallinen yhteistyö: @beautyfeelvantaa ⭐ ARVONTA - VOITA 190 EURON HEMMOTTELUHOITO ⭐⁣
⁣
Joko katsoit blogista, kuinka älyttömän paljon ihoni on muuttunut puolessa vuodessa kosmetologien Tiinan ja Heidin hoidoilla ja vinkeillä? Käy tsekkaamassa biosta: @inka.ikonen ⁣
Nyt me halutaan tarjota teille sama mahdollisuus muutokseen! ❤ Arvon yhdelle teistä uudistavan ja kirkastavan @nimueskininternational hapotushoidon BeautyFeelissä sekä Nimuen aloituspakkauksen, joka valitaan ihotyyppisi mukaan. Paketissa on minikokoiset puhdistustuotteet, voiteet, kuorinta sekä aurinkosuoja. Jo kahden viikon käytöllä huomaat eron ihossasi! Palkinnon arvo on 190 euroa.⁣
⁣
Osallistu näin:⁣
⁣
✔ Seuraa @inka.ikonen -tiliä ja @beautyfeelvantaa -tiliä.⁣
✔ Kommentoi kuvaa maanantaihin 2.2. mennessä.⁣
✔ Pisst! Tuplaa mahdollisuutesi voittaa ja käy osallistumassa myös Facebookin puolella. Löydät minut siellä nimellä @ inkaiblogi.⁣
⁣
Onnea arvontaan!⁣
⁣
Instagram ei ole osallisena arvonnassa.
#arvonta #kasvohoito #kosmetologi #kauneushoitola #ihonhoito #nimue #nimueskin #nimueskintechnology #skincare
  • Kaupallinen yhteistyö: @beautyfeelvantaa 〰 Apua, kuinka paljon iho voi muuttua puolessa vuodessa! 😍 Aloitimme syksyllä kauneushoitolan kanssa projektin, jonka tarkoitus oli nitistää epäpuhtaudet ihollani ja opetella hoitamaan ikääntyvää ihoa oikein. 
Nyt lopputulos on nähtävissä blogissa - käy katsomassa ihan älytön muutos, nappaa alekoodi ja vinkit ikääntyvän ihon hoitoon! Suora linkki profiilissa 💆‍♀️
#ihonhoito #kasvohoito #kosmetologi #ihonhoitotuotteet #ihonhoitovinkit #nimue #nimueskin #nimueskininternational #nimueskincare #inkaicom
  • Tänään mulle tuli virallisesti vuosi täyteen yrittäjänä 🙌🏻🥳🎉⁣
⁣
Vitsi, mikä fiilis! 🔥⁣
⁣
Vuoteen on mahtunut paljon, oppimiskäyrä on ollut hurja. Alun paniikista ja joka suuntaan sohimisesta olen fokusoinut, rauhoittunut, oppinut luottamaan ja sietämään epävarmuutta. Löytänyt intohimoni: puhua hyvinvoinnista & terveydestä & yrittäjyydestä 🙏🏻💰⁣
⁣
Kaksi elämää mullistavaa työjuttua ovat olleet @mehilainenoy blogiyhteistyö hedelmällisyydestä ja lapsettomuudesta ja @duunitori Yrittäjän oppaan tuottaminen. Se viimeistään sytytti halun kannustaa muitakin yrittäjyyden polulle ja nyt olenkin @nuoretyrittajathelsinki ylpeä, tuore hallituslainen.⁣ Kiitos kuluneesta vuodesta ja luottamuksesta kaikille mun mahtaville asiakkaille ja teille seuraajille ❤️
⁣
Tämän vuoden tavoitteet on selvillä ja myynti hyvässä vauhdissa. Let’s hustle! 😎
#yrittäjä #yrittäjyys #naisyrittäjät #työ #ura #womanwhohustle #entrepreneurlife #womeninbusiness #womenentrepreneurs #journalist #wellnessblogger #consult
  • Onko jälleen tuskaista miettiä viikon arkiruokia? 🤔Viime viikolla peräti 8 000 teistä seuraajista kävi tutustumassa blogissa neljään vaivattomaan peltiruokaan. Toivottavasti niistä oli teille apua! ❤ ⁣
⁣
Huomaan myös, että näin tammikuussa salaattiohjeet erityisesti kiinnostavat 🥗Niinpä nyt linkki postaukseen, jossa jaan yhdeksän salaattia, jotka on todella nopea pyöräyttää kiireisen arjen keskellä 🥒🥑🍅🥕Mun ja teidän kestosuosikki on tämä halloumisalaatti, nammmm! Muita herkkuja ovat muun muassa fetasalaatti hieman uudella tapaa, falafel-fetasalaatti, prosciutto-mozzarellasalaatti ja aasialainen katkarapusalaatti. Linkki biossa: @inka.ikonen ⁣
#resepti #arkiruokaa #vartissavalmistavegea #kasvisruoka #salaatti #hyvinvointi #ruoka #terveys #inkaicom #inkai
  • Millaista on elää aknen kanssa? 〰 Kaupallinen yhteistyö: @mehilainenoy ⁣
Tanssin baarissa ystävieni kanssa selkä hiessä koko yön. Olin myös illan aikana tutustunut kivaan kundiin. ⁣
⁣
Hauska ilta päättyy liian pian pilkkuun. Loisteputkivalot rävähtävät päälle, ja taika on murtunut. Olen kuin Tuhkimo, joka on palannut prinsessasta takaisin kyökkipiiaksi. Pimeässä, discopallon hohteessa olin tuntenut itseni kauniiksi. En enää.⁣
⁣
Kohdistani katseeni maahan enkä uskalla katsoa enää ketään silmiin. Kundi yrittää tulla luokseni juttelemaan, mutta en ole huomaavinani häntä. En halua nähdä sitä pettymystä hänen kasvoillaan, kun hän näkee todellisen minän. Naisen, jolla on akne. En uskonut hänen huomaavan minussa muuta.⁣
⁣
Akne on vaikeuttanut niin rakkaus- kuin työelämää. Huonommuuden tunteet ovat ulottuneet molempiin. Olen jarrutellut itseäni, tehnyt itsestäni pienemmän. En ole uskaltanut olla oma itseni. Mietin, löydänkö koskaan kumppania, jonka seurassa voin olla huoletta sen näköinen kuin olen.⁣
⁣
Onko sinulla akne vaikuttanut itsetuntoon ja mieleen? Lue blogista kokemuksistani ja nappaa ihotautilääkärin vinkit aknen hoitoon. Linkki biossa! ❤
#mehiläinen #akne #ihotauti #ihotautilääkäri #itsetunto #hyvinvointi #terveys #mieli