Kaupalliset yhteistyöt, Matkat, Perhe ja suhteet

Näin rakkaustarinamme alkoi – voita hotelliaamiainen!

Hotellin vastaanottotiskin takana seisoo pitkä, vaalea mies. Silmäni nauliintuvat häneen.…
Kaupallisessa yhteistyössä: Radisson Blu

Hotellin vastaanottotiskin takana seisoo pitkä, vaalea mies. Silmäni nauliintuvat häneen. Mies nostaa katseensa ja punastun. Hän vilkaisee minua ilmeettömästi ja jatkaa tietokoneen näpyttelyä. Ärsyynnyn, kun hän ei kiinnitä minuun enempää huomiota. Jatkan silti tuijottamista. Niin komea, mietin.

Opiskelen Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa ravintola- ja hotellialan liikkeenjohtoa ja olen työharjoittelussa Radisson Blu Seaside -hotellissa Helsingissä.

Enpä tuolloin tiennyt nähneeni puolisoni ensimmäistä kertaa. Kohtaamisesta on nyt seitsemän vuotta, ja olen seurustellut tuon komeuden kanssa yli kuusi.

radisson blu seaside hotelliaamiainen
radisson blu seaside hotelliaamiainen

Yllätyskosinta

Rakkaus roihahti reilu puoli vuotta myöhemmin ensikohtaamisestamme. Mies opiskeli samassa koulussa, muttemme olleet aiemmin kiinnittäneet toisiimme huomiota.

Vietimme opiskelukavereidemme kanssa halloween-bileitä. Kohtasimme toistamiseen, kun menin yhteisen ystävämme luo aloittelemaan iltaa. Soitin ovikelloa ja hän avasi oven. Tuijotin miestä sisäkkö-asussani hämmentyneenä. Kai yritin siinä vähän silmääkin antaa.

Kyseinen mies ei kuitenkaan tajua, että hänelle flirttaillaan, vaikka kuinka silmää iskisi. Joten tilanne meni pettymyksekseni nopeasti ohi.

radisson blu seaside hotelliaamiainen
radisson blu seaside hotelliaamiainen

Tunnit kuluivat, halpa viini virtasi. Kiersimme baareja omissa porukoissamme, kunnes törmäsimme sattumalta uudelleen Citykäytävässä Helsingin keskustassa. Mies oli ottanut ehkä muutaman rohkaisevan, sillä hän juoksi luokseni, polvistui ja kosi.

Näin suora lähestyminen sai puolestani minut perääntymään. Jatkoimme baariin. Universumi ei kuitenkaan luovuttanut ja toi meidät tanssilattialla jälleen yhteen. Siitä hetkestä ja niistä häkellyttävän hienoista tanssimuuveista tarinamme alkoi.

Nyt voin sanoa tuon vaalean komistuksen olevan paras ystäväni, sielunkumppanini. Haluan ja rakastan häntä päivä päivältä enemmän.

Paluu rakkauspaikalle

Vain pari kuukautta suhteemme alettua palasimme Radisson Blu Seasideen ja vietimme elämäni romanttisimman joulun. Mieheni oli siellä joulun yli yövuorossa. Olimme vastarakastuneita ja hotelli mitä jännittävin paikka viettää ensimmäistä juhlapyhää yhdessä. Pidin hänelle työvuorossa seuraa ja joulua vietimme vuorojen välissä vaihtamalla lahjoja ja kölliessä.

On varmaan siis aika selvää, että Radisson Blu Seaside on meille merkityksellinen paikka. Siksipä sinne oli niin ihana palata jälleen näiden vuosien jälkeen muistelemaan alkuaikojamme ja tutustumaan pari vuotta sitten täysin remontoituun hotelliin. En ollut tunnistaa paikkaa enää entiseksi! Ihanan persoonallinen, merellinen ja viimeistelty tunnelma sekä sisustus.

radisson blu seaside hotelliaamiainen
radisson blu seaside hotelliaamiainen

Majoitumme yhden makuuhuoneen sviitissä – samaisessa huoneessa, jota harjoittelussa kerrossiivouksessa siivosin. Remontoitu huone ylitti odotukseni. Kaipaan niin hotellilta kuin huoneelta vau-tekijää ja tämä huone oli todellakin vau: ihana, rauhallinen värimaailma, todella ylellinen sisustus. Ja kaikki herkut, mitä nyt sviitiltä voi odottaa: kylpytakit, -tossut, kylpytuotteet, kahvikone, lehdet, kuntosali. Tuoreet kukatkin pöydällä!

Mieheni entinen työkaveri vastaanotosta toivotti meidät vielä tervetulleeksi aivan ihanalla yllätyksellä: skumpalla, tuoreilla hedelmillä ja suklailla. Olin aivan pökerryksissä! <3

Jaamme mieheni kanssa rakkauden hotelleihin ja staycationeihin. Pari kertaa vuodessa pakenemme arkea ja majoitumme johonkin helsinkiläiseen hotelliin. Nyt kävimme kuntosalilla, rentouduimme saunomalla pariin otteeseen huoneemme saunassa (ihan hiton hyvät löylyt!), herkuttelimme todella hyvillä blineillä hotellin ravintolassa ja katsoimme sylikkäin leffaa. Täydellistä todellisuuspakoa!

radisson blu seaside hotelliaamiainen
radisson blu seaside hotelliaamiainen

Voita hotelliaamiainen

Yksi syy, miksi rakastan hotelleja, on tietysti hotelliaamiainen! Radisson Blun aamiainen on mielestäni yksi Helsingin parhaista ja viime kerrasta aamiaista oli uudistettu vieläkin paremmaksi. Nyt hotelli ottaa entistä enemmän huomioon niin sesonkituotteet kuin terveelliset, tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet.

radisson blu seaside hotelliaamiainen
radisson blu seaside hotelliaamiainen

Haluaisitko hemmotella ystävääsi tai rakastasi hotelliaamiaisella? Arvon nyt yhteistyössä Radisson Blu Seasiden kanssa hotelliaamiaisen kahdelle.

Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen, kenelle ja miksi haluaisit hotelliaamiaisen tarjota. Osallistumisaikaa on maanantaihin 25.2. asti. Arvonnan voittaja kerrotaan kommenteissa.

<3: I & H

FACEBOOK / INSTAGRAM / TWITTER

Lue myös:

Pusupasta eli mieheni tonnikalapasta

3 minuuttia päivässä ja parisuhde on pelastettu

5 vuotta parisuhteessa – mitä ne ovat antaneet?

12 tärkeintä asiaa parisuhteessa, jotka olen oppinut vasta nyt

8 arkista asiaa, joista parisuhteen onnellisuus rakentuu

60 Comments

 • Suvi February 14, 2019 at 7:06 pm

  Haluaisin hemmotella ystävääni Hannaa hotelliaamiaisella, sillä hän on ollut minulle niin hyvä ja kannustava ystävä vaikeina aikoina :) Hanna saa pelkällä olemuksellaan oloni piristymään ja ilostuttaa päiviäni huumorintajullaan.

  Reply
 • Marika February 14, 2019 at 7:10 pm

  Rakkaalle miehelleni, koska meillä on liian vähän kahdenkeskistä aikaa. ❤

  Reply
 • Nelliina February 14, 2019 at 7:11 pm

  Mun miehelleni, koska se kestää mun hattarapäisyyttäni ja oikkujani :)Mukana. Ihana postaus.

  Reply
 • Riitta February 14, 2019 at 7:13 pm

  Ihana Love story teillä 💕.Olisi ihana voittaa tämä aamiainen ❤️ ja oman rakkaan mieheni sinne veisin ,nautinnollisinta on hitaat aamut 😍.

  Reply
 • Kirsi Karttunen February 14, 2019 at 7:20 pm

  Haluaisin hemmotella rakasta miestäni koska hän ansaitsee kun elää meidän tyttöjen kanssa ja kestää meidän kaikki oikut ❤️ . Rakastamme ottaa pieni irtiottoja ja tämä palkinto olisi mahtava juuri siksi ❤️. Pääsisimme kaksin rentoutumaan ja nauttimaan toistemme seurasta . Mitä muuta ihminen tarvitsee ❤️

  Reply
 • Maija February 14, 2019 at 7:20 pm

  Veisin kätensä katkaisseen ystäväni Jutan saamaan vähän piristystä!

  Reply
 • Laura February 14, 2019 at 7:25 pm

  Hotelliaamiaiselle lähtisi ehdottomasti paras ystäväni Elina. Olemme olleet bestiksiä 30 vuotta ja lukion jälkeen harrastaneet vahvasti hotelliaamupaloja. Asumme kaukana toisistamme, mutta treffaamme aina tasaisin väliajoin hotelliaamupalalla, vaihdamme kuulumisia ja nautiskelemme kiireettömästä hetkestä. Nyt varsinkin kun molemmat vietämme hektistä pikkulapsiperhearkea, korostuu tällaisten irtiottojen merkitys :)

  Reply
 • Riikka February 14, 2019 at 7:30 pm

  Rakkaalle ystävälleni, joka asuu kaukomailla ja näemme ihan liian harvoin, ehkä kerran vuodessa.

  Reply
 • Riikka February 14, 2019 at 7:33 pm

  Heikille. Ei olla käyty treffeillä yli kahteen vuoteen, joten ois ehkä aika jo :) Lapsi menisi sopivasti tätilään hoitoon vantaalle 😉

  Reply
 • Leena February 14, 2019 at 8:06 pm

  Oman rakkaan mieheni kanssa. Kesäkuussa juhlistamme 40 vuotta naimisissa. Teinirakkaus on kestänyt.

  Reply
 • Kirsti Rämö February 14, 2019 at 8:10 pm

  Miehelleni yhteistä taivalta 20 v ja hän jää eläkkeelle muutaman päivän päästä.

  Reply
 • Emma February 14, 2019 at 8:35 pm

  Mun parhaalle ystävälle Veeralle, koska me tarvittaisiin ystävien rakkausaikaa💖💖💖

  Reply
 • Mipzu February 14, 2019 at 9:48 pm

  Haluaisin tarjota hotelliaamiaisen hyvälle ystävälleni myöhemmin keväällä, kun molemmat täytämme vuosia lähes yhtä aikaa.

  Reply
 • Heidi February 14, 2019 at 10:07 pm

  Omalle kumppanilleni ehdottomasti ❤ Hän jaksaa tukea ja tsempata aina! Hän on niin ansainnut tälläisen yllätyksen ❤

  Reply
 • Nea February 14, 2019 at 10:50 pm

  Haluaisin antaa hotelliaamiaisen vanhemmilleni hääpäivälahjaksi! ❤️

  Reply
 • Iita February 14, 2019 at 11:13 pm

  Äitini olisi ansainnut henmottelua ❤

  Reply
 • Miuku February 14, 2019 at 11:21 pm

  Oiiiii wauuuuu mikä stoori ❤ Iiihanalle herkku aamiaiselle haluaisin ehdottomasti viedä elämäni miÄhen jonka kanssa olemme olleet kohta 21-vuotta yhdessä ❤

  Reply
  • Inka I February 26, 2019 at 6:36 pm

   Onnea Miuku! Arpaonni osui sinuun. Laitan sinulle vielä sähköpostina tiedot, kuinka voit lunastaa palkinnon. <3

   Reply
 • Minna Wessman February 14, 2019 at 11:56 pm

  Minä ja ystäväni Raisa. Raisalle haluaisin tarjota luksus-aamiaisen kevennykseksi kotiäidin touhukkaaseen arkeen.

  Reply
 • Ella February 15, 2019 at 5:44 am

  Kaipaisimme mieheni Villen kanssa aikaa kahden lapsiperhearjen keskellä ❤️

  Reply
 • Nellatus February 15, 2019 at 5:59 am

  Rakasta Parasta Ystävääni, koska vaikka hän asuukin kauempana, niin emme näe usein, muttakun näemme, voimme jatkaa siitä mihin jäimm, hän aina kuuntelee, tukee ja auttaa, sekä vain on ihana ystävä 💖

  Reply
 • Mira February 15, 2019 at 6:00 am

  Yllättäisin mieheni. ❤️ Sukeltaisimme vauva-arjen keskeltä vaaleanpunaiseen höttöön ja rentoutuisimme hetken ihan vaan kahdestaan.

  Reply
 • Jenni February 15, 2019 at 6:09 am

  Miehelleni, joka tuli ilahduttamaan minun ja poikieni elämää 4v sitten. Mieheni tukee aina ja kaikessa, niin minua kuin poikianikin. Paljon joutuu kestämäänkin, kun ollaan aika jästipäitä. :D Poikani on tosi kiintynyt häneen, tahtoo nimenomaan hänet pulkkamäkeen ja uimaan ja antaa hänen auttaa läksyissäkin, koska tietää että miehen hermot kestävät hänen kiukutteluaan. ♡ Ihana mies.

  Reply
 • Sipa Hyysalo February 15, 2019 at 9:14 am

  Kuulostaa täydelliseltä paikalta rakastua kerta toisensa jälkeen uudelleen! Irtiotto oravanpyörästä – edes yhdeksi yöksi- olisi mahtavaa <3

  Reply
 • Kukka February 15, 2019 at 12:36 pm

  Ihana rakkaustarina!

  Aamiaisen tarjoaisin hyvälle ystävälleni. Kaiken kiireensä keskellä olisi ansainnut ja olisi ihana viettää yhdessä aikaa, kun nykyään harvemmin näemme.

  Reply
 • Lotta Lehtinen February 15, 2019 at 1:58 pm

  Ihana oli lukea teijän rakkaustarina, ootte kyllä niin toisillenne luotuja kun vaan voi olla! <3

  Mulla on kans kokemusta samaisesta hotellista, viime vuoden toukokuussa olin ystäväni häissä kaasona ja satuttiin yöpymään tuolla morsian & kaasoporukalla ennen varsinaista hääpäivää. Siksi veisin ehottomasti morsiamen sinne brunssille muistelemaan tärkeetä päivää :) <3

  Reply
 • Kirsi February 15, 2019 at 5:17 pm

  Tonnille. Ei vielä olla koettu hotelliaamiaista yhdessä ja voisi tehdä suhteelle gutaa että kummankaan ei tarvitsisi tehdä mitään vaan vain nauttia yhdessä valmiista. Ja ajatus todellisuuspaosta houkuttaa näin lasteni yksinhuoltajana toimimisen näkökulmasta.

  Reply
 • Anna February 15, 2019 at 6:15 pm

  Rakastan rakkaustarinoita, joten tätä oli ihan paras lukea! ❤️ Mä tapasin mun miehen Kanadassa kun olin vaihdossa. Vaihto venyi pariksi vuodeksi jonka jälkeen muutettiin Suomeen. Miehen viisumiprosessi on nyt siinä vaiheessa, että vanha umpeutui ja uuden käsittely venyy who know miten pitkään yli 9kk. Ollaan molemmat loman ja isommankin irtioton tarpeessa, mutta täytyy sinnitellä pienillä kivoilla jutuilla.. ☺️ Tää olis ihan täydellinen miniylläri staycation-teemalla!

  Reply
 • RS February 16, 2019 at 9:37 am

  Tarjoaisin aamiaisen rakkaalle siskolleni, jotta kun seuraavan kerran vierailen hänen luonaan Helsingissä voisin yllättää hänet tällä. Rakastamme hyviä hotelliaamiaisia (ja aamupaloja yleensäkin), mutta opiskelijabudjetilla niihin ei ole niin usein varaa.

  Reply
 • Mirva February 16, 2019 at 11:36 am

  Veisin sinne mieheni. Tuossa aamiaisravintolatiloissa oli aikanaan ravintola Viola ja ruokailimme siellä aina, kun majoituimme Seaside hotellissa. Siitä keksimme 13 vuotta sitten nimen tyttärellemme❤️

  Reply
 • Sofia February 16, 2019 at 12:30 pm

  Haluaisin viedä aamiaiselle oman murun. Huomasin et taitaa olla hyvinkin sama vuosipäivä 14.2, mutta meillä tuli täyteen 5 yhteistä vuotta <3 Ei päästy käymään vielä missään muiden velvoitteiden vuoksi, mutta suunnitelmissa kyllä on! Kumpiko ehtii vaan yllättää ensin minä vai mies.. ;)

  Reply
 • Mirva February 16, 2019 at 1:46 pm

  Ois kiva treffata ystävää aamiaisen ääressä!

  Reply
 • Emma February 16, 2019 at 2:07 pm

  Veisin juuri kihloihin menneen pikkusiskoni tänne aamiaiselle ❤Jonka jälkeen suunnitteilla on mennä yhdessä katsomaan hääpukuja Niinattareen. Tämä aamiainen olisi ihana yllätys Berliinissä asuvalle pikkuselle 😍

  Reply
 • JennaO February 16, 2019 at 7:37 pm

  Miehelle! Meillä ei minun sairastumisen myötä ole ollut oikein varaa käydä ulkona syömässä ja pieni hemmottelu voisi piristää kumpaakin! :)

  Reply
 • Eiju February 16, 2019 at 8:29 pm

  Mieheni kanssa olisi kiva viettää laatu-aikaa hotellissa 10-vuotis hääpäivän kunniaksi ❤

  Reply
 • Nina Vikman February 17, 2019 at 6:58 am

  Haluaisin tarjota itselleni hotelliaamiaisen! Tälle huippu mimmille, joka täyttää kohta 55v.
  Kun katson taaksepäin elämääni, niin ei voi kuin ihmetellä, miten olen jaksanut sen kaiken käydä läpi!?
  Lastenkotiajat, kylmän ja kovan lapsuuden, väkivaltaiset parisuhteet, esikoisvauvani kuoleman…! Ja samalla auttaa ja huolehtia muista, kuten ulkomaalaisen mieheni työnsaanneista, Suomen kansalaisuuden saannista jne. asioista. Olla tuki ja turva pikkusiskolleni hänen elämänsä myrskyissä. Auttaa muita aina kuin vain he apua ovat pyytäneet. Jaksanut opiskella ja valmistua, kokea 2 burnouttia ja tuntea, miltä tuntuu joutua pudotetuksi suositusta ja ahkerasta työntekijästä hyljeksityksi burnoutin takia… Ja paljon muuta…
  Onko vihdoin liikaa toivoa itselleni myös jotain hyvää, vaikka 55v. (6.3.) johdosta hotelliaamiaista!? Varsinkin kun yritän opiskella Matkailun moniosaajaksi…? :)

  Reply
 • Maria February 17, 2019 at 9:50 pm

  Sinulla on upea tyyli kirjoittaa ja tekstejäsi on aina hieno lukea. Etenkin tämä teksti kolahti. Olemme olleet mieheni kanssa yhdessä kymmenen vuotta ja siitä kahdeksan etäsuhteessa. Rakastan häntä tänä päivänä enemmän, kuin koskaan. Olen kuitenkin huomannut että työt ja arki ovat ajaneet tilanteeseen, jossa kahden keskistä rauhallista aikaa on liian vähän.

  Reply
 • RouvaHoo February 18, 2019 at 10:22 am

  Olisipa ihana! Kyllä mielellään tulisimme rakkaani kanssa!

  Reply
 • Mandi February 18, 2019 at 2:34 pm

  Aamiaiselle veisin rakkaan ystäväni, tsempparini ja kämppikseni, joka valovoimallaan jaksaa piristää kaikkia ympärillä olevia ihmisiä sekä järjestää pieniä yllätyksiä arjen harmauteen. Hän on persoona, joka antaa paljon eikä aina saa samalla mitalla takaisin. Sen sijaan, että hän huutelisi minua valmistamalleen aamupalalle, voisin yllättää huhuilla hänet ylös hotelliaamupalalle ennen työpäivää tai viikonloppuna.

  Reply
 • Kiira February 18, 2019 at 5:05 pm

  Ehdottomasti poikaystäväni Toni, joka on vaan maailman paras ja rakastaa pekonia!🥓😘

  Reply
 • Au February 18, 2019 at 5:56 pm

  Voi mikä rakkaustarina, ihanasti arkisuutta ja taikaa!♡ Jos onni suosii, veisin mieheni. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Muutimme yhteen ja kihlauduimme aivan alkumetreillä. Sielunkumppanuus ei muutu, kasvaa ja syvenee vain. Elämme nyt häävalmisteluiden aikaa, sillä ensi vuosi 2020 on kymmenes yhteisemme ja siksi erityisen hyvä kohta tahtoa virallisestikin.

  Reply
 • Emilia February 18, 2019 at 5:58 pm

  Ehdottomasti jakaisin mieheni kanssa hotelliaamiaisen. Meillä on ollut tosi stressaavaa aikaa viimeiset kuukaudet ja kaivattaisiin kovasti irtiottoa arjen huolista ja stressailuista. Rakastamme hotelleissa yöpymistä ja eritoten sitä ihanaa aamiaista, jossa on monipuolisesti kaikkea herkullista syötävää ja juotavaa tarjolla. <3

  Reply
 • Alexandra February 18, 2019 at 6:26 pm

  Miehelleni, koska hän jos joku ansaitsee remppa-arjen keskellä pientä hemmottelua <3

  Reply
 • Niina February 18, 2019 at 6:27 pm

  Hotelliaamiaiselle veisin ystäväni Vienan! Tykkäämme molemmat hyvistä aamupaloista ✨

  Reply
 • Inka February 18, 2019 at 7:17 pm

  Hemmottelisin avomiestäni :)! Hän järjestää silloin tällöin ihania yllätyksiä arjen keskelld ja olisi ihanaa tarjota hänelle vastavuoroisesti laatuaikaa hyvän ruoan parissa.

  Reply
 • Aino February 18, 2019 at 8:35 pm

  Poikaystävälle ❤️

  Reply
 • Cami February 18, 2019 at 10:45 pm

  Ystävälle joka pysyny rinnalla ja tukenut kaikissa koukeroissa ja kiemuroissa.

  Reply
 • Iita February 19, 2019 at 12:02 am

  Ehdottomasti yståväni joka kaipaa nyt henmottelua ja iloa arkeen ❤

  Reply
 • Minna February 19, 2019 at 8:30 am

  Puolisolleni joka jaksaa arkea ja tätä kaaosta joka ikinen päivä.

  Reply
 • Saara February 19, 2019 at 8:56 am

  Maailman komeimmalle, vaalealle miehelle, josta ensinäkemällä tokaisin serkulleni, että “TOSSA on mun näköinen mies!”. Parisen kuukautta myöhemmin löysin lompakostani taitellun, sinisen lapun. Nimi ja numero eivät mielessäni vielä yhdistyneet unelmiemi urokseen, mutta onneksi on whatsapp. Olin haltioissani, mutta elämässäni ei tuolloin ollut vielä tilaa yhteiselle hotelliaamiaiselle, ja keskustelu jäi lyhyeksi. Törmäsimme kuitenkin yllättäen uudelleen, ja löysin lompakostani jälleen taitellun, sinisen lapun. Kaava toisti itseään, kunnes törmäsinne yllättäen kolmannen kerran. Silloin lapussa oli pusuhymiö. Tuon pusuhymiön jälkeen whatsapp kävi kuumempana, ja universumi kerkesi saattaa polkumme yllättäen vielä kerran yhteen. Tuolloin hylkäsin oman seurueeni, ja vietin illan miehen ja hänen ystäviensä kanssa. Sen jälkeen emme ole enää törmänneet toisiimme sattumalta. Se on ollut täysin suunniteltua, ja päivittäistä.
  Universumi ei kuitenkaan ole vielä unohtanut meitä, sen todistaa tämä kisa. Me molemmat nimittäin RAKASTAMME hotelliaamupaloja, ja brunsseja ylipäätään. Juuri viikonloppuna myös keskustelimme siitä, että Radisson Blu on ollut molempien kokemuksella pettämätön. Nyt, kun tälle yhteiselle hotelliaamiaiselle vuosi myöhemmin olisi tilausta, niin se pomppaa silmien eteen aivan äkkiarvaamatta – ihan kuten tuo mies.
  Hemmottelisin hotelliaamiaisella siis Juhoa❤️ Kumpikaan ei ole Seasidea vielä päässyt kokeilemaan, joten olisihan tuo sanalla sanoen täydellistä. Niin meidän juttu!

  Reply
 • Hanna February 19, 2019 at 6:42 pm

  Haluaisin hemmotella Suvia, koska hän on aina niin avulias, kannustava ja lojaali ystävä. Lisäksi hänen huumorintajunsa on aivan huippu! Hänen hymynsä piristää omaakin päivää.

  Reply
 • Nora February 20, 2019 at 7:48 am

  Hemmottelisin tanskalaista poikaystävääni, joka ei ole tottunut hotelliaamiaisiin tai matkailuun, mutta joka on minun takia lentänyt Helsinkiin lukemattomia kertoja kahden viimeisen vuoden aikana. Tämä olisi hänelle ihana yllätys!

  Reply
 • Heidi February 20, 2019 at 8:52 am

  Puolisolleni. Rakkaus vei tänne pohjoiseen ja välillä tulee kova ikävä etelään. Tässä olisi samalla hyvä syy lähteä taas käymään Helsingissä sekä hemmotella rakastani hyvällä aamiaisella.

  Reply
 • Aurora February 20, 2019 at 3:25 pm

  Poikaystävälleni pienenä kiitoksena kaikesta hänen eteeni tekemästään ja pyyteettömästä rakkaudestaan. Olisi ihanaa arjen hemmottelua ja luksusta!

  Reply
 • Pauliina Rautio February 20, 2019 at 4:14 pm

  Haluaisin ehdottomasti ottaa pienen irtioton avopuolisoni kanssa ja viime viikolla vuosipäivä vilisi sopivasti ohi, joten tämä olisi mahottoman ihana tapa viettää vuosipäivä 💕

  Reply
 • Tiia February 20, 2019 at 10:33 pm

  Parhaan ystäväni, jota näen ihan liian harvoin, sillä hän asuu ulkomailla. Tapanamme on käydä yhdessä aamiaisella missä sitten tapaammekaan, joten tämä olisi juuri nappiin meille!

  Reply
 • Sini February 24, 2019 at 7:10 pm

  Mun rakkaalleni, joka pitää hyvistä mauista ❤️

  Reply
 • Veronica February 24, 2019 at 7:26 pm

  Miehelleni tarjoaisin, hän rakastaa hotelliaamiaisia. Olemme kumpikin jo eläkkeellä joten aamiaiset ovat harvinaisia herkkuja.

  Reply
 • Kati February 24, 2019 at 8:32 pm

  Ihana kirjoitus ❤️ Avopuolisolle menisi kiitoksena kaikesta mitä oon hänen kanssaan saanut kokea, ja että hän jaksaa mua mun mörökölli-päivinäkin katsella ja tsempata 😊❤️

  Reply
 • Inka I February 26, 2019 at 6:39 pm

  Kiitos kaikille osallistuneille aivan ihanista kommenteista <3 Ihana oli lukea tarinoitanne teistä ja läheisistänne. Jokainen teistä olisi ansainnut hotelliaamiaisen rakkaalleen.

  Tällä kertaa voiton vei kuitenkin Miuku. Onnea voittajalle!

  Reply
 • Leave a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Kaupallinen yhteistyö: @beautyfeelvantaa ⭐ ARVONTA - VOITA 190 EURON HEMMOTTELUHOITO ⭐⁣
⁣
Joko katsoit blogista, kuinka älyttömän paljon ihoni on muuttunut puolessa vuodessa kosmetologien Tiinan ja Heidin hoidoilla ja vinkeillä? Käy tsekkaamassa biosta: @inka.ikonen ⁣
Nyt me halutaan tarjota teille sama mahdollisuus muutokseen! ❤ Arvon yhdelle teistä uudistavan ja kirkastavan @nimueskininternational hapotushoidon BeautyFeelissä sekä Nimuen aloituspakkauksen, joka valitaan ihotyyppisi mukaan. Paketissa on minikokoiset puhdistustuotteet, voiteet, kuorinta sekä aurinkosuoja. Jo kahden viikon käytöllä huomaat eron ihossasi! Palkinnon arvo on 190 euroa.⁣
⁣
Osallistu näin:⁣
⁣
✔ Seuraa @inka.ikonen -tiliä ja @beautyfeelvantaa -tiliä.⁣
✔ Kommentoi kuvaa maanantaihin 2.2. mennessä.⁣
✔ Pisst! Tuplaa mahdollisuutesi voittaa ja käy osallistumassa myös Facebookin puolella. Löydät minut siellä nimellä @ inkaiblogi.⁣
⁣
Onnea arvontaan!⁣
⁣
Instagram ei ole osallisena arvonnassa.
#arvonta #kasvohoito #kosmetologi #kauneushoitola #ihonhoito #nimue #nimueskin #nimueskintechnology #skincare
  • Kaupallinen yhteistyö: @beautyfeelvantaa 〰 Apua, kuinka paljon iho voi muuttua puolessa vuodessa! 😍 Aloitimme syksyllä kauneushoitolan kanssa projektin, jonka tarkoitus oli nitistää epäpuhtaudet ihollani ja opetella hoitamaan ikääntyvää ihoa oikein. 
Nyt lopputulos on nähtävissä blogissa - käy katsomassa ihan älytön muutos, nappaa alekoodi ja vinkit ikääntyvän ihon hoitoon! Suora linkki profiilissa 💆‍♀️
#ihonhoito #kasvohoito #kosmetologi #ihonhoitotuotteet #ihonhoitovinkit #nimue #nimueskin #nimueskininternational #nimueskincare #inkaicom
  • Tänään mulle tuli virallisesti vuosi täyteen yrittäjänä 🙌🏻🥳🎉⁣
⁣
Vitsi, mikä fiilis! 🔥⁣
⁣
Vuoteen on mahtunut paljon, oppimiskäyrä on ollut hurja. Alun paniikista ja joka suuntaan sohimisesta olen fokusoinut, rauhoittunut, oppinut luottamaan ja sietämään epävarmuutta. Löytänyt intohimoni: puhua hyvinvoinnista & terveydestä & yrittäjyydestä 🙏🏻💰⁣
⁣
Kaksi elämää mullistavaa työjuttua ovat olleet @mehilainenoy blogiyhteistyö hedelmällisyydestä ja lapsettomuudesta ja @duunitori Yrittäjän oppaan tuottaminen. Se viimeistään sytytti halun kannustaa muitakin yrittäjyyden polulle ja nyt olenkin @nuoretyrittajathelsinki ylpeä, tuore hallituslainen.⁣ Kiitos kuluneesta vuodesta ja luottamuksesta kaikille mun mahtaville asiakkaille ja teille seuraajille ❤️
⁣
Tämän vuoden tavoitteet on selvillä ja myynti hyvässä vauhdissa. Let’s hustle! 😎
#yrittäjä #yrittäjyys #naisyrittäjät #työ #ura #womanwhohustle #entrepreneurlife #womeninbusiness #womenentrepreneurs #journalist #wellnessblogger #consult
  • Onko jälleen tuskaista miettiä viikon arkiruokia? 🤔Viime viikolla peräti 8 000 teistä seuraajista kävi tutustumassa blogissa neljään vaivattomaan peltiruokaan. Toivottavasti niistä oli teille apua! ❤ ⁣
⁣
Huomaan myös, että näin tammikuussa salaattiohjeet erityisesti kiinnostavat 🥗Niinpä nyt linkki postaukseen, jossa jaan yhdeksän salaattia, jotka on todella nopea pyöräyttää kiireisen arjen keskellä 🥒🥑🍅🥕Mun ja teidän kestosuosikki on tämä halloumisalaatti, nammmm! Muita herkkuja ovat muun muassa fetasalaatti hieman uudella tapaa, falafel-fetasalaatti, prosciutto-mozzarellasalaatti ja aasialainen katkarapusalaatti. Linkki biossa: @inka.ikonen ⁣
#resepti #arkiruokaa #vartissavalmistavegea #kasvisruoka #salaatti #hyvinvointi #ruoka #terveys #inkaicom #inkai
  • Millaista on elää aknen kanssa? 〰 Kaupallinen yhteistyö: @mehilainenoy ⁣
Tanssin baarissa ystävieni kanssa selkä hiessä koko yön. Olin myös illan aikana tutustunut kivaan kundiin. ⁣
⁣
Hauska ilta päättyy liian pian pilkkuun. Loisteputkivalot rävähtävät päälle, ja taika on murtunut. Olen kuin Tuhkimo, joka on palannut prinsessasta takaisin kyökkipiiaksi. Pimeässä, discopallon hohteessa olin tuntenut itseni kauniiksi. En enää.⁣
⁣
Kohdistani katseeni maahan enkä uskalla katsoa enää ketään silmiin. Kundi yrittää tulla luokseni juttelemaan, mutta en ole huomaavinani häntä. En halua nähdä sitä pettymystä hänen kasvoillaan, kun hän näkee todellisen minän. Naisen, jolla on akne. En uskonut hänen huomaavan minussa muuta.⁣
⁣
Akne on vaikeuttanut niin rakkaus- kuin työelämää. Huonommuuden tunteet ovat ulottuneet molempiin. Olen jarrutellut itseäni, tehnyt itsestäni pienemmän. En ole uskaltanut olla oma itseni. Mietin, löydänkö koskaan kumppania, jonka seurassa voin olla huoletta sen näköinen kuin olen.⁣
⁣
Onko sinulla akne vaikuttanut itsetuntoon ja mieleen? Lue blogista kokemuksistani ja nappaa ihotautilääkärin vinkit aknen hoitoon. Linkki biossa! ❤
#mehiläinen #akne #ihotauti #ihotautilääkäri #itsetunto #hyvinvointi #terveys #mieli