Kaupalliset yhteistyöt, Ruoka, Terveys ja hyvä olo, Treeni

Näin löysin elämäni kovimman motivaation

Viimeisen vuoden ajan kuntosalitreeni on maistunut puulta. Motivaatio on luikkinut…
Kaupallisessa yhteistyössä: TFW Helsinki

Viimeisen vuoden ajan kuntosalitreeni on maistunut puulta. Motivaatio on luikkinut karkuun. Olen saanut pakottaa itseni salille. Treeni on ollut tylsää enkä ole saanut puskettua itsestäni juuri mitään irti. En ole jaksanut mennä epämukavuusalueen ulkopuolelle. Liikunta on ollut turvallista, muttei kehittävää.

Fiilis treenin jälkeen on ollut lähinnä ankea. Tulipahan tehtyä, mutta eipä tästä nyt energiaa saatu. Euforista ja iloista olo ei ole näkynyt.

Kävin salilla lähinnä vain siksi, että niin olevinaan kuuluu tehdä. Olen saanut hokea eräänlaista mantraa, että tämä tekee sinulle hyvää. Kyllä se motivaatio sieltä vielä tulee takaisin.

Sitten eteeni tipahti täydellinen tilaisuus.

motivaatio

Sano JOO

Kun TFW Helsinki tarjosi mahdollisuutta osallistua heidän kaksi kuukautta kestävälle HALLUSSA! – hyvinvoinnin perusteet -kurssille, ensimmäinen ajatukseni oli tiukka EI.

Kasasin romaanin erinäisistä selityksistä: vanha rasitusvamma painaa, olen liian kiireinen ja stressaantunut, lääkäri kehotti välttämään kovaa treeniä… Seli, seli.

Nyt kun minulle annettiin mahdollisuus testata jotain uutta, saada motivaatio taas syttymään, minä juoksen täysiä karkuun. Sitten päätin, että #JOO.

motivaatio

Mitä TFW eli Training for Warriors on?

Olin jo vuosia seurannut TFW:ia ja ihmetellyt, että mistäköhän tuossa hommassa on kyse. Niin monet ovat siihen hullaantuneet.

Mitä olen nyt parin kuukauden tutustumisen jälkeen oivaltanut, niin TFW ei ole pelkkä treeni vaan filosofia, joka kattaa kaikki hyvinvoinnin eri osa-alueet; liikunnan, levon, sosiaalisten suhteiden, ruokavalion ja treenin. Sen päätarkoitus on tuoda meille treenaajille – tai kuten meitä TFW:lla nimitetään: taistelijoille – energiaa arkeen ja auttaa oman itsemme toteuttamisessa.

Aiempiin kokemuksiini verrattuina TFW eroaa nimenomaan kokonaisvaltaisuudellaan ja yhdessä tekemisen meiningillä.

Tunneilla treenataan toki fyysistä mutta myös henkistä puolta muun muassa valmentajien kertomien motivaatiotarinoiden muodossa. Meitä rohkaistaan asettamaan tavoitteita ja tarttumaan unelmiimme. Jokaisen treenin jälkeen olen ollut täynnä intoa, voimaa ja rohkeutta.

Treenit jaetaan kahteen eri osa-alueeseen: voimaharjoitteluun ja sykettä nostattavaan harjoitteluun. Viikossa on tarkoitus käydä kahdella voimatunnilla ja kahdella Hurrikaani– tai Circuit-tunnilla. Tunneilla lämmitellään ja tehdään niin nopeus-, voima-, kestävyys- kuin liikkuvuustreeniä.

motivaatio
motivaatio

Hallussa!

Mikä se Hallussa-kurssi sitten on? Hallussa on taisteilijoiden huuto valmentajille, kun olemme ymmärtäneet annetut ohjeet. Mutta se on myös elämänasenne. Otamme oman elämämme haltuun.

Hallussa-kurssin ideana oli, että opimme paitsi tehokkaan, turvallisen ja tuloksekkaan TFW-treenin salat mutta myös henkisen hyvinvoinnin, unen, palautumisen ja ruokavalion merkitystä.

Kurssi sisälsi kahden kuukauden treenit, joista kaksi viikossa vedettiin omalla Hallussa-ryhmällä ja kaksi treeniä viikossa olivat vapaavalintaista. Lisäksi meille pidettiin luentoja unen ja palautumisen sekä ravinnon merkityksestä hyvinvointiin, ruokavalion ja reseptit sekä Foodinin tuotekassin. Alku- ja lopputestit sekä kehonkoostumusmittaukset todensivat kurssin aikana saadut tulokset.

Jokainen asetti itselleen henkilökohtaisen tavoitteen, joka kerrottiin koko Hallussa-ryhmälle. Lähdin kerrankin hommaan hieman eri tavalla ja asetin itselleni tavoitteeksi motivaation löytymisen, en mitään hurjaa painonpudotustavoitetta. Menneisyydestä tiedän, että olisin vain stressannut kilojen pudottamisesta enkä nauttinut matkasta. Lisäksi kurssin vetäjät asettivat meille matalakynnyksisiä viikkotavoitteita, kuten aamuisin veden juomisen.

Tulen seuraavan kuukauden aikana kertomaan teille lisää ruokavaliosta, unesta ja lopulta paljastan kahden kuukauden aikana saamani tulokset.

motivaatio
motivaatio

Motivaatio tuli rymisten takaisin

Olen nauttinut yksin treenaamisesta ja ajattelin, että yhdessä liikkuminen ei ole mun juttu. Yäk, ahdistavaa, että täytyy nyt puhista siellä muiden kanssa. Ja mitä jos olenkin ihan huono muihin verrattuna? Mua jännitti niin paljon astua ensimmäisen kerran salin ovesta sisään ja mietin vain, että nyt on Ikosen likka epämukavuusalueellaan.

Mutta kuinkas sitten kävikään.

Parasta Hallussa-kurssilla ja koko TFW:ssa on meidän jengi. Olin salille astuessani aivan äimänkäkenä, kun kaikki morottavat toisiaan ja kyselevät kuulumisia ja ennen kaikkea tsemppaavat toisiaan! Vastavaa kannustamista ja lämmintä yhteishenkeä en ole kokenut. Ikinä. Missään.

Porukan tuella itsestään saa noin 1 000 % enemmän irti. Treeneissä on niin positiivinen energia, että niitä odottaa aina malttamattomana. Vaikka päivä olisi kuinka paska tahansa, olen joka kerta lähtenyt treeneistä hymyillen. Ja salilta saatu energia on kantanut kotiin ja arkeen saakka.

Yhdessä tekeminen, inspiroivien valmentajien ja muiden treenaajien kannustukset ja itsensä ylittäminen ovat sytyttäneet mussa sellaisen liekin, että ei ole tosikaan. En ole koskaan kokenut tällaista motivaatiota liikkumiseen. Meinaa ihan itku tulla, kun kirjoitan tätä. Enkä ole paljoa ehtinyt vertailla itseäni muihin, kun olen keskittynyt täysillä tekemiseen.

Pian kerron teille, millaisia tuloksia tällä motivaatiolla sain aikaan. Voin jo paljastaa, että ne olivat huikeita!

TFW-kilpailu

Nyt sinäkin voit päästä testaamaan TFW-treeniä ja vieläpä aivan uutta, tällä viikolla auennutta TFW-Stadia! Kommentoi tähän postaukseen 29.4. mennessä ja voit voittaa peräti kuukauden jäsenyyden TFW-Stadiin.

Arvonta suoritetaan 30.4. ja voittaja ilmoitetaan postauksen kommenteissa.

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT.

Kuvat: Marko Juhani

<3: Inka I

FACEBOOK / INSTAGRAM / TWITTER

53 Comments

 • Elina April 11, 2018 at 7:58 pm

  Kuulostaa tosi mielenkiintoiselta ja terveeltä tavalta treenata! Itse käyn kuntosalilla säännöllisesti, mutta olisi kyllä kiva löytää joku toiminnallinen treenimuoto rinnalle tms. Ja seuraan innolla sun matkaa, toivottavasti motivaatio säilyy ja kasvaa ajan kuluessa😊

  Reply
  • Inka I April 15, 2018 at 6:10 pm

   Kiitos kommentista, Elina! Sitä TFW juurikin on :) Ihana kuulla, että olet mukana matkassa. Uskon kyllä vahvasti, että motivaatio säilyy ja jopa kasvaa.

   Reply
 • Jj April 11, 2018 at 8:07 pm

  Ei voi olla totta! Mä ilmoittauduin just viimeviikolla 16.4 alkavaan TFW Stadin kurssille. Tän on pakko olla merkki jostain 😂👌🏻😘

  Reply
  • Inka I April 15, 2018 at 6:11 pm

   EIKÄ! Vitsi, mikä sattuma – tai sit tää on todellakin merkki jostain! Sulle tulee niin mahtavaa, mä lupaan. Valmentajat on mielettömiä ja teille muodostuu tiivis jengi. Tsemppiä ja täysiä vaan! Nähdään salilla <3

   Reply
   • Jj April 19, 2018 at 4:57 pm

    Nyt sitä olis eka kerta edessä. Pelottaa ja ahdistaa. Tekee mieli jäädä vain kotiin vaikka tiedän että olo on tosi jees jälkeenpäin mutta kyllä jännittää.. ja hävettää oma kunto

    Reply
    • Inka I April 19, 2018 at 5:40 pm

     Se tulee menee niin hyvin!! Mua jännitti ihan sairaana ennen ekaa kertaa mutta tosi nopeasti jännitys haihtui, kun näki porukan. Valmentajat on aivan ihania ja lämpimiä. Ja siitä ryhmästä tulee sun perhe.
     Äläkä häpeä kuntoasi. Sä olet ottanut sen isoimman askeleen, kun olet päättänyt lähteä kurssille ja tehdä töitä kuntosi eteen. Älä vertaa itseäsi muihin vaan keskityt omaan kehitykseen. Tsemppiä! Mä oon hengessä mukana <3

     Reply
 • Anne April 11, 2018 at 8:09 pm

  Mukana! Miettinyt samaa kun on vuoden soppari salille että en jatka sitä kun se loppuu. Jotain uutta ja inspiroivaa!

  Reply
  • Inka I April 15, 2018 at 6:12 pm

   Mulla oli just toi sama fiilis. TFW on todellakin inspiroivaa!

   Reply
 • Riikka April 11, 2018 at 8:10 pm

  Oi wau! Oon myös sivusilmällä seurannut TFW-juttuja ja parikin tyyppiä mun nykyiseltä salilta siirtyi tonne treenaamaan. Eniten itseä kiinnostaa konseptissa kokonaisvaltaisuus ja tietty sit myös jännityksellä odotan millasia tuloksia sä oot saavuttanut! Ehkä minäkin… 😊

  Reply
  • Inka I April 15, 2018 at 6:13 pm

   Hei Riikka, kiitos kommentistasi. :) Kokonaisvaltaisuus on tossa todella vahvasti mukana kaikessa tekemisessä. Se on mieletöntä! Jee, kuulet tuloksista pian.

   Reply
 • Minkai April 11, 2018 at 8:12 pm

  Moi! Ihan huikeeta!! Ja ihania kuvia! Älä anna kenenkään (itsesi) koskaan väittää ettet pysty <3

  Reply
  • Inka I April 15, 2018 at 6:13 pm

   Hei, kiitos ihanasta kommentistasi Minkai <3 En anna <3

   Reply
 • Noora April 11, 2018 at 8:20 pm

  #JOO!!!!

  Reply
 • Riina April 11, 2018 at 9:24 pm

  Tunnistan itseni tästä tekstistä. Treenasin vielä muutama vuosi sitten kovaa ja hyvällä tuloksella, mutta uusi työ/muutto/perhe-elämä/rakentaminen vaativat veronsa. Liikkumattomuus stressasi, mutta samalla kynnys uudelleen aloittamiseen kävi yhä korkeammaksi. Pikku hiljaa on alkanut tuntua siltä, että pää on taas vedenpinnan yläpuolella ja että uinnin ja joogan oheen kaipaisin ehkä sitä kunnon hikiliikuntaa.

  Reply
  • Inka I April 15, 2018 at 6:15 pm

   Hei Riina! Kiitos kommentistasi. Niin se vain on, että välillä elämäntilanteet vie ja liikunta jää pakostakin vähemmälle. On tietyt voimavarat eikä kaikkeen voi revetä. Ihanaa, jos nyt alat olla pinnalla ja hienoa, että olet löytänyt lempeiden lajien pariin. Ne toimivat täydellisenä vastapainona kuormittavassa elämäntilanteessa.

   Reply
 • Satu April 11, 2018 at 10:25 pm

  Wau, kuulostaa tosi hyvältä !

  Reply
 • Sofi April 11, 2018 at 11:36 pm

  Mäkin haluun! Motivaatio nousi jo tätä lukiessa!

  Reply
  • Inka I April 15, 2018 at 6:16 pm

   Jee, ihana kuulla, että motivaatio nousi! :)

   Reply
 • Sara April 12, 2018 at 7:49 am

  Ois mahtavaa päästä kokeilee TFW:ia!

  Reply
 • Tuula April 12, 2018 at 9:52 am

  Wau 😃😅 Todella harmi kun asun Seinäjoella, ois ollu tosi hienoa saada uutta potkua liikkumiseen

  Reply
  • Inka I April 15, 2018 at 6:16 pm

   Ehkä tekin vielä saatte joku päivä oman TFW-salin :)

   Reply
 • Reetta April 12, 2018 at 11:22 am

  Treenistä tulee helpommin pysyvä osa arkea, kun siitä muodostuu itselle sosiaalinen tapahtuma ja sitä oikein haluaa mennä treenaamaan, että näkee treenikavereita ;) porukassa treenaaminen tekee myös tilivelvolliseksi positiivisella tavalla, kun tiedät kaverin odottavan näkevän sut treeneissä! ;)

  Reply
  • Inka I April 15, 2018 at 6:18 pm

   No juurikin näin, Reetta! Paljon helpommin tulee lipsuttua ja keksittyä tekosyitä, kun on vain sopinut itsensä kanssa treenistä. Jos jotakin kurssilaisista ei alkanut näkyä tunnilla niin kyllä perään kyseltiin, että missäs menet. Tuntuu, että ryhmä todella välittää toisistaan ja haluaa siksikin mennä. <3

   Reply
 • Taru April 12, 2018 at 12:53 pm

  Olipa innostava juttu. Pelkkää hyvää kuullut TFW:sta. Kaveri pitkään houkutellut mukaan, mutta aina joku “syy”, ettei tule lähdettyä mukaan. Olisipa huippu voittaa kuukauden treenit, koska sitten ei voisi enää keksiä selityksiä. Sitten olisi vaan #JOO :)

  Reply
 • Sanna April 12, 2018 at 1:21 pm

  Ilmoittauduin äsken TFW peruskurssille saadakseni juurikin tuota motivaatiota ja hyvää oloa.

  Reply
  • Inka I April 15, 2018 at 6:18 pm

   Hei aivan mahtava veto, Sanna! Lupaan, etten tule pettymään :) Sulla on homma #hallussa!

   Reply
 • Safia April 12, 2018 at 2:26 pm

  En olekaan ennen kuullut tästä! Vois auttaa munki motivaatiota 😃

  Reply
  • Inka I May 2, 2018 at 10:04 pm

   Hei Safia! Arvonta on päättynyt ja arpaonni osui sinuun. Onnea <3 Laitatko minulle yhteystietosi meilillä osoitteeseen ikonen.inka@gmail.com? Kiitos!

   Reply
 • Siiri April 12, 2018 at 5:37 pm

  Tahdon kokeilla!

  Reply
 • Kati April 12, 2018 at 6:16 pm

  Mukana!

  Reply
 • Jei-Jei April 12, 2018 at 8:02 pm

  Oi Oi Oi. Osallistun, osallistun!!! 😃
  Mä en tarvitse tätä palkintoa itselleni, vaan poikaystävälleni, jota olen kohta 2 vuotta yrittänyt kannustaa liikunnan pariin. Ollaan käyty salilla, jumpissa, nyrkkeilemässä, uimassa, juoksemassa, kiipeilemässä…vaikka missä. Mutta mistään ei vaan tuu rutiinia hänen kohdallaan, mikä ei vaan kolahda tarpeeksi ja siitä johtuen liikunta on todella epäsäännöllisiä ja vähäistä. Luulen, EHDOTTOMASTI, että TFW:n yhteyshenki ja mielettömän positiivinen fiilis olisi tismalleen se mitä poikaystäväni kaipaisi ja vihdoinkin koukuttaisi hänet liikkumaan säännöllisesti sekä odottamaan liikuntaharrastustaan innolla!

  Reply
 • Jamppa April 12, 2018 at 8:35 pm

  Joooooo!!

  Reply
 • Katja April 12, 2018 at 8:48 pm

  Kuulostaa just niin kamalalta toi yhdessä puhiseminen, että pakkohan sitä olis mennä kokeilemaan, jos mahdollisuus tulisi eteen :D

  Reply
 • Tuuli April 12, 2018 at 9:02 pm

  Hallussa! Ehdottomasti mukana. Salilla yksin puurtaminen tuntuu puuduttavalta, samoin kuin ryhmäliikuntatunnit, joissa tehdään vuodesta toiseen samoja juttuja – yksin. Oon miettinyt pitkään mihinkä uuteen ryhtyisi, ja tämä kuulostaa huipulta treenimuodolta. Kaipaan ehdottomasti muiden kannustusta ja motivoidun siitä ihan hulluna. Olisi kiva saada treenistä muutakin iloa kuin se, että se on nyt suoritettu ja pois päiväjärjestyksestä.

  Iloa ja tsemppiä sulle treenaamiseen jatkossakin. Näytät supervahvalta naiselta näissä kuvissa!

  Reply
  • Inka I April 15, 2018 at 6:20 pm

   Sepä se, Tuuli! Olen samaa mieltä. Mä en oo saanut kammettua itseäni ryhmäliikuntatunneille, kun tuntuu niin puuduttavalta vetää samoja sarjoja kuukaudesta toiseen. Not my cup of tea. Veikkaan, että TFW ois todellakin sun juttu. Siellä treenaaminen ei nimittäin tunnu pakkopullalta tai suorittamiselta ja antaa niin paljon! Kiitos <3 Oi, ihanasti sanottu, kiitos!

   Reply
 • Anna-riikka April 13, 2018 at 7:47 am

  Kävin ilmaisella kokeilutunnilla TWF Stadissa ja olihan se mahtavaa! Olis huippua voittaa jäsenyys :) innolla jään oottamaan sun tulevia postauksia aiheesta

  Reply
  • Inka I April 15, 2018 at 6:22 pm

   Mahtavaa, että tykkäsit! Lisää on luvassa pian :)

   Reply
 • Anna April 13, 2018 at 9:52 am

  Ou jee! Ihan mahtavaa, mukana!

  Reply
 • Heidi April 13, 2018 at 7:28 pm

  Oon raskauden jälkeen niin rapakunnossa eikä liikunta kiinnosta yhtään. Nyt tarvitaan jotain uutta! 🙂

  Reply
 • Kati Välimäki April 14, 2018 at 10:36 am

  #joo 😍 Olen itsekin ajatellut TFW-treenien olevan lähinnä sellaisia millä saa itsensä ylikuntoon ja -rasittuneeksi suht helposti. Treenitapahan kuulostaakin tosi järkevältä! 🤩 Pääsisipä treenaamaan tuonne!

  Reply
  • Inka I April 15, 2018 at 6:27 pm

   Hei Kati! Mulla oli kieltämättä hieman samanlainen ennakkokäsitys. Mutta se on kaikkea muuta! Valmentajat painottaa todella paljon treenin turvallisuutta, tekniikkaa, oman kehon kuuntelemista, riittävää palautumista, unesta, laadukkaasta ravinnosta ja ihmissuhteista ja muista harrastuksista huolehtimista. Treeniä suositellaan 4 kertaa viikossa, mutta toki kannustetaan arkiaktiivisuuteen ja hyvinvoinnin kannalta hyviin päätöksiin treenisalin ulkopuolella. 4 tuntia treeniä kun ei pelasta loppuajan huonoja valintoja tai paikallaan kökkimistä. Eli valmentajia ja itseään kuuntelemalla onnistuu pitämään homman tasapainossa.

   Reply
 • Ninni April 14, 2018 at 10:52 am

  Oon kanssa ihmetellyt mikä tuossa TFW meiningissä ihmisiä niin hullaannuttaa, olisi mageeta päästä testaamaan!

  Reply
 • Laura J April 14, 2018 at 7:50 pm

  Pop!

  Reply
 • Tanja April 15, 2018 at 2:41 pm

  #joo mukana kilpailussa 😊

  Reply
 • Emma April 16, 2018 at 4:49 pm

  Hep! Täällä kaivataan myös sitä persaukselle potkua ja iloa elämään. Kuntosali, ryhmäliikunnat ja lenkit ei vaan enää anna sitä ”onnistuinpas” fiilistä ja energiahirmusta sohvaperunaksi ei oo enää paljoa matkaa. Oon somessa nähnyt ko. salin tunnelmaa mutta just se uskallus aloittaa on kiven alla. I need this! Ps. Oot super motivoiva!

  Reply
  • Inka I May 2, 2018 at 10:07 pm

   Kiitos, ihana kuulla <3

   Reply
 • Tinka April 24, 2018 at 8:51 pm

  Täällä kaivattais myös treenimotivaatiota takas! Oon itestä huomannu, että ryhmäliikuntatunneilla saan tehtyy parhaiten ku on tietty sosiaalinen paine! Aina välillä törmänny TFW-saleihin ja halunnu päästä kokeilemaan, mutta opiskelijabudjetti on melko rajoittunu. Ihanaa ois päästä kattomaan ja kokeilemaan itekki!

  Reply
  • Inka I May 2, 2018 at 10:06 pm

   Hei Tinka! Sosiaalinen paine todellakin jeesaa :)

   Reply
 • Anniina April 25, 2018 at 9:22 am

  Oon näitä tunteja useemmankin kerran katsellut mut aatellut että siellä käy vaan himoliikkujat eikä rapakunnossa kehtaa mennä sekaan. Lihaskuntotreeniä kun säännöllisesti en oo tehnyt varmaan pariin vuoteen. Ehkä sitä sittenkin kannattais kokeilla, kuulostaa nimittäin tosi kiinnostavalta tuo kokonaisvaltaisuus ja ryhmän tuki (ja ehkä pieni painekin ;)).

  Reply
  • Inka I May 2, 2018 at 10:06 pm

   Hei Anniina! Jep, näin mäkin aluksi luulin mutta ei todellakaan. Kuka tahansa kuntotasosta riippumatta voi osallistua. Se siinä onkin just siistiä! Sä et vertaa itseäsi kehenkään vaan keskityt vain omaan kehitykseesi. Suosittelen testaamaan!

   Reply
 • Ida April 25, 2018 at 11:40 am

  Oon käyny yhdellä tfw-tunnilla ja yksikin kerta voi koukuttaa :)

  Reply
 • Tanja April 25, 2018 at 5:35 pm

  Ehdottomasti mukaan! Kaipaankin lisätehoja treeniini.

  Reply
 • Nelli January 23, 2019 at 1:26 am

  Mukana! 😍 Olisipa ihana päästä kokeilemaan, haaveena PT auktorisointi ja erilaiset urheilutavat kiinnostaa :)

  Reply
 • Leave a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Kaupallinen yhteistyö: @beautyfeelvantaa ⭐ ARVONTA - VOITA 190 EURON HEMMOTTELUHOITO ⭐⁣
⁣
Joko katsoit blogista, kuinka älyttömän paljon ihoni on muuttunut puolessa vuodessa kosmetologien Tiinan ja Heidin hoidoilla ja vinkeillä? Käy tsekkaamassa biosta: @inka.ikonen ⁣
Nyt me halutaan tarjota teille sama mahdollisuus muutokseen! ❤ Arvon yhdelle teistä uudistavan ja kirkastavan @nimueskininternational hapotushoidon BeautyFeelissä sekä Nimuen aloituspakkauksen, joka valitaan ihotyyppisi mukaan. Paketissa on minikokoiset puhdistustuotteet, voiteet, kuorinta sekä aurinkosuoja. Jo kahden viikon käytöllä huomaat eron ihossasi! Palkinnon arvo on 190 euroa.⁣
⁣
Osallistu näin:⁣
⁣
✔ Seuraa @inka.ikonen -tiliä ja @beautyfeelvantaa -tiliä.⁣
✔ Kommentoi kuvaa maanantaihin 2.2. mennessä.⁣
✔ Pisst! Tuplaa mahdollisuutesi voittaa ja käy osallistumassa myös Facebookin puolella. Löydät minut siellä nimellä @ inkaiblogi.⁣
⁣
Onnea arvontaan!⁣
⁣
Instagram ei ole osallisena arvonnassa.
#arvonta #kasvohoito #kosmetologi #kauneushoitola #ihonhoito #nimue #nimueskin #nimueskintechnology #skincare
  • Kaupallinen yhteistyö: @beautyfeelvantaa 〰 Apua, kuinka paljon iho voi muuttua puolessa vuodessa! 😍 Aloitimme syksyllä kauneushoitolan kanssa projektin, jonka tarkoitus oli nitistää epäpuhtaudet ihollani ja opetella hoitamaan ikääntyvää ihoa oikein. 
Nyt lopputulos on nähtävissä blogissa - käy katsomassa ihan älytön muutos, nappaa alekoodi ja vinkit ikääntyvän ihon hoitoon! Suora linkki profiilissa 💆‍♀️
#ihonhoito #kasvohoito #kosmetologi #ihonhoitotuotteet #ihonhoitovinkit #nimue #nimueskin #nimueskininternational #nimueskincare #inkaicom
  • Tänään mulle tuli virallisesti vuosi täyteen yrittäjänä 🙌🏻🥳🎉⁣
⁣
Vitsi, mikä fiilis! 🔥⁣
⁣
Vuoteen on mahtunut paljon, oppimiskäyrä on ollut hurja. Alun paniikista ja joka suuntaan sohimisesta olen fokusoinut, rauhoittunut, oppinut luottamaan ja sietämään epävarmuutta. Löytänyt intohimoni: puhua hyvinvoinnista & terveydestä & yrittäjyydestä 🙏🏻💰⁣
⁣
Kaksi elämää mullistavaa työjuttua ovat olleet @mehilainenoy blogiyhteistyö hedelmällisyydestä ja lapsettomuudesta ja @duunitori Yrittäjän oppaan tuottaminen. Se viimeistään sytytti halun kannustaa muitakin yrittäjyyden polulle ja nyt olenkin @nuoretyrittajathelsinki ylpeä, tuore hallituslainen.⁣ Kiitos kuluneesta vuodesta ja luottamuksesta kaikille mun mahtaville asiakkaille ja teille seuraajille ❤️
⁣
Tämän vuoden tavoitteet on selvillä ja myynti hyvässä vauhdissa. Let’s hustle! 😎
#yrittäjä #yrittäjyys #naisyrittäjät #työ #ura #womanwhohustle #entrepreneurlife #womeninbusiness #womenentrepreneurs #journalist #wellnessblogger #consult
  • Onko jälleen tuskaista miettiä viikon arkiruokia? 🤔Viime viikolla peräti 8 000 teistä seuraajista kävi tutustumassa blogissa neljään vaivattomaan peltiruokaan. Toivottavasti niistä oli teille apua! ❤ ⁣
⁣
Huomaan myös, että näin tammikuussa salaattiohjeet erityisesti kiinnostavat 🥗Niinpä nyt linkki postaukseen, jossa jaan yhdeksän salaattia, jotka on todella nopea pyöräyttää kiireisen arjen keskellä 🥒🥑🍅🥕Mun ja teidän kestosuosikki on tämä halloumisalaatti, nammmm! Muita herkkuja ovat muun muassa fetasalaatti hieman uudella tapaa, falafel-fetasalaatti, prosciutto-mozzarellasalaatti ja aasialainen katkarapusalaatti. Linkki biossa: @inka.ikonen ⁣
#resepti #arkiruokaa #vartissavalmistavegea #kasvisruoka #salaatti #hyvinvointi #ruoka #terveys #inkaicom #inkai
  • Millaista on elää aknen kanssa? 〰 Kaupallinen yhteistyö: @mehilainenoy ⁣
Tanssin baarissa ystävieni kanssa selkä hiessä koko yön. Olin myös illan aikana tutustunut kivaan kundiin. ⁣
⁣
Hauska ilta päättyy liian pian pilkkuun. Loisteputkivalot rävähtävät päälle, ja taika on murtunut. Olen kuin Tuhkimo, joka on palannut prinsessasta takaisin kyökkipiiaksi. Pimeässä, discopallon hohteessa olin tuntenut itseni kauniiksi. En enää.⁣
⁣
Kohdistani katseeni maahan enkä uskalla katsoa enää ketään silmiin. Kundi yrittää tulla luokseni juttelemaan, mutta en ole huomaavinani häntä. En halua nähdä sitä pettymystä hänen kasvoillaan, kun hän näkee todellisen minän. Naisen, jolla on akne. En uskonut hänen huomaavan minussa muuta.⁣
⁣
Akne on vaikeuttanut niin rakkaus- kuin työelämää. Huonommuuden tunteet ovat ulottuneet molempiin. Olen jarrutellut itseäni, tehnyt itsestäni pienemmän. En ole uskaltanut olla oma itseni. Mietin, löydänkö koskaan kumppania, jonka seurassa voin olla huoletta sen näköinen kuin olen.⁣
⁣
Onko sinulla akne vaikuttanut itsetuntoon ja mieleen? Lue blogista kokemuksistani ja nappaa ihotautilääkärin vinkit aknen hoitoon. Linkki biossa! ❤
#mehiläinen #akne #ihotauti #ihotautilääkäri #itsetunto #hyvinvointi #terveys #mieli