Voiko näin onnellista oloa olla? Osallistu arvontaan!

06/04/2019

Kuinka mulla voikaan olla näin täydellisen onnellinen olo – se pitää muistaa sanoa blogipostauksessa, on viimeinen ajatukseni juuri ennen kuin nukahdan hotellisängyn puhtaiden, valkoisten lakanoiden alla.

Olen juuri viettänyt aivan mielettömät 12 tuntia 20 ihanan tyypin kanssa.

Radisson Blu

Tätä on unelmien naistenpäivä

Kyseessä oli Naisten vuoron kolmas illanvietto teemalla naistenpäivä. 20 naista ja mielettömät puitteet. Enpä olisi osannut enempää toivoa.

Yoga Nordic*

Radisson Blu

Radisson Blu

Radisson Blu

Radisson Blu

Naistenpäivä alkoi skumppajoogalla – kyllä, S-K-U-M-P-P-A-joogalla! Kyselin etukäteen osallistujilta, millainen aktiviteetti innostaisi heitä eniten, ja skumppajooga oli ehdoton ykkönen.

Joogan meille tarjosi ihana Yoga Nordic, jossa käyn muun muassa niin stressin kuin jumit sulattavassa hot yinissä.

Skumppajooga oli lempeää ja avavaa mutta ennen kaikkea hauskaa! Meidän piti yrittää tasapainoilla kuohuviinilasin kanssa ja käyttää sitä apuvälineenä asanoissa. Kyllä soturikin tuntui asteen haastavammalta täysi lasi kädessä.

Tunnin skumpittelu ja joogailu mursivat jään ja hitsasivat porukkaa yhteen. Jos siis olet joskus järjestämässä tapahtumaa, jossa on toisilleen ennestään tuntemattomia ihmisiä, kevyt aktiviteetti auttaa tutustumisessa.

Radisson Blu Seasiden Katto Lounge*

Radisson Blu

Radisson Blu

Skumppajoogasta suuntasimme kohti Radisson Blu Seaside -hotellia, josta meille oli varattu aivan mieletön Katto Lounge.

Hotellin ylimmässä kerroksessa sijaitsevasta loungesta on aivan uskomattomat näkymät Ruoholahteen ja merelle ja moni haukkoikin henkeään ihastuksesta tilaan astuessaan. Maisemien lisäksi itse tiloissa on kaikki kohdallaan. Jokin aika sitten remontoitu lounge on erittäin viihtyisä ja avara: skandinaavisen pelkistettyyn, tyylikkääseen ja valoisaan loungeen mahtuu jopa 50 juhlijaa.

Erityisesti saunaosasto oli allekirjoittaneen mieleen. Saunassa sai nauttia löylyistä mukavissa nojatuoleissa ja katsella maisemia. Pakko kehua, että paras kaupunkisauna tähän asti.

Saunomisen lomassa nautimme hotellin tarjoamia herkullisia ja raikkaita salaatteja, joimme kuplivaa, hemmottelimme hipiäämme ihanalla kosmetiikalla ja keskustelimme naiseudesta.

Radisson Blu

Radisson Blu

Ihanaa naiseutta

Pyysin jokaista naista vuorollaan kertomaan, mikä naiseudessa on ihanaa ja mikä ei niin kovin ihanaa. Vitsit, mitä tarinoita saimme kuulla!

Naiseudessa ylistettiin muun muassa itsensä ilmaisemisen vapautta verrattuna miesoletettuihin. Saamme leikkiä rooleilla ja olla maskuliinisia, naisellisia, herkkiä, rohkeita, lempeitä, minihameissa ja korkkareissa, huppareissa ja lenkkareissa – mitä vain. Naisen keho on ihmeellinen, voimme synnyttää. Naisena voi tuntea isosti. Paras ikä on aina edessä päin, voimme vain nauttia vuosien tuomasta kokemuksesta ja itsevarmuudesta.

Moni vaihtaisi naiseudesta menkat.

Ja edelleen eteen tulee tilanteita, joissa koemme sukupuolen määrittelevän meitä ja saamme osaksemme vähättelyä, epätoivottua huomiota, alistamista ja jopa väkivaltaa. Tasa-arvo ei toteudu vieläkään, vaikka kehitystä on tapahtunut.

Naiseus antaa vapauksia, mutta myös ottaa niitä. Mutta silti olimme samaa mieltä siitä, että emme me nyt miehiäkään haluaisi olla.

Mitä mieltä sinä olet? Skrollaa postauksen loppuun ja osallistu arvontaan!

Radisson Blu

Radisson Blu

Kosmetiikkahemmottelua

Eihän saunailta ole mitään ilman ihanaa kosmetiikkaa, sanoo tämä purkkihullu. Why Not PR tarjosi meille aivan mielettömät The Body Shopin* spa-tuotteet. Pyysin erityisesti niitä tuotteita, koska kyseiset kuorinnat, suihkugeelit ja vartalovoit ovat vaan niin käsittämättömän herkullisen tuoksuisia mutta myös ylellisiä niin ulkonäöltään kuin koostumukseltaan.

Jokainen osallistuja sai myös Skincityn* goodie bagit mukaansa. Skincity on siis verkkopalvelu, jossa voi tehdä ilmaiseksi ihotestin. Kosmetologi tekee testin perusteella tuotesuositukset juuri sinun ihosi tarpeiden ja budjettisi mukaan. Suosittelen kokeilemaan! Ei tarvitse enää mennä kemppariosastolle pähkäilemään ja tuskailemaan. Helpotus!

Osallistu arvontaan ja voit voittaa goodie bagin itsellesi ja ystävällesi!

Radisson Blu

Double King -huone*

Saunaillan jälkeen kävimme joraamassa Helsingin yössä ja karautimme taksilla takaisin hotellille pikkutunneilla. Jo valmiiksi täydellisen illan viimeisteli yhteinen hotelliyö rakkaiden ystävieni kanssa.

Yövyimme kolmestaan Seasiden uniikissa Double King -huoneessa, jossa on siis kaksi king size -kokoista sänkyä. Ooh, kuvittele: huone lähes kokonaan yhtä sänkyä! Täydellistä <3

Kevyehköön dagen efteriin sai herätä hotellin vällyjen välistä ja korjata oloaan hotelliaamupalalla. Aamupalan jälkeen ehdimme vielä kölliä, kylpeä ja pitkästä aikaa kunnolla puida kaikki asiat töistä parisuhteisiin.

Jokainen illanvietto pitäisi päättää näin!

Radisson Blu

Radisson Blu

Arvonta

Mitä mieltä sinä olet: mikä naiseudessa on ihanaa ja mikä kamalaa?

Kommentoi tähän postaukseen sunnuntaihin 14.4. mennessä ja voit voittaa itsellesi ja ystävällesi samaisen Skincityn goodie bagin!

Radisson Blu

*= Tuotteet tai palvelut saatu blogipostausta vastaan.

Lue myös:

Näin rakkaustarinamme alkoi Radisson Blu Seasidessa

Voimaantumista, inspiraatiota, rohkaisua muutokseen – tätä on Naisten vuoro!

Naisten vuoro

Inka I

FACEBOOK / INSTAGRAM
 • Heli Heinonen

  Naiseudessa on ihanimpia asioita itsensä hemmottelu ihanalla kosmetiikalla, jos asiaa lähestyy ns. pinnallisella tasolla, ja kamalinta hormonimyrskyt.

 • Tuula Hirvonen

  Ihaninta on naisena olemisessa että saa olla vaimo..äiti..ja viiden ihanan tytön mummi. Ei mielessä mitään kauheaa että on nainen..mutta jos joitain on pakko sanoa niin palkka mieheen verratuna.

 • Anna

  Musta äitiys on ollut tähän asti parasta, ja eniten rassaa tässäkin mainitut kuukausittaiset päivät ;P vaihtaisin koska vaan ne pois!

 • Sanna Albrecht

  Kyllä minä ne menkat pois antaisin vaikka heti. Ihaninta on mun mielestä kun saa itseään ehostaa ja laittaa kauniiksi niin monella eri tavoilla. Joskus meikeillä, joskus vaatteilla, joskus riittää ihan vaan pelkkä hymy. Ja kyllä sitä mieluummin nainen on kuitenkin kuin mies :)

 • Henna Koivuniemi

  Parasta on laittautuminen ja kaikki ihanat kosmetiikkatuotteet😍 en voisi kuvitella elämää ilman niitä, ihanaa itsensä hemmottelua!

  Jos jotain vaihtaisin pois kiin karvojen kasvun😂 ikävä vaiva olla jatkuvati sheivaamassa😆

 • Tea Pyykkö

  Siis parasta ehdottomasti se että voi vapaasti vaihtaa mielipidettään asiassa kuin asiassa melkein joka päivä- pahinta taas se että kun on tiedossa juhlat niin joutuu änkeemään niin pirullisen hankalat ohuet sukkahousut kinttuihinsa.

 • Sonjuska

  Ihanaa on luonnollinen ja sisäinen kauneus. Kamalaa on mielialojen vaihtelut. Hyvä, kun itsekään edes perässä pysyy aina :D

 • Sanna

  Ihaninta naiseudessa on ehdottomasti äitinä oleminen ❤️
  Kauheinta ehkäpä naistenvaivat…. 🤨

 • Kirsti Rämö

  Ihanaa naiseudessa on että saa vaan olla nainen hempeillä ja olla herkkä, pukeutua mekkoihin korkokenkiin.Ikävintä että monissa työpaikoissa miestä arvostetaan enemmän ja he saavat enemmän palkkaa.

 • Kirsi Kallio

  Ihaninta äitiys❤️🌹
  Kamalinta: joka kuukautinen migreeni🤯

 • Mervi-Marika Uimi

  Parhainta on se kun saa olla oma itsensä eikä tarvii esittää kenellekään mitään.Kamalinta lienee kerran kuussa kun menkat..Mutta mitäpä sitä ei naisellisuuden eteen ei tekisi 😂

 • Kukka

  Mielestäni naiseuden ihanin ja kamalin puoli on sama asia: herkkyys.

  On ihanaa, kun naiset aistivat herkemmin kaiken ympärillä olevan ja se tekee olon naisten kanssa helpompaa. Samaan aikaan se on myös monelle naiselle taakka.

 • Mirca Seppänen

  Ihaninta naiseudessa on äitiys!
  Kamalinta synnytys!

 • Carita Mustikkakangas

  Naiseudessa on tällä hetkellä parasta se että on aikaa itselle ja itsensä hemmotteluun :) Lapset jo aikuisia ja lapsenlapsiakin on jo :) Sitä osaa nauttia elämästään ihan eri tavalla näin yli 50 vuotiaana kun nuorempana :)

 • Helena Hyttinen

  Naiseudesta kamalinta on kuukautiset ja mielialan vaihtelut. Parhainta äitinä oleminen.

 • Nelliina

  Naiseudessa ihaninta on se, että naiselle on jotenkin enemmän lupa olla herkkä. Pahinta on hormonien vaikuttamat mielialojen heittelyt. Mukana. Helppo uskoa, että teillä oli ihanat puitteet hotellissa <3

 • Ida H.

  Naiseudessa ihanaa on tuntea itsensä naiselliseksi ja tehdä juuri niitä naisellisia asioita, joista pitää ja nauttii. En malta myöskään odottaa raskauden ja synnytyksen kokemista puhumattakaan äidiksi tulemista. Kamalinta naiseudessa on mm. palkkaepätasa-arvo, yhteiskunnan aiheuttamat ulkonäköpaineet, kuukautiset (kipu ja turvotus) sekä hormonien kanssa tasapainoilu. Kaiken kaikkiaan olen kiitollinen omasta naiseudestani hyvine ja huonoine puolineen.

 • hese

  Kamalinta on just nyt vaihdevuodet. Ihaninta on ylipäätään olla nainen, saa tunteilla, olla naisellinen.

 • Kirsi hovila

  Parasta on naiselliset muodot ja herkkyys. Pahinta jonkinlainen epätasa-arvo miehisessä maailmassa.

 • Maana

  Monet ihanimmista asioista ovat toisaalta myös kamalimpia. Esimerkiksi herkkyys on aivan ihana asia, kun kyse on hyvistä kokemuksista ja toisten ihmisten kohtaamisesta, toisaalta herkkyyden vuoksi myös raskaat asiat tuntuvat sitten kunnolla. Samaten menkat ei ole kivat PMS-oireista kärsiessä, mutta ne myöskin mahdollistavat (yleensä) äidiksi tulemisen.
  Niin kai se menee asiassa kuin asiassa muutenkin, jotta voi olla valkoista, täytyy olla sitä mustaakin.

 • Leena

  Ihaninta on äitiys ja kamalinta oli kuukautiset ja nyt vaihdevuodet ei kyllä ole mitenkään hauska juttu. Onneksi niihin on keksitty apuja.

 • Anemone

  Ihanaa on nauttia luonnosta ja ystävistä, kamalinta hirveät kuukautiskivut.

 • Pirjo

  Parasta on äitiys. Kamalinta kaikki ”naisten työt”.

 • Kaisa Peltokangas

  Kamalinta menkat ja hienoa luonnonkauneus ja hemmottelut =)

 • Ida

  Pahinta on kivuliaat menkat, parasta on olla oma itsensä, tosin sehän ei sukupuolta onneksi katso.

 • MarjaKoo

  Ihaninta ja kamalinta yhtä aikaa on tämä hidas kypsyminen itsensä hyväksymiseen… Siihen kytkeytyy miltei kaikki, äitiys ja sen mukanaan tuomat vaiheet, suhde omaan äitiin ja kasvu naisten yhteiseen sisaruuteen. Tai toisaalta siitä pois, lupa vetäytyä ja karsia ihmissuhteita. Ahdistavaa on ulkonäköasiat ja riittämättömyys.

 • Heli Mäntynen

  Huippua Naiseudessa on äitiys. Olen saanut tulla kolmen tytön ja yhden pojan äidiksi. Mukavaa on myös laittautua naisellisesti välillä ja hömpsöttää naisten juttuja ystävän kanssa.
  Menkat ei kivat ole, kun ne ovat runsaat ja nuorena hurjan kivuliaat. Mutta kuukautiskierto mahdollistaa äitiyden. Naiseuden huono puoli miehiin verrattuna on epätasa-arvo esim. palkassa.

 • Marjo

  Ihaninta tietysti äidiksi tulo ja tämä aika kun on jo kypsempi kaikella lailla.Kamalinta nämä tunnetilojen muutokset ja kuumat aallot.

 • Leena

  Ihaninta on saada olla äiti. Kamalinta on ulkonäköön liittyvät paineet.

 • Noora

  Ihanaa on voida laittautua ja tuntea itsensä hyväksi. Kamalinta on kärsiä kuukautiaista.

 • Riikka Aarnos

  Ihaninta on yhteiskunnan hyväksyntä sille että voi olla myös tunteikas. Kamalinta on yhteiskunnan ja vanhanaikaisten näkemysten asettavat normit jotka rajaavat naisten elämää

  • Inka I

   Hei Riikka! Arpaonni osui sinuun ja voitit itsellesi ja ystävällesi goodiebagit! Onnea <3 Laitan sinulle vielä meiliä :)

 • Nea

  Ihaninta on itsensä hemmottelu ja laittautuminen
  Kamalinta on toisten sotkujen siivoaminen 😄

 • Marja-Leena Vuorikari

  Ihanaa kun saa olla äiti ja mamma kahdelle ihanalle lapsenlapselle ja kolmas tulossa heinäkuun lopulla ! Kamalinta on vaihdevuodet !

 • outi

  Mielialan vaihtelut pahinta ja kauhulla odotan vaihdevuosia. Ihaninta ollut lasten syntymä ❤

 • nina jokelainen

  Kamalaa on kuukautiset,Ja ihanaa on se että saa olla nainen

 • Reetta

  PMS-alhot ja masennuksen sekä menkat vaihtaisin kyllä pois. Mutta sillekin vastapainona on ovulaation hehku, itsevarmuus ja täysillä tunteminen. :)

 • Sanna Bannouri

  Naisen sydän ja sisu.

 • Viveca

  Äitiys on parasta ❤️ On myös ihana laittautua mutta välillä saa olla vaan naturell

 • Annika

  Ihaninta on kyky tehdä montaa asiaa samanaikaisesti ja huonointa kuukautiset.

 • Veronica

  Ihaninta on kun saa olla kiltti, ikävintä on voimien puuttuminen, aina pitää pyytää apua kun ei esim saa edes pilttipurkkia auki..

 • Riitta

  Ihaninta on äitiys, ehdottomasti.

 • Titta Torppa

  Ihaninta kun saa olla kaikkee maan ja taivaan väliltä ihan ku itte haluaa.
  Kauheinta on kun saa olla kaikkee maan ja taivaan väliltä, joskus sekavaa ja sitte ahistaa.
  Ihanaa kun rakkaat mua tajuaa. Kamalaa kun en ite aina tajuu.
  Ihaninta on rakastaa ja olla rakastettu. Kamalinta on nähä kun kaikki ei saa rakkautta tai rakastaa.

 • Tiina Keskinen-Kivekäs

  Pahinta on menkat ja niitten kanssa tappelu, parasta kai se, että välillä saa vain olla nainen. Ei tartte aina osata kaikkea eikä jaksaa tehdä mitä vaan!

 • Tanja roslöf

  Ihaninta on kaikki ❤ elämästä pitää osata nautyia myös hionoina hetkinä ja elää ne ❤ kamalinta on epöoikeudenmukaisuus ja epärehellksyys maailmassa

 • Eila Hietakangas

  Äitiys monessa asiassa….ja tämä ikä on parhautta 😘 huonoa et aika kuluu niin nopiaa 🤔

 • Susanna

  Naiseudessa parasta äitiys. Kamalinta tunne kuohut ja ainainen hellyyden kipeys

 • Nora Elomaa

  Ihaninta naisena on rakastaa ja tulla rakastetuksi. Uskon myös, että naisena on parasta äitiys. Kamalinta on varmasti hormonimyrskyt 😁

 • Jaana

  Ihaninta naisena olemisessa on se vahvuus, mikä meissä asustaa. Ja siitä huolimatta voidaan välillä heittäytyä hädässä oleviksi prinsessoiksi, jotka tarvitsee apua 😄❤
  Kamalinta on ainainen karvanpoisto.

 • JennaO

  Kauheinta on PMS oireet 2 kertaa kuussa ja endometrioosi! Parasta on herkkyys ja vahvuus samassa paketissa :)

 • Lydia

  Parasta laittautuminen, huonointa menkat.

 • Elise H.

  Naiseudessa on ihaninta äitiys ja vaikka se, että mieheni kantaa aina mukisematta kauppakassit :) En oikein keksi naiseudesta mitään kamalaa, ainakaan täällä Suomessa asuvana naisena.

 • anna s.

  Parasta äitiys, kamalinta menkkäkivut :)

 • Inka I

  Kiitos kaikille osallistujille! Ihania kommentteja ja samaistun niihin kyllä vahvasti <3 Naiseudessa on ne niin ihanat puolensa ja sitten ne vähemmän ihanat. Etenkin menkat! Mutta hei, eduskunnassa nyt ennätysmäärä naisia. JEE. Muutosta tapahtuu!

  Voiton vei tällä kertaa Riikka Aarnos. Onnea voittajalle!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Liity Inkan uutislistalle