Kauneus ja tyyli, Kaupalliset yhteistyöt

Vihdoin täysin eroon aknesta ja aknearvista – katso muutoskuvat!

Huono iho on vaikuttanut teinistä saakka todella paljon itsetuntooni. Olen…
Kaupallisessa yhteistyössä: Nimue

Huono iho on vaikuttanut teinistä saakka todella paljon itsetuntooni. Olen kadehtinut tasaisia, hehkuvia ja kuulaita kasvoja.

Olen toivonut peittäväni finnit ja rasvaisuuden muiden katseilta paksulla meikkikerroksella. En ole pystynyt olemaan ilman meikkiä ihmisten edessä. Olen hävennyt kasvojani.

Taistelin aknea vastaan kaikkein tymäköimmillä tärpäteillä. Kokeilin laaaaaajan skaalan kosmetologien hoitoja.

Kun akne alkoi iän ja oikeanlaisen ihonhoidon myötä väistyä, huomasin taistelun jättämät tuhot. Etenkin poskien taistelukentillä oli toinen toistaan syvempiä monttuja. Pelkäsin, että akne olisi jättänyt lopulliset voitonmerkkinsä ihooni.

Tuntui, että akne olisi arpeuttanut myös sisintäni. Ahdistuin.

Koin olevani ruma, epävarma.

Halusin eroon arvista. Haaveilin siitä, että minun ei tarvitsisi enää murehtia ihostani. Etten tahtoisi valua naisporukassa kasaan kateudesta ja huonommuuden tunteesta.

Sitten tutustuin etelä-afrikkalaiseen ihonhoitosarja Nimueen. Ihastuin sarjaan ja sen hoitoihin niin paljon, että ehdotin maahantuoja Disarille ja SKY-kosmetologi Maria Nykäselle yhteistyötä.

Aloitimme vuoden kestävän projektin. Kaipaisin tehokkaita, pysyviä tuloksia, en mitään hemmotteluhoitoja. Halusin eroon arvista, epäpuhtauksista ja opetella hoitamaan ikääntyvää ihoa oikein.

Laadimme yhdessä Disarin ja kosmetologi Marian kanssa hoitosuunnitelman: aloitimme mekaanisella ihonpuhdistuksella. Sen jälkeen teimme hedelmähapotusten, erikoiskuorintojen ja mikroneulauksen hoitosarjan.

Iho ennen projektia

kauneushoitola

Hedelmähappohoidot

Ylistys hedelmähapoille! Niiden avulla olen saanut ihoni parempaan kuntoon kuin koskaan. Haluan jeesata hedelmähappo-parkoja, jotka turhaan kärsivät huonosta maineesta. Monella on yhä harhaluulo, että hapotus olisi iholle jotenkin raju. Että ne herkistäisivät ihoa ja saisivat kasvot kirkuvan punaisiksi.

Kaikkea muuta.

Hedelmähapot:

 • kosteuttavat
 • kirkastavat
 • kuorivat
 • uudistavat ihoa tehokkaasti
 • tasoittavat ihon pintaa ja väriä
 • madaltavat juonteita
 • sarjahoitona lisäävät ihon kimmoisuutta

Viiden helmähapotushoidon jälkeen ihoni oli rauhallinen, todella kirkas ja hehkuva. Mustapäät ja tukkeutumat olivat vähentyneet. Tuoreimmat arvet vielä punoittivat mutta muuten iho näyttää tasaisemmalta.

Kiinnostaisiko hedelmähappohoito myös sinua? Huomenna alkaa arvonta Instagram– ja Facebook-kanavissani, jossa voi voittaa hoidon itsellesi!

Iho hedelmähappohoitojen jälkeen

kauneushoitola

Erikoiskuorinnat

Kun ihoni oli ensimmäisessä vaiheessa totutettu hedelmähappoihin, toisessa vaiheessa siirryttiin astetta tehokkaampiin hoitoihin eli ympäristötekijöiden vaurioittaman ihon SRC-erikoiskuorintoihin. Hoito uudistaa ihoa voimakkaasti, joten se sopii täydellisesti paksuhkolle sekaiholleni, jolla on aknen jättämiä arpia. Kun iho uudistuu, arvet vaalenevat.

SRC-erikoiskuorinta on suunniteltu toteutettavaksi sarjahoitona, jotta uudistava vaikutus saadaan maksimoitua. Kuorinta on tehty ikääntymisen merkkien, kuten pintaryppyjen, juonteiden, ihon veltostumisen ja epätasaisen pigmentaation hoitoon. Nuoremmalla, kuten allekirjoittaneelle, hoito toimii ennaltaehkäisevänä ja kirkastavana hoitona.

Erikoiskuorintojen avulla arvet vaalenivat entisestään, iho on tasaisempi ja mattapintaisempi.

Iho erikoiskuorintojen jälkeen

kauneushoitola Helsinki Nimue erikoiskuorinta
kauneushoitola Helsinki Nimue erikoiskuorinta

Mikroneulaus

Projektin kolmannessa eli viimeisessä vaiheessa minulle tehtiin kuuden hoitokerran sarja mikroneulausta. Mikroneulaus uudistaa ihoa tehokkaasti. Sen avulla saa näkyviä ja pitkäkestoisia tuloksia.

Mikroneulaus:

 • madaltaa aknearpia, pintaryppyjä ja syvempiä juonteita
 • pienentää laajentuneita ihohuokosia
 • kiinteyttää ja elvyttää veltostunutta ihoa
 • tasoittaa ihon väriä ja pintaa
 • aktivoi kollageenin tuotantoa ja stimuloi kasvutekijöitä

Mikroneulauksessa ihoa rullataan 1 millimetrin mittaisilla neuloilla, jotka tekevät ihoon mikrovaurioita. Tällöin iho alkaa korjata itse itseään ja uudistua. Neulaus avaa ihoon pieniä kanavia, joita pitkin pystyy imeyttämään tehoaineita syvemmälle ihoon.

Hoidon alussa Maria teki huolellisen alkupuhdistuksen, entsyymikuorinnan ja desifioinnin, minkä jälkeen iho on valmis neulaukselle. Neulauksessa ihoa rullataan pienissä osissa kolmeen eri suuntaan. Neulaus pistelee ja tuntuu erityisesti luun päällä ikävältä, mutta se on nopeasti ohitse. Mikroneulaus viimeistellään rauhoittavalla naamiolla ja voiteella.

Hoidon jälkeen iho punoittaa, mutta jo seuraavana päivänä punoitus on laskenut. Tuloksia näkee heti hoidon jälkeen, kun iho tuntuu napakammalta ja näyttää kirkkaalta.

Minulle tehtiin neljä ensimmäistä hoitoa noin viikon välein ja kaksi seuraavaa muutaman viikon välein. Jatkossa ajattelin käydä mikroneulauksessa muutaman kerran vuodessa ylläpitääkseni tuloksia.

Nyt mikroneulauksesta on aikaa pari kuukautta. Aknearpeni ovat tasoittuneet ja vaalenneet huomattavasti. Posket ovat lähes täysin tasaiset. Ihohuokoset ovat supistuneet. Iho on kiinteämpi, nuorekkaampi ja terveen, hehkuvan värinen. Kärsin enää lähinnä hormonaalisista näpyistä, joita tulee siis kuukautiskierron mukaan.

Iho mikroneulauksen jälkeen

mikroneulaus nimue   mikroneulaus nimue

Nimuen kotihoitotuotteet

Vaikka kasvohoidot ovat iso osa ihonhoitoa, tärkeintä on huolehtia kotihoidosta.

Nimuen ihonhoitotuotteet ovat todella tehokkaita ja sisältävät laadukkaita raaka-aineita. Hoitolinja on yksinkertainen: Minulla on käytössäni putsari, hoitoneste, kevyempi päivävoide ja täydeläisempi yövoide sekä joka toinen päivä voiteen alle laitettava aktivaattori. Näillä tuotteilla saan joka päivä unelmieni ihon: tasaisen, kirkkaan, kosteutetun, tasapainoisen ja mattapintaisen.

Kaikki Nimuen tuotteet pohjautuvat AHA-happojen (glykoli-, sitruuna- ja maitohappo) pitoisuuksiin. Tuotteet uudistavat ja kuntouttavat ihoa, antavat antioksidanttisuojaa ja suojaavat ihoa haitallisilta UV-säteiltä.

kauneushoitola kauneushoitola

Lopputulos

Vuoden projekti on tullut nyt päätökseensä – enkä voisi juuri tyytyväisempi!

Ihoni oli ennen hoitoja rasvoittuva, samea ja epätasainen. Iholla oli mustapäitä, finnejä ja aknearpia erityisesti ohimoilla ja poskissa. Leukaperissä ja ohimoilla oli todella kipeitä näppyjä.

Nyt oikeilla, tehokkailla kotihoitotuotteilla ja kosmetologin hoidoilla ihoni on:

 • kirkas
 • hehkuva
 • tasaisen värinen
 • rauhallinen
 • kiinteämpi
 • aknearvet ovat vaalentuneet ja madaltuneet huomattavasti
 • ihohuokoset ovat supistuneet
 • epäpuhtaudet ovat vähentyneet huomattavasti

Katso alta kuvat ennen ja jälkeen projektin ja huomaat kyllä eron!

Miten tämä on sitten vaikuttanut minuun henkisesti?

Olen itsevarmempi ja koen oloni kauniimmaksi kuin koskaan aiemmin. En murehdi enää ihoni takia samalla tavalla kuin aiemmin.

Olen niin helpottunut. Taistelu näyttäisi olevan nyt oikeasti ohi. Akne hävisi, minä voitin. Kiitos Nimue & Maria <3

Iho ennen ja jälkeen

kauneushoitola
mikroneulaus nimue
mikroneulaus nimue
mikroneulaus nimue

Kiinnostaisiko hedelmähappohoito myös sinua? Huomenna alkaa arvonta Instagram– ja Facebook-kanavissani, jossa voi voittaa hoidon itsellesi!

<3: Inka I

FACEBOOK / INSTAGRAM

Lue myös:

Tämä kauneushoitola täytti toiveeni ja tarjosi tehokkaat tulokset – katso kuvat ennen ja jälkeen!

Hedelmähapot saivat ihoni näyttämään paremmalta kuin koskaan ennen – Katso ennen ja jälkeen -kuvat!

Akne jätti jälkensä – Näin pääsin eroon aknearvista

Rasvaisen ihon pahimmat hoitovirheet

No Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Onko sunkin vaikea löytää hyvännäköisiä, istuvia housuja?👖Kerroin taannoin stooreissa, miten turhaudun housujen etsimisestä. Inhoan mennä sovittamaan pöksyjä, koska lähes poikkeuksetta poistun pukukopista masentuneena ja kehoani sättien. 😭 Olen melko lyhyt, mulla on muodokkaat reidet ja 🍑 ja kapeampi vyötärö. Housut kinnaa siis joko reisistä ja pepusta tai ovat vyötäröltä liian isot, ja lahkeet ovat metrin liian pitkät.
.
Teistä 78 prosentilla on sama ongelma - kenelle housuja siis tehdään, jos ne ei ole sopivia juuri kenellekään? 👿
.
Kerroin teille myös, että olen vuosia etsinyt nahkaleggingejä, jotka eivät korostaisi reisien muhkuroita tai valuisi, #momjeans eja / #boyfriendjeans eja sekä ulkoiluhousuja. Te ihanat jeesasitte mua ja muita, kiitos ❤ Listasin nyt stooreihin teidän 18 vinkkiä! Käy nappaamassa ne ja toivottavasti pukukoppiahdistus helpottaa! Mä löysin teidän avuilla jo noi nahkaleggarit - kiiiiiitos ihanat 😘
#tyyli #housut #farkut #ulkoiluhousut #plussizefashion #plussizestyle #stylehasnosize #allsizes #beautybeyondsize
 • Kaupallinen yhteistyö & ARVONTA: @sodastreamsuomi .
Muistan, kun Sodastream-laitteet tulivat Kuopion Giganttiin vuonna kivi ja keppi. Ai että, kuinka haaveilin sellaisesta! Päästä nyt hiilihapottelemaan vettä kotona 💦😍Olen kuplavesihullu ja voisin juoda sitä päivät pääksytysten. Nyt haaveeni vihdoin toteutui, kun saimme Sodastreamin syksyllä kotiin testiin. Kyllä on kuulkaa sen jälkeen pumppailtu pullokaupalla kuplavettä!
.
Laitteen lisäksi saimme testiin uusi Soda Press Co -juomatiivisteitä, jotka sisältävät 30 % vähemmän sokeria. Mahtavaa! Voin herkutella kotitekoisella lemonadella hyvällä omallatunnolla! 🍋🥤
.
Nyt yhdellä teistä loppuu se ainainen pullojen kantaminen! 🙌Saan nimittäin arpoa yhden Sodastream Spirit -hiilihapotuslaitteen ja yhden Soda Press Co -juomatiivisteen (0,5 l). Palkinnon arvo on 90 euroa.
.
Osallistu arvontaan maanantaihin 18.11. mennessä. Osallistumisohjeet ovat tässä:
▪ Seuraa @inka.ikonen -tiliäni.
▪ Tykkää tästä kuvasta.
▪ Kommentoi, minkä Soda Press Co -maun haluaisit itsellesi: Classic Indian Tonic, Old Fashioned Lemonade, Ginger Ale, Blueberry & Lime vai Rasberry & Mint? 🍋
Onnea arvontaan!
Instagram ei ole mukana arvonnassa.
#sodastream #sodastreamsuomi #beyourownbubblerista #sodapressco #kuplavesi #sparklingwater #kilpailu #arvonta
 • Pasta on täydellistä lohturuokaa pimeisiin iltoihin, vai mitä? Mikä on sun suosikkipasta? 🍝Nyt blogissa yksi mun suosikeista, syksyn taivaallisin sienipasta, joka valmistuu pöytään alle 30 minuutissa. Nappaa resepti profiilissa olevasta linkistä: @inka.ikonen 😍
#resepti #pasta #sienipasta #kasvisruoka #arkiruoka #ruoka #lohturuoka #lahesvartissavalmistavegea #bloggaaja #inkaicom #vegetarianrecipes #pastarecipe #mushroompasta
 • ☔Kaupallinen yhteistyö & ARVONTA: @didriksons 💧
Onko luonto sullekin tärkeä? 🍂🍁Mulle se on vuosi vuodelta enemmän ja enemmän sellainen paikka, jota kunnioitan, arvostan ja haluan vaalia. Toimin tämä vuonna Didriksonin lähettiläänä ja kannatamme samoja arvoja. Kun alun perin vuonna 1913 ruotsalaispariskunta Julius ja Hanna Didrikson alkoivat tehdä kalastusvaatteita, heidän filosofiansa oli, että olosuhteita ei tarvitse muuttaa, niihin voi sopeutua.
.
Niin totta ja niin ajankohtaista: emme me voi marssia pallolla omaan napaan tuijotellen, vaan meidän täytyy mukautua luonnon kulkuun.
.
Nykypäivänä brändi panostaa todenteolla vastuullisuuteen: Osa vaatteista on kierrätettäviä, ja materiaaleja kehitetään jatkuvasti entistä ympäristöystävällisemmiksi. Didriksons tähtää mahdollisimman pieneen hiilijalanjälkeen ja pyrkii vähentämään veden, energian ja kuljetukset minimiin. Hienoja tavoitteita Skandinavian suurimmalta sadevaatteiden ja toiminnallisten vaatteiden merkiltä.
.
Olimme mieheni kanssa viikonlopun ystävämme mökillä sienestämässä. Saimme korikaupalla suppiksia ja mustatorvisieniä! Metsässä viihtyi, kun oli pukeutunut sadesään mukaan. Henrillä oli sateen- ja tuulenpitävä Uno-anorakki, jonka sumuinen sininen on ihana sävy! Mulla oli viininpunainen, unisex Avon-sadetakki ja varpaat piti kuivina Vinga-kumpparit, jotka ovat olleet tämän sateisen syksyn pelastus kaupungissa. En ole juuri muita kenkiä käyttänyt!
.
Nyt arvon yhteistyössä Didriksonin kanssa yhdelle teistä Avon-sadetakin. Palkinnon arvo on 70 euroa. Osallistumisohjeet tulevat tässä:
💦Kommentoi tätä postausta maanantaihin 11.11. mennessä.
💦Seuraa @inka.ikonen ja @didriksons -tilejä.
💦Pisst! Tuplaa mahdollisuutesi voittaa ja osallistu arvontaan myös Facebookissa. Löydät minut sieltä nimellä @inkaiblogi
Onnea arvontaan ja pitäkää itsenne lämpiminä!
Instagram ei ole osallisena arvontaan.
#didriksons #ambassador #sadetakki #suomenluonto #ulkoilu #syksy #sienimetsä #outdoorfinland #outdoorwomen #competition #kilpailu #arvonta #recyclable #responsible #garment
 • Sydän hakkaa, tuntuu kuin se puskisi rinnasta läpi, keho pamppailee lyöntien tahdissa, lyönnit saattavat tuntua korvissa asti. Rytmi kiihtyy kiihtymistään. ❤ Onko sulla ollut samoja oireita? Moni teistä ainakin kertoi storyissani, että teillä on ollut tykytystä tai rytmihäiriöitä.
.
Sydämentykytys on mulle hieman liiankin tuttua. Jo vuosia sydän on tykytellyt sitä kovempaa, mitä stressaantuneempi, jännittyneempi ja väsyneempi olen ollut. Raudanpuutos on pahentanut oiretta entisestään. Tykytys on vaaratonta, vaikkakin inhottavaa, ja kuuluu sydämen normaaliin toimintaan. 💓
.
Kerroin teille, kuinka tykytyksen lisäksi olen viimeisen kuukauden aikana kärsinyt rytmihäiriöistä. Kuin veitsellä leikaten sydän on alkanut lyödä tiheästi. On tullut huono olo, heikottanut. Kohtaus on loppunut yhtä nopeasti kuin on alkanutkin. Rytmihäiriöt on aina hyvä tutkituttaa lääkärissä. Mä menin @mehilainenoy ja mulle tehtiin heti tarvittavat labrat, EKG, UÄ ja seuraavaksi Holter-tutkimus. Katsotaan, mitä löytyy, mutta olen kardiologin hyvässä huomassa. Ei hutkita ennen kuin tutkitaan. Mutta hyvä, että tutkitaan kerralla kunnolla!
.
Kirjoitin @iltalehti jutun siitä, miten sydämentykytys ja rytmihäiriöt eroavat toisistaan ja mistä erityisesti sydämentykytys voi johtua. Lue juttu profiilissa olevan linkin kautta: @inka.ikonen 
#hyvinvointi #terveys #rytmihäiriö #mehilainen #sydän #iltalehti #journalist #article