Kauneus ja tyyli, Kaupalliset yhteistyöt

Vihdoin täysin eroon aknesta ja aknearvista – katso muutoskuvat!

Huono iho on vaikuttanut teinistä saakka todella paljon itsetuntooni. Olen…
Kaupallisessa yhteistyössä: Nimue

Huono iho on vaikuttanut teinistä saakka todella paljon itsetuntooni. Olen kadehtinut tasaisia, hehkuvia ja kuulaita kasvoja.

Olen toivonut peittäväni finnit ja rasvaisuuden muiden katseilta paksulla meikkikerroksella. En ole pystynyt olemaan ilman meikkiä ihmisten edessä. Olen hävennyt kasvojani.

Taistelin aknea vastaan kaikkein tymäköimmillä tärpäteillä. Kokeilin laaaaaajan skaalan kosmetologien hoitoja.

Kun akne alkoi iän ja oikeanlaisen ihonhoidon myötä väistyä, huomasin taistelun jättämät tuhot. Etenkin poskien taistelukentillä oli toinen toistaan syvempiä monttuja. Pelkäsin, että akne olisi jättänyt lopulliset voitonmerkkinsä ihooni.

Tuntui, että akne olisi arpeuttanut myös sisintäni. Ahdistuin.

Koin olevani ruma, epävarma.

Halusin eroon arvista. Haaveilin siitä, että minun ei tarvitsisi enää murehtia ihostani. Etten tahtoisi valua naisporukassa kasaan kateudesta ja huonommuuden tunteesta.

Sitten tutustuin etelä-afrikkalaiseen ihonhoitosarja Nimueen. Ihastuin sarjaan ja sen hoitoihin niin paljon, että ehdotin maahantuoja Disarille ja SKY-kosmetologi Maria Nykäselle yhteistyötä.

Aloitimme vuoden kestävän projektin. Kaipaisin tehokkaita, pysyviä tuloksia, en mitään hemmotteluhoitoja. Halusin eroon arvista, epäpuhtauksista ja opetella hoitamaan ikääntyvää ihoa oikein.

Laadimme yhdessä Disarin ja kosmetologi Marian kanssa hoitosuunnitelman: aloitimme mekaanisella ihonpuhdistuksella. Sen jälkeen teimme hedelmähapotusten, erikoiskuorintojen ja mikroneulauksen hoitosarjan.

Iho ennen projektia

kauneushoitola

Hedelmähappohoidot

Ylistys hedelmähapoille! Niiden avulla olen saanut ihoni parempaan kuntoon kuin koskaan. Haluan jeesata hedelmähappo-parkoja, jotka turhaan kärsivät huonosta maineesta. Monella on yhä harhaluulo, että hapotus olisi iholle jotenkin raju. Että ne herkistäisivät ihoa ja saisivat kasvot kirkuvan punaisiksi.

Kaikkea muuta.

Hedelmähapot:

 • kosteuttavat
 • kirkastavat
 • kuorivat
 • uudistavat ihoa tehokkaasti
 • tasoittavat ihon pintaa ja väriä
 • madaltavat juonteita
 • sarjahoitona lisäävät ihon kimmoisuutta

Viiden helmähapotushoidon jälkeen ihoni oli rauhallinen, todella kirkas ja hehkuva. Mustapäät ja tukkeutumat olivat vähentyneet. Tuoreimmat arvet vielä punoittivat mutta muuten iho näyttää tasaisemmalta.

Kiinnostaisiko hedelmähappohoito myös sinua? Huomenna alkaa arvonta Instagram– ja Facebook-kanavissani, jossa voi voittaa hoidon itsellesi!

Iho hedelmähappohoitojen jälkeen

kauneushoitola

Erikoiskuorinnat

Kun ihoni oli ensimmäisessä vaiheessa totutettu hedelmähappoihin, toisessa vaiheessa siirryttiin astetta tehokkaampiin hoitoihin eli ympäristötekijöiden vaurioittaman ihon SRC-erikoiskuorintoihin. Hoito uudistaa ihoa voimakkaasti, joten se sopii täydellisesti paksuhkolle sekaiholleni, jolla on aknen jättämiä arpia. Kun iho uudistuu, arvet vaalenevat.

SRC-erikoiskuorinta on suunniteltu toteutettavaksi sarjahoitona, jotta uudistava vaikutus saadaan maksimoitua. Kuorinta on tehty ikääntymisen merkkien, kuten pintaryppyjen, juonteiden, ihon veltostumisen ja epätasaisen pigmentaation hoitoon. Nuoremmalla, kuten allekirjoittaneelle, hoito toimii ennaltaehkäisevänä ja kirkastavana hoitona.

Erikoiskuorintojen avulla arvet vaalenivat entisestään, iho on tasaisempi ja mattapintaisempi.

Iho erikoiskuorintojen jälkeen

kauneushoitola Helsinki Nimue erikoiskuorinta
kauneushoitola Helsinki Nimue erikoiskuorinta

Mikroneulaus

Projektin kolmannessa eli viimeisessä vaiheessa minulle tehtiin kuuden hoitokerran sarja mikroneulausta. Mikroneulaus uudistaa ihoa tehokkaasti. Sen avulla saa näkyviä ja pitkäkestoisia tuloksia.

Mikroneulaus:

 • madaltaa aknearpia, pintaryppyjä ja syvempiä juonteita
 • pienentää laajentuneita ihohuokosia
 • kiinteyttää ja elvyttää veltostunutta ihoa
 • tasoittaa ihon väriä ja pintaa
 • aktivoi kollageenin tuotantoa ja stimuloi kasvutekijöitä

Mikroneulauksessa ihoa rullataan 1 millimetrin mittaisilla neuloilla, jotka tekevät ihoon mikrovaurioita. Tällöin iho alkaa korjata itse itseään ja uudistua. Neulaus avaa ihoon pieniä kanavia, joita pitkin pystyy imeyttämään tehoaineita syvemmälle ihoon.

Hoidon alussa Maria teki huolellisen alkupuhdistuksen, entsyymikuorinnan ja desifioinnin, minkä jälkeen iho on valmis neulaukselle. Neulauksessa ihoa rullataan pienissä osissa kolmeen eri suuntaan. Neulaus pistelee ja tuntuu erityisesti luun päällä ikävältä, mutta se on nopeasti ohitse. Mikroneulaus viimeistellään rauhoittavalla naamiolla ja voiteella.

Hoidon jälkeen iho punoittaa, mutta jo seuraavana päivänä punoitus on laskenut. Tuloksia näkee heti hoidon jälkeen, kun iho tuntuu napakammalta ja näyttää kirkkaalta.

Minulle tehtiin neljä ensimmäistä hoitoa noin viikon välein ja kaksi seuraavaa muutaman viikon välein. Jatkossa ajattelin käydä mikroneulauksessa muutaman kerran vuodessa ylläpitääkseni tuloksia.

Nyt mikroneulauksesta on aikaa pari kuukautta. Aknearpeni ovat tasoittuneet ja vaalenneet huomattavasti. Posket ovat lähes täysin tasaiset. Ihohuokoset ovat supistuneet. Iho on kiinteämpi, nuorekkaampi ja terveen, hehkuvan värinen. Kärsin enää lähinnä hormonaalisista näpyistä, joita tulee siis kuukautiskierron mukaan.

Iho mikroneulauksen jälkeen

mikroneulaus nimue   mikroneulaus nimue

Nimuen kotihoitotuotteet

Vaikka kasvohoidot ovat iso osa ihonhoitoa, tärkeintä on huolehtia kotihoidosta.

Nimuen ihonhoitotuotteet ovat todella tehokkaita ja sisältävät laadukkaita raaka-aineita. Hoitolinja on yksinkertainen: Minulla on käytössäni putsari, hoitoneste, kevyempi päivävoide ja täydeläisempi yövoide sekä joka toinen päivä voiteen alle laitettava aktivaattori. Näillä tuotteilla saan joka päivä unelmieni ihon: tasaisen, kirkkaan, kosteutetun, tasapainoisen ja mattapintaisen.

Kaikki Nimuen tuotteet pohjautuvat AHA-happojen (glykoli-, sitruuna- ja maitohappo) pitoisuuksiin. Tuotteet uudistavat ja kuntouttavat ihoa, antavat antioksidanttisuojaa ja suojaavat ihoa haitallisilta UV-säteiltä.

kauneushoitola kauneushoitola

Lopputulos

Vuoden projekti on tullut nyt päätökseensä – enkä voisi juuri tyytyväisempi!

Ihoni oli ennen hoitoja rasvoittuva, samea ja epätasainen. Iholla oli mustapäitä, finnejä ja aknearpia erityisesti ohimoilla ja poskissa. Leukaperissä ja ohimoilla oli todella kipeitä näppyjä.

Nyt oikeilla, tehokkailla kotihoitotuotteilla ja kosmetologin hoidoilla ihoni on:

 • kirkas
 • hehkuva
 • tasaisen värinen
 • rauhallinen
 • kiinteämpi
 • aknearvet ovat vaalentuneet ja madaltuneet huomattavasti
 • ihohuokoset ovat supistuneet
 • epäpuhtaudet ovat vähentyneet huomattavasti

Katso alta kuvat ennen ja jälkeen projektin ja huomaat kyllä eron!

Miten tämä on sitten vaikuttanut minuun henkisesti?

Olen itsevarmempi ja koen oloni kauniimmaksi kuin koskaan aiemmin. En murehdi enää ihoni takia samalla tavalla kuin aiemmin.

Olen niin helpottunut. Taistelu näyttäisi olevan nyt oikeasti ohi. Akne hävisi, minä voitin. Kiitos Nimue & Maria <3

Iho ennen ja jälkeen

kauneushoitola
mikroneulaus nimue
mikroneulaus nimue
mikroneulaus nimue

Kiinnostaisiko hedelmähappohoito myös sinua? Huomenna alkaa arvonta Instagram– ja Facebook-kanavissani, jossa voi voittaa hoidon itsellesi!

<3: Inka I

FACEBOOK / INSTAGRAM

Lue myös:

Tämä kauneushoitola täytti toiveeni ja tarjosi tehokkaat tulokset – katso kuvat ennen ja jälkeen!

Hedelmähapot saivat ihoni näyttämään paremmalta kuin koskaan ennen – Katso ennen ja jälkeen -kuvat!

Akne jätti jälkensä – Näin pääsin eroon aknearvista

Rasvaisen ihon pahimmat hoitovirheet

No Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • 🥧 Kaupallinen yhteistyö & ARVONTA: @kaslink.aito 🍮
Mikä on maailman paras jälkiruoka? 🍰Kommentoi blogissa ja voita puolen vuoden kaurajuomat 😍 Kurkkaa myös köyhien ritarien resepti - tuli muuten herkullisimpia, joita olen syönyt - ja salaisuutena on kerma! 🧁 Linkki biossa: @inka.ikonen 
#kaslink #kaslinkaito #kaurakerma #kauravispi #vaniljakastike #jälkiruoka #köyhätritarit #resepti #maidoton #dessert #dairyfreerecipes #oatcream #dessertrecipe
 • Onks sustakin naiset maailman upeimpia olentoja? 💁🏼‍♀️💜 Siksi nyt käynnistyy #kehukeskiviikko eli kehu kolmea naista ja levitä hyvää mieltä 💜

Nämä viime päivät ovat osoittaneet, että täällä on aivan mielettömien mimmien kannustustiimi! Moni on kehunut minua rohkeaksi, kun olen nostanut vaikeita asioita esiin - en pystyisi siihen, jos te ette olisi täällä. Luotan teihin ja tiedän, että tuette mua. Te olette rohkeita, kun kerrotte omista kokemuksistanne. Kiitos! Nämä vertaiskokemukset ovat niin voimauttavia. 😭💜 Toivoisin, että meillä olisi täällä turvallinen ympäristö puhua kipeistä kokemuksista mutta myös iloita ja juhlia elämän upeita asioita.

Haluaisin jakaa tätä hyvä fiilistä eteenpäin. Haluaisin, että me naiset nostaisimme toinen toisiamme. Kehuisimme ja kannustaisimme.

Siksi julkaisen nyt Instagram Storyissa haasteen: Kehu kolmea naista. 💪🏻 Ota kuvakaappaus storyissani olevasta pohjasta. Kehu kolmea ihanaa naista. Tägää heidät, jotta he näkevät viestisi ja voivat halutessaan jakaa sen. Julkaise kehu Instagram Storyna ja tägää myös minut, jotta voin jakaa teidän julkaisuja eteenpäin.

Sitten vain #kehukeskiviikko käyntiin.

Ootte aivan vitun upeita.
#kehunaista #nostanainenpäivässä #naiset #supernaiset #positivepower #dropdeadgorgeous #girlpower #womenpower #womenempoweringwomen #womenempowerment #womenhelpingwomen #womensupportingwomen #womeninspiringwomen
 • Kun hedelmällisyystesti paljasti karun totuuden 💚
Kaupallinen yhteistyö: @mehilainenoy 
Toivotko joskus saavasi lapsia? Minä toivon. 💚Olen 30-vuotias ja vielä hetki sitten ajattelin, että ehkä parin vuoden päästä on perheen perustamisen aika. Kaikki kuitenkin muuttui, kun tein hedelmällisyystestin. En voi ehkä saada lapsia.
Asia on todella kipeä. Olen vielä vereslihalla tämän kaiken suhteen, mutta haluan puhua tästä. Olla esimerkki ja herättää teidät pohtimaan omaa hedelmällisyyttänne. Lue lisää aiheesta blogista, linkki biossa: @inka.ikonen 
#mehiläinen #henkilökohtuisesti #felicitasmehiläinen #womenshealth #healthcare #hyvinvointi #terveys #hedelmällisyys #lapsettomuus #fertility #pregnancyproblems #startingafamily #pregnancy
 • Kiitos aivan suunnattoman paljon välittämisestä, tuesta, rohkeudesta ja luottamuksesta teille kaikille ❤️ Viimeinen vuorokausi on ollut todella voimauttava ja vahvistava. Olen saanut satoja viestejä ja kommentteja enkä ole ehtinyt vastata vielä teille kaikille, mutta arvostan niistä jokaista. Olette jakaneet omia kokemuksianne, kun teidän henkistä koskemattomuutta ja kehorauhaa on rikottu. Olen kuullut niin karmeita tarinoita, että pistää vihaksi. Olen pahoillani kokemastanne. Monet loukkaukset pureutuvat ihon alle ja jättävät pitkät jäljet. Toivon, että tämä vertaistuki jeesaa meitä yhdessä eteenpäin. ❤️ Olette myös antaneet vinkkejä, kuinka toimia tuollaisissa tilanteissa. Minä jäädyn, koska ne tulevat niin yllättäen. Sanat sivaltavat syvältä ja osuvat epävarmuuteeni. Tuntuu, että olen täysin voimaton. Häpeän, olen nöyryytetty ja haluan paeta paikalta. Kuten joku teistä sanoi: kuolen joka kerta hieman sisältä. Mutta teidän tuellanne uskon, että olen paremmin varautunut jatkoon.

Sain myös palautetta eräältä naiselta, että "vissin arka aihe kun tuollaisesta tällainen draama, että nettiin piti avautua?". Haen hyväksyntää ja itsetuntoni on nolla.

En halua antaa näille paskakommenteille tilaa, mutta tuohon vain tiivistyy se pointti, miksi näistä todellakin pitää avautua. Miksi meidän pitäisi niellä kuulemamme loukkaukset? Tuollaiset kommentit ovat ihmisen nöyryyttämistä ja vallankäyttöä.

Tänään @iltasanomat lööpissä kerrottiin, että liki puolet nuorista murehtii ulkonäköään JOKA PÄIVÄ. Siis vittu JOKA PÄIVÄ! Ei me voida vain antaa kiusaajien öykkäröidä - ei kasvotusten tai netissä. Se on väärin itseämme ja muita kohtaan. Kenellekään ei ole oikeutta arvostella toista ihmistä. Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, voi pitää turpansa kiinni.

Jaan nyt Instagram Storeissa tapahtuneen uusimmat käänteet eli millaista keskustelua olen tänään käynyt haukkujan kanssa. Lisäksi pyytäisin teitä joko siellä tai tässä postauksessa jakamaan vielä omia kokemuksianne. Miten teidän ulkonäköä on kommentoitu? Millaiset jäljet kommentit jättivät? Miten pääsit niistä yli? Kokoan niitä yhteen ja julkaisen tekstinä blogissani. Tuetaan näin toinen toisiamme eteenpäin ❤️
 • ”Paljon sä oikein painat - 120 kiloa?” Näin kommentoi mulle ennestään tuntematon mies eilisissä juhlissa.

Tuntui, että henkeni salpaantui. Kysyin, että anteeksi, mutta mitä vittua sä just sanoit. Hän jatkoi arvuuttelemalla painoani. Olisiko se sitten 100, 90, 80 vai 70... Poistuin paikalta, koska koin, ettei asia johda mihinkään.

Mutta hän jatkoi härnäämistäni myöhemmin ja mittarini täyttyi - ja niin täyttyi muidenkin.

Asiasta kehkeytyi aika iso soppa, kun sekä haukkujan että minun läheiseni raivostuivat miehelle. Häntä vaadittiin pyytämään minulta anteeksi, mutta hän toisteli olevansa ambulanssikuski (!) ja tietävänsä, miltä satakiloinen näyttää. Hän ei nähnyt tehneensä mitään väärää. 
Ajatelkaa, että millainen hän on työssään? Kun ihminen on hädässä, apuun tulee tällainen tyyppi?

Mulla on helvetillinen morkkis. Ruoskin itseäni siitä, että en kyennyt olemaan häntä aikuisempi ja antaa asian olla. Että minä aiheutin draamaa. Hävettää.

Mutta mitä helvettiä? Enhän minä sitä draamaa aiheuttanut vaan hän. Ja se ei olisi ollut mielestäni ketään kohtaan oikein, jos olisin painanut asian villaisella ja antanut hänen öykkäröidä. 
Sitten morkkistelenkin seuraavassa hetkessä sitä, että miksi en kyennyt puolustamaan itseäni paremmin vaan jäädyin ja koitin vältellä konfliktia viimeiseen asti.

Hetki sitten hän laittoi viestin: ”Sori. Olin kännissä ja sanoin tyhmästi. Kiitos ja anteeksi 👋🏻” Kännin piikkiin siis vaan. Ei mitään vastuuta tai ymmärrystä siitä, mitä hän on aiheuttanut mulle. Lisäksi hän pilasi juhlat. Känni varmaan paljasti hänen todellisen luontonsa eikä selitä käytöstä.

Onko teillä ollut tällaisia tilanteita? Miten niissä kannattaisi toimia? Ja mitä tän tyypin päässä on voinut liikkua, että hän kokee kommenttinsa oikeutetuksi?

Haluan sanoa hänelle ja kaikille, jotka kommentoivat loukkaavasti kenenkään ulkonäköä: You can kiss my big white ass 🍑

Instagram Storeissa fiiliksiäni heti tapahtuneen jälkeen.
#flawless #beautybeyondsize #loveyourbody #dropdeadgorgeous #bodypositive #bodypositivity #vaakakapina #minäriitän #lupanäkyä #kehonkuva #kehopositiivisuus #allsizes #selfconfidence #bodyimage #nobodyshame #girlpower #womenpower #beautystandards