Hauraat ja liuskottuneet kynnet? 3 x parhaat tuotteet, jotka hoitavat kynsiä

12/11/2017

Kynnet menevät helposti näillä keleillä huonoon kuntoon. Tilannetta ei auta yhtään, jos hankaat kynsiä kuivattavalla kynsilakanpoistoaineella ja revit kynsilakkojen mukana kynnen päällimmäiset kerrokset irti – nimimerkillä Kokemusta on. :D

Kynteni alkoivat voida paljon paremmin, kun vaihdoin luonnolliseen ja ravitsevaan kynsilakanpoistoaineeseen ja löysin oikeasti hyvin pysyvät kynsilakat. Kurkkaa suosikkini!

kynnet

kynnet

Kure Bazaarin kynsilakanpoistoaine

Kure Bazaarin kynsilakanpoistoaine, 38 e/250 ml, on asetooniton ja täysin luonnollinen tuote, jota kynnet rakastavat. Tuote on täysin hintansa arvoinen ja oih, katsokaa, kuinka kaunis se on! Pullo on iso, joten siitä riittää iloa kyllä erittäin pitkäksi aikaa.

Tämä kakku on niin päältä kuin sisältä kaunis. Kynsilakanpoistovesi poistaa kynsilakan todella tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Ruusuöljyä ja ruusunkukkavettä sisältävä tuote jättää kynnet ja kynsinauhat jäävät hoidetun, ravitun ja kosteutetun tuntuisiksi. Paras, mitä olen koskaan kokeillut! <3

kynnet

Treat Collectionin kynsilakanpoistolaput

Treat Collectionin Nail Polish Remover Wipesit*, 33,90 e/25 lapun paketti, ovat ensinnäkin niin herkullisen tuoksuisia, että koirani sekosi ja yritti varastaa lappua kädestäni. Miettikää! Siis koira, joka yleensä kiertää manikyyrioperaationi hyvin kaukaa.

Kertoo siis jotain tuotteen ainesosista: laput on uitettu soijapohjaisessa Treat Collectionin kynsilakanpoistoaineessa, joka on hyvin hellävarainen kynsille. Aineessa on arganöljyjä ja vitamiineja ja se jättää kynnet todella hoidetun tuntuisiksi. Tuote ei sisällä muun muassa kynsille haitallisia asetaatteja.

Laput on helppo ottaa matkalle mukaan ja yksi lappu poistaa tehokkaasti lakat niin sormista kuin varpaista.

kynnet

Bohon kynsilakat

Olen aina ollut todellinen kynsilakkojen suurkuluttaja. Vaikka pidän itseäni lakkaajana vähintään puoliammattilaisena, kuluvat lakat yleensä jo parissa päivässä. Sitten alkaa suurin hupini eli lakan repiminen. Kääk, kuinka kynnet kärsivät!

Onneksi löysin kauneus & komeus-hoitolan kosmetologin avulla Bohon ekologiset ja vegaaniset kynsilakat*, joissa on kaikki kohdallaan: loistavat pigmentit, täydellinen levittyvyys erinomaisen harjan ansiosta sekä loistava pysyvyys. Lakka kuluu kauniisti ja huomaan, etten näiden lakkojen kanssa revi kynsiäni.

Ja hei, mikä hinta-laatusuhde! Lakat maksavat vain noin 8 euroa!

Lakoissa riittää peräti 40 sävyä, mutta omat lempparini ovat sähäkät punaiset Revolution, Sari, ja Corail sekä klassinen nude Plume.

*) = Tuotteet saatu blogia varten

Lue myös:

Hyvästi liuskottuminen – näin helposti sain pitkät ja vahvat kynnet!

Rasvainen iho? Katso 3 x paras luonnonkosmetiikan meikkivoide

Rasvaisen ihon pahimmat hoitovirheet

Akne jätti jälkensä – Näin pääsin eroon aknearvista

Yumi Lashes -ripsien kestotaivutus – katso kuvat megaripsistä!

Inka I

FACEBOOK / INSTAGRAM
  • marja

    Hei jes! Mun on pitänyt tehdä postaus aiheesta liuskoittuvat ja hauraat kynnet… että mistä apua. Mutta tästähän sainkin jo yhden hyvän vinkin – tuon kynsilakanpoistoaineen! Samaisia kynsilakkoja mulla onkin muutama :)

    • inkaikonen

      Jep, kannattaa kokeilla! Mä ainakin huomaan todella ison eron siinä, miltä kynnet tuntuvat kynsilakkojen poiston jälkeen. Kynnet eivät jää valkoiksi ja kuiviksi vaan kosteutetun tuntuisiksi. Iso peukku!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Liity Inkan uutislistalle