Kauneus ja tyyli, Kaupalliset yhteistyöt

Kuinka löysin tyylini (ja samalla itseni)?

Vuosi sitten olin vielä toipuva himoshoppailija. Opettelin eroon tuhlailevasta, kertakäyttöisestä…
Kaupallisessa yhteistyössä: PURA Finland

Vuosi sitten olin vielä toipuva himoshoppailija. Opettelin eroon tuhlailevasta, kertakäyttöisestä elämäntyylistä. Olin hiljalleen alkanut tiedostaa, kuinka paljon elämäntyylini kulutti kukkaroa. 4 000 euron kuukausipalkasta ei jäänyt säästöön. Ostoslistani oli päättymätön. Tarvitsin aina olevinaan jotain.

Vaatekaappini on elänyt niin monta kautta: halvat teinirytkyajat, liian nopean aikuistumisen, masennuksen ja supernaisellisuuden.

Pura Finland tekee kotimaisia villavaatteita.

Vasta nyt, 30-vuotiaana koen, että olen löytänyt itseni vaatekaapistani. Koen oloni hyväksi vaatteissani: mukavia, pehmeitä neuleita, naisellisia kietaisumekkoja ja ripaus rokkia nahkarotsilla ja maihareilla.

Koska tunnen vihdoin löytäneeni tyylini, tiedän tekeväni kestäviä valintoja niin ympäristön kuin kukkaronkin kannalta. Tällä hetkellä säästöön menee enemmän kuin shoppailuun ja niin sen kuuluukin olla. Juliaihmisen sanoin: Älä osta mitään turhaa paskaa.

Yksi hulluimmista ajatuksista on se, että joskus saatoin kuluttaa aikaa ystävieni kanssa shoppailemalla  – siis niin, etten tarvinnut mitään mutta kiersimme kauppoja ja ostimme kivoja, halpoja rättejä vain koska, no, se kuului asiaan.

Käytöksestä tuli kamala olo.

Täytin ostelulla tyhjää aukkoa sisälläni.

Työelämässä pönkitin itsetuntoani kokeneempien kollegoiden keskellä ostamalla uutta merkkikamaa. En enää tunnistanut itseäni kauluspaidassa, palmikkoneuleessa ja helmikorvakoruissa. Puin itseni vaatteisiin, joiden ajattelin viestivän osaamista ja kokemusta.

Voi, nuori Inka!

Postauksen lopussa alekoodi.

Masennuksen myötä vaatekaapistani katosivat kauluspaidat. Tilalle tulivat roikkuvat kaavut. Hautauduin vaatteiden alle. Halusin vain kadota enkä jaksanut välittää ulkonäöstäni. Sisäisessä maailmassa oli ihan tarpeeksi käsiteltävää.

Kun aloin toipua, arvostukseni itseäni ja kehoani kohtaan kasvoi. Siskoni tuella ja rohkaisulla tuuletin vaatekaappini. Aloin pukeutua supernaisellisesti korkokenkiin, kynähameisiin ja muotojani nuoleviin mekkoihin. Nautin kehostani, naisellisuudesta ja kasvaneesta itsevarmuudesta.

Vaikka rakastan naisellisuutta ja haluan ylistää sitä, en kokenut tuotakaan tyyliä ihan omakseni. Vasta kun toin siihen ripauksen mukavuutta ja rokkia, koin, että nyt se on löytynyt. Minä. Tyhjän aukon täyttäminen loppui.

Mukavaakin mukavampi PURA Finland

Vaatekaappini mukavia vaatteita edustaa rakastamani kotimainen PURA Finland. Merkki on avannut minulle maailman kotimaiseen muotiin ja sen kestäviin arvoihin. Jos vuosi sitten opin ostamaan kestävästi, nyt ostan kotimaisesti.

Suomesta löytyy nykyisin niin upeita, innovatiivisia, vastuullisia ja tyylikkäitä merkkejä, joiden mallistoista löytyy aivan käsittämättömiä herkkuja. PURA Finland aivan ehdottomasti kuuluu kotimaisen muodin pioneereihin valmistamalla lähituotantona upeita villavaatteita.

Ja näin yrittäjänä minulle on tärkeää tukea suomalaista työtä.

Sain valita PURA Finlandilta kolme tuotetta ja oli aivan selvää, että haluaisin heidän suosikkituotteensa eli pitkät villasukat. Lisäksi olin jo viime vuonna ihastellut maxi-mittaista neulemekkoa. Kolmanneksi valitsin rennon perusneuleen, joka sopii kaiken kanssa. Mikä näistä on sinun suosikkisi?

Postauksen lopussa alekoodi.

Pura Finland tekee kotimaisia villavaatteita.

Pitkät villasukat

Olen vilukissa ja käytän villasukkia kesät, talvet. Parhaat neuloo tietysti meidän suvun villasukkaguru eli mammani, mutta PURA Finlandin yli polven ulottuvat villasukat ovat jotain uutta ja ihastuttavaa. Pehmoiset, tyylikkäät sukat ovat joustavat, joten ne sopivat näin reitevällekin.

Pura Finland tekee kotimaisia villavaatteita. Pura Finland tekee kotimaisia villavaatteita. Pura Finland tekee kotimaisia villavaatteita.

Love Maxi Polo Knit- neule

Ai, että! Tämä on ollut syksyn ja talven luottovaatteeni. Tämä on kuin pehmeä, turvallinen (mutta hei, supertyylikäs) pesä. Neulemekossa on väljä poolokaulus ja resorit hihoissa ja helmassa sekä pienet halkiot helmassa.

Neulemekko menee niin villakangastakin ja maihareiden kuin toppatakin ja kumppareiden kanssa. Aivan unelma! Tiedän, että rakastan tätä mekkoa vielä vuosien päästä.

Pura Finland tekee kotimaisia villavaatteita.
Pura Finland tekee kotimaisia villavaatteita.

Love V-neck Knit -neule

Minulla on perusneule beigenä ja harmaana ja olen useamman vuoden katsellut valkoisia neuleita, jotka sopisivat niin farkkujen kuin hameiden kanssa. Suosikki löytyi tietysti PURAlta. Väljä villapaita on rento mutta siisti ja sen saa halutessaan kauniisti vedettyä olan yli. Tämä on aivan mieletön herkku anopiltani saaman kotimaisen nahkahameen kanssa!

Alekoodi

Nyt saat koodilla INKA -20 % alennusta PURA Finlandin verkkokaupasta. Koodi on voimassa 29.12. saakka. Tutustu valikoimaan täällä.

Kuvat: Eva-Liisa Orupõld

<3: Inka I

FACEBOOK / INSTAGRAM / TWITTER

Lue myös:

Toipuva himoshoppailija ja täydellinen neulemekko 

Tällainen on muodokkaan naisen vaatekaappi

Tässä on unelmieni talvitakki

2 Comments

 • Emma Forss December 26, 2019 at 7:18 am

  Toi mekko näyttää kyllä todella mukavalta <3

  Reply
  • Inka I December 28, 2019 at 12:39 pm

   Se on niin ihana <3

   Reply

  Leave a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Kaupallinen yhteistyö: @beautyfeelvantaa ⭐ ARVONTA - VOITA 190 EURON HEMMOTTELUHOITO ⭐⁣
⁣
Joko katsoit blogista, kuinka älyttömän paljon ihoni on muuttunut puolessa vuodessa kosmetologien Tiinan ja Heidin hoidoilla ja vinkeillä? Käy tsekkaamassa biosta: @inka.ikonen ⁣
Nyt me halutaan tarjota teille sama mahdollisuus muutokseen! ❤ Arvon yhdelle teistä uudistavan ja kirkastavan @nimueskininternational hapotushoidon BeautyFeelissä sekä Nimuen aloituspakkauksen, joka valitaan ihotyyppisi mukaan. Paketissa on minikokoiset puhdistustuotteet, voiteet, kuorinta sekä aurinkosuoja. Jo kahden viikon käytöllä huomaat eron ihossasi! Palkinnon arvo on 190 euroa.⁣
⁣
Osallistu näin:⁣
⁣
✔ Seuraa @inka.ikonen -tiliä ja @beautyfeelvantaa -tiliä.⁣
✔ Kommentoi kuvaa maanantaihin 2.2. mennessä.⁣
✔ Pisst! Tuplaa mahdollisuutesi voittaa ja käy osallistumassa myös Facebookin puolella. Löydät minut siellä nimellä @ inkaiblogi.⁣
⁣
Onnea arvontaan!⁣
⁣
Instagram ei ole osallisena arvonnassa.
#arvonta #kasvohoito #kosmetologi #kauneushoitola #ihonhoito #nimue #nimueskin #nimueskintechnology #skincare
  • Kaupallinen yhteistyö: @beautyfeelvantaa 〰 Apua, kuinka paljon iho voi muuttua puolessa vuodessa! 😍 Aloitimme syksyllä kauneushoitolan kanssa projektin, jonka tarkoitus oli nitistää epäpuhtaudet ihollani ja opetella hoitamaan ikääntyvää ihoa oikein. 
Nyt lopputulos on nähtävissä blogissa - käy katsomassa ihan älytön muutos, nappaa alekoodi ja vinkit ikääntyvän ihon hoitoon! Suora linkki profiilissa 💆‍♀️
#ihonhoito #kasvohoito #kosmetologi #ihonhoitotuotteet #ihonhoitovinkit #nimue #nimueskin #nimueskininternational #nimueskincare #inkaicom
  • Tänään mulle tuli virallisesti vuosi täyteen yrittäjänä 🙌🏻🥳🎉⁣
⁣
Vitsi, mikä fiilis! 🔥⁣
⁣
Vuoteen on mahtunut paljon, oppimiskäyrä on ollut hurja. Alun paniikista ja joka suuntaan sohimisesta olen fokusoinut, rauhoittunut, oppinut luottamaan ja sietämään epävarmuutta. Löytänyt intohimoni: puhua hyvinvoinnista & terveydestä & yrittäjyydestä 🙏🏻💰⁣
⁣
Kaksi elämää mullistavaa työjuttua ovat olleet @mehilainenoy blogiyhteistyö hedelmällisyydestä ja lapsettomuudesta ja @duunitori Yrittäjän oppaan tuottaminen. Se viimeistään sytytti halun kannustaa muitakin yrittäjyyden polulle ja nyt olenkin @nuoretyrittajathelsinki ylpeä, tuore hallituslainen.⁣ Kiitos kuluneesta vuodesta ja luottamuksesta kaikille mun mahtaville asiakkaille ja teille seuraajille ❤️
⁣
Tämän vuoden tavoitteet on selvillä ja myynti hyvässä vauhdissa. Let’s hustle! 😎
#yrittäjä #yrittäjyys #naisyrittäjät #työ #ura #womanwhohustle #entrepreneurlife #womeninbusiness #womenentrepreneurs #journalist #wellnessblogger #consult
  • Onko jälleen tuskaista miettiä viikon arkiruokia? 🤔Viime viikolla peräti 8 000 teistä seuraajista kävi tutustumassa blogissa neljään vaivattomaan peltiruokaan. Toivottavasti niistä oli teille apua! ❤ ⁣
⁣
Huomaan myös, että näin tammikuussa salaattiohjeet erityisesti kiinnostavat 🥗Niinpä nyt linkki postaukseen, jossa jaan yhdeksän salaattia, jotka on todella nopea pyöräyttää kiireisen arjen keskellä 🥒🥑🍅🥕Mun ja teidän kestosuosikki on tämä halloumisalaatti, nammmm! Muita herkkuja ovat muun muassa fetasalaatti hieman uudella tapaa, falafel-fetasalaatti, prosciutto-mozzarellasalaatti ja aasialainen katkarapusalaatti. Linkki biossa: @inka.ikonen ⁣
#resepti #arkiruokaa #vartissavalmistavegea #kasvisruoka #salaatti #hyvinvointi #ruoka #terveys #inkaicom #inkai
  • Millaista on elää aknen kanssa? 〰 Kaupallinen yhteistyö: @mehilainenoy ⁣
Tanssin baarissa ystävieni kanssa selkä hiessä koko yön. Olin myös illan aikana tutustunut kivaan kundiin. ⁣
⁣
Hauska ilta päättyy liian pian pilkkuun. Loisteputkivalot rävähtävät päälle, ja taika on murtunut. Olen kuin Tuhkimo, joka on palannut prinsessasta takaisin kyökkipiiaksi. Pimeässä, discopallon hohteessa olin tuntenut itseni kauniiksi. En enää.⁣
⁣
Kohdistani katseeni maahan enkä uskalla katsoa enää ketään silmiin. Kundi yrittää tulla luokseni juttelemaan, mutta en ole huomaavinani häntä. En halua nähdä sitä pettymystä hänen kasvoillaan, kun hän näkee todellisen minän. Naisen, jolla on akne. En uskonut hänen huomaavan minussa muuta.⁣
⁣
Akne on vaikeuttanut niin rakkaus- kuin työelämää. Huonommuuden tunteet ovat ulottuneet molempiin. Olen jarrutellut itseäni, tehnyt itsestäni pienemmän. En ole uskaltanut olla oma itseni. Mietin, löydänkö koskaan kumppania, jonka seurassa voin olla huoletta sen näköinen kuin olen.⁣
⁣
Onko sinulla akne vaikuttanut itsetuntoon ja mieleen? Lue blogista kokemuksistani ja nappaa ihotautilääkärin vinkit aknen hoitoon. Linkki biossa! ❤
#mehiläinen #akne #ihotauti #ihotautilääkäri #itsetunto #hyvinvointi #terveys #mieli