Rasvainen iho? Katso 3 x paras luonnonkosmetiikan meikkivoide

11/11/2017

Onko sinullakin haussa täydellinen rasvaisen ihon meikkivoide? Niin minullakin oli vuosia, kunnes löysin nämä kolme luottotuotetta.

meikkivoide

meikkivoide

Everyday Minerals Base

Everyday Mineralsin Matte-mineraalimeikkipohja, 19,90 e/4,8 g on ollut luottomeikkini numero yksi jo pari vuotta. En voi tarpeeksi hehkuttaa sitä! Olen saanut lukemattomia kyselyitä ja kehuja ihostani aina, kun olen meikannut merkin tuotteilla.

Rakastan sarjaa: se on kohtuuhintainen ja siltä löytyvät täydellinen primer, meikin loistavasti kiinnittävä viimeistelypuuteri ja luonnollisen lopputuloksen antava poskipuna, mutta eniten fanitan juuri tätä Matte-meikkipohjaa, Multi-tasking-peiteainetta sekä parasta käyttämääni hohdepuuteria.

Mineraalimeikki on rasvaiselle iholle kaikkein ihanteellisin. Se ei tuki ihoa vaan antaa sen hengittää. Mineraalimeikki peittää hyvin epätasaisuudet ja näpyt ja pitää rasvaisen ihon kaikkein tehokkaimmin kurissa myös päivän mittaan.

Everyday Mineralsin Matte-meikkipohja on todella riittoisa, peittävä, sitä voi huoletta myös kerrostaa ja se pysyy paikallaan täydellisesti. Tuote jättää ihon kuitenkin kuulaaksi ja meikittömän näköiseksi.

Tarvitsetko enää lisää perusteluja? <3

Ainoa miinus on se, että puuterimaiset tuotteet saattavat alkaa viimeistään illalla kiristämään ihoa. Jos siis haluat hoitavamman ja nestemäisen koostumuksen, katso kaksi seuraavaa suositteluani.

meikkivoide

Juice Beauty Phyto-Pigments Flawless Serum Foundation

Juice Beautyn ylistetty seerumimeikkivoide*, 46 e/30 ml, on todellakin hintansa väärti! Aivan mieletön tuote. Uskomattoman samettinen koostumus levittyy iholle täydellisesti mutta kuivahtaa paikalleen nopeasti. Levitä siis pienelle alueelle kerrallaan.

Tuote on kevyt mutta peittävä. Meikkivoide jättää iholle heleän, kuulaan lopputuloksen ja sitä voi huoletta kerrostaa tarpeen mukaan. Tosin meikkivoide on riittoisa ja pieni määrä riittää koko kasvoille. Seerumimeikkivoide tuntuu ihanan hoitavalta ja kosteuttavalta.

Meikki pysyy kasvoilla hyvin koko päivän ja T-alueellakin kohtalaisesti, kun sen kiinnittää irtopuuterilla.

meikkivoide

Boho Compact Foundation -voidemainen meikkipuuteri

Bohon voidemainen meikkipuuteri*, 16,95 e/4,5 g, antaa peittävän mutta luonnollisen ja raikkaan lopputuloksen. Sen kevyt koostumus sulaa kasvoille todella tasaisesti. Meikkipuuteri saa ihon näyttämään heleältä, joten se sopii hyvin epätasaiselle ja näppyläiselle iholle.

Koska meikkipohja jää hieman tahmeaksi levityksen jälkeen, kannattaa se vielä kiinnittää irtopuuterilla.

Tuotteessa on runsaasti hoitavia ja kosteuttavia öljyjä ja vahoja. Koostumus ei ole välttämättä se ihanteellisin rasvaiselle iholle, koska se saa ihon kiiltelemään päivän mittaan. Mutta meikkipuuterin hinta-laatusuhde on vaan loistava! Ja lisäpisteitä merkin kierrätettävistä pakkausmateriaaleista.

*)= Tuotteet saatu blogia varten

Lue myös:

Rasvaisen ihon pahimmat hoitovirheet

Akne jätti jälkensä – Näin pääsin eroon aknearvista

Kuivashampoo ja 9 muuta must have -tuotetta aurinkolomalle

Inka I

FACEBOOK / INSTAGRAM
  • Minnea

    Kiitti vinkeistä! Rasvaisen ihon omaavana on hyvät tuotteet aina tervetulleita!

    • inkaikonen

      Ollos hyvä, Minnea :) Ihan ykkönen on tuo mineraalimeikki! Suosittelen testailee.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Liity Inkan uutislistalle