Kauneus ja tyyli

Hankaavatko reidet yhteen? Testasin 7 tuotetta ja tämä lopulta pelasti minut!

Kesä, kärpäset ja yhteen hankautuvat reidet. Siinäpä vasta pyhä kolminaisuus,…

Kesä, kärpäset ja yhteen hankautuvat reidet. Siinäpä vasta pyhä kolminaisuus, ainakin minulle. Onko sulle?

Ongelmahan johtuu siitä, että hikisten kinttujen liimautuvat yhteen ja protestoivat kävelyä hankautumalla. Yksi vittumaisimmista kivuista on, mitä tiedän, on raastinraudaksi hankautuneet reidet.

Minulla on muodokkaat jalat ja paljon pehmeää sisäreisissä. Mutta vaikka olen ollut 20 kiloa hoikempi, reidet ovat hankautuneet kuumalla yhteen eli väitän, että ongelma ei ole vain sisäreisiläski vaan myös kropan muoto.

Olen kärsinyt ongelmasta niin kauan, että aloin jo toivoa ikuista talvea. Lopulta päätin laittaa hommalle pisteen. Kolusin aluksi netin läpi ja etsin parhaita vinkkejä vaivaan. Testasin seitsemän erilaista tuotetta, joista heittämällä yksi on ylitse muiden!

Compeedin rakonestopuikko, 7,95 e/8ml

Rakonestopuikko on aivan ässä tuote kenkien kanssa ja se on pelastanut monilta hiertymiltä. Siispä päätin kokeilla sitä myös reisien hankautumiseen. Mutta voi pientä puikkoa, sehän kuluu hetkessä loppuun ja on esimerkiksi deodoranttia pehmeämpää koostumukseltaan, joten se ei levity yhtä hyvin.

Jos sinulla on reidet, jotka hankautuvat täsmällisesti vain pieneltä alueelta, tämä voi olla kätevä apu, jota voi kuljettaa myös mukana. Muuten ottaisin ennemmin vaikka deodorantin.

RFSU:n Klick Ultra Glide -liukuvoide, 9,95 e/50 ml

Keskustelupalstoilla suositeltiin testamaan silikonipohjaista liukuvoidetta reisiin. Liukuvoide on helppo levittää ongelmakohtaan, mutta pelkona on, että se tahmaa vaatteet.

Hetken aikaa liukuvoide helpottaa kulkua, mutta se kuluu nopeasti pois. Tuote toimii lyhytaikaiseen tarpeeseen.

Linolan suojaava balsami, 14,60 e/100 ml

Sosiaalisessa mediassa on hehkutettu Linolan balsamia, joka on siis suunniteltu suojaamaan hiertymiltä. Tuote jättää liukkaan, öljyisen pinnan, joka vähentää hankautumista. Tuote pysyy voidemaisista testituotteista parhaiten.

Doven Invisible Dry -deodorantti, 4,50 e/40 ml

Voidemainen deodorantti on myös tuonut joillekin avun. Se pysyi liukuvoidetta pidempään ja oli helppo levittää reisiin. Mutta tämäkin kului aika nopeasti pois.

reidet hankaavat yhteen

Yliopiston apteekin talkki, 4,20 e/75 g

Vanha kunnon talkki! Se on varmaan yleisin ja edullisin apukeino reisiin. Ja kieltämättä yksi parhaimmista! Talkkia pitää uskaltaa laittaa vaan reilulla kädellä. Se kannattaa myös pitää mukana laukussa ja lisätä päivän mittaan, koska tämäkään tuote ei toimi koko päivää.

Talkki kuitenkin imee tehokkaasti kosteutta ja pitää reidet kuivina. Yksi miinus on se, että talkkia varisee joka paikkaan ja se voi sotkea vaatteet.

reidet

Dr. Hauschkan Silk Body Powder -silkkipuuteri, 31,95 e/50 g

Monikäyttöinen ja miellyttävän tuoksuinen silkkipuuteri toimii talkin tavoin, mutta on huomattavasti kalliimpi. Tämä myös kului reisistä nopeammin pois.

hankaavat reidet
hankaavat reidet

Lindexin muotoilevat alusshortsit, 27,95 e

Ystäväni vinkkasi minulle pari vuotta sitten alusshortseista, kun voivottelin Kroatian matkallamme hankautuneita reisiäni. Ja ne ovatkin olleet ehdottomat suosikkini siitä lähtien. Olen suositellut näitä lukuisille ystävilleni ja tiedän heidän saaneen avun!

Vaikka testasin kaikki nuo yllä olleet tuotteet, eivät ne yllä suojauksessa shortsien tasolle. Kangas estää hankauksen täysin. Ainoa miinus shortseissa on se, että ne voivat tuntua tukalilta kuumina kesäpäivinä ja ne saattavat rullaantua liian kireän mekon kanssa tai näkyä helman alta. Silti, ei ole näiden voittanutta!

<3: Inka I

FACEBOOK / INSTAGRAM / TWITTER

Lue myös:

Täydelliset ja kestävät mustat farkut muodokkaille jaloille

Romahdus sovituskopissa – kun pylly on liian iso

Paikka, jossa inhoan itseäni eniten

6 Comments

 • Katja July 29, 2019 at 6:59 pm

  Mulla on myös ollut tälläiset alusshortsit useamman kesän ja ne on vaan aivan parhaat!!<3 Mä oon myös testaillut muita tuotteita reisien hankaamiseen, mutta ei ole shortsien voittanutta! Ne on ja pysyy<3

  Reply
  • Inka I July 29, 2019 at 7:33 pm

   Ihanaa, että siellä on toinenkin joka on löytänyt shortsit! Ne on niin parhaat! Sama <3

   Reply
 • Riina July 30, 2019 at 5:57 am

  Itse olen tänä kesänä hankkinut Ginasta parit shortsit juurikin reisien hinkkaamista estämään. Meillä on kaverin kanssa niille nimityskin, “turvahousut” 😅 Toimivat siis vähän lyhyemmän mekon kanssa myös turvaamaan sen, että ei tule vilauteltua.

  Reply
  • Inka I July 30, 2019 at 4:03 pm

   Turvahousut :D Aivan mahtava nimitys! Joo, estävät hyvin vilauttelunkin.

   Reply
 • paulii July 30, 2019 at 9:56 am

  Lahkeellisia alushousuja itsekin käytän aina hameen kanssa, en tosin tukalia muotoilevia vaan pehmeitä ja kevyitä, mieluiten puuvillaisia, jotka eivät tuntumaltaan pikkuhousuista eroa. KappAhalista ainakin saa useampaa vaihtoehtoa, ei hierrä eikä purista, ei ole vilautteluvaaraa eikä terassikalusteet kaivaudu reisinahkaan jos hame istuessa ei riitä peittämään koko istuinalaa.

  Reply
  • Inka I July 30, 2019 at 4:04 pm

   Hyvä vinkki! Täytyy tsekata myös nuo. Lindexinhän housut ovat tosiaan muotoilevat ja siksi aika tiukat. Mutta totta, ei tule vilauteltua eikä tule painaumajälkiä.

   Reply

  Leave a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Kaupallinen yhteistyö: @beautyfeelvantaa ⭐ ARVONTA - VOITA 190 EURON HEMMOTTELUHOITO ⭐⁣
⁣
Joko katsoit blogista, kuinka älyttömän paljon ihoni on muuttunut puolessa vuodessa kosmetologien Tiinan ja Heidin hoidoilla ja vinkeillä? Käy tsekkaamassa biosta: @inka.ikonen ⁣
Nyt me halutaan tarjota teille sama mahdollisuus muutokseen! ❤ Arvon yhdelle teistä uudistavan ja kirkastavan @nimueskininternational hapotushoidon BeautyFeelissä sekä Nimuen aloituspakkauksen, joka valitaan ihotyyppisi mukaan. Paketissa on minikokoiset puhdistustuotteet, voiteet, kuorinta sekä aurinkosuoja. Jo kahden viikon käytöllä huomaat eron ihossasi! Palkinnon arvo on 190 euroa.⁣
⁣
Osallistu näin:⁣
⁣
✔ Seuraa @inka.ikonen -tiliä ja @beautyfeelvantaa -tiliä.⁣
✔ Kommentoi kuvaa maanantaihin 2.2. mennessä.⁣
✔ Pisst! Tuplaa mahdollisuutesi voittaa ja käy osallistumassa myös Facebookin puolella. Löydät minut siellä nimellä @ inkaiblogi.⁣
⁣
Onnea arvontaan!⁣
⁣
Instagram ei ole osallisena arvonnassa.
#arvonta #kasvohoito #kosmetologi #kauneushoitola #ihonhoito #nimue #nimueskin #nimueskintechnology #skincare
  • Kaupallinen yhteistyö: @beautyfeelvantaa 〰 Apua, kuinka paljon iho voi muuttua puolessa vuodessa! 😍 Aloitimme syksyllä kauneushoitolan kanssa projektin, jonka tarkoitus oli nitistää epäpuhtaudet ihollani ja opetella hoitamaan ikääntyvää ihoa oikein. 
Nyt lopputulos on nähtävissä blogissa - käy katsomassa ihan älytön muutos, nappaa alekoodi ja vinkit ikääntyvän ihon hoitoon! Suora linkki profiilissa 💆‍♀️
#ihonhoito #kasvohoito #kosmetologi #ihonhoitotuotteet #ihonhoitovinkit #nimue #nimueskin #nimueskininternational #nimueskincare #inkaicom
  • Tänään mulle tuli virallisesti vuosi täyteen yrittäjänä 🙌🏻🥳🎉⁣
⁣
Vitsi, mikä fiilis! 🔥⁣
⁣
Vuoteen on mahtunut paljon, oppimiskäyrä on ollut hurja. Alun paniikista ja joka suuntaan sohimisesta olen fokusoinut, rauhoittunut, oppinut luottamaan ja sietämään epävarmuutta. Löytänyt intohimoni: puhua hyvinvoinnista & terveydestä & yrittäjyydestä 🙏🏻💰⁣
⁣
Kaksi elämää mullistavaa työjuttua ovat olleet @mehilainenoy blogiyhteistyö hedelmällisyydestä ja lapsettomuudesta ja @duunitori Yrittäjän oppaan tuottaminen. Se viimeistään sytytti halun kannustaa muitakin yrittäjyyden polulle ja nyt olenkin @nuoretyrittajathelsinki ylpeä, tuore hallituslainen.⁣ Kiitos kuluneesta vuodesta ja luottamuksesta kaikille mun mahtaville asiakkaille ja teille seuraajille ❤️
⁣
Tämän vuoden tavoitteet on selvillä ja myynti hyvässä vauhdissa. Let’s hustle! 😎
#yrittäjä #yrittäjyys #naisyrittäjät #työ #ura #womanwhohustle #entrepreneurlife #womeninbusiness #womenentrepreneurs #journalist #wellnessblogger #consult
  • Onko jälleen tuskaista miettiä viikon arkiruokia? 🤔Viime viikolla peräti 8 000 teistä seuraajista kävi tutustumassa blogissa neljään vaivattomaan peltiruokaan. Toivottavasti niistä oli teille apua! ❤ ⁣
⁣
Huomaan myös, että näin tammikuussa salaattiohjeet erityisesti kiinnostavat 🥗Niinpä nyt linkki postaukseen, jossa jaan yhdeksän salaattia, jotka on todella nopea pyöräyttää kiireisen arjen keskellä 🥒🥑🍅🥕Mun ja teidän kestosuosikki on tämä halloumisalaatti, nammmm! Muita herkkuja ovat muun muassa fetasalaatti hieman uudella tapaa, falafel-fetasalaatti, prosciutto-mozzarellasalaatti ja aasialainen katkarapusalaatti. Linkki biossa: @inka.ikonen ⁣
#resepti #arkiruokaa #vartissavalmistavegea #kasvisruoka #salaatti #hyvinvointi #ruoka #terveys #inkaicom #inkai
  • Millaista on elää aknen kanssa? 〰 Kaupallinen yhteistyö: @mehilainenoy ⁣
Tanssin baarissa ystävieni kanssa selkä hiessä koko yön. Olin myös illan aikana tutustunut kivaan kundiin. ⁣
⁣
Hauska ilta päättyy liian pian pilkkuun. Loisteputkivalot rävähtävät päälle, ja taika on murtunut. Olen kuin Tuhkimo, joka on palannut prinsessasta takaisin kyökkipiiaksi. Pimeässä, discopallon hohteessa olin tuntenut itseni kauniiksi. En enää.⁣
⁣
Kohdistani katseeni maahan enkä uskalla katsoa enää ketään silmiin. Kundi yrittää tulla luokseni juttelemaan, mutta en ole huomaavinani häntä. En halua nähdä sitä pettymystä hänen kasvoillaan, kun hän näkee todellisen minän. Naisen, jolla on akne. En uskonut hänen huomaavan minussa muuta.⁣
⁣
Akne on vaikeuttanut niin rakkaus- kuin työelämää. Huonommuuden tunteet ovat ulottuneet molempiin. Olen jarrutellut itseäni, tehnyt itsestäni pienemmän. En ole uskaltanut olla oma itseni. Mietin, löydänkö koskaan kumppania, jonka seurassa voin olla huoletta sen näköinen kuin olen.⁣
⁣
Onko sinulla akne vaikuttanut itsetuntoon ja mieleen? Lue blogista kokemuksistani ja nappaa ihotautilääkärin vinkit aknen hoitoon. Linkki biossa! ❤
#mehiläinen #akne #ihotauti #ihotautilääkäri #itsetunto #hyvinvointi #terveys #mieli