Vihdoin täysin eroon aknesta ja aknearvista – katso muutoskuvat!

27/08/2019
Kaupallisessa yhteistyössä: Nimue

Huono iho on vaikuttanut teinistä saakka todella paljon itsetuntooni. Olen kadehtinut tasaisia, hehkuvia ja kuulaita kasvoja.

Olen toivonut peittäväni finnit ja rasvaisuuden muiden katseilta paksulla meikkikerroksella. En ole pystynyt olemaan ilman meikkiä ihmisten edessä. Olen hävennyt kasvojani.

Taistelin aknea vastaan kaikkein tymäköimmillä tärpäteillä. Kokeilin laaaaaajan skaalan kosmetologien hoitoja.

Kun akne alkoi iän ja oikeanlaisen ihonhoidon myötä väistyä, huomasin taistelun jättämät tuhot. Etenkin poskien taistelukentillä oli toinen toistaan syvempiä monttuja. Pelkäsin, että akne olisi jättänyt lopulliset voitonmerkkinsä ihooni.

Tuntui, että akne olisi arpeuttanut myös sisintäni. Ahdistuin.

Koin olevani ruma, epävarma.

Halusin eroon arvista. Haaveilin siitä, että minun ei tarvitsisi enää murehtia ihostani. Etten tahtoisi valua naisporukassa kasaan kateudesta ja huonommuuden tunteesta.

Sitten tutustuin etelä-afrikkalaiseen ihonhoitosarja Nimueen. Ihastuin sarjaan ja sen hoitoihin niin paljon, että ehdotin maahantuoja Disarille ja SKY-kosmetologi Maria Nykäselle yhteistyötä.

Aloitimme vuoden kestävän projektin. Kaipaisin tehokkaita, pysyviä tuloksia, en mitään hemmotteluhoitoja. Halusin eroon arvista, epäpuhtauksista ja opetella hoitamaan ikääntyvää ihoa oikein.

Laadimme yhdessä Disarin ja kosmetologi Marian kanssa hoitosuunnitelman: aloitimme mekaanisella ihonpuhdistuksella. Sen jälkeen teimme hedelmähapotusten, erikoiskuorintojen ja mikroneulauksen hoitosarjan.

Iho ennen projektia

kauneushoitola

Hedelmähappohoidot

Ylistys hedelmähapoille! Niiden avulla olen saanut ihoni parempaan kuntoon kuin koskaan. Haluan jeesata hedelmähappo-parkoja, jotka turhaan kärsivät huonosta maineesta. Monella on yhä harhaluulo, että hapotus olisi iholle jotenkin raju. Että ne herkistäisivät ihoa ja saisivat kasvot kirkuvan punaisiksi.

Kaikkea muuta.

Hedelmähapot:

 • kosteuttavat
 • kirkastavat
 • kuorivat
 • uudistavat ihoa tehokkaasti
 • tasoittavat ihon pintaa ja väriä
 • madaltavat juonteita
 • sarjahoitona lisäävät ihon kimmoisuutta

Viiden helmähapotushoidon jälkeen ihoni oli rauhallinen, todella kirkas ja hehkuva. Mustapäät ja tukkeutumat olivat vähentyneet. Tuoreimmat arvet vielä punoittivat mutta muuten iho näyttää tasaisemmalta.

Kiinnostaisiko hedelmähappohoito myös sinua? Huomenna alkaa arvonta Instagram– ja Facebook-kanavissani, jossa voi voittaa hoidon itsellesi!

Iho hedelmähappohoitojen jälkeen

kauneushoitola

Erikoiskuorinnat

Kun ihoni oli ensimmäisessä vaiheessa totutettu hedelmähappoihin, toisessa vaiheessa siirryttiin astetta tehokkaampiin hoitoihin eli ympäristötekijöiden vaurioittaman ihon SRC-erikoiskuorintoihin. Hoito uudistaa ihoa voimakkaasti, joten se sopii täydellisesti paksuhkolle sekaiholleni, jolla on aknen jättämiä arpia. Kun iho uudistuu, arvet vaalenevat.

SRC-erikoiskuorinta on suunniteltu toteutettavaksi sarjahoitona, jotta uudistava vaikutus saadaan maksimoitua. Kuorinta on tehty ikääntymisen merkkien, kuten pintaryppyjen, juonteiden, ihon veltostumisen ja epätasaisen pigmentaation hoitoon. Nuoremmalla, kuten allekirjoittaneelle, hoito toimii ennaltaehkäisevänä ja kirkastavana hoitona.

Erikoiskuorintojen avulla arvet vaalenivat entisestään, iho on tasaisempi ja mattapintaisempi.

Iho erikoiskuorintojen jälkeen

kauneushoitola Helsinki Nimue erikoiskuorinta

kauneushoitola Helsinki Nimue erikoiskuorinta

Mikroneulaus

Projektin kolmannessa eli viimeisessä vaiheessa minulle tehtiin kuuden hoitokerran sarja mikroneulausta. Mikroneulaus uudistaa ihoa tehokkaasti. Sen avulla saa näkyviä ja pitkäkestoisia tuloksia.

Mikroneulaus:

 • madaltaa aknearpia, pintaryppyjä ja syvempiä juonteita
 • pienentää laajentuneita ihohuokosia
 • kiinteyttää ja elvyttää veltostunutta ihoa
 • tasoittaa ihon väriä ja pintaa
 • aktivoi kollageenin tuotantoa ja stimuloi kasvutekijöitä

Mikroneulauksessa ihoa rullataan 1 millimetrin mittaisilla neuloilla, jotka tekevät ihoon mikrovaurioita. Tällöin iho alkaa korjata itse itseään ja uudistua. Neulaus avaa ihoon pieniä kanavia, joita pitkin pystyy imeyttämään tehoaineita syvemmälle ihoon.

Hoidon alussa Maria teki huolellisen alkupuhdistuksen, entsyymikuorinnan ja desifioinnin, minkä jälkeen iho on valmis neulaukselle. Neulauksessa ihoa rullataan pienissä osissa kolmeen eri suuntaan. Neulaus pistelee ja tuntuu erityisesti luun päällä ikävältä, mutta se on nopeasti ohitse. Mikroneulaus viimeistellään rauhoittavalla naamiolla ja voiteella.

Hoidon jälkeen iho punoittaa, mutta jo seuraavana päivänä punoitus on laskenut. Tuloksia näkee heti hoidon jälkeen, kun iho tuntuu napakammalta ja näyttää kirkkaalta.

Minulle tehtiin neljä ensimmäistä hoitoa noin viikon välein ja kaksi seuraavaa muutaman viikon välein. Jatkossa ajattelin käydä mikroneulauksessa muutaman kerran vuodessa ylläpitääkseni tuloksia.

Nyt mikroneulauksesta on aikaa pari kuukautta. Aknearpeni ovat tasoittuneet ja vaalenneet huomattavasti. Posket ovat lähes täysin tasaiset. Ihohuokoset ovat supistuneet. Iho on kiinteämpi, nuorekkaampi ja terveen, hehkuvan värinen. Kärsin enää lähinnä hormonaalisista näpyistä, joita tulee siis kuukautiskierron mukaan.

Iho mikroneulauksen jälkeen

mikroneulaus nimue   mikroneulaus nimue

Nimuen kotihoitotuotteet

Vaikka kasvohoidot ovat iso osa ihonhoitoa, tärkeintä on huolehtia kotihoidosta.

Nimuen ihonhoitotuotteet ovat todella tehokkaita ja sisältävät laadukkaita raaka-aineita. Hoitolinja on yksinkertainen: Minulla on käytössäni putsari, hoitoneste, kevyempi päivävoide ja täydeläisempi yövoide sekä joka toinen päivä voiteen alle laitettava aktivaattori. Näillä tuotteilla saan joka päivä unelmieni ihon: tasaisen, kirkkaan, kosteutetun, tasapainoisen ja mattapintaisen.

Kaikki Nimuen tuotteet pohjautuvat AHA-happojen (glykoli-, sitruuna- ja maitohappo) pitoisuuksiin. Tuotteet uudistavat ja kuntouttavat ihoa, antavat antioksidanttisuojaa ja suojaavat ihoa haitallisilta UV-säteiltä.

kauneushoitola kauneushoitola

Lopputulos

Vuoden projekti on tullut nyt päätökseensä – enkä voisi juuri tyytyväisempi!

Ihoni oli ennen hoitoja rasvoittuva, samea ja epätasainen. Iholla oli mustapäitä, finnejä ja aknearpia erityisesti ohimoilla ja poskissa. Leukaperissä ja ohimoilla oli todella kipeitä näppyjä.

Nyt oikeilla, tehokkailla kotihoitotuotteilla ja kosmetologin hoidoilla ihoni on:

 • kirkas
 • hehkuva
 • tasaisen värinen
 • rauhallinen
 • kiinteämpi
 • aknearvet ovat vaalentuneet ja madaltuneet huomattavasti
 • ihohuokoset ovat supistuneet
 • epäpuhtaudet ovat vähentyneet huomattavasti

Katso alta kuvat ennen ja jälkeen projektin ja huomaat kyllä eron!

Miten tämä on sitten vaikuttanut minuun henkisesti?

Olen itsevarmempi ja koen oloni kauniimmaksi kuin koskaan aiemmin. En murehdi enää ihoni takia samalla tavalla kuin aiemmin.

Olen niin helpottunut. Taistelu näyttäisi olevan nyt oikeasti ohi. Akne hävisi, minä voitin. Kiitos Nimue & Maria <3

Iho ennen ja jälkeen

kauneushoitola

mikroneulaus nimue

mikroneulaus nimue

mikroneulaus nimue

Kiinnostaisiko hedelmähappohoito myös sinua? Huomenna alkaa arvonta Instagram– ja Facebook-kanavissani, jossa voi voittaa hoidon itsellesi!

Lue myös:

Tämä kauneushoitola täytti toiveeni ja tarjosi tehokkaat tulokset – katso kuvat ennen ja jälkeen!

Hedelmähapot saivat ihoni näyttämään paremmalta kuin koskaan ennen – Katso ennen ja jälkeen -kuvat!

Akne jätti jälkensä – Näin pääsin eroon aknearvista

Rasvaisen ihon pahimmat hoitovirheet

Inka I

FACEBOOK / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Liity Inkan uutislistalle