Kaupalliset yhteistyöt, Työ

Miten hoidan raha-asioitani? Kokemuksiani Holvista

Aloin vuosi sitten suunnitella tosissani yrittäjäksi lähtemistä. Sitä ennen ajatus…
Kaupallisessa yhteistyössä: Holvi

Aloin vuosi sitten suunnitella tosissani yrittäjäksi lähtemistä. Sitä ennen ajatus oli ehtinyt muhia päässäni muutaman vuoden. Haave, joka odotti oikeaa ajoitusta.

Olin marraskuuhun saakka palkkatyössä ja minulla oli puolisen vuotta aikaa järjestellä asioitani.

Tärkein kysymys oli: Mistä saan rahaa?

Holvi kokemuksia

Ennen yrittäjyyttä

Ennen yrittäjäksi lähtemistä pohdin sitä, mistä saisin asiakkaita, mikä liikeideani oikeastaan olisi ja kuinka paljon minun pitäisi saada myytyä kuukaudessa, jotta tulisin toimeen.

Asiakkaat

Lähdin testaamaan kysyntää kartoittamalla ensin uusia mahdollisia asiakkaita ja ravistelin olemassa olevia verkostojani. Kaikessa yksinkertaisuudessaan lähestyin heitä, kysyin tarpeita ja sanoin harkitsevani lähtöä yrittäjäksi.

Asiakkaista kerron hieman lisää seuraavassa kappaleessa.

Liikeidea

Alusta asti oli selvää, että tekisin töitä toimittajana. Olenhan saanut elantoni kirjoittamisesta jo 10 vuoden ajan. Lisäksi halusin panostaa kunnolla blogiini. Mietin myös, voisinko myydä konsulttipalveluita ja auttaa yrityksiä esimerkiksi digitaalisten sisältöjen ja verkkosivustojen strategian luomisessa ja kehittämisessä, hakukoneoptimoinnissa ja sosiaalisen median kanavissa.

Lisää ideoita alkoi pulputa innostuessani.

Liikeideani laajeni toimittajasta viestintäalan yrittäjäksi.

Budjetti

Laskin kuukausittaisen budjetin pakollisille menoilleni. Menoni ovat noin 2 000 euroa kuukaudessa ja siihen sisältyy kaikki ruoasta rahastosäästämiseen, ravintoloista vaatehankintoihin. Tulisin toimeen vähemmälläkin, mutta tuolla summalla tulen toimeen melko mukavasti.

Säästin puskuriin kaiken ylimääräisen, kuten blogipalkkiot, lomarahat ja lopputilin. Sain säästettyä noin 7 000 euroa. Niillä pärjäisin helposti useamman kuukauden, vaikkei mitään tuloja tulisikaan.

Tein myös hinnoittelua ja laskelmaa tuloilleni: kuinka paljon saisin keskimäärin yhdestä jutusta, kaupallisesta blogipostauksesta tai konsultoinnista. Mikä olisi näiden osuus liikevaihdosta eli kuinka monta lehtijuttua tai blogipostausta saisin myytyä kuukaudessa.

Kun lopulta lähdin yrittäjäksi puolisen vuotta sitten, minulla oli jo muutama valmis asiakas, jotka alkoivat tilata minulta sisältöjä säännöllisesti. Se oli helpottavaa talouden suunnittelun kannalta, kun tiesin, että joka kuukausi saisin tietyn summan rahaa.

Holvi kokemuksia

Tilanne nyt

Tällä hetkellä liikevaihdostani noin 60 prosenttia tulee toimittajan työstä, 30 prosenttia kaupallisista yhteistöistä blogissa ja somessa, 10 prosenttia konsultin hommista.

Tulen toimeen paremmin kuin palkkatyössä toimituspäällikkönä ja ansaitsen kuukaudesta riippuen keskimäärin kaksi kertaa enemmän.

Olen lähdössä parin viikon päästä kahden viikon lomalle Espanjaan. Matka on elämäni ensimmäinen #määmatka ja sen tarkoituksena on pitää yrityksen strategiapäivät ja kehityskeskustelut itseni kanssa. Katsoa, miten ensimmäinen puoli vuotta on mennyt, mihin suuntaan haluaisin laivaani ohjata ja mitä tavoitteita minulla on loppuvuodelle.

Numeerinen tavoitteeni on saada yrityksen liikevaihto 100 000 euroon. Tämä luku siksi, että verotuksellisesti tällöin on järkevää muuttaa yhtiömuoto osakeyhtiöksi. Ja olisinhan silloin oman puljuni toimari ja hallituksen pj!

Jos kuukausittainen liikevaihtoni pysyy nykyisellään, päässen tavoitteeseeni vielä tällä tilikaudella. Tai sitten nakkaan tavoitteen roskakoriin, olen tyytyväinen vähempään ja nautin vapaudesta enemmän. Saa nähdä.

Jos mietit, miten voit saada elannon yrittäjänä:

 • Listaa osaamisesi, vahvuutesi, heikkoutesi. Mieti, onko sinulla yrittäjyyteen vaadittavia ominaisuuksia.
 • Keksi idea. Testaa, onko siitä liikeideaksi.
 • Kartoita asiakkaat. Kartoita kysyntä.
 • Tee kannattavuuslaskelmat.
Holvi kokemuksia

Mistä löytää asiakkaita?

Tällä hetkellä minulla on reilu viisi säännöllistä asiakasta. Joukosta löytyy mediataloja, mainos- ja mediatoimistoja sekä B2B-asiakkaita eli yrityksiä, joille teen sisältöjä heidän omiin kanaviin tai blogiini.

Puolen vuoden aikana minulla on ollut kymmenisen satunnaista asiakasta, joiden kanssa olen tehnyt yksittäisiä projekteja tai sisältöjä. Lisäksi olen tehnyt yhteistyötä noin 15 asiakkaan kanssa blogini ja sosiaalisen median kanavien tiimoilta.

Mistä nämä asiakkaat ovat sitten pelmahtaneet?

Osa on tulosta verkostojeni ravistelusta. Olen ollut urani aikana töissä neljässä eri mediatalossa, joten tunnen hyvin ihmisiä alalta. Lisäksi olen tehnyt viimeiset viitisen vuotta sisältömarkkinoinnin tiimoilta töitä B2B-yritysten kanssa, joten kontakteja sillekin puolen pöytää oli jonkin verran.

Ja puskaradiohan se on yhä vain paras tapa. Kun olen tehnyt hyvää työtä yhdelle, tämä suosittelee minua toiselle.

Hetki sitten kolme vanhaa kollegaa, joista kaksi on nykyistä asiakastani, oli suositellut minua yhdelle ja samalla yritykselle, joka päätti suositusten takia tilata minulta testijutun. Yhteistyö on tämän jälkeen jatkunut.

Toisessa tapauksessa entinen esimieheni oli vinkannut minusta tutulleen, joka oli jo törmännyt minuun LinkedInissä etsiessään osaajaa tietyillä hakutermeillä.

Blogin osalta tilanne on ollut hieman toinen. Toki olen ollut yhteydessä jo tuntemiini yrityksiin, joiden kanssa kokisin yhteistyön luontaiseksi. Lisäksi olen opetellut myymään osaamistani.

Tein laadukkaan ja kattavan mediakortin, listasin mielenkiintoisia, blogini sisältöihin sopivia asiakkaita ja otin heihin yhteyttä. Olen käynyt lukuisia neuvotteluja, joissa olen kuunnellut asiakkaan tarpeita ja miettinyt, millä tavalla minun osaamiseni ja kanavani voisivat heitä palvella.

Eli jos olet freelancer:

 • Mieti, kuinka erotut muista. Mikä on sinun kilpailuvalttisi? Mitä lisäarvoa sinä voit tuottaa mahdolliselle asiakkaalle.
 • Herätä verkostosi ja lähesty rohkeasti. Tunnustele. Ideoi.
 • Opettele myymään ja hinnoittelemaan. Arvosta työtäsi, arvosta asiakasta ja hänen aikaansa. Tee napakka ja hyvä tarjous. Muista, että sinun yhteyshenkilösi saattaa joutua esittelemään tarjoustasi eteenpäin. Tee siitä siis helposti ymmärrettävä ja selkeä.
 • Tee työsi laadukkaasti, hyvin ja ajoissa. Sinusta vinkataan kyllä eteenpäin.
 • Huolehdi, että sinut löydetään. Ei tarvitse olla mikään supersomettaja, mutta laita vähintään verkkosivusto ja LinkedIn kuntoon. Mieti, millä hakutermeillä mahdollisinen asiakkaasi löytäisi sinut somesta tai Googlesta.
Holvi kokemuksia

Kuinka huolehtisin rahoistani?

Tärkein asia yrittäjyydessä:

Yritystä ei ole ilman rahaa. Rahaa ei ole ilman talouden hallintaa. Ainakaan mulla. Nimimerkillä Holtiton rahankäyttäjä.

Kun olin kartoittanut asiakkaat, teroittanut liikeideani ja tehnyt laskelmani, olin jo pitkällä. Mutta silti minulla oli yksi iso murhe. Huoli, jota en osannut oikein määritellä, koska alue oli minulle täysin vieras.

Menestyvän yrittäjän tärkein yhteistyökumppani on kirjanpitäjä ja tärkein työkalu Holvi.

Tuosta lauseesta pitäisi tulla mantra jokaiselle pienyrittäjälle.

Vaikka tämä on kaupallinen yhteistyö, älkää ajatelko, että no, sen takia toi Inka vaan hehkuttaa. Ei. Lähestyin itse Holvia, koska olin vain niin tyytyväinen heidän palveluunsa. Halusin, että muutkin yrittäjät kuulevat tästä ja helpottavat elämäänsä.

Olen käyttänyt Holvi-palvelua yritykseni alusta saakka. Voin varauksetta hehkuttaa sitä, miten hyvä, monipuolinen ja vielä kaiken lisäksi edullinen tämä palvelu on.

Kaikki yritykseni raha-asiat löytyvät yhden ja saman katon alta. En edes osaa sanoin kuvailla, kuinka tärkeää tämä minulle on ja kuinka paljon se on vienyt huolta ja murhetta.

Holvi kokemuksia – kaikki samassa paikassa

Päädyin Holviin kahdesta syystä, joista vinkkasinkin teille jo aiemmin.

 • Puskaradio: Ainakin neljä yrittäjätuttavaani suositteli Holvia. Kehui juurikin tuota monipuolisuutta ja edullisuutta. Kiinnostuin.
 • Erottuminen: Ennen kuin päädyin Holviin selvitin vaihtoehtojani. Pyysin tarjouksia tilitoimistoilta ja selvittelin erilaisia työkaluja. Osa tilitoimistoista halusi kuitit yhä kerran kuussa paperisena, osa olisi antanut tallettaa ne esimerkiksi Driveen. Kaikki nämä vaihtoehdot tuntuivat pölyyntyneiltä. Olenhan digityttö! Haluan käyttämäni palvelut digitaalisina, kiitos. Digitaalinen palvelu tässä kohtaa tarkoittaa minulle mahdollisimman helppoa ja nopeaa käyttöliittymää. Drive ei ole sitä, sori vaan. Holvi vetosi heti. Alla perustelut.

Yritystili ja maksukortti

Halusin pitää yrityksen ja omat rahani erillään. Tämä helpottaisi kirjanpitoa ja ymmärrystäni yrityksen taloudellisesta tilanteesta. Perinteisten pankkien yritystilit ovat meikäläiseen makuun kankeita, vanhanaikaisia ja kalliita. Pelkkien tilien kuukausihinnat pyörivät 10-60 euron välillä. Siihen päälle tilin palvelumaksut.

Käyttämäni Holvin Grower-paketti maksaa 9 euroa kuukaudessa ja siihen kuuluu yritystili ja maksukortti. Tarjolla on myös täysin maksuton paketti, johon kuuluu tili ja kortti.

Holvin yritystili toimii kuten mikä tahansa tili. Voin hoitaa sillä omat laskuni, maksaa ostokseni ja tarkastella tilitapahtumiani.

Kirjanpidon valmistelu

Tämä on yksi Holvin hienoimmista ominaisuuksista! Voin ottaa kuiteista heti oston jälkeen kuvat ja nakata ne sitten menemään.

Holvi tekee valmistelevan kirjanpidon ja kirjanpitäjä voi aina kuukauden päätteksi käydä nappaamassa sen suoraan Holvista. Hänen työ helpottuu, minun työ helpottuu. Lisäksi hahmotan paremmin kuukauden menot ja tulot, kun ne on tiliöitynä yhteen paikkaan.

Ja pieni paljastus: kannattaa kurkata Holvin yhteistyökumppaneina toimivat tilitoimistot. Koska heidän työnsä on helpottunut Holvin käytön myötä, hinnat ovat kilpailukykyisemmät.

Ja kyllä, ota kirjanpitäjä. Vaikka kuvittelet kykeneväsi tekemään työn itse, ammattilaiselta menee siihen paljon vähemmän aikaa. Sinä voit käyttää kirjanpidolta liikenevän ajan siihen, missä sinä olet paras ja tienata kirjanpitäjän palkkion takaisin. Lisäksi kirjanpitäjä on nykyään enemmänkin kuin kuukausittaisen tuloslaskelman tekijä. Hän on asiantuntijasi kaikissa talousasioissa. Hänen puoleensa voit kääntyä, kun arveluttaa.

Laskutus

Mietin pitkään, että pitääkö minun ottaa erillinen laskutuspalvelu (edullisin, minkä löysin oli 17 euroa/kk) vai teenkö laskut itse Excelissä.

Paras vaihtoehto löytyi Holvin kautta. Laskut voi näpytellä helposti missä ja millä laitteella tahansa. Pohja on aina valmiina, sinne vain näpyttelee laskutustiedot. Voin lähettää laskuja esimerkiksi verkkolaskuna ja sähköpostitse.

Tiedän aina, kuinka paljon minulla on avoimia laskuja, onko joku lasku myöhässä ja saan heti tiedon puhelimeeni, kun asiakas on maksanut laskun.

Holvin ansiosta talouden hallintani on vaivatonta ja voin keskittyä täysillä yritykseni pyörittämiseen. Halutessani siihen 100 000 euron liikevaihtoon tai vain yrittäjän vapaudesta nauttimiseen.

Kuvat: Albert Romppanen

<3: Inka I

FACEBOOK / INSTAGRAM / TWITTER

Lue myös:

Unelma, jota häpeän eniten

Ensimmäinen virheeni yrittäjänä

6 Comments

 • Mimmu May 9, 2019 at 9:47 pm

  Yksi juttu pisti silmään – miten niin osakeyhtiö kannattaisi perustaa vasta sitten, kun liikevaihto on 100 000 euroa? Toiminimen kautta laskutetut rahathan menevät suoraan henkilöverotukseen joka on paljon kireämpi kuin pääomatulojen verotus?

  Itse perustin osakeyhtiön heti alkuun, vaikka toiminta on täysin sivutoimista ja tuloja on luvassa ekalla tilikaudella ehkä 5000 euroa :)

  Reply
  • Inka I May 13, 2019 at 10:48 am

   Moikka Mimmu!

   Kiitos kommentistasi. Mulle yritysneuvoja sekä kirjanpitäjä sanoivat hyväksi rajaksi toiminimestä osakeyhtiöksi vaihtoon joko sen, kun veroprosentti alkaa lähentyä 30, tulos on noin 50 000 tai liikevaihto 100 000 (tämä toki riippuu sitten kuluista yms.) Tällöin osakeyhtiöstä on verotuksellisesti hyötyä yksinyrittäjälle. Osakeyhtiö on toki järkevä vaihtoehto, jos yrittäjiä on useampia tai oma toimiala ns. vaatii sen uskottavuuden takia.

   Tsemppiä yrittäjyyteen! :)

   Reply
 • Maria May 11, 2019 at 12:15 am

  Holvi on kyllä kätevä! Itsellä ollut myös käytössä nyt jonkun aikaa.

  Reply
  • Inka I May 13, 2019 at 10:43 am

   Niin on! Mahtavaa, että säkin tykkäät :)

   Reply
 • Anna-Maria K June 6, 2019 at 12:29 pm

  Hei kiitos tästä inspiroivasta jutusta! Tykkäsin positiivisesta energiasta joka välittyi 👍

  Reply
  • Inka I June 7, 2019 at 9:13 am

   Hei Anna-Maria! Kiitos kommentistasi :) Ihanaa, että pidit jutusta! Ja aivan mahtavaa, jos positiivinen energia välittyi – se merkitsee mulle paljon!

   Reply

  Leave a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Onko sunkin vaikea löytää hyvännäköisiä, istuvia housuja?👖Kerroin taannoin stooreissa, miten turhaudun housujen etsimisestä. Inhoan mennä sovittamaan pöksyjä, koska lähes poikkeuksetta poistun pukukopista masentuneena ja kehoani sättien. 😭 Olen melko lyhyt, mulla on muodokkaat reidet ja 🍑 ja kapeampi vyötärö. Housut kinnaa siis joko reisistä ja pepusta tai ovat vyötäröltä liian isot, ja lahkeet ovat metrin liian pitkät.
.
Teistä 78 prosentilla on sama ongelma - kenelle housuja siis tehdään, jos ne ei ole sopivia juuri kenellekään? 👿
.
Kerroin teille myös, että olen vuosia etsinyt nahkaleggingejä, jotka eivät korostaisi reisien muhkuroita tai valuisi, #momjeans eja / #boyfriendjeans eja sekä ulkoiluhousuja. Te ihanat jeesasitte mua ja muita, kiitos ❤ Listasin nyt stooreihin teidän 18 vinkkiä! Käy nappaamassa ne ja toivottavasti pukukoppiahdistus helpottaa! Mä löysin teidän avuilla jo noi nahkaleggarit - kiiiiiitos ihanat 😘
#tyyli #housut #farkut #ulkoiluhousut #plussizefashion #plussizestyle #stylehasnosize #allsizes #beautybeyondsize
  • Kaupallinen yhteistyö & ARVONTA: @sodastreamsuomi .
Muistan, kun Sodastream-laitteet tulivat Kuopion Giganttiin vuonna kivi ja keppi. Ai että, kuinka haaveilin sellaisesta! Päästä nyt hiilihapottelemaan vettä kotona 💦😍Olen kuplavesihullu ja voisin juoda sitä päivät pääksytysten. Nyt haaveeni vihdoin toteutui, kun saimme Sodastreamin syksyllä kotiin testiin. Kyllä on kuulkaa sen jälkeen pumppailtu pullokaupalla kuplavettä!
.
Laitteen lisäksi saimme testiin uusi Soda Press Co -juomatiivisteitä, jotka sisältävät 30 % vähemmän sokeria. Mahtavaa! Voin herkutella kotitekoisella lemonadella hyvällä omallatunnolla! 🍋🥤
.
Nyt yhdellä teistä loppuu se ainainen pullojen kantaminen! 🙌Saan nimittäin arpoa yhden Sodastream Spirit -hiilihapotuslaitteen ja yhden Soda Press Co -juomatiivisteen (0,5 l). Palkinnon arvo on 90 euroa.
.
Osallistu arvontaan maanantaihin 18.11. mennessä. Osallistumisohjeet ovat tässä:
▪ Seuraa @inka.ikonen -tiliäni.
▪ Tykkää tästä kuvasta.
▪ Kommentoi, minkä Soda Press Co -maun haluaisit itsellesi: Classic Indian Tonic, Old Fashioned Lemonade, Ginger Ale, Blueberry & Lime vai Rasberry & Mint? 🍋
Onnea arvontaan!
Instagram ei ole mukana arvonnassa.
#sodastream #sodastreamsuomi #beyourownbubblerista #sodapressco #kuplavesi #sparklingwater #kilpailu #arvonta
  • Pasta on täydellistä lohturuokaa pimeisiin iltoihin, vai mitä? Mikä on sun suosikkipasta? 🍝Nyt blogissa yksi mun suosikeista, syksyn taivaallisin sienipasta, joka valmistuu pöytään alle 30 minuutissa. Nappaa resepti profiilissa olevasta linkistä: @inka.ikonen 😍
#resepti #pasta #sienipasta #kasvisruoka #arkiruoka #ruoka #lohturuoka #lahesvartissavalmistavegea #bloggaaja #inkaicom #vegetarianrecipes #pastarecipe #mushroompasta
  • ☔Kaupallinen yhteistyö & ARVONTA: @didriksons 💧
Onko luonto sullekin tärkeä? 🍂🍁Mulle se on vuosi vuodelta enemmän ja enemmän sellainen paikka, jota kunnioitan, arvostan ja haluan vaalia. Toimin tämä vuonna Didriksonin lähettiläänä ja kannatamme samoja arvoja. Kun alun perin vuonna 1913 ruotsalaispariskunta Julius ja Hanna Didrikson alkoivat tehdä kalastusvaatteita, heidän filosofiansa oli, että olosuhteita ei tarvitse muuttaa, niihin voi sopeutua.
.
Niin totta ja niin ajankohtaista: emme me voi marssia pallolla omaan napaan tuijotellen, vaan meidän täytyy mukautua luonnon kulkuun.
.
Nykypäivänä brändi panostaa todenteolla vastuullisuuteen: Osa vaatteista on kierrätettäviä, ja materiaaleja kehitetään jatkuvasti entistä ympäristöystävällisemmiksi. Didriksons tähtää mahdollisimman pieneen hiilijalanjälkeen ja pyrkii vähentämään veden, energian ja kuljetukset minimiin. Hienoja tavoitteita Skandinavian suurimmalta sadevaatteiden ja toiminnallisten vaatteiden merkiltä.
.
Olimme mieheni kanssa viikonlopun ystävämme mökillä sienestämässä. Saimme korikaupalla suppiksia ja mustatorvisieniä! Metsässä viihtyi, kun oli pukeutunut sadesään mukaan. Henrillä oli sateen- ja tuulenpitävä Uno-anorakki, jonka sumuinen sininen on ihana sävy! Mulla oli viininpunainen, unisex Avon-sadetakki ja varpaat piti kuivina Vinga-kumpparit, jotka ovat olleet tämän sateisen syksyn pelastus kaupungissa. En ole juuri muita kenkiä käyttänyt!
.
Nyt arvon yhteistyössä Didriksonin kanssa yhdelle teistä Avon-sadetakin. Palkinnon arvo on 70 euroa. Osallistumisohjeet tulevat tässä:
💦Kommentoi tätä postausta maanantaihin 11.11. mennessä.
💦Seuraa @inka.ikonen ja @didriksons -tilejä.
💦Pisst! Tuplaa mahdollisuutesi voittaa ja osallistu arvontaan myös Facebookissa. Löydät minut sieltä nimellä @inkaiblogi
Onnea arvontaan ja pitäkää itsenne lämpiminä!
Instagram ei ole osallisena arvontaan.
#didriksons #ambassador #sadetakki #suomenluonto #ulkoilu #syksy #sienimetsä #outdoorfinland #outdoorwomen #competition #kilpailu #arvonta #recyclable #responsible #garment
  • Sydän hakkaa, tuntuu kuin se puskisi rinnasta läpi, keho pamppailee lyöntien tahdissa, lyönnit saattavat tuntua korvissa asti. Rytmi kiihtyy kiihtymistään. ❤ Onko sulla ollut samoja oireita? Moni teistä ainakin kertoi storyissani, että teillä on ollut tykytystä tai rytmihäiriöitä.
.
Sydämentykytys on mulle hieman liiankin tuttua. Jo vuosia sydän on tykytellyt sitä kovempaa, mitä stressaantuneempi, jännittyneempi ja väsyneempi olen ollut. Raudanpuutos on pahentanut oiretta entisestään. Tykytys on vaaratonta, vaikkakin inhottavaa, ja kuuluu sydämen normaaliin toimintaan. 💓
.
Kerroin teille, kuinka tykytyksen lisäksi olen viimeisen kuukauden aikana kärsinyt rytmihäiriöistä. Kuin veitsellä leikaten sydän on alkanut lyödä tiheästi. On tullut huono olo, heikottanut. Kohtaus on loppunut yhtä nopeasti kuin on alkanutkin. Rytmihäiriöt on aina hyvä tutkituttaa lääkärissä. Mä menin @mehilainenoy ja mulle tehtiin heti tarvittavat labrat, EKG, UÄ ja seuraavaksi Holter-tutkimus. Katsotaan, mitä löytyy, mutta olen kardiologin hyvässä huomassa. Ei hutkita ennen kuin tutkitaan. Mutta hyvä, että tutkitaan kerralla kunnolla!
.
Kirjoitin @iltalehti jutun siitä, miten sydämentykytys ja rytmihäiriöt eroavat toisistaan ja mistä erityisesti sydämentykytys voi johtua. Lue juttu profiilissa olevan linkin kautta: @inka.ikonen 
#hyvinvointi #terveys #rytmihäiriö #mehilainen #sydän #iltalehti #journalist #article