Kääk! Mä pääsin televisioon!

24/10/2018

Enpä olisi ihan heti kuvitellut, että Ikosen likka on valtakunnallisissa uutisissa kertomassa suolistonsa toiminnasta. Mutta hei, any publicity is good publicity. :D

Minuun otettiin yhteyttä Yle Uutisista jokin aika sitten. Toimittaja oli tekemässä juttua ärtyvän suolen oireyhtymästä ja oli kuullut minun puhuneen aiheesta blogissani. Hän toivoi minun kertovan kokemuksistani ja kertoi jutun tulevan niin Ylen verkkosivuille, radioon kuin ihan television uutislähetykseen.

Mietin nanosekunnin ajan, että no way, enhän minä nyt uskalla. Mutta hittolainen! Tämä on juuri yksi niistä aiheista, joista pitäisi puhua enemmän. Niin usein ärtyvän suolen oireyhtymästä puhutaan mediassa asiantuntijan suulla.

Ja lisäksi tuntuu olevan vielä niin paljon ihmisiä (olen huomannut tämän ihan läheisissäni), jotka eivät joko oikeasti tiedosta vatsaoireitaan, eivät tiedä, mitä niille tehdä tai eivät jaksa nähdä vaivaa saadakseen ongelman hallintaan.

Mulle on ollut niin vapauttavaa puhua vaivastani niin täällä blogissa kuin tuttavieni kanssa. Häpeä on poistunut, kun olen huomannut, etten ole yksin.

Ärtyvän suolen oireyhtymää ei tarvitse hävetä eikä sen kanssa tarvitse elää!

Sen voi saada hallintaan. Lue täältä lisää, millä keinoilla mä olen ollut lähes oireeton jo vuoden.

Ylen haastattelun voit lukea täältä. Radiojutun voit kuunnella täällä noin kolmen minuutin kohdalta ja tv-jutun katsoa täältä kohdalta 13:57.

Lue myös:

Parhaat vinkit ärtyvän suolen oireyhtymän hoitoon

Elämäntapamuutoksen tärkein ohje + resepti täydelliseen tuorepuuroon

Tärkein ohje, jonka kuulet ruokavaliosta

Inka I

FACEBOOK / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Liity Inkan uutislistalle