Hankaavatko reidet yhteen? Testasin 7 tuotetta ja tämä lopulta pelasti minut!

24/07/2019

Kesä, kärpäset ja yhteen hankautuvat reidet. Siinäpä vasta pyhä kolminaisuus, ainakin minulle. Onko sulle?

Ongelmahan johtuu siitä, että hikisten kinttujen liimautuvat yhteen ja protestoivat kävelyä hankautumalla. Yksi vittumaisimmista kivuista on, mitä tiedän, on raastinraudaksi hankautuneet reidet.

Minulla on muodokkaat jalat ja paljon pehmeää sisäreisissä. Mutta vaikka olen ollut 20 kiloa hoikempi, reidet ovat hankautuneet kuumalla yhteen eli väitän, että ongelma ei ole vain sisäreisiläski vaan myös kropan muoto.

Olen kärsinyt ongelmasta niin kauan, että aloin jo toivoa ikuista talvea. Lopulta päätin laittaa hommalle pisteen. Kolusin aluksi netin läpi ja etsin parhaita vinkkejä vaivaan. Testasin seitsemän erilaista tuotetta, joista heittämällä yksi on ylitse muiden!

Compeedin rakonestopuikko, 7,95 e/8ml

Rakonestopuikko on aivan ässä tuote kenkien kanssa ja se on pelastanut monilta hiertymiltä. Siispä päätin kokeilla sitä myös reisien hankautumiseen. Mutta voi pientä puikkoa, sehän kuluu hetkessä loppuun ja on esimerkiksi deodoranttia pehmeämpää koostumukseltaan, joten se ei levity yhtä hyvin.

Jos sinulla on reidet, jotka hankautuvat täsmällisesti vain pieneltä alueelta, tämä voi olla kätevä apu, jota voi kuljettaa myös mukana. Muuten ottaisin ennemmin vaikka deodorantin.

RFSU:n Klick Ultra Glide -liukuvoide, 9,95 e/50 ml

Keskustelupalstoilla suositeltiin testamaan silikonipohjaista liukuvoidetta reisiin. Liukuvoide on helppo levittää ongelmakohtaan, mutta pelkona on, että se tahmaa vaatteet.

Hetken aikaa liukuvoide helpottaa kulkua, mutta se kuluu nopeasti pois. Tuote toimii lyhytaikaiseen tarpeeseen.

Linolan suojaava balsami, 14,60 e/100 ml

Sosiaalisessa mediassa on hehkutettu Linolan balsamia, joka on siis suunniteltu suojaamaan hiertymiltä. Tuote jättää liukkaan, öljyisen pinnan, joka vähentää hankautumista. Tuote pysyy voidemaisista testituotteista parhaiten.

Doven Invisible Dry -deodorantti, 4,50 e/40 ml

Voidemainen deodorantti on myös tuonut joillekin avun. Se pysyi liukuvoidetta pidempään ja oli helppo levittää reisiin. Mutta tämäkin kului aika nopeasti pois.

reidet hankaavat yhteen

Yliopiston apteekin talkki, 4,20 e/75 g

Vanha kunnon talkki! Se on varmaan yleisin ja edullisin apukeino reisiin. Ja kieltämättä yksi parhaimmista! Talkkia pitää uskaltaa laittaa vaan reilulla kädellä. Se kannattaa myös pitää mukana laukussa ja lisätä päivän mittaan, koska tämäkään tuote ei toimi koko päivää.

Talkki kuitenkin imee tehokkaasti kosteutta ja pitää reidet kuivina. Yksi miinus on se, että talkkia varisee joka paikkaan ja se voi sotkea vaatteet.

reidet

Dr. Hauschkan Silk Body Powder -silkkipuuteri, 31,95 e/50 g

Monikäyttöinen ja miellyttävän tuoksuinen silkkipuuteri toimii talkin tavoin, mutta on huomattavasti kalliimpi. Tämä myös kului reisistä nopeammin pois.

hankaavat reidet

hankaavat reidet

Lindexin muotoilevat alusshortsit, 27,95 e

Ystäväni vinkkasi minulle pari vuotta sitten alusshortseista, kun voivottelin Kroatian matkallamme hankautuneita reisiäni. Ja ne ovatkin olleet ehdottomat suosikkini siitä lähtien. Olen suositellut näitä lukuisille ystävilleni ja tiedän heidän saaneen avun!

Vaikka testasin kaikki nuo yllä olleet tuotteet, eivät ne yllä suojauksessa shortsien tasolle. Kangas estää hankauksen täysin. Ainoa miinus shortseissa on se, että ne voivat tuntua tukalilta kuumina kesäpäivinä ja ne saattavat rullaantua liian kireän mekon kanssa tai näkyä helman alta. Silti, ei ole näiden voittanutta!

Lue myös:

Täydelliset ja kestävät mustat farkut muodokkaille jaloille

Romahdus sovituskopissa – kun pylly on liian iso

Paikka, jossa inhoan itseäni eniten

Inka I

FACEBOOK / INSTAGRAM
  • Katja

    Mulla on myös ollut tälläiset alusshortsit useamman kesän ja ne on vaan aivan parhaat!!<3 Mä oon myös testaillut muita tuotteita reisien hankaamiseen, mutta ei ole shortsien voittanutta! Ne on ja pysyy<3

    • Inka I

      Ihanaa, että siellä on toinenkin joka on löytänyt shortsit! Ne on niin parhaat! Sama <3

  • Riina

    Itse olen tänä kesänä hankkinut Ginasta parit shortsit juurikin reisien hinkkaamista estämään. Meillä on kaverin kanssa niille nimityskin, ”turvahousut” 😅 Toimivat siis vähän lyhyemmän mekon kanssa myös turvaamaan sen, että ei tule vilauteltua.

    • Inka I

      Turvahousut :D Aivan mahtava nimitys! Joo, estävät hyvin vilauttelunkin.

  • paulii

    Lahkeellisia alushousuja itsekin käytän aina hameen kanssa, en tosin tukalia muotoilevia vaan pehmeitä ja kevyitä, mieluiten puuvillaisia, jotka eivät tuntumaltaan pikkuhousuista eroa. KappAhalista ainakin saa useampaa vaihtoehtoa, ei hierrä eikä purista, ei ole vilautteluvaaraa eikä terassikalusteet kaivaudu reisinahkaan jos hame istuessa ei riitä peittämään koko istuinalaa.

    • Inka I

      Hyvä vinkki! Täytyy tsekata myös nuo. Lindexinhän housut ovat tosiaan muotoilevat ja siksi aika tiukat. Mutta totta, ei tule vilauteltua eikä tule painaumajälkiä.

  • 우리카지노

    Hurrah, that’s what I was seeking for, what a data!
    existing here at this website, thanks admin of this
    website.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Liity Inkan uutislistalle