Tämä kauneushoitola täytti toiveeni ja tarjosi tehokkaat tulokset – katso kuvat ennen ja jälkeen!

03/03/2019

Aloitimme syksyllä vuoden kestävän projektin kosmetiikan maahantuojan Disarin, etelä-afrikkalaisen hoitolasarja Nimuen ja kosmetologi Maria Nykäsen kauneushoitolan kanssa.

Projekti alkoi ihonpuhdistuksella ja viiden kerran hedelmähapotushoidolla. Ihoni oli hapotushoitojen jälkeen rauhallinen, todella kirkas ja hehkuva. Mustapäät ja tukkeutumat vähentyivät minimiin. Iho näytti tasaisemmalta.

En malttanut odottaa, mitä seuraava hoitovaihe saisi aikaan!

kauneushoitola Helsinki Nimue erikoiskuorinta

Nimuen erikoiskuorinnat

Kun ihoni oli ensimmäisessä vaiheessa totutettu hedelmähappoihin, toisessa vaiheessa siirryttiin astetta tehokkaampiin hoitoihin eli ympäristötekijöiden vaurioittaman ihon SRC-erikoiskuorintoihin. Hoito uudistaa ihoa voimakkaasti, joten se sopii täydellisesti paksuhkolle sekaiholleni, jolla on aknen jättämiä arpia. Kun iho uudistuu, arvet vaalenevat.

SRC-erikoiskuorinta on suunniteltu toteutettavaksi sarjahoitona, jotta uudistava vaikutus saadaan maksimoitua. Kuorinta on tehty ikääntymisen merkkien, kuten pintaryppyjen, juonteiden, ihon veltostumisen ja epätasaisen pigmentaation hoitoon. Nuoremmalla, kuten allekirjoittaneelle, hoito toimii ennaltaehkäisevänä ja kirkastavana hoitona.

Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, entsyymikuorinta, SRC-erikoiskuorinta sekä suojavoide. Pidän siitä, että hoidot sopivat kiireiseen aikatauluuni: ne vievät noin tunnin.

Koska olen kärsinyt teini-iästä saakka iho-ongelmista, olen aina kaivannut kasvohoidolta ensisijaisesti tehokkaita tuloksia, en mitään hemmotteluhoitoa. Se on yksi syy, miksi olen niin hullaantunut Nimueen. Voin luottaa siihen, että saan sarjalla toivomiani tuloksia nopeasti ja pysyvästi.

Katsokaa nyt, millainen ero viiden erikoiskuorinnan jälkeen ihollani on: epäpuhtaudet ovat vähentyneet aivan minimiin, arvet ovat haalentuneet, iho on tasaisempi, mattapintaisempi, rauhallisempi ja kirkkaampi.

Seuraavaksi siirrymme viimeiseen vaiheeseen eli mikroneulaukseen. Näette tuloksia siitä pian!

Oikea puoli

kauneushoitola Helsinki Nimue erikoiskuorintaIhoni ennen SRC-erikoiskuorintoja.

kauneushoitola Helsinki Nimue erikoiskuorinta

kauneushoitola Helsinki Nimue erikoiskuorintaIhoni viiden SRC-erikoiskuorinnan jälkeen.

Vasen puoli

kauneushoitola Helsinki Nimue erikoiskuorintaIhoni ennen SRC-erikoiskuorintoja.

kauneushoitola Helsinki Nimue erikoiskuorinta

kauneushoitola Helsinki Nimue erikoiskuorintaIhoni SRC-erikoiskuorintojen jälkeen.

Kotihoitotuotteet

Vaikka kasvohoidot ovat iso osa ihonhoitoa, tärkeintä on huolehtia kotihoidosta.

Mitä pidempään käytän Nimuen kotihoitotuotteita, sitä enemmän niihin rakastun! Tuotteiden raaka-aineet ovat laadukkaita ja tuotteet ovat todella tehokkaita, saavat aikaan näkyviä muutoksia, kosteuttavat ja tekevät ihosta mattapintaisen.

Kaikki Nimuen tuotteet pohjautuvat AHA-happojen (glykoli-, sitruuna- ja maitohappo) pitoisuuksiin. Tuotteet uudistavat ja kuntouttavat ihoa, antavat antioksidanttisuojaa ja suojaavat ihoa haitallisilta UV-säteiltä.

kauneushoitola Helsinki Nimue erikoiskuorinta

kauneushoitola Helsinki Nimue erikoiskuorintaNimuen ihonhoitotuotteiden pakkaukset uudistuivat alkuvuodesta. Ne sopivat täydellisesti kylppäriä kaunistamaan.

kauneushoitola Helsinki Nimue erikoiskuorintaMinulla on päivittäisessä käytössä neljä tuotetta: puhdistusgeeli, hoitoneste, päivä- ja yövoide.

Ihana kauneushoitola Helsingissä

Kasvohoidot tukevat, täydentävät sekä tehostavat kotona tehtyä työtä.

Kosmetologi Marja Nykäsen kauneushoitola sijaitsee Hämeentiellä, samoissa tiloissa Nimuen maahantuojan Disar Centerin kanssa. Kauneushoitola on siis hyvin keskeisellä paikalla Helsinkiä ja sinne on helppo tulla melkein mistä vain.

Maria on ihanan rauhallinen tyyppi. Hän selittää selkeästi, mitä tekee ja ottaa todella hyvin huomioon kaikki asiakkaan ihon erityistarpeet. Olen oppinut Marialta hurjasti niin omasta ihostani!

Rakastan maata hänen lavetillaan viltin alla, kuunnella rentouttavaa musiikkia ja antaa Marian hoitaa ja hölvätä ihoani. Odotan jokaista kasvohoitoa – ne ovat viikon kohokohtia!

Haluaisitko sinäkin Marian luo rentoutumaan?

Hän tarjoaa teille 15 % alennusta hedelmähappokuorinnasta koodilla INKAI. Hedelmähappokuorinnan normaali hinta on 93 euroa mutta nyt saat sen 79 eurolla. Mainitse koodi aikaa varatessasi.

kauneushoitola Helsinki Nimue erikoiskuorinta

Pssst! Ole kuulolla, sillä arvon tämän paketin some-kanavissani muutaman päivän sisään!

Lue myös:

Hedelmähapot saivat ihoni näyttämään paremmalta kuin koskaan ennen – Katso ennen ja jälkeen -kuvat!

Akne jätti jälkensä – Näin pääsin eroon aknearvista

Rasvaisen ihon pahimmat hoitovirheet

Inka I

FACEBOOK / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Liity Inkan uutislistalle