Kauneus ja tyyli, Kaupalliset yhteistyöt

Hyvästi liuskottuminen – näin helposti sain pitkät ja vahvat kynnet!

Mulla on lähes aina ollut melko ohuet, helposti liuskottuvat kynnet.…
Kaupallisessa yhteistyössä: kauneus ja komeus

Mulla on lähes aina ollut melko ohuet, helposti liuskottuvat kynnet. Stressaantuneena tai hermostuneena huomaan repiväni kynsiäni ja lopputuloksena on rumat, epätasaiset kynnet, joissa ei pysy kestävinkään kynsilakka.

Jatkuva kynsilakkojen poisto on haurastuttanut kynsiäni entisestään. Vaihdoin keväällä luonnolliseen, asetoonittomaan Kure Bazaarin kynsilakanpoistoaineeseen, joka on aivan mielettömän hyvää! Yritin myös muistaa sivellä kynsinauhaöljyä. Silti kynteni lohkeilivat ja liuskottuivat.

Valitin asiasta kauneus ja komeus -hoitolan kosmetologille Johannalle, jolla oli ongelmaan aivan loistava ja suhteellisen edullinen ratkaisu!

Johannan suosittelema IBX System -hoito vahvistaa ja korjaa luonnonkynttä. Kynteen levitetään IBX-lakkaa, jonka annetaan kovettua LED-valon alla. Menetelmä muodostaa lomittaisia polymeeriverkkoja, jotka puolestaan kiinnittävät kynnen uloimmat kerrokset yhteen, jolloin kynsi ei enää niin helposti liuskotu.

Päätin testata hoitoa ja yllätyin! Mulla ei ole koskaan ollut näin hyväkuntoisia kynsiä!

Alla olevista ennen ja jälkeen -kuvista näet, miten ison muutokset kynteni ovat kokeneet viimeisen kolmen kuukauden aikana.

Kynteni ennen IBX-hoitoa

liuskottuneet kynnen ennen käsittelyä
liuskottuneet kynnen ennen käsittelyä

Kynnet ensimmäisen IBX-käsittelyn jälkeen

kynnet IBX-käsittelyn jälkeen

Kynnet tuntuivat ensimmäisen hoitokerran jälkeen välittömästi vahvemmilta, paksummilta ja napakemmilta. Kynnet näyttivät myös tasaisemmilta ja siistimmiltä.

Huomasin, etteivät kynnet enää yhtä helposti liuskottuneet.

Kynnet toisen IBX-käsittelyn ja geelilakkauksen jälkeen

kynnet IBX-käsittelyn ja geelilakkauksen jälkeen

Viikon päästä IBX-hoito tehtiin uudelleen ja halusin samalla Malesian matkallemme vielä geelilakkaukset. Rakastuin geelilakkaukseen heti! En näprännyt kynsiäni enää jatkuvasti, lakkaus pysyy kauniina useamman viikon eikä mun tarvitse kuluttaa iltoja nyhrätessä kynsilakkaa huonokuntoisiin kynsiini.

Toisen IBX-hoidon ja geelilakkauksen jälkeen kynteni olivat selvästi vahvemmat ja kasvoivat hiljalleen lohkeilematta.

Kynnet kolmannen IBX-käsittelyn ja geelilakkauksen jälkeen

kynnet IBX-käsittelyn ja geelilakkauksen jälkeen
kynnet IBX-käsittelyn ja geelilakkauksen jälkeen

Kolme viikkoa edellisen hoidon jälkeen minulle tehtiin kolmas IBX-hoito ja uusi geelilakkaus. Kuten kuvista näkee, kynteni ovat todella paljon pidemmät kuin ensimmäisissä kuvissa! Kynteni tuntuivat todella vahvoilta, paksuilta ja kestäviltä.

Olen nyt käynyt säännöllisesti noin kolmen viikon välein uusimmassa IBX:n ja geelaukset. Olen niin tyytyväinen lopputulokseen, että aion ottaa tämän osaksi kauneusrutiineja. Vihdoin mulla on kauniit kynnet!! <3

IBX System -hoito maksaa ensimmäisellä kerralla 30 euroa ja kestää noin puolisen tuntia. Jatkokerrat maksavat 20 euroa. Hoidossa kannattaa käydä aluksi säännöllisesti noin neljä kertaa, jolloin lopputulos on paras mahdollinen. 

Voit varata ajan hoitoon täältä.

<3: Inka I

P.S. Voit tutustua muhun myös FacebookissaInstagramissaTwitterissä, Pinterestissä, Bloglovinissa ja Snapchatissa käyttäjänimellä @inka.ikonen.

Lue myös:

Yumi Lashes -ripsien kestotaivutus – katso kuvat megaripsistä!

Kasvivärjäys toi hiuksiin ennennäkemättömän kiillon – katso kuvat!

Rasvaisen ihon pahimmat hoitovirheet

No Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Kaupallinen yhteistyö & arvonta:@kaslink.aito 〰 Maailman helpoin tiramisu valmistuu 15 minuutissa – voita puolen vuoden kaurajuomat!
❤😍
Voitko uskoa, että yksi herkullisimmista koskaan maistamistani tiramisuista on maidoton? Usko pois! Käy nyt nappaamassa blogista äärimmäisen helppo resepti talteen ja osallistu samalla arvontaan. Suora linkki profiilissa: @inka.ikonen 
#kaslink #kaslinkaito #kaurakerma #kauravispi #kaurajuoma #kauramaito #jälkiruoka #resepti #maidoton #dessert #dairyfreerecipes #tiramisu #dessertrecipe #ruoka #inkaicom
  • Toiveisiinne on vastattu🍴Olette pyytäneet nopeita ja helppoja (kasvisruoka)reseptejä arkeen ja nyt niitä piisaa. 
Blogissani alkaa uusi Vartissa valmista vegeä -postaussarja! Ensimmäinen resepti on nyt julkaistu. Se on laiskan kokin flatbread hummuksella ja halloumilla, joka on saanut inspiraationsa Marbellassa sijaitsevasta, ihanasta Rachel's eco love -ravintolasta.
🥑🍞 Käy nappaamassa ohje talteen niihin hetkiin, kun kysyt mielessäsi noin 345 098 kerran, että "Mitä sitä tänään syötäisiin". Ei enää niitä epätoivon hetkiä! Taistellaan yhdessä vastaan 💪 Linkki profiilissa: @inka.ikonen 
Pisst! Käy myös katsomassa Instagram stooreissani, kuinka teet maailman parasta hummusta ja kuinka irrotat granaattiomenan siemenet aivan superhelposti!
#resepti #arkiruoka #kasvisruoka #flatbread #ruoka #inkaicom #vartissavalmistavegea #healthyfood #healthyrecipes #vegetarianrecipes
  • 🍉PIKA-ARVONTA: Voita liput I love me -messuille sinulle ja ystävällesi!🥥 Jee, @iloveme_official -messut ovat tulevana viikonloppuna! Odotan niin paljon, että pääsen näkemään tuttuja ja sukeltamaan hyvinvoinnin maailmaan. Kiinnostavia näytteilleasettajia ja ohjelmaa on todella paljon 👠💄🏋️‍♀️🧘‍♀️ Haluan teidät mukaan messuille 🙌Yhteistyökumppanini @biokia antoi minulle arvottavaksi peräti 10 lippua. Eli nyt sinä ja ystäväsi voitte päästä viikonloppuna messuhumuun. Arvon viidelle osallistujalle kaksi lippua (arvo 38 euroa). Osallistu kommentoimalla kuvaan, kenet haluaisit viedä messuille. Voit tägätä niin monta ystävää kuin haluat. Yksi kommentti on yksi arpa. Onnea matkaan! 🙏

Arvonta päättyy torstaina 17.10. klo 18. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Liput toimitetaan puhelimeen tai sähköpostitse.

Instagram ei ole osallisena arvonnassa.
#iloveme #ilovememessut #iloveme2019 #tulesellaisenakuinolet #arvonta #kilpailu
  • Roosa nauha -päivää vietetään tänään perjantaina, kansainvälisenä tyttöjen päivänä. 💕 Sen takia nyt tärkeää asiaa rinnoista. 🍒

Tutkitko rintasi säännöllisesti? Rintojen tutkiminen tunnustelemalla on jo varmaan tuttua, mutta kuinka usein katsot rintojasi? 
Kävin Felicitas Mehiläisen lääkäri Liisa Häkkisen hedelmällisyysneuvolassa, jossa hän tutki rintani. Samalla hän muistutti, että rintoja pitäisi tunnustella ja KATSELLA kerran kuukaudessa menkkojen jälkeen. Kasvaimen oireet saattaa nimittäin näkyä myös peilissä. 
Kirjoitin Iltalehteen jutun aiheesta (älkää antako otsikon hämätä, se on hassu - en keksinyt itse). Lue juttu nyt profiilissa olevan linkin kautta. Katso myös mun stooreista, kuinka rinnat tutkitaan oikein.
#näytätunteesi #näytätukesi #roosanauha #roosanauhapäivä #tutkirintasi #tyttöjenpäivä
  • Tänään, maailman mielenterveyspäivänä, haluan kysyä sinulta: mitä kuuluu? 💚

Tänä vuonna päivän kansainvälinen teema on itsemurhien ehkäisy. Siksi @mielenterveys kannustaa kysymään tuon maailman tärkeimmän kysymyksen. Nähdään ja kuullaan toisiamme, jotta kukaan ei jäisi kipunsa kanssa yksin. Kenenkään ei pitäisi joutua pärjäämään ilman apua.

Tuen täysillä MIELI ry:n pyrkimystä avoimemmasta keskustelukulttuurista mielenterveyden suhteen. Haluan myös olla mukana levittämässä oikeaa tietoa mielenterveydestä, poistamassa leimautumista ja muuttamassa asenteita, joita mielenterveyteen liitetään.

Kirjoitin vajaa vuosi sitten Ylelle jutun, jossa Itsemurhien ehkäisykeskuksen päällikkö Marena Kukkonen kertoi mulle jotain niin suurta ja tärkeää, että ihmettelin todella itsemurhan tehneen läheisenä, miksei tästä puhuta enempää: "Itsemurhan ja sen yrittämisen aiheuttaa neurobiologinen poikkeustila, joka on todennettavissa MRI-kuvauksessa. Kun ihminen kokee sietämätöntä henkistä kipua, kehossa laukeaa akuutti stressitila. Aivojen 'hätäkeskus' eli mantelitumake hälyttää muut aivojen osat ja koko kehon taistele-tai-pakene -tilaan.
Rationaalinen ajattelu on mahdotonta ja pitkäaikaiset elämänsuunnitelmat ja vaihtoehtoiset ratkaisut unohtuvat. Ihminen ajautuu itsetuhoiseen tilaan.
Itsetuhoisen ihmisen ajatukset keskittyvät siihen, miten tuskan saa loppumaan. Itsemurha ei ole järkiperäinen valinta vaan tilanne, jossa henkisen kivun takia ei nähdä enää muita vaihtoehtoja. 
Kukkonen on työryhmänsä kanssa kohdannut yli 1 000 itsemurhaa yrittänyttä. He ovat kuvailleet tilaa sumuiseksi: ajatus ei pelaa, niin mennyt kuin tuleva ja jopa läheiset pyyhkiytyvät mielestä.

Vaarallinen itsetuhoinen tila voi kestää parista minuutista pariin tuntiin. Ulkopuolinen voi onnistua keskeyttämään tilan vaikka vain koskettamalla olkapäätä tai juttelemalla puhelimessa itsetuhoisen kanssa. Kukkosen mukaan tällöin itsetuhoiselle palautuu mieleen läheiset ja ymmärrys siitä, ettei halua kuolla." Oikeaan aikaan kysytty kysymys voi siis pelastaa hengen.

Lähde: Yle

Lue koko juttu profiilissa olevan linkin kautta: @inka.ikonen 
#vihreäävaloa #mieli #kymppikymppi #mitäkuuluu