Ruoka

3 x voileipä – nämä ovat maailman herkullisimmat!

3 x voileipä Voileipä voi olla muutakin kuin ruisleipä juustolla…
Herkullinen ja terveellinen voileipä kolmella tapaa. Testaa!

3 x voileipä

Voileipä voi olla muutakin kuin ruisleipä juustolla ja kurkulla. Nautin hitaista viikonloppuaamuista, jolloin käyn ostamassa leipomosta tuoretta leipää ja nautin leivän paahdettuna erilaisilla täytteillä.

Listasin tähän kolme ehdotonta suosikkiani: kestosuosikki avokadoleivän, uuden hitin munaleivän ja koukuttavan lohileivän.

Mikä voileipä on sinun suosikkisi?

Herkullinen ja terveellinen voileipä kolmella tapaa. Testaa!

Avokadoleipä

Avokadoleipä on oma kestosuosikkini – ja niin se taitaa olla monen muunkin, sillä niin monessa kahvilassa sitä yhä on tarjolla. Oletko sinä avokadoleivän ystävä?

Tämä avokadoleipä on hyvin simppeli ja samantyyppinen kuin rakastamani kahvila Kuuman.

Ainekset:

yhdelle hengelle

1 pala paahdettavaa hapanjuurileipää, itse ostin Gateaun pain rotia

1/2 avokado

maustamatonta tuorejuustoa

seesaminsiemeniä

chilihiutaleita

korianteria

limeä

suolaa

Näin teet:

1. Paahda leipäviipale. Levitä tuorejuustoa leivälle.

2. Puolita avokado ja viipaloi ohuiksi siivuiksi. Lisää avokado leivälle ja purista päälle limeä. Viimeistele ripauksella suolaa, seesaminsiemenillä, chilihiutaleilla ja korianterilla.

Katso lisää ohjeita avokadoleipiin.

Herkullinen ja terveellinen voileipä kolmella tapaa. Testaa! Herkullinen ja terveellinen voileipä kolmella tapaa. Testaa!

Munaleipä kahdella tapaa

Tämä on uusi hittini! Ihastuin Tukholmassa kahvila Pom & Floran munaleipään ja myöhemmin samantyylinen herkku tuli myös Kuumaan. Ennustan, että tämä on tuleva avokadoleipä!

Leipä paistetulla munalla

Ainekset:

yhdelle hengelle

1 pala paahdettavaa hapanjuurileipää

1 kananmuna

babypinaattia

tuorejuustoa

parmesaania

suolaa

pippuria

Miten teet:

1. Huuhtele reilu kourallinen babypinaattia ja paahda kuivalla pannulla. Ripsauta sekaan suolaa. Voit halutessasi käyttää pinaatin myös tuoreana.

2. Paista kananmuna öljyssä yhdeltä puolelta. Paahda leipäviipale. Levitä leivälle tuorejuustoa ja lisää päälle pinaatti ja kananmuna. Viimeistele raastamalla päälle parmesaania ja lisää ripaus suolaa ja pippuria.

Leipä munakokkelilla

Ainekset:

yhdelle hengelle

1 pala paahdettavaa hapanjuurileipää

1 kananmuna

maitoa

babypinaattia

tuorejuustoa

parmesaania

suolaa

pippuria

Miten teet:

1. Huuhtele reilu kourallinen babypinaattia ja paahda kuivalla pannulla. Ripsauta sekaan suolaa. Voit halutessasi käyttää pinaatin myös tuoreana.

2. Riko kananmuna pieneen kulhoon. Vatkaa haarukalla kananmunan rakenne rikki. Lisää tilkka maitoa ja suolaa. Paista munakokkeli kuumalla pannulla öljyssä.

3. Paahda leipäviipale. Levitä leivälle tuorejuustoa ja lisää päälle pinaatti ja munakokkeli. Viimeistele raastamalla päälle parmesaania ja lisää ripaus suolaa ja pippuria.

Herkullinen ja terveellinen voileipä kolmella tapaa. Testaa!Herkullinen ja terveellinen voileipä kolmella tapaa. Testaa!

Lohileipä

Tämä lohileipä on patikkaretkiemme ykkösherkku! Kehitin tämän simppelin ohjeen, kun olimme viikon ruskaretkellä Saariselällä pari vuotta sitten. Rasvaisen lohen ja kirpsakan piparjuuren yhdistelmä on koukuttava!

Ainekset:

yhdelle hengelle

1 pala Vaasan Ruispalat Ohut Herkku -leipää (joka on mun suuri rakkauteni)

1-2 viipaletta kylmäsavulohta

jääsalaattia

silmusalaattia

kurkkua

1-2 rkl tuorejuustoa

1 tl piparjuuritahnaa

sitruunaa tai limeä

pippuria

Näin teet:

1. Sekoita tuorejuusto ja piparjuuritahna, ja levitä seos leivälle. Laita päälle jääsalaattia, kurkkua ja lohta. Viimeistele silmusalaatilla, puriste päälle hieman sitruunaa tai limeä ja lisää ripaus pippuria.

<3: Inka I

FACEBOOK / INSTAGRAM / TWITTER

Lue myös:

Vihdoin löysin täydellisen smoothien salaisuuden! 6 x paras smoothie

5 x aamupala – tässä parhaat terveelliset reseptit!

4 x vuoden kuumin ruokahitti avokadoleipä

No Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Kaupallinen yhteistyö: @puhdistamo ~ Mun suhde ruokaan on ollut lapsesta saakka vääristynyt. Karjalaisessa kodissa ruoka oli rakkaudenosoitus. Isoäitini vuolsi voileivän päälle paksut viipaleet juustoa ja lauantaimakkaraa. Yöllä varamummoni herätti minut yöpalalle, söimme ruisleipää suolakurkulla ja metvurstilla. Mansikkakiisselin kanssa nautittiin runsaasti kermaa, ei maitoa. Kun Hesburger tuli Joensuun Prisman kylkeen, perheemme perjantaikaupan jälkeen otin aterian paprika- että kurkkumajoneesilla, kun en osannut päättää.⁣
⁣
Kun minua alettiin kiusata ala-asteella painostani, pakenin koulun jälkeen pahaa oloa, pelkoa ja häpeää kaupan karkkihyllyihin. Eurolla sain kolme suklaapatukkaa. Söin ne ennen kotiin menoa ja piilotin karkkipaperit syvälle takin taskuun.⁣
⁣
Yläasteella aloin kontrolloida ruoalla tunteitani. Koin teini-iän myllerrysten olevan hallussa, kun hallitsin ruokaa. Samalla halusin niin kovasti olla kuin muutkin. Sopeutua ulkoisiin paineisiin ja odotuksiin: hoikka, kaunis, kiltti. Kun isäpuoleni heitti, että "mihinkäs Inkan leivän puputtaminen on loppunut", varastoin sanat syvälle sisimpääni, ruoskin itseäni entistä kovempaa, söin entistä vähemmän. Kun tätini kommentoi, kuinka Inka syö kuin lintu, koin ylpeyttä itsestäni.⁣
⁣
Rakkaus & rangaistus jatkuivat aikuisikään saakka. Kuljin ääripäästä toiseen: yhtenä hetkenä palkitsin ja paijasin itseäni herkuilla ja jälkikäteen sätin itseäni. Toisena hetkenä noudatin milloin mitäkin kitudieettiä. Söin pelkkiä pussikeittoja tai punnitsin vaa'an kautta jokaisen suupalan. Seitsemän pähkinää oli sopiva määrä, mutta kahdeksasta tuli huono omatunto. ⁣
⁣
Ruoka oli kipeiden tunteiden ja tarpeiden täyttämistä. Kaipasin perusturvaa, hyväksyntää ja kuulluksi tulemista. Suhteeni ruokaan, itseeni ja kehooni olivat synkät. Oletteko käyneet läpi samaa?⁣
#kaunistavoimaa #ruoka #ruokasuhde #ravitsemus #mieli #mielenterveys #hyvinvointi #terveys
  • I bow to you my fellow queens 👑 Teitä uusia on täällä hirmuinen määrä, kiitos ystäväni @miiajii n shout-outin. 🤩🥰⁣
⁣
Eiliset storyni (näkyvät Keho-kohokohdassa, jossa myös muita aiheeseen liittyviä avauksia) keräsivät tuhansia katsojia ja aivan helkkarin ihania kommentteja, vertaistukea. ⁣
⁣
Häpeä omasta sopimattomuudesta yhteiskunnan kauneusihanteeseen ja median tarjoamaan naiskuvaan katosi ja voimaannuin & suivaannuin kanssanne. Mua vituttaa se, kuinka moni meistä joutuu yhä kamppailemaan riittämättömyyden tunteen kanssa, jota muun muassa vaateteollisuus meissä herättää. ⁣
⁣
Tutkimusten mukaan vain kaksi (2!!!) prosenttia naisista kokee itsensä kauniiksi. Me määrittelemme itsemme toisten katseiden kautta ja kadotamme kosketuksen siihen, mitä sisällämme tunnemme, koemme ja mitä haluamme olla naisina.⁣
⁣
Yhteiskunta, jossa me naiset rämmitään, on edelleen miesten valtakunta ja voimakkaasti seksualisoitunut. Jo pikkutytöistä saakka naisten odotetaan olevan seksikkäitä. Meihin kohdistuu ristiriitaisia vaatimuksia: pitää olla hoikka, kaunis, onnistunut parisuhteessa ja työelämässä. Kaikessa pitää olla täydellinen.⁣
⁣
Tätä painetta olen itse kokenut niin oman pääni sisältä kuin ulkoakin. Itsetunto on madellut pohjamudissa ja osaksi siihen ovat vaikuttaneet kovat odotukset ja täydellisyydentavoittelu. Kun en onnistu olemaan kaikessa hyvä, petyn itseeni. Näitä paineita olen käsitellyt paljon täällä & terapiassani.⁣
⁣
Tämä kanava onkin minulle kuin julkista ryhmäterapiaa. Haluan rikkoa tabuja, avata teille itseäni ja kokemuksiani. Tarjota ja saada tukea. Haluan taistella noita paineita ja odotuksia vastaan. Siksi jatkossa entistä enemmän keskityn tällä tilillä mielenterveyteen. Tilini on #mielenkylpylä jossa voimme sukeltaa syvälle tunteisiimme, ajatuksiimme ja kehoihimme ja löytää jälleen kosketuksen sisimpäämme. 🛀🏻💦⁣
#naistenvuoro #itsetunto #minäpositiivisuus #mielenkylpylä #mielenterveys #sinäriität #kehorauha #lupanäkyä #kehonkuva #womenempowerment #womenpower #flawless #beautybeyondsize
  • Voileipä voi olla muutakin kuin ruisleipä juustolla ja kurkulla 🍞🥖Nautin hitaista aamuista, jolloin käyn ostamassa leipomosta tuoretta leipää ja nautin leivän paahdettuna erilaisilla täytteillä.⁣
⁣
Listasin blogiin kolme ehdotonta suosikkiani: ikuisuusihastukseni avokadoleivän, uuden hitin munaleivän ja koukuttavan lohileivän. 🥚🥑🐟⁣
⁣
Millainen voikkuileipä on sun suokkari??⁣
Linkki biossa: @inka.ikonen ⁣
#resepti #ruoka #aamupala #aamiainen #brunssi #voileipä #avokadoleipä #lohileipä #munaleipä #hyvinvointi #inkaicom
  • Who run the world? 💁🏼‍♀️ Olin aika tarkalleen vuosi sitten @eheyshypnoterapia aarrekartta-workshopissa. Ennen ja jälkeen kartan teon Serafiina vaivutti meidät hypnoosin vahvistaakseen vaikutuksia.
Olen hämmästellyt vuoden mittaan, miten moni asia kartalta on joko toteutunut tai alkanut edistyä. Yksi mulle isoimmista jutuista on NAISET! 💓 
Tiesin tuolloin vain, että haluan ympärilleni lisää upeita mimmejä, jotka nostavat toinen toisiaan. Halusin tehdä enemmän töitä naisten kanssa ja naisten oikeuksien puolesta. 
#yrittäjyys ja erityisesti #naisyrittäjyys on mulle palavan tärkeä asia. Olen kaivannut ympärilleni roolimalleja, vertaistukea ja -kokemuksia. Tammikuussa sain nämä supermimmit elämääni: @mariannelehikoinen @emmilehtomaa @ahokasjenni @eijagerlander @glitternisti 🙌🏻 Meillä on Mastermind-ryhmä, jossa sparraamme toistemme liiketoimintaa, jaamme tietoa ja osaamista. Viime tapaamisessa käytiin läpi @eijagerlander & @vilikasper @bangeri.fi -yritystä. He ovat nuorisomarkkinoinnin asiantuntijoita ja seuraavaksi he ovat lanseeraamassa ihan huippua palvelua meille pienyrittäjille 🤘🏻 Olen saanut ryhmästä lyhyessä ajassa paljon voimaa, vahvistusta ja ideoita enkä malta odottaa, mihin yhteistyö voi vielä viedä. Onks sulla omaa naisheimoa tai kaipaisitko sellaista? 💖 📷: @vilikasper 
#naisyrittäjät #yrittäjä #yrittäjänaiset #yrittäjät #mastermind #mastermindgroup #naistenvuoro #womanwhohustle #womenpower
  • #runebergintorttu sai uuden muodon 💕🥄 Kaupallinen yhteistyö & arvonta: @kaslink.aito ⁣
⁣
Onks runebergintorttu sunkin suosikkeja? 😍 Tein siitä nyt oman versioni eli herkkupuuron 🥣 #puuro maistuu yllättävän paljon klassikkoleivokselle ja saa makunsa piparkakkumausteesta ja kardemummasta. Resepti nyt blogissa. Käy kurkkaa ja osallistu arvontaan, jossa voit voittaa Kaslink Aidon uutuustuotteita. Suora linkki: @inka.ikonen ⁣
#kaslink #kaslinkaito #resepti #ruoka #tuorepuuro #välipala #aamiainen #aamupala #maidoton #gluteeniton #porridge #porridgebowl #inkaicom #kilpailu #arvonta