Kauneus ja tyyli, Matkat, Terveys ja hyvä olo

Voiko näin onnellista oloa olla? Osallistu arvontaan!

Kuinka mulla voikaan olla näin täydellisen onnellinen olo – se…

Kuinka mulla voikaan olla näin täydellisen onnellinen olo – se pitää muistaa sanoa blogipostauksessa, on viimeinen ajatukseni juuri ennen kuin nukahdan hotellisängyn puhtaiden, valkoisten lakanoiden alla.

Olen juuri viettänyt aivan mielettömät 12 tuntia 20 ihanan tyypin kanssa.

Radisson Blu

Tätä on unelmien naistenpäivä

Kyseessä oli Naisten vuoron kolmas illanvietto teemalla naistenpäivä. 20 naista ja mielettömät puitteet. Enpä olisi osannut enempää toivoa.

Yoga Nordic*

Radisson Blu
Radisson Blu
Radisson Blu
Radisson Blu

Naistenpäivä alkoi skumppajoogalla – kyllä, S-K-U-M-P-P-A-joogalla! Kyselin etukäteen osallistujilta, millainen aktiviteetti innostaisi heitä eniten, ja skumppajooga oli ehdoton ykkönen.

Joogan meille tarjosi ihana Yoga Nordic, jossa käyn muun muassa niin stressin kuin jumit sulattavassa hot yinissä.

Skumppajooga oli lempeää ja avavaa mutta ennen kaikkea hauskaa! Meidän piti yrittää tasapainoilla kuohuviinilasin kanssa ja käyttää sitä apuvälineenä asanoissa. Kyllä soturikin tuntui asteen haastavammalta täysi lasi kädessä.

Tunnin skumpittelu ja joogailu mursivat jään ja hitsasivat porukkaa yhteen. Jos siis olet joskus järjestämässä tapahtumaa, jossa on toisilleen ennestään tuntemattomia ihmisiä, kevyt aktiviteetti auttaa tutustumisessa.

Radisson Blu Seasiden Katto Lounge*

Radisson Blu
Radisson Blu

Skumppajoogasta suuntasimme kohti Radisson Blu Seaside -hotellia, josta meille oli varattu aivan mieletön Katto Lounge.

Hotellin ylimmässä kerroksessa sijaitsevasta loungesta on aivan uskomattomat näkymät Ruoholahteen ja merelle ja moni haukkoikin henkeään ihastuksesta tilaan astuessaan. Maisemien lisäksi itse tiloissa on kaikki kohdallaan. Jokin aika sitten remontoitu lounge on erittäin viihtyisä ja avara: skandinaavisen pelkistettyyn, tyylikkääseen ja valoisaan loungeen mahtuu jopa 50 juhlijaa.

Erityisesti saunaosasto oli allekirjoittaneen mieleen. Saunassa sai nauttia löylyistä mukavissa nojatuoleissa ja katsella maisemia. Pakko kehua, että paras kaupunkisauna tähän asti.

Saunomisen lomassa nautimme hotellin tarjoamia herkullisia ja raikkaita salaatteja, joimme kuplivaa, hemmottelimme hipiäämme ihanalla kosmetiikalla ja keskustelimme naiseudesta.

Radisson Blu
Radisson Blu

Ihanaa naiseutta

Pyysin jokaista naista vuorollaan kertomaan, mikä naiseudessa on ihanaa ja mikä ei niin kovin ihanaa. Vitsit, mitä tarinoita saimme kuulla!

Naiseudessa ylistettiin muun muassa itsensä ilmaisemisen vapautta verrattuna miesoletettuihin. Saamme leikkiä rooleilla ja olla maskuliinisia, naisellisia, herkkiä, rohkeita, lempeitä, minihameissa ja korkkareissa, huppareissa ja lenkkareissa – mitä vain. Naisen keho on ihmeellinen, voimme synnyttää. Naisena voi tuntea isosti. Paras ikä on aina edessä päin, voimme vain nauttia vuosien tuomasta kokemuksesta ja itsevarmuudesta.

Moni vaihtaisi naiseudesta menkat.

Ja edelleen eteen tulee tilanteita, joissa koemme sukupuolen määrittelevän meitä ja saamme osaksemme vähättelyä, epätoivottua huomiota, alistamista ja jopa väkivaltaa. Tasa-arvo ei toteudu vieläkään, vaikka kehitystä on tapahtunut.

Naiseus antaa vapauksia, mutta myös ottaa niitä. Mutta silti olimme samaa mieltä siitä, että emme me nyt miehiäkään haluaisi olla.

Mitä mieltä sinä olet? Skrollaa postauksen loppuun ja osallistu arvontaan!

Radisson Blu
Radisson Blu

Kosmetiikkahemmottelua

Eihän saunailta ole mitään ilman ihanaa kosmetiikkaa, sanoo tämä purkkihullu. Why Not PR tarjosi meille aivan mielettömät The Body Shopin* spa-tuotteet. Pyysin erityisesti niitä tuotteita, koska kyseiset kuorinnat, suihkugeelit ja vartalovoit ovat vaan niin käsittämättömän herkullisen tuoksuisia mutta myös ylellisiä niin ulkonäöltään kuin koostumukseltaan.

Jokainen osallistuja sai myös Skincityn* goodie bagit mukaansa. Skincity on siis verkkopalvelu, jossa voi tehdä ilmaiseksi ihotestin. Kosmetologi tekee testin perusteella tuotesuositukset juuri sinun ihosi tarpeiden ja budjettisi mukaan. Suosittelen kokeilemaan! Ei tarvitse enää mennä kemppariosastolle pähkäilemään ja tuskailemaan. Helpotus!

Osallistu arvontaan ja voit voittaa goodie bagin itsellesi ja ystävällesi!

Radisson Blu

Double King -huone*

Saunaillan jälkeen kävimme joraamassa Helsingin yössä ja karautimme taksilla takaisin hotellille pikkutunneilla. Jo valmiiksi täydellisen illan viimeisteli yhteinen hotelliyö rakkaiden ystävieni kanssa.

Yövyimme kolmestaan Seasiden uniikissa Double King -huoneessa, jossa on siis kaksi king size -kokoista sänkyä. Ooh, kuvittele: huone lähes kokonaan yhtä sänkyä! Täydellistä <3

Kevyehköön dagen efteriin sai herätä hotellin vällyjen välistä ja korjata oloaan hotelliaamupalalla. Aamupalan jälkeen ehdimme vielä kölliä, kylpeä ja pitkästä aikaa kunnolla puida kaikki asiat töistä parisuhteisiin.

Jokainen illanvietto pitäisi päättää näin!

Radisson Blu
Radisson Blu

Arvonta

Mitä mieltä sinä olet: mikä naiseudessa on ihanaa ja mikä kamalaa?

Kommentoi tähän postaukseen sunnuntaihin 14.4. mennessä ja voit voittaa itsellesi ja ystävällesi samaisen Skincityn goodie bagin!

Radisson Blu

*= Tuotteet tai palvelut saatu blogipostausta vastaan.

<3: Inka I & ihanaiset

FACEBOOK / INSTAGRAM / TWITTER

Lue myös:

Näin rakkaustarinamme alkoi Radisson Blu Seasidessa

Voimaantumista, inspiraatiota, rohkaisua muutokseen – tätä on Naisten vuoro!

Naisten vuoro

54 Comments

 • Heli Heinonen April 7, 2019 at 6:18 pm

  Naiseudessa on ihanimpia asioita itsensä hemmottelu ihanalla kosmetiikalla, jos asiaa lähestyy ns. pinnallisella tasolla, ja kamalinta hormonimyrskyt.

  Reply
 • Tuula Hirvonen April 7, 2019 at 7:57 pm

  Ihaninta on naisena olemisessa että saa olla vaimo..äiti..ja viiden ihanan tytön mummi. Ei mielessä mitään kauheaa että on nainen..mutta jos joitain on pakko sanoa niin palkka mieheen verratuna.

  Reply
 • Anna April 7, 2019 at 7:57 pm

  Musta äitiys on ollut tähän asti parasta, ja eniten rassaa tässäkin mainitut kuukausittaiset päivät ;P vaihtaisin koska vaan ne pois!

  Reply
 • Sanna Albrecht April 7, 2019 at 7:59 pm

  Kyllä minä ne menkat pois antaisin vaikka heti. Ihaninta on mun mielestä kun saa itseään ehostaa ja laittaa kauniiksi niin monella eri tavoilla. Joskus meikeillä, joskus vaatteilla, joskus riittää ihan vaan pelkkä hymy. Ja kyllä sitä mieluummin nainen on kuitenkin kuin mies :)

  Reply
 • Henna Koivuniemi April 7, 2019 at 8:02 pm

  Parasta on laittautuminen ja kaikki ihanat kosmetiikkatuotteet😍 en voisi kuvitella elämää ilman niitä, ihanaa itsensä hemmottelua!

  Jos jotain vaihtaisin pois kiin karvojen kasvun😂 ikävä vaiva olla jatkuvati sheivaamassa😆

  Reply
 • Tea Pyykkö April 7, 2019 at 8:04 pm

  Siis parasta ehdottomasti se että voi vapaasti vaihtaa mielipidettään asiassa kuin asiassa melkein joka päivä- pahinta taas se että kun on tiedossa juhlat niin joutuu änkeemään niin pirullisen hankalat ohuet sukkahousut kinttuihinsa.

  Reply
 • Sonjuska April 7, 2019 at 8:05 pm

  Ihanaa on luonnollinen ja sisäinen kauneus. Kamalaa on mielialojen vaihtelut. Hyvä, kun itsekään edes perässä pysyy aina :D

  Reply
 • Sanna April 7, 2019 at 8:07 pm

  Ihaninta naiseudessa on ehdottomasti äitinä oleminen ❤️
  Kauheinta ehkäpä naistenvaivat…. 🤨

  Reply
 • Kirsti Rämö April 7, 2019 at 8:09 pm

  Ihanaa naiseudessa on että saa vaan olla nainen hempeillä ja olla herkkä, pukeutua mekkoihin korkokenkiin.Ikävintä että monissa työpaikoissa miestä arvostetaan enemmän ja he saavat enemmän palkkaa.

  Reply
 • Kirsi Kallio April 7, 2019 at 8:10 pm

  Ihaninta äitiys❤️🌹
  Kamalinta: joka kuukautinen migreeni🤯

  Reply
 • Mervi-Marika Uimi April 7, 2019 at 8:15 pm

  Parhainta on se kun saa olla oma itsensä eikä tarvii esittää kenellekään mitään.Kamalinta lienee kerran kuussa kun menkat..Mutta mitäpä sitä ei naisellisuuden eteen ei tekisi 😂

  Reply
 • Kukka April 7, 2019 at 8:19 pm

  Mielestäni naiseuden ihanin ja kamalin puoli on sama asia: herkkyys.

  On ihanaa, kun naiset aistivat herkemmin kaiken ympärillä olevan ja se tekee olon naisten kanssa helpompaa. Samaan aikaan se on myös monelle naiselle taakka.

  Reply
 • Mirca Seppänen April 7, 2019 at 8:27 pm

  Ihaninta naiseudessa on äitiys!
  Kamalinta synnytys!

  Reply
 • Carita Mustikkakangas April 7, 2019 at 8:28 pm

  Naiseudessa on tällä hetkellä parasta se että on aikaa itselle ja itsensä hemmotteluun :) Lapset jo aikuisia ja lapsenlapsiakin on jo :) Sitä osaa nauttia elämästään ihan eri tavalla näin yli 50 vuotiaana kun nuorempana :)

  Reply
 • Helena Hyttinen April 7, 2019 at 8:28 pm

  Naiseudesta kamalinta on kuukautiset ja mielialan vaihtelut. Parhainta äitinä oleminen.

  Reply
 • Nelliina April 7, 2019 at 8:32 pm

  Naiseudessa ihaninta on se, että naiselle on jotenkin enemmän lupa olla herkkä. Pahinta on hormonien vaikuttamat mielialojen heittelyt. Mukana. Helppo uskoa, että teillä oli ihanat puitteet hotellissa <3

  Reply
 • Ida H. April 7, 2019 at 8:33 pm

  Naiseudessa ihanaa on tuntea itsensä naiselliseksi ja tehdä juuri niitä naisellisia asioita, joista pitää ja nauttii. En malta myöskään odottaa raskauden ja synnytyksen kokemista puhumattakaan äidiksi tulemista. Kamalinta naiseudessa on mm. palkkaepätasa-arvo, yhteiskunnan aiheuttamat ulkonäköpaineet, kuukautiset (kipu ja turvotus) sekä hormonien kanssa tasapainoilu. Kaiken kaikkiaan olen kiitollinen omasta naiseudestani hyvine ja huonoine puolineen.

  Reply
 • hese April 7, 2019 at 8:40 pm

  Kamalinta on just nyt vaihdevuodet. Ihaninta on ylipäätään olla nainen, saa tunteilla, olla naisellinen.

  Reply
 • Kirsi hovila April 7, 2019 at 8:42 pm

  Parasta on naiselliset muodot ja herkkyys. Pahinta jonkinlainen epätasa-arvo miehisessä maailmassa.

  Reply
 • Maana April 7, 2019 at 8:45 pm

  Monet ihanimmista asioista ovat toisaalta myös kamalimpia. Esimerkiksi herkkyys on aivan ihana asia, kun kyse on hyvistä kokemuksista ja toisten ihmisten kohtaamisesta, toisaalta herkkyyden vuoksi myös raskaat asiat tuntuvat sitten kunnolla. Samaten menkat ei ole kivat PMS-oireista kärsiessä, mutta ne myöskin mahdollistavat (yleensä) äidiksi tulemisen.
  Niin kai se menee asiassa kuin asiassa muutenkin, jotta voi olla valkoista, täytyy olla sitä mustaakin.

  Reply
 • Leena April 7, 2019 at 8:48 pm

  Ihaninta on äitiys ja kamalinta oli kuukautiset ja nyt vaihdevuodet ei kyllä ole mitenkään hauska juttu. Onneksi niihin on keksitty apuja.

  Reply
 • Anemone April 7, 2019 at 9:04 pm

  Ihanaa on nauttia luonnosta ja ystävistä, kamalinta hirveät kuukautiskivut.

  Reply
 • Pirjo April 7, 2019 at 9:11 pm

  Parasta on äitiys. Kamalinta kaikki “naisten työt”.

  Reply
 • Kaisa Peltokangas April 7, 2019 at 9:13 pm

  Kamalinta menkat ja hienoa luonnonkauneus ja hemmottelut =)

  Reply
 • Ida April 7, 2019 at 9:14 pm

  Pahinta on kivuliaat menkat, parasta on olla oma itsensä, tosin sehän ei sukupuolta onneksi katso.

  Reply
 • MarjaKoo April 7, 2019 at 9:14 pm

  Ihaninta ja kamalinta yhtä aikaa on tämä hidas kypsyminen itsensä hyväksymiseen… Siihen kytkeytyy miltei kaikki, äitiys ja sen mukanaan tuomat vaiheet, suhde omaan äitiin ja kasvu naisten yhteiseen sisaruuteen. Tai toisaalta siitä pois, lupa vetäytyä ja karsia ihmissuhteita. Ahdistavaa on ulkonäköasiat ja riittämättömyys.

  Reply
 • Heli Mäntynen April 7, 2019 at 9:30 pm

  Huippua Naiseudessa on äitiys. Olen saanut tulla kolmen tytön ja yhden pojan äidiksi. Mukavaa on myös laittautua naisellisesti välillä ja hömpsöttää naisten juttuja ystävän kanssa.
  Menkat ei kivat ole, kun ne ovat runsaat ja nuorena hurjan kivuliaat. Mutta kuukautiskierto mahdollistaa äitiyden. Naiseuden huono puoli miehiin verrattuna on epätasa-arvo esim. palkassa.

  Reply
 • Marjo April 7, 2019 at 9:42 pm

  Ihaninta tietysti äidiksi tulo ja tämä aika kun on jo kypsempi kaikella lailla.Kamalinta nämä tunnetilojen muutokset ja kuumat aallot.

  Reply
 • Leena April 7, 2019 at 9:42 pm

  Ihaninta on saada olla äiti. Kamalinta on ulkonäköön liittyvät paineet.

  Reply
 • Noora April 7, 2019 at 10:39 pm

  Ihanaa on voida laittautua ja tuntea itsensä hyväksi. Kamalinta on kärsiä kuukautiaista.

  Reply
 • Riikka Aarnos April 7, 2019 at 10:42 pm

  Ihaninta on yhteiskunnan hyväksyntä sille että voi olla myös tunteikas. Kamalinta on yhteiskunnan ja vanhanaikaisten näkemysten asettavat normit jotka rajaavat naisten elämää

  Reply
  • Inka I April 15, 2019 at 4:19 pm

   Hei Riikka! Arpaonni osui sinuun ja voitit itsellesi ja ystävällesi goodiebagit! Onnea <3 Laitan sinulle vielä meiliä :)

   Reply
 • Nea April 7, 2019 at 10:57 pm

  Ihaninta on itsensä hemmottelu ja laittautuminen
  Kamalinta on toisten sotkujen siivoaminen 😄

  Reply
 • Marja-Leena Vuorikari April 7, 2019 at 11:05 pm

  Ihanaa kun saa olla äiti ja mamma kahdelle ihanalle lapsenlapselle ja kolmas tulossa heinäkuun lopulla ! Kamalinta on vaihdevuodet !

  Reply
 • outi April 7, 2019 at 11:09 pm

  Mielialan vaihtelut pahinta ja kauhulla odotan vaihdevuosia. Ihaninta ollut lasten syntymä ❤

  Reply
 • nina jokelainen April 8, 2019 at 12:26 am

  Kamalaa on kuukautiset,Ja ihanaa on se että saa olla nainen

  Reply
 • Reetta April 8, 2019 at 1:14 am

  PMS-alhot ja masennuksen sekä menkat vaihtaisin kyllä pois. Mutta sillekin vastapainona on ovulaation hehku, itsevarmuus ja täysillä tunteminen. :)

  Reply
 • Sanna Bannouri April 8, 2019 at 4:35 am

  Naisen sydän ja sisu.

  Reply
 • Viveca April 8, 2019 at 7:55 am

  Äitiys on parasta ❤️ On myös ihana laittautua mutta välillä saa olla vaan naturell

  Reply
 • Annika April 8, 2019 at 9:18 am

  Ihaninta on kyky tehdä montaa asiaa samanaikaisesti ja huonointa kuukautiset.

  Reply
 • Veronica April 8, 2019 at 9:30 am

  Ihaninta on kun saa olla kiltti, ikävintä on voimien puuttuminen, aina pitää pyytää apua kun ei esim saa edes pilttipurkkia auki..

  Reply
 • Riitta April 8, 2019 at 11:32 am

  Ihaninta on äitiys, ehdottomasti.

  Reply
 • Titta Torppa April 8, 2019 at 2:25 pm

  Ihaninta kun saa olla kaikkee maan ja taivaan väliltä ihan ku itte haluaa.
  Kauheinta on kun saa olla kaikkee maan ja taivaan väliltä, joskus sekavaa ja sitte ahistaa.
  Ihanaa kun rakkaat mua tajuaa. Kamalaa kun en ite aina tajuu.
  Ihaninta on rakastaa ja olla rakastettu. Kamalinta on nähä kun kaikki ei saa rakkautta tai rakastaa.

  Reply
 • Tiina Keskinen-Kivekäs April 8, 2019 at 3:19 pm

  Pahinta on menkat ja niitten kanssa tappelu, parasta kai se, että välillä saa vain olla nainen. Ei tartte aina osata kaikkea eikä jaksaa tehdä mitä vaan!

  Reply
 • Tanja roslöf April 8, 2019 at 3:46 pm

  Ihaninta on kaikki ❤ elämästä pitää osata nautyia myös hionoina hetkinä ja elää ne ❤ kamalinta on epöoikeudenmukaisuus ja epärehellksyys maailmassa

  Reply
 • Eila Hietakangas April 8, 2019 at 4:13 pm

  Äitiys monessa asiassa….ja tämä ikä on parhautta 😘 huonoa et aika kuluu niin nopiaa 🤔

  Reply
 • Susanna April 8, 2019 at 5:13 pm

  Naiseudessa parasta äitiys. Kamalinta tunne kuohut ja ainainen hellyyden kipeys

  Reply
 • Nora Elomaa April 8, 2019 at 8:14 pm

  Ihaninta naisena on rakastaa ja tulla rakastetuksi. Uskon myös, että naisena on parasta äitiys. Kamalinta on varmasti hormonimyrskyt 😁

  Reply
 • Jaana April 8, 2019 at 9:30 pm

  Ihaninta naisena olemisessa on se vahvuus, mikä meissä asustaa. Ja siitä huolimatta voidaan välillä heittäytyä hädässä oleviksi prinsessoiksi, jotka tarvitsee apua 😄❤
  Kamalinta on ainainen karvanpoisto.

  Reply
 • JennaO April 10, 2019 at 8:01 pm

  Kauheinta on PMS oireet 2 kertaa kuussa ja endometrioosi! Parasta on herkkyys ja vahvuus samassa paketissa :)

  Reply
 • Lydia April 10, 2019 at 11:36 pm

  Parasta laittautuminen, huonointa menkat.

  Reply
 • Elise H. April 11, 2019 at 9:32 am

  Naiseudessa on ihaninta äitiys ja vaikka se, että mieheni kantaa aina mukisematta kauppakassit :) En oikein keksi naiseudesta mitään kamalaa, ainakaan täällä Suomessa asuvana naisena.

  Reply
 • anna s. April 13, 2019 at 7:07 am

  Parasta äitiys, kamalinta menkkäkivut :)

  Reply
 • Inka I April 15, 2019 at 4:21 pm

  Kiitos kaikille osallistujille! Ihania kommentteja ja samaistun niihin kyllä vahvasti <3 Naiseudessa on ne niin ihanat puolensa ja sitten ne vähemmän ihanat. Etenkin menkat! Mutta hei, eduskunnassa nyt ennätysmäärä naisia. JEE. Muutosta tapahtuu!

  Voiton vei tällä kertaa Riikka Aarnos. Onnea voittajalle!

  Reply
 • Leave a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Onko sunkin vaikea löytää hyvännäköisiä, istuvia housuja?👖Kerroin taannoin stooreissa, miten turhaudun housujen etsimisestä. Inhoan mennä sovittamaan pöksyjä, koska lähes poikkeuksetta poistun pukukopista masentuneena ja kehoani sättien. 😭 Olen melko lyhyt, mulla on muodokkaat reidet ja 🍑 ja kapeampi vyötärö. Housut kinnaa siis joko reisistä ja pepusta tai ovat vyötäröltä liian isot, ja lahkeet ovat metrin liian pitkät.
.
Teistä 78 prosentilla on sama ongelma - kenelle housuja siis tehdään, jos ne ei ole sopivia juuri kenellekään? 👿
.
Kerroin teille myös, että olen vuosia etsinyt nahkaleggingejä, jotka eivät korostaisi reisien muhkuroita tai valuisi, #momjeans eja / #boyfriendjeans eja sekä ulkoiluhousuja. Te ihanat jeesasitte mua ja muita, kiitos ❤ Listasin nyt stooreihin teidän 18 vinkkiä! Käy nappaamassa ne ja toivottavasti pukukoppiahdistus helpottaa! Mä löysin teidän avuilla jo noi nahkaleggarit - kiiiiiitos ihanat 😘
#tyyli #housut #farkut #ulkoiluhousut #plussizefashion #plussizestyle #stylehasnosize #allsizes #beautybeyondsize
  • Kaupallinen yhteistyö & ARVONTA: @sodastreamsuomi .
Muistan, kun Sodastream-laitteet tulivat Kuopion Giganttiin vuonna kivi ja keppi. Ai että, kuinka haaveilin sellaisesta! Päästä nyt hiilihapottelemaan vettä kotona 💦😍Olen kuplavesihullu ja voisin juoda sitä päivät pääksytysten. Nyt haaveeni vihdoin toteutui, kun saimme Sodastreamin syksyllä kotiin testiin. Kyllä on kuulkaa sen jälkeen pumppailtu pullokaupalla kuplavettä!
.
Laitteen lisäksi saimme testiin uusi Soda Press Co -juomatiivisteitä, jotka sisältävät 30 % vähemmän sokeria. Mahtavaa! Voin herkutella kotitekoisella lemonadella hyvällä omallatunnolla! 🍋🥤
.
Nyt yhdellä teistä loppuu se ainainen pullojen kantaminen! 🙌Saan nimittäin arpoa yhden Sodastream Spirit -hiilihapotuslaitteen ja yhden Soda Press Co -juomatiivisteen (0,5 l). Palkinnon arvo on 90 euroa.
.
Osallistu arvontaan maanantaihin 18.11. mennessä. Osallistumisohjeet ovat tässä:
▪ Seuraa @inka.ikonen -tiliäni.
▪ Tykkää tästä kuvasta.
▪ Kommentoi, minkä Soda Press Co -maun haluaisit itsellesi: Classic Indian Tonic, Old Fashioned Lemonade, Ginger Ale, Blueberry & Lime vai Rasberry & Mint? 🍋
Onnea arvontaan!
Instagram ei ole mukana arvonnassa.
#sodastream #sodastreamsuomi #beyourownbubblerista #sodapressco #kuplavesi #sparklingwater #kilpailu #arvonta
  • Pasta on täydellistä lohturuokaa pimeisiin iltoihin, vai mitä? Mikä on sun suosikkipasta? 🍝Nyt blogissa yksi mun suosikeista, syksyn taivaallisin sienipasta, joka valmistuu pöytään alle 30 minuutissa. Nappaa resepti profiilissa olevasta linkistä: @inka.ikonen 😍
#resepti #pasta #sienipasta #kasvisruoka #arkiruoka #ruoka #lohturuoka #lahesvartissavalmistavegea #bloggaaja #inkaicom #vegetarianrecipes #pastarecipe #mushroompasta
  • ☔Kaupallinen yhteistyö & ARVONTA: @didriksons 💧
Onko luonto sullekin tärkeä? 🍂🍁Mulle se on vuosi vuodelta enemmän ja enemmän sellainen paikka, jota kunnioitan, arvostan ja haluan vaalia. Toimin tämä vuonna Didriksonin lähettiläänä ja kannatamme samoja arvoja. Kun alun perin vuonna 1913 ruotsalaispariskunta Julius ja Hanna Didrikson alkoivat tehdä kalastusvaatteita, heidän filosofiansa oli, että olosuhteita ei tarvitse muuttaa, niihin voi sopeutua.
.
Niin totta ja niin ajankohtaista: emme me voi marssia pallolla omaan napaan tuijotellen, vaan meidän täytyy mukautua luonnon kulkuun.
.
Nykypäivänä brändi panostaa todenteolla vastuullisuuteen: Osa vaatteista on kierrätettäviä, ja materiaaleja kehitetään jatkuvasti entistä ympäristöystävällisemmiksi. Didriksons tähtää mahdollisimman pieneen hiilijalanjälkeen ja pyrkii vähentämään veden, energian ja kuljetukset minimiin. Hienoja tavoitteita Skandinavian suurimmalta sadevaatteiden ja toiminnallisten vaatteiden merkiltä.
.
Olimme mieheni kanssa viikonlopun ystävämme mökillä sienestämässä. Saimme korikaupalla suppiksia ja mustatorvisieniä! Metsässä viihtyi, kun oli pukeutunut sadesään mukaan. Henrillä oli sateen- ja tuulenpitävä Uno-anorakki, jonka sumuinen sininen on ihana sävy! Mulla oli viininpunainen, unisex Avon-sadetakki ja varpaat piti kuivina Vinga-kumpparit, jotka ovat olleet tämän sateisen syksyn pelastus kaupungissa. En ole juuri muita kenkiä käyttänyt!
.
Nyt arvon yhteistyössä Didriksonin kanssa yhdelle teistä Avon-sadetakin. Palkinnon arvo on 70 euroa. Osallistumisohjeet tulevat tässä:
💦Kommentoi tätä postausta maanantaihin 11.11. mennessä.
💦Seuraa @inka.ikonen ja @didriksons -tilejä.
💦Pisst! Tuplaa mahdollisuutesi voittaa ja osallistu arvontaan myös Facebookissa. Löydät minut sieltä nimellä @inkaiblogi
Onnea arvontaan ja pitäkää itsenne lämpiminä!
Instagram ei ole osallisena arvontaan.
#didriksons #ambassador #sadetakki #suomenluonto #ulkoilu #syksy #sienimetsä #outdoorfinland #outdoorwomen #competition #kilpailu #arvonta #recyclable #responsible #garment
  • Sydän hakkaa, tuntuu kuin se puskisi rinnasta läpi, keho pamppailee lyöntien tahdissa, lyönnit saattavat tuntua korvissa asti. Rytmi kiihtyy kiihtymistään. ❤ Onko sulla ollut samoja oireita? Moni teistä ainakin kertoi storyissani, että teillä on ollut tykytystä tai rytmihäiriöitä.
.
Sydämentykytys on mulle hieman liiankin tuttua. Jo vuosia sydän on tykytellyt sitä kovempaa, mitä stressaantuneempi, jännittyneempi ja väsyneempi olen ollut. Raudanpuutos on pahentanut oiretta entisestään. Tykytys on vaaratonta, vaikkakin inhottavaa, ja kuuluu sydämen normaaliin toimintaan. 💓
.
Kerroin teille, kuinka tykytyksen lisäksi olen viimeisen kuukauden aikana kärsinyt rytmihäiriöistä. Kuin veitsellä leikaten sydän on alkanut lyödä tiheästi. On tullut huono olo, heikottanut. Kohtaus on loppunut yhtä nopeasti kuin on alkanutkin. Rytmihäiriöt on aina hyvä tutkituttaa lääkärissä. Mä menin @mehilainenoy ja mulle tehtiin heti tarvittavat labrat, EKG, UÄ ja seuraavaksi Holter-tutkimus. Katsotaan, mitä löytyy, mutta olen kardiologin hyvässä huomassa. Ei hutkita ennen kuin tutkitaan. Mutta hyvä, että tutkitaan kerralla kunnolla!
.
Kirjoitin @iltalehti jutun siitä, miten sydämentykytys ja rytmihäiriöt eroavat toisistaan ja mistä erityisesti sydämentykytys voi johtua. Lue juttu profiilissa olevan linkin kautta: @inka.ikonen 
#hyvinvointi #terveys #rytmihäiriö #mehilainen #sydän #iltalehti #journalist #article