Kauneus ja tyyli

Hauraat ja liuskottuneet kynnet? 3 x parhaat tuotteet, jotka hoitavat kynsiä

Kynnet menevät helposti näillä keleillä huonoon kuntoon. Tilannetta ei auta…

Kynnet menevät helposti näillä keleillä huonoon kuntoon. Tilannetta ei auta yhtään, jos hankaat kynsiä kuivattavalla kynsilakanpoistoaineella ja revit kynsilakkojen mukana kynnen päällimmäiset kerrokset irti – nimimerkillä Kokemusta on. :D

Kynteni alkoivat voida paljon paremmin, kun vaihdoin luonnolliseen ja ravitsevaan kynsilakanpoistoaineeseen ja löysin oikeasti hyvin pysyvät kynsilakat. Kurkkaa suosikkini!

kynnet
kynnet

Kure Bazaarin kynsilakanpoistoaine

Kure Bazaarin kynsilakanpoistoaine, 38 e/250 ml, on asetooniton ja täysin luonnollinen tuote, jota kynnet rakastavat. Tuote on täysin hintansa arvoinen ja oih, katsokaa, kuinka kaunis se on! Pullo on iso, joten siitä riittää iloa kyllä erittäin pitkäksi aikaa.

Tämä kakku on niin päältä kuin sisältä kaunis. Kynsilakanpoistovesi poistaa kynsilakan todella tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Ruusuöljyä ja ruusunkukkavettä sisältävä tuote jättää kynnet ja kynsinauhat jäävät hoidetun, ravitun ja kosteutetun tuntuisiksi. Paras, mitä olen koskaan kokeillut! <3

kynnet

Treat Collectionin kynsilakanpoistolaput

Treat Collectionin Nail Polish Remover Wipesit*, 33,90 e/25 lapun paketti, ovat ensinnäkin niin herkullisen tuoksuisia, että koirani sekosi ja yritti varastaa lappua kädestäni. Miettikää! Siis koira, joka yleensä kiertää manikyyrioperaationi hyvin kaukaa.

Kertoo siis jotain tuotteen ainesosista: laput on uitettu soijapohjaisessa Treat Collectionin kynsilakanpoistoaineessa, joka on hyvin hellävarainen kynsille. Aineessa on arganöljyjä ja vitamiineja ja se jättää kynnet todella hoidetun tuntuisiksi. Tuote ei sisällä muun muassa kynsille haitallisia asetaatteja.

Laput on helppo ottaa matkalle mukaan ja yksi lappu poistaa tehokkaasti lakat niin sormista kuin varpaista.

kynnet

Bohon kynsilakat

Olen aina ollut todellinen kynsilakkojen suurkuluttaja. Vaikka pidän itseäni lakkaajana vähintään puoliammattilaisena, kuluvat lakat yleensä jo parissa päivässä. Sitten alkaa suurin hupini eli lakan repiminen. Kääk, kuinka kynnet kärsivät!

Onneksi löysin kauneus & komeus-hoitolan kosmetologin avulla Bohon ekologiset ja vegaaniset kynsilakat*, joissa on kaikki kohdallaan: loistavat pigmentit, täydellinen levittyvyys erinomaisen harjan ansiosta sekä loistava pysyvyys. Lakka kuluu kauniisti ja huomaan, etten näiden lakkojen kanssa revi kynsiäni.

Ja hei, mikä hinta-laatusuhde! Lakat maksavat vain noin 8 euroa!

Lakoissa riittää peräti 40 sävyä, mutta omat lempparini ovat sähäkät punaiset Revolution, Sari, ja Corail sekä klassinen nude Plume.

*) = Tuotteet saatu blogia varten

<3: Inka I

FACEBOOK / INSTAGRAM / TWITTER / BLOGLOVIN / PINTEREST / SNAPCHAT @inka.ikonen.

Lue myös:

Hyvästi liuskottuminen – näin helposti sain pitkät ja vahvat kynnet!

Rasvainen iho? Katso 3 x paras luonnonkosmetiikan meikkivoide

Rasvaisen ihon pahimmat hoitovirheet

Akne jätti jälkensä – Näin pääsin eroon aknearvista

Yumi Lashes -ripsien kestotaivutus – katso kuvat megaripsistä!

2 Comments

 • marja November 13, 2017 at 9:37 pm

  Hei jes! Mun on pitänyt tehdä postaus aiheesta liuskoittuvat ja hauraat kynnet… että mistä apua. Mutta tästähän sainkin jo yhden hyvän vinkin – tuon kynsilakanpoistoaineen! Samaisia kynsilakkoja mulla onkin muutama :)

  Reply
  • inkaikonen November 13, 2017 at 10:19 pm

   Jep, kannattaa kokeilla! Mä ainakin huomaan todella ison eron siinä, miltä kynnet tuntuvat kynsilakkojen poiston jälkeen. Kynnet eivät jää valkoiksi ja kuiviksi vaan kosteutetun tuntuisiksi. Iso peukku!

   Reply

  Leave a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • VAIKUTA JA VOITA! 🙌😍
.
Ihana Linnea Vaasan AMK:sta tekee opparia vaikuttajamarkkinoinnista ja hän kaipaisi apuasi. Käy vastaamassa bion kautta kyselyyn, aikaa menee ehkä minsa. Halutessasi voit samalla osallistua kolmen kuukauden Storytel-lahjakortin arvontaan. 📖
.
Kiitos superisti jo nyt kaikille vastaajille! Tieto on arvokasta niin Linnealle kuin mulle. Voin tarjota teille sitten entistä parempaa sisältöä ❤
.
Linkki kyselyyn: @inka.ikonen 
#vaikuttajamarkkinointi #kysely #sitoutuneisuus #engagement #thesis #survey #arvonta #kilpailu #storytel
  • Tänään, itsemurhan tehneiden muistopäivänä, haluan jakaa kanssanne @trendimag-lehteen kirjoittamani jutun siitä, kun poikaystäväni syytti minua itsemurhastaan.
.
Reilu vuosi hänen kuolemansa jälkeen kirjoitin päiväkirjaani: Odotan sitä, että voisin hengittää vapaasti tuntematta syyllisyyttä ja synkkyyttä. Onko se mahdollista?
.
Nyt, yhdeksän vuotta miehen itsemurhan jälkeen uskon, että se on mahdollista. Työskentelen edelleen vaikeiden tunteiden kanssa, mutta toivoa on. Opin hiljalleen luopumaan syyllisyydestäni.
.
Jutun kirjoittaminen oli tärkeä, vapauttava prosessi, jonka aikana asiantuntijoiden avulla ymmärsin, ettei kukaan voi olla vastuussa toisen ihmisen hengestä. Auttaa pitää. Tietysti. Mutta vain tiettyyn pisteeseen saakka se on mahdollista.
.
Tiedän, etten ole yksin. Itsemurha koskettaa vuosittain korkeimpien arvioiden mukaan jopa 300 000 suomalaista. Toivon, että jokaisen meidän takia, tabu saataisin murrettua. Että ihmiset uskaltaisivat puhua synkistä ajatuksistaan ja saada niihin apua. Siksi aion puhua aiheesta maailman tappiin.
.
Kiitos @surunauhan ent. toiminnanjohtaja Viivi Suihkonen ja professori Erkki Isometsä asiantuntijuudesta sekä tuesta.
.
Lue juttu profiilissa olevan linkin kautta: @inka.ikonen 
#surunauha #mieli #vihreäävaloa #mitäkuuluu #itsemurhienehkäisy #itsemurhantehneidenmuistopäivä #mielenterveys #surunauha #mullevoitpuhua #youcantalktome #suomenmielenterveysseura
  • ⭐ ARVONTA - VOITA UUSI ALKU IHOLLESI ⭐
.
Joko katsoit blogista, millainen muutos ihossani on tapahtunut parissa kuukaudessa kauneushoitola @beautyfeelvantaa kosmetologien Tiinan ja Heidin hoidoilla ja vinkeillä? Käy tsekkaamassa, linkki profiilissa: @inka.ikonen 💆‍♀️
.
Ihonhoidossani tärkeää ovat juuri oikeat kotihoitotuotteet. Käytössäni on nyt jo usemman vuoden ajan ollut etelä-afrikkalainen hoitolasarja @nimueskininternational, jonka tuotteet sopivat lukuisten iho-ongelmien, kuten pintaryppyjen ja juonteiden, ihon velvostumisen, ihon epätasaisen sävyn, pintakuivuuden ja rasvoittumisen ja epäpuhtauksien, hoitoon.
.
Nimuen tuotteet pohjautuvat hedelmähappoihin, jotka uudistavat, kirkastavat, kuorivat ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Ne tasoittavat ihon pintaa ja väriä, madaltavat juonteita ja lisäävät ihon kimmoisuutta.
.
Arvon nyt teille Nimuen aloituspakkauksen, joka valitaan ihotyyppisi mukaan. Paketissa on minikokoiset puhdistustuotteet, voiteet, kuorinta sekä aurinkosuoja. Jo kahden viikon käytöllä huomaat eron ihossasi! Paketin arvo on 98 euroa. ❤😍
.
Osallistu näin:
✔ Seuraa @inka.ikonen-tiliä ja @beautyfeelvantaa-tiliä.
✔ Kommentoi kuvaa maanantaihin 25.11. mennessä.
✔ Pisst! Tuplaa mahdollisuutesi voittaa ja käy osallistumassa myös Facebookin puolella. Löydät minut siellä nimellä inkaiblogi.
.
Onnea arvontaan! ✨
Instagram ei ole osallisena arvonnassa.
#nimue #nimueskin #nimueskininternational #nimueskincare #ihonhoito #ihonhoitotuotteet #kasvohoito #aikuisianakne #akne #kosmetologi #kauneushoitola #hedelmähappohoito #skincaretips #alphahydroxyacids #acne #inkaicom
  • 🥧 Kaupallinen yhteistyö & ARVONTA: @kaslink.aito 🍮
4 x täydellinen jälkiruoka nyt blogissa! Käy valitsemassa suosikkisi ja voita puolen vuoden kaurajuomat! 🎂😍 Suora linkki profiilissa: @inka.ikonen 
#kaslink #kaslinkaito #kaurakerma #kauravispi #vaniljakastike #jälkiruoka #resepti #ruoka #maidoton #dessertrecipe #dairyfreerecipes #pavlova #tiramisu #cremebrulee #köyhätritarit #inkaicom #kilpailu #arvonta
  • Kaupallinen yhteistyö: @nimueskininternational & @beautyfeelvantaa 💆‍♀️
Onko sulla aikuisiän akne tai muita iho-ongelmia? Käy katsomassa blogista, kuinka paljon ihoni muuttui kahdessa kuukaudessa asiantuntijoiden vinkeillä. Lue myös, kuinka hoidat akneihoa oikein 😍 Suora linkki profiilissa: @inka.ikonen 
#nimue #nimueskin #nimueskininternational #nimueskincare #ihonhoito #ihonhoitotuotteet #kasvohoito #aikuisianakne #akne #kosmetologi #hedelmähappohoito #skincaretips #alphahydroxyacids #acne #inkaicom