Kauneus ja tyyli, Kaupalliset yhteistyöt

Hämmästyttävä muutos – näin oikeanlainen ihonhoito näkyy kasvoissa!

Kaunis iho ei tule ilmaiseksi, vaan ihonhoito vaatii työtä. Näin…
Kaupallisessa yhteistyössä: Nimue & BeautyFeel

Kaunis iho ei tule ilmaiseksi, vaan ihonhoito vaatii työtä. Näin ajattelin jo teini-iässä kärsiessäni aknesta. Lisäksi eräs opettajani yläasteella sanoi, että nainen on kauneimmillaan 16-vuotiaana ja sen jälkeen on pelkkää alamäkeä. Kauhistuin ja ostin silmänympärysvoiteen.

Siitä saakka olen ennaltaehkäissyt ikääntymisen merkkejä. Parikymppisenä varsinaiset anti-age-tuotteet nyt ovat aivan liian tehokkaita, mutta ihotyypille sopiva ihonhoito toki pitää ihon nuorekkaana oli ikä mikä hyvänsä.

Nyt kun viime vuonna napsahti se pelätty 30 vuotta mittariin, aloin yhä enemmän syynätä kasvojani peilin edessä ryppyjä ja juonteita tutkien. En minä ikääntymistä sinällään kammoksu ja olenkin ihastunut käsitteeseen arvokkaasta ikääntymisestä. Hellin ihoani kuhunkin ikään sopivalla tavalla.

Tämä syksy on ollut hyvä oppitie ikääntyvän ihon hoitoon, kun kauneushoitola BeautyFeelin Heidi & Tiina ovat kasvohoitojen lisäksi opastaneet kotihoidossa.

Nyt jaankin näiden kahden superammattilaisen vinkit, joilla aikuisen ja ikääntyvän ihon hoitaminen on mahdollisimman vaivatonta.

Skrollaa alas ja nappaa alekoodi!

ihonhoito

Iholle levitetään lämpökuorintanaamio, joka on ikääntyvälle iholle täydellinen pikahoito. Naamio lämpenee iholla.

Millainen on ikääntyvä iho?

Ihon toiminnot hidastuvat iän myötä, minkä takia iho veltostuu ja siihen tulee juonteita. Kollageenin tuotanto vähenee, jolloin ihon elastisuus heikkenee.

Ikääntyvän ihon pahimmat hoitovirheet

 • liian vähäinen kosteutus
 • ei aurinkosuojaa
 • liiallinen oleilu suorassa auringon valossa
  epätervelliset elämäntavat
 • liian vähäinen uni

Miten ikääntyvää ihoa tulisi hoitaa?

Ihonhoidon kulmakivi on kotihoito. Muista päivittää ihonhoitotuotteet ihon tarpeisiin sopiviksi, sillä se purkki, joka toimi 10 vuotta sitten, ei välttämättä ole enää se oikea. Ikääntyessä iho esimerkiksi kaipaa enemmän kosteutusta. Kysy apua tuotteiden valintaan kosmetologilta.

Hoida ihoa säännöllisesti: Puhdista se päivittäin. Lisää huolellisen puhdistuksen jälkeen kasvovesi, mahdollisesti ihon tarpeisiin sopiva seerumi ja viimeistele voiteella. Kuori iho viikoittain ja viimeistele rituaali kasvonaamiolla.

Älä unohda aurinkosuojaa! Aurinko vanhentaa ihoa. SPF 50 on hyvä suojakerroin kasvoille, ja aurinkosuojaa voi käyttää vuoden ympäri.

Minä puhdistan ihon iltaisin Nimuen puhdistusgeelillä. Jos olen meikannut, teen yleensä tuplapuhdistuksen. Puhdistuksen jälkeen pyyhin kasvot hoitonesteellä kostutetulla harsoliinalla, joka kuorii ihoa mekaanisesti. Tämän jälkeen levitän kasvoille kosteuttavan tehoseerumin ja yövoiteen, joka lukitsee kosteuden ihoon.

Aamuisin pesen kasvot vedellä, levitän hoitonesteen ja päivävoiteen. Tarvittaessa lisään voiteen päälle aurinkosuojan.

Skrollaa alas ja nappaa alekoodi!

ihonhoito

Kuinak usein sinä käyt kasvohoidossa?

Miten kosmetologin hoidoilla voidaan vaikuttaa ikääntyvään ihoon?

Kosmetologien hoidot vaikuttavat ihoon monipuolisesti: ne muun muassa kosteuttavat, kiinteyttävät, hoitavat ikääntymisen merkkejä (myös ennaltaehkäisevästi).

BeautyFeel tekee useita eri hoitoja ikääntyvälle iholle. Muista, ettei sinun tarvitse itse etukäteen tietää, mitä ihosi tarvitsee, vaan ammattilaiset katsovat sen paikan päällä.

 • 1. taso: Hapotushoidot uudistavat tehokkaasti, kuorivat, kosteuttavat, kirkastavat ja heleyttävät ihoa. Hapotushoidot ovat olleet syksyn aika hoitojeni perusta. Ihoni sävy on hoitojen avulla tasoittunut ja punaisuus hävinnyt.
 • 2. taso: Jos kaipaa vielä tehokkaampaa käsittelyä ja on jo tottunut hedelmähappoihin, voi kokeilla SRC-kuorintaa, joka uudistaa ihoa tavallista hapotushoitoa voimakkaammin. Se heleyttää, silottaa ja napakoittaa ihoa.
 • 3. taso: Smart Resurfacer -erikoiskuorinta on voimakkain kuorintakäsittely, joka sopii pintakuivalle tai ikääntyneelle iholle, jolla näkyy laajentuneita tai tukkeutuneita huokosia, ryppyjä, juonteita, epätasaisuutta tai epäpuhtauksia. Minulle tehtiin hoitojakson loppupuolella tällainen erikoiskuorinta, ja tulokset olivat ehdottomasti kaikkein tehokkaimmat. Erikoiskuorinta silottaa ja tasoittaa ihon pintaa ja sävyä, edistää ihon uusiutumista, heleyttää ja kirkastaa, supistaa ihohuokosia, ehkäisee epäpuhtauksia ja madaltaa pintaryppyjä ja juonteita.
 • 4. taso: Mikroneulaus madaltaa syvempiä juontieta ja ryppyjä, kiinteyttää ja elvyttää veltostunutta ihoa ja aktivoi kollageenin tuotantoa ja stimuloi kasvutekijöitä.
 • Bonuksena kaunistava pikahoito: Minulle tehtiin syksyn hoitojakson lopuksi Nimuen uusin hoito Thermal Detox Peel -kuorinta (kuvissa), joka samalla syväpuhdistaa ja silottaa ihon pintaa. Puolessa tunnissa ihostani tuli aivan älyttömän kirkas ja kuulas ja tasainen! Todellinen tuhkimohoito!

Hoitojakson ennen ja jälkeen -kuvat

Aloitimme syksyllä BeautyFeelin kanssa projektin, jonka tarkoitus oli saada kesän jäljiltä ihonhoito mallilleen, nitistää epäpuhtaudet ja opetella hoitamaan ikääntyvää ihoa oikein.

Teimme syksyn aikana yhteensä seitsemän kasvohoitoa: hapotushoitoja, erikoiskuorinnan ja lämpökuorinnan.

Hoidin kotona ihoa säntillisesti Nimuen tuotteilla ja Heidin & Tiinan ohjeilla.

Kuvatkin sen jo kertovat, kuinka onnistuimme:

Näin aikuisiän akne hoidetaan oikein

Ihoni hoitojakson alussa. Se punoitti, oli epätasainen, rasvainen ja kiilteli, ihohuokoset näyttivät laajentuneilta. Kesän jäljiltä iholla oli tukkeutumia ja epäpuhtauksia.

ihonhoito

Tältä ihoni näytti hoitojakson päätteeksi. Iho on rauhallinen, tasaisen sävyinen ja tuntuinen. Epäpuhtauksia ei juurikaan ole. Ihohuokoset ovat supistuneet. Iho on mattapintainen, kirkas ja kuulas. Vai miltä näyttää?

Alekoodi BeautyFeelille

Mietityttääkö ihonhoito? Haluaisitko testata jotain Nimuen kasvohoitoa tai tuotteita? Nyt saat maaliskuun loppuun blogini mainitsemalla 15 % alennusta kaikista BeautyFeelin kasvohoidoista ja Nimuen tuotteista.

Kannattaa ehdottomasti käyttää etu hyödyksi! Varaa aikasi täältä.

<3: Inka I

FACEBOOK / INSTAGRAM

Lue myös:

Aikuisiän akne – 7 vinkkiä, kuinka pääset siitä eroon

Tällaista on elää aknen kanssa – ihotautilääkäri kertoo, miten siitä pääsee eroon

Vihdoin täysin eroon aknesta ja aknearvista- katso muutoskuvat! 

Tämä kauneushoitola täytti toiveeni ja tarjosi tehokkaat tulokset – katso kuvat ennen ja jälkeen!

Hedelmähapot saivat ihoni näyttämään paremmalta kuin koskaan ennen – Katso ennen ja jälkeen -kuvat!

Akne jätti jälkensä – Näin pääsin eroon aknearvista

Rasvaisen ihon pahimmat hoitovirheet

No Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Kaupallinen yhteistyö: @puhdistamo ~ Mun suhde ruokaan on ollut lapsesta saakka vääristynyt. Karjalaisessa kodissa ruoka oli rakkaudenosoitus. Isoäitini vuolsi voileivän päälle paksut viipaleet juustoa ja lauantaimakkaraa. Yöllä varamummoni herätti minut yöpalalle, söimme ruisleipää suolakurkulla ja metvurstilla. Mansikkakiisselin kanssa nautittiin runsaasti kermaa, ei maitoa. Kun Hesburger tuli Joensuun Prisman kylkeen, perheemme perjantaikaupan jälkeen otin aterian paprika- että kurkkumajoneesilla, kun en osannut päättää.⁣
⁣
Kun minua alettiin kiusata ala-asteella painostani, pakenin koulun jälkeen pahaa oloa, pelkoa ja häpeää kaupan karkkihyllyihin. Eurolla sain kolme suklaapatukkaa. Söin ne ennen kotiin menoa ja piilotin karkkipaperit syvälle takin taskuun.⁣
⁣
Yläasteella aloin kontrolloida ruoalla tunteitani. Koin teini-iän myllerrysten olevan hallussa, kun hallitsin ruokaa. Samalla halusin niin kovasti olla kuin muutkin. Sopeutua ulkoisiin paineisiin ja odotuksiin: hoikka, kaunis, kiltti. Kun isäpuoleni heitti, että "mihinkäs Inkan leivän puputtaminen on loppunut", varastoin sanat syvälle sisimpääni, ruoskin itseäni entistä kovempaa, söin entistä vähemmän. Kun tätini kommentoi, kuinka Inka syö kuin lintu, koin ylpeyttä itsestäni.⁣
⁣
Rakkaus & rangaistus jatkuivat aikuisikään saakka. Kuljin ääripäästä toiseen: yhtenä hetkenä palkitsin ja paijasin itseäni herkuilla ja jälkikäteen sätin itseäni. Toisena hetkenä noudatin milloin mitäkin kitudieettiä. Söin pelkkiä pussikeittoja tai punnitsin vaa'an kautta jokaisen suupalan. Seitsemän pähkinää oli sopiva määrä, mutta kahdeksasta tuli huono omatunto. ⁣
⁣
Ruoka oli kipeiden tunteiden ja tarpeiden täyttämistä. Kaipasin perusturvaa, hyväksyntää ja kuulluksi tulemista. Suhteeni ruokaan, itseeni ja kehooni olivat synkät. Oletteko käyneet läpi samaa?⁣
#kaunistavoimaa #ruoka #ruokasuhde #ravitsemus #mieli #mielenterveys #hyvinvointi #terveys
 • I bow to you my fellow queens 👑 Teitä uusia on täällä hirmuinen määrä, kiitos ystäväni @miiajii n shout-outin. 🤩🥰⁣
⁣
Eiliset storyni (näkyvät Keho-kohokohdassa, jossa myös muita aiheeseen liittyviä avauksia) keräsivät tuhansia katsojia ja aivan helkkarin ihania kommentteja, vertaistukea. ⁣
⁣
Häpeä omasta sopimattomuudesta yhteiskunnan kauneusihanteeseen ja median tarjoamaan naiskuvaan katosi ja voimaannuin & suivaannuin kanssanne. Mua vituttaa se, kuinka moni meistä joutuu yhä kamppailemaan riittämättömyyden tunteen kanssa, jota muun muassa vaateteollisuus meissä herättää. ⁣
⁣
Tutkimusten mukaan vain kaksi (2!!!) prosenttia naisista kokee itsensä kauniiksi. Me määrittelemme itsemme toisten katseiden kautta ja kadotamme kosketuksen siihen, mitä sisällämme tunnemme, koemme ja mitä haluamme olla naisina.⁣
⁣
Yhteiskunta, jossa me naiset rämmitään, on edelleen miesten valtakunta ja voimakkaasti seksualisoitunut. Jo pikkutytöistä saakka naisten odotetaan olevan seksikkäitä. Meihin kohdistuu ristiriitaisia vaatimuksia: pitää olla hoikka, kaunis, onnistunut parisuhteessa ja työelämässä. Kaikessa pitää olla täydellinen.⁣
⁣
Tätä painetta olen itse kokenut niin oman pääni sisältä kuin ulkoakin. Itsetunto on madellut pohjamudissa ja osaksi siihen ovat vaikuttaneet kovat odotukset ja täydellisyydentavoittelu. Kun en onnistu olemaan kaikessa hyvä, petyn itseeni. Näitä paineita olen käsitellyt paljon täällä & terapiassani.⁣
⁣
Tämä kanava onkin minulle kuin julkista ryhmäterapiaa. Haluan rikkoa tabuja, avata teille itseäni ja kokemuksiani. Tarjota ja saada tukea. Haluan taistella noita paineita ja odotuksia vastaan. Siksi jatkossa entistä enemmän keskityn tällä tilillä mielenterveyteen. Tilini on #mielenkylpylä jossa voimme sukeltaa syvälle tunteisiimme, ajatuksiimme ja kehoihimme ja löytää jälleen kosketuksen sisimpäämme. 🛀🏻💦⁣
#naistenvuoro #itsetunto #minäpositiivisuus #mielenkylpylä #mielenterveys #sinäriität #kehorauha #lupanäkyä #kehonkuva #womenempowerment #womenpower #flawless #beautybeyondsize
 • Voileipä voi olla muutakin kuin ruisleipä juustolla ja kurkulla 🍞🥖Nautin hitaista aamuista, jolloin käyn ostamassa leipomosta tuoretta leipää ja nautin leivän paahdettuna erilaisilla täytteillä.⁣
⁣
Listasin blogiin kolme ehdotonta suosikkiani: ikuisuusihastukseni avokadoleivän, uuden hitin munaleivän ja koukuttavan lohileivän. 🥚🥑🐟⁣
⁣
Millainen voikkuileipä on sun suokkari??⁣
Linkki biossa: @inka.ikonen ⁣
#resepti #ruoka #aamupala #aamiainen #brunssi #voileipä #avokadoleipä #lohileipä #munaleipä #hyvinvointi #inkaicom
 • Who run the world? 💁🏼‍♀️ Olin aika tarkalleen vuosi sitten @eheyshypnoterapia aarrekartta-workshopissa. Ennen ja jälkeen kartan teon Serafiina vaivutti meidät hypnoosin vahvistaakseen vaikutuksia.
Olen hämmästellyt vuoden mittaan, miten moni asia kartalta on joko toteutunut tai alkanut edistyä. Yksi mulle isoimmista jutuista on NAISET! 💓 
Tiesin tuolloin vain, että haluan ympärilleni lisää upeita mimmejä, jotka nostavat toinen toisiaan. Halusin tehdä enemmän töitä naisten kanssa ja naisten oikeuksien puolesta. 
#yrittäjyys ja erityisesti #naisyrittäjyys on mulle palavan tärkeä asia. Olen kaivannut ympärilleni roolimalleja, vertaistukea ja -kokemuksia. Tammikuussa sain nämä supermimmit elämääni: @mariannelehikoinen @emmilehtomaa @ahokasjenni @eijagerlander @glitternisti 🙌🏻 Meillä on Mastermind-ryhmä, jossa sparraamme toistemme liiketoimintaa, jaamme tietoa ja osaamista. Viime tapaamisessa käytiin läpi @eijagerlander & @vilikasper @bangeri.fi -yritystä. He ovat nuorisomarkkinoinnin asiantuntijoita ja seuraavaksi he ovat lanseeraamassa ihan huippua palvelua meille pienyrittäjille 🤘🏻 Olen saanut ryhmästä lyhyessä ajassa paljon voimaa, vahvistusta ja ideoita enkä malta odottaa, mihin yhteistyö voi vielä viedä. Onks sulla omaa naisheimoa tai kaipaisitko sellaista? 💖 📷: @vilikasper 
#naisyrittäjät #yrittäjä #yrittäjänaiset #yrittäjät #mastermind #mastermindgroup #naistenvuoro #womanwhohustle #womenpower
 • #runebergintorttu sai uuden muodon 💕🥄 Kaupallinen yhteistyö & arvonta: @kaslink.aito ⁣
⁣
Onks runebergintorttu sunkin suosikkeja? 😍 Tein siitä nyt oman versioni eli herkkupuuron 🥣 #puuro maistuu yllättävän paljon klassikkoleivokselle ja saa makunsa piparkakkumausteesta ja kardemummasta. Resepti nyt blogissa. Käy kurkkaa ja osallistu arvontaan, jossa voit voittaa Kaslink Aidon uutuustuotteita. Suora linkki: @inka.ikonen ⁣
#kaslink #kaslinkaito #resepti #ruoka #tuorepuuro #välipala #aamiainen #aamupala #maidoton #gluteeniton #porridge #porridgebowl #inkaicom #kilpailu #arvonta