4 ainesosan smoothie bowl, johon jäin koukkuun

16/04/2018

Tämä marjainen smoothie bowl on osa arkiaamujani. Rakastan herätä ajoissa, istua rauhassa aamupalapöydässä ja nauttia ravitsevaa, terveellistä ja kaunista aamiaista. Päivä lähtee paremmin käyntiin, kun sen aloittaa kiireettömällä hetkellä.

Smoothie bowl, johon olen aivan koukussa, valmistuu hetkessä vain muutamasta raaka-aineesta. Se on maultaan kermainen ja paksu – ihan kuin jäätelö! Syön tätä lähes joka aamu eikä kyllästymisen merkkejä näy. Päinvastoin. Aina illalla odotan, että pääsen herkuttelemaan tällä.

Nappaa resepti ja hurahda sinäkin!

smoothie bowl

smoothie bowl

Mustikkainen smoothie bowl

1 avokado

1 mitallinen Foodinin vaniljaheraa

2 dl jäisiä mustikoita (voit myös laittaa 1 dl mustikoita ja 1 dl mansikoita)

1-2 dl kookosmaitoa

1. Mittaa aineet blenderiin ja aja tasaiseksi massaksi. Annostele smoothie kulhoon. Koristele tuoreilla marjoilla, seesaminsiemenillä, kookoshiutaleilla ja kaakaonibseillä. Smoohie bowl on valmis nautittavaksi!

smoothie bowl

Lue myös:

Vihdoin löysin täydellisen smoothien salaisuuden! 6 x paras smoothie

Trendikkäin aamupala juuri nyt: avokadotoast ja mansikkasmoothie

Mansikkainen smoothiekulho

Inka I

FACEBOOK / INSTAGRAM
 • M

  Mitä kookosmaitoa käytät? Täysrasvaista metallipurkista?

  • Inka I

   Hei M! Käytän siis kookosjuomaa (esim. Alpro), jota on kasvismaitohyllyssä. Oikeaa kookosmaitoa voi käyttää myös, jos haluaa oikein kookoksisen ja kermaisen koostumuksen :)

 • Pasi Liimatainen

  Miksi taginä on ”maidoton” kun siinä on kuitenkin heraproteiinia? Sehän on peräisin maidosta. Voikohan sitä nauttia jos kaseiiniyliherkkyys, vaikea veikata. Voisiko herajauheen korvata vaikka riisiproteiinilla?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Liity Inkan uutislistalle