Kauneus ja tyyli

Hauraat ja liuskottuneet kynnet? 3 x parhaat tuotteet, jotka hoitavat kynsiä

Kynnet menevät helposti näillä keleillä huonoon kuntoon. Tilannetta ei auta…

Kynnet menevät helposti näillä keleillä huonoon kuntoon. Tilannetta ei auta yhtään, jos hankaat kynsiä kuivattavalla kynsilakanpoistoaineella ja revit kynsilakkojen mukana kynnen päällimmäiset kerrokset irti – nimimerkillä Kokemusta on. :D

Kynteni alkoivat voida paljon paremmin, kun vaihdoin luonnolliseen ja ravitsevaan kynsilakanpoistoaineeseen ja löysin oikeasti hyvin pysyvät kynsilakat. Kurkkaa suosikkini!

kynnet
kynnet

Kure Bazaarin kynsilakanpoistoaine

Kure Bazaarin kynsilakanpoistoaine, 38 e/250 ml, on asetooniton ja täysin luonnollinen tuote, jota kynnet rakastavat. Tuote on täysin hintansa arvoinen ja oih, katsokaa, kuinka kaunis se on! Pullo on iso, joten siitä riittää iloa kyllä erittäin pitkäksi aikaa.

Tämä kakku on niin päältä kuin sisältä kaunis. Kynsilakanpoistovesi poistaa kynsilakan todella tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Ruusuöljyä ja ruusunkukkavettä sisältävä tuote jättää kynnet ja kynsinauhat jäävät hoidetun, ravitun ja kosteutetun tuntuisiksi. Paras, mitä olen koskaan kokeillut! <3

kynnet

Treat Collectionin kynsilakanpoistolaput

Treat Collectionin Nail Polish Remover Wipesit*, 33,90 e/25 lapun paketti, ovat ensinnäkin niin herkullisen tuoksuisia, että koirani sekosi ja yritti varastaa lappua kädestäni. Miettikää! Siis koira, joka yleensä kiertää manikyyrioperaationi hyvin kaukaa.

Kertoo siis jotain tuotteen ainesosista: laput on uitettu soijapohjaisessa Treat Collectionin kynsilakanpoistoaineessa, joka on hyvin hellävarainen kynsille. Aineessa on arganöljyjä ja vitamiineja ja se jättää kynnet todella hoidetun tuntuisiksi. Tuote ei sisällä muun muassa kynsille haitallisia asetaatteja.

Laput on helppo ottaa matkalle mukaan ja yksi lappu poistaa tehokkaasti lakat niin sormista kuin varpaista.

kynnet

Bohon kynsilakat

Olen aina ollut todellinen kynsilakkojen suurkuluttaja. Vaikka pidän itseäni lakkaajana vähintään puoliammattilaisena, kuluvat lakat yleensä jo parissa päivässä. Sitten alkaa suurin hupini eli lakan repiminen. Kääk, kuinka kynnet kärsivät!

Onneksi löysin kauneus & komeus-hoitolan kosmetologin avulla Bohon ekologiset ja vegaaniset kynsilakat*, joissa on kaikki kohdallaan: loistavat pigmentit, täydellinen levittyvyys erinomaisen harjan ansiosta sekä loistava pysyvyys. Lakka kuluu kauniisti ja huomaan, etten näiden lakkojen kanssa revi kynsiäni.

Ja hei, mikä hinta-laatusuhde! Lakat maksavat vain noin 8 euroa!

Lakoissa riittää peräti 40 sävyä, mutta omat lempparini ovat sähäkät punaiset Revolution, Sari, ja Corail sekä klassinen nude Plume.

*) = Tuotteet saatu blogia varten

<3: Inka I

FACEBOOK / INSTAGRAM / TWITTER / BLOGLOVIN / PINTEREST / SNAPCHAT @inka.ikonen.

Lue myös:

Hyvästi liuskottuminen – näin helposti sain pitkät ja vahvat kynnet!

Rasvainen iho? Katso 3 x paras luonnonkosmetiikan meikkivoide

Rasvaisen ihon pahimmat hoitovirheet

Akne jätti jälkensä – Näin pääsin eroon aknearvista

Yumi Lashes -ripsien kestotaivutus – katso kuvat megaripsistä!

2 Comments

 • marja November 13, 2017 at 9:37 pm

  Hei jes! Mun on pitänyt tehdä postaus aiheesta liuskoittuvat ja hauraat kynnet… että mistä apua. Mutta tästähän sainkin jo yhden hyvän vinkin – tuon kynsilakanpoistoaineen! Samaisia kynsilakkoja mulla onkin muutama :)

  Reply
  • inkaikonen November 13, 2017 at 10:19 pm

   Jep, kannattaa kokeilla! Mä ainakin huomaan todella ison eron siinä, miltä kynnet tuntuvat kynsilakkojen poiston jälkeen. Kynnet eivät jää valkoiksi ja kuiviksi vaan kosteutetun tuntuisiksi. Iso peukku!

   Reply

  Leave a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Kaupallinen yhteistyö: @beautyfeelvantaa ⭐ ARVONTA - VOITA 190 EURON HEMMOTTELUHOITO ⭐⁣
⁣
Joko katsoit blogista, kuinka älyttömän paljon ihoni on muuttunut puolessa vuodessa kosmetologien Tiinan ja Heidin hoidoilla ja vinkeillä? Käy tsekkaamassa biosta: @inka.ikonen ⁣
Nyt me halutaan tarjota teille sama mahdollisuus muutokseen! ❤ Arvon yhdelle teistä uudistavan ja kirkastavan @nimueskininternational hapotushoidon BeautyFeelissä sekä Nimuen aloituspakkauksen, joka valitaan ihotyyppisi mukaan. Paketissa on minikokoiset puhdistustuotteet, voiteet, kuorinta sekä aurinkosuoja. Jo kahden viikon käytöllä huomaat eron ihossasi! Palkinnon arvo on 190 euroa.⁣
⁣
Osallistu näin:⁣
⁣
✔ Seuraa @inka.ikonen -tiliä ja @beautyfeelvantaa -tiliä.⁣
✔ Kommentoi kuvaa maanantaihin 2.2. mennessä.⁣
✔ Pisst! Tuplaa mahdollisuutesi voittaa ja käy osallistumassa myös Facebookin puolella. Löydät minut siellä nimellä @ inkaiblogi.⁣
⁣
Onnea arvontaan!⁣
⁣
Instagram ei ole osallisena arvonnassa.
#arvonta #kasvohoito #kosmetologi #kauneushoitola #ihonhoito #nimue #nimueskin #nimueskintechnology #skincare
  • Kaupallinen yhteistyö: @beautyfeelvantaa 〰 Apua, kuinka paljon iho voi muuttua puolessa vuodessa! 😍 Aloitimme syksyllä kauneushoitolan kanssa projektin, jonka tarkoitus oli nitistää epäpuhtaudet ihollani ja opetella hoitamaan ikääntyvää ihoa oikein. 
Nyt lopputulos on nähtävissä blogissa - käy katsomassa ihan älytön muutos, nappaa alekoodi ja vinkit ikääntyvän ihon hoitoon! Suora linkki profiilissa 💆‍♀️
#ihonhoito #kasvohoito #kosmetologi #ihonhoitotuotteet #ihonhoitovinkit #nimue #nimueskin #nimueskininternational #nimueskincare #inkaicom
  • Tänään mulle tuli virallisesti vuosi täyteen yrittäjänä 🙌🏻🥳🎉⁣
⁣
Vitsi, mikä fiilis! 🔥⁣
⁣
Vuoteen on mahtunut paljon, oppimiskäyrä on ollut hurja. Alun paniikista ja joka suuntaan sohimisesta olen fokusoinut, rauhoittunut, oppinut luottamaan ja sietämään epävarmuutta. Löytänyt intohimoni: puhua hyvinvoinnista & terveydestä & yrittäjyydestä 🙏🏻💰⁣
⁣
Kaksi elämää mullistavaa työjuttua ovat olleet @mehilainenoy blogiyhteistyö hedelmällisyydestä ja lapsettomuudesta ja @duunitori Yrittäjän oppaan tuottaminen. Se viimeistään sytytti halun kannustaa muitakin yrittäjyyden polulle ja nyt olenkin @nuoretyrittajathelsinki ylpeä, tuore hallituslainen.⁣ Kiitos kuluneesta vuodesta ja luottamuksesta kaikille mun mahtaville asiakkaille ja teille seuraajille ❤️
⁣
Tämän vuoden tavoitteet on selvillä ja myynti hyvässä vauhdissa. Let’s hustle! 😎
#yrittäjä #yrittäjyys #naisyrittäjät #työ #ura #womanwhohustle #entrepreneurlife #womeninbusiness #womenentrepreneurs #journalist #wellnessblogger #consult
  • Onko jälleen tuskaista miettiä viikon arkiruokia? 🤔Viime viikolla peräti 8 000 teistä seuraajista kävi tutustumassa blogissa neljään vaivattomaan peltiruokaan. Toivottavasti niistä oli teille apua! ❤ ⁣
⁣
Huomaan myös, että näin tammikuussa salaattiohjeet erityisesti kiinnostavat 🥗Niinpä nyt linkki postaukseen, jossa jaan yhdeksän salaattia, jotka on todella nopea pyöräyttää kiireisen arjen keskellä 🥒🥑🍅🥕Mun ja teidän kestosuosikki on tämä halloumisalaatti, nammmm! Muita herkkuja ovat muun muassa fetasalaatti hieman uudella tapaa, falafel-fetasalaatti, prosciutto-mozzarellasalaatti ja aasialainen katkarapusalaatti. Linkki biossa: @inka.ikonen ⁣
#resepti #arkiruokaa #vartissavalmistavegea #kasvisruoka #salaatti #hyvinvointi #ruoka #terveys #inkaicom #inkai
  • Millaista on elää aknen kanssa? 〰 Kaupallinen yhteistyö: @mehilainenoy ⁣
Tanssin baarissa ystävieni kanssa selkä hiessä koko yön. Olin myös illan aikana tutustunut kivaan kundiin. ⁣
⁣
Hauska ilta päättyy liian pian pilkkuun. Loisteputkivalot rävähtävät päälle, ja taika on murtunut. Olen kuin Tuhkimo, joka on palannut prinsessasta takaisin kyökkipiiaksi. Pimeässä, discopallon hohteessa olin tuntenut itseni kauniiksi. En enää.⁣
⁣
Kohdistani katseeni maahan enkä uskalla katsoa enää ketään silmiin. Kundi yrittää tulla luokseni juttelemaan, mutta en ole huomaavinani häntä. En halua nähdä sitä pettymystä hänen kasvoillaan, kun hän näkee todellisen minän. Naisen, jolla on akne. En uskonut hänen huomaavan minussa muuta.⁣
⁣
Akne on vaikeuttanut niin rakkaus- kuin työelämää. Huonommuuden tunteet ovat ulottuneet molempiin. Olen jarrutellut itseäni, tehnyt itsestäni pienemmän. En ole uskaltanut olla oma itseni. Mietin, löydänkö koskaan kumppania, jonka seurassa voin olla huoletta sen näköinen kuin olen.⁣
⁣
Onko sinulla akne vaikuttanut itsetuntoon ja mieleen? Lue blogista kokemuksistani ja nappaa ihotautilääkärin vinkit aknen hoitoon. Linkki biossa! ❤
#mehiläinen #akne #ihotauti #ihotautilääkäri #itsetunto #hyvinvointi #terveys #mieli