Tässä täydellinen vihersmoothie – todella täyteläinen vitamiinipommi!

02/04/2017

Luin ystäväni Anna Vihervaarasta -blogista, kuinka hän haastoi itsensä juomaan vihersmootien joka päivä. Anna jakaa postauksessa myös oman suosikkireseptinsä (pakko testata!)

Annasta inspiroituneena jaan nyt mun täyteläisen vihersmoothien reseptin.

Vihersmoothie tuli ruokavaliooni aika hiljattain – vain noin vuosi sitten. Sitä ennen olin vetänyt smoothieita jo vuosia lähes päivittäin, mutta ne olivat aina samalla sapluunalla tehtyjä ja marjapohjaisia.

En oikein tiennyt, mistä lähteä liikenteeseen ja kuinka saisin vihersmoothien maistumaan. Selasin blogien reseptejä ja kokeilin pohjiksi erilaisia valmiita viherjauheita. Ei mun juttu! Ja monissa selaamissani resepteissä oli pohjana muun muassa omenaa, joka ei sovi vatsalleni.

Halusin kuitenkin löytää mun maun mukaisen reseptin, koska vihersmoothien avulla saisin helposti hulautettua kurkusta alas kunnon vitamiini- ja ravintoainepommin.

Reseptikokeilujen kautta kehitin itselleni täydellisen vihersmoothien – se on makeahko, mausteinen, raikas ja täyteläinen.

Jos et ole aiemmin ollut näiden smoothieiden fani, alla olevaa reseptiä suosittelen lämmöllä kokeilemaan! Tähän mulla tuli himo!

vihersmoothie-1

Täyteläinen vihersmoothie

1 banaani

1 dl tuoretta ananasta

puolikas avokado

noin 1 rkl tuoretta inkivääriä

reilu kourallinen lehtikaalia

reilu kourallinen babypinaattia

2 dl makeuttamatonta mantelimaitoa

1. Mittaa aineet tehosekoittimeen. Surauta vihersmoothie tasaiseksi massaksi. Smoothien salaisuus piilee siinä, että jaksat huudattaa tehosekoitinta niin kauan, että massa on aivan tasaista ja kuohkeaa.

Katso myös tämä resepti: Näin syntyy oikeasti herkullinen viher-hedelmäsmoothie

vihersmoothie-2

Katso myös nämä reseptit:

Vihdoin löysin täydellisen smoothien salaisuuden! 6 x paras smoothie

Sokeriton mangolassi hurmaa maullaan

4 ainesosan smoothiebowl, johon jäin koukkuun

Inka I

FACEBOOK / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Liity Inkan uutislistalle