Hämmästyttävä muutos – näin oikeanlainen ihonhoito näkyy kasvoissa!

16/01/2020
Kaupallisessa yhteistyössä: Nimue & BeautyFeel

Kaunis iho ei tule ilmaiseksi, vaan ihonhoito vaatii työtä. Näin ajattelin jo teini-iässä kärsiessäni aknesta. Lisäksi eräs opettajani yläasteella sanoi, että nainen on kauneimmillaan 16-vuotiaana ja sen jälkeen on pelkkää alamäkeä. Kauhistuin ja ostin silmänympärysvoiteen.

Siitä saakka olen ennaltaehkäissyt ikääntymisen merkkejä. Parikymppisenä varsinaiset anti-age-tuotteet nyt ovat aivan liian tehokkaita, mutta ihotyypille sopiva ihonhoito toki pitää ihon nuorekkaana oli ikä mikä hyvänsä.

Nyt kun viime vuonna napsahti se pelätty 30 vuotta mittariin, aloin yhä enemmän syynätä kasvojani peilin edessä ryppyjä ja juonteita tutkien. En minä ikääntymistä sinällään kammoksu ja olenkin ihastunut käsitteeseen arvokkaasta ikääntymisestä. Hellin ihoani kuhunkin ikään sopivalla tavalla.

Tämä syksy on ollut hyvä oppitie ikääntyvän ihon hoitoon, kun kauneushoitola BeautyFeelin Heidi & Tiina ovat kasvohoitojen lisäksi opastaneet kotihoidossa.

Nyt jaankin näiden kahden superammattilaisen vinkit, joilla aikuisen ja ikääntyvän ihon hoitaminen on mahdollisimman vaivatonta.

Skrollaa alas ja nappaa alekoodi!

ihonhoitoIholle levitetään lämpökuorintanaamio, joka on ikääntyvälle iholle täydellinen pikahoito. Naamio lämpenee iholla.

Millainen on ikääntyvä iho?

Ihon toiminnot hidastuvat iän myötä, minkä takia iho veltostuu ja siihen tulee juonteita. Kollageenin tuotanto vähenee, jolloin ihon elastisuus heikkenee.

Ikääntyvän ihon pahimmat hoitovirheet

 • liian vähäinen kosteutus
 • ei aurinkosuojaa
 • liiallinen oleilu suorassa auringon valossa
  epätervelliset elämäntavat
 • liian vähäinen uni

Miten ikääntyvää ihoa tulisi hoitaa?

Ihonhoidon kulmakivi on kotihoito. Muista päivittää ihonhoitotuotteet ihon tarpeisiin sopiviksi, sillä se purkki, joka toimi 10 vuotta sitten, ei välttämättä ole enää se oikea. Ikääntyessä iho esimerkiksi kaipaa enemmän kosteutusta. Kysy apua tuotteiden valintaan kosmetologilta.

Hoida ihoa säännöllisesti: Puhdista se päivittäin. Lisää huolellisen puhdistuksen jälkeen kasvovesi, mahdollisesti ihon tarpeisiin sopiva seerumi ja viimeistele voiteella. Kuori iho viikoittain ja viimeistele rituaali kasvonaamiolla.

Älä unohda aurinkosuojaa! Aurinko vanhentaa ihoa. SPF 50 on hyvä suojakerroin kasvoille, ja aurinkosuojaa voi käyttää vuoden ympäri.

Minä puhdistan ihon iltaisin Nimuen puhdistusgeelillä. Jos olen meikannut, teen yleensä tuplapuhdistuksen. Puhdistuksen jälkeen pyyhin kasvot hoitonesteellä kostutetulla harsoliinalla, joka kuorii ihoa mekaanisesti. Tämän jälkeen levitän kasvoille kosteuttavan tehoseerumin ja yövoiteen, joka lukitsee kosteuden ihoon.

Aamuisin pesen kasvot vedellä, levitän hoitonesteen ja päivävoiteen. Tarvittaessa lisään voiteen päälle aurinkosuojan.

Skrollaa alas ja nappaa alekoodi!

ihonhoitoKuinak usein sinä käyt kasvohoidossa?

Miten kosmetologin hoidoilla voidaan vaikuttaa ikääntyvään ihoon?

Kosmetologien hoidot vaikuttavat ihoon monipuolisesti: ne muun muassa kosteuttavat, kiinteyttävät, hoitavat ikääntymisen merkkejä (myös ennaltaehkäisevästi).

BeautyFeel tekee useita eri hoitoja ikääntyvälle iholle. Muista, ettei sinun tarvitse itse etukäteen tietää, mitä ihosi tarvitsee, vaan ammattilaiset katsovat sen paikan päällä.

 • 1. taso: Hapotushoidot uudistavat tehokkaasti, kuorivat, kosteuttavat, kirkastavat ja heleyttävät ihoa. Hapotushoidot ovat olleet syksyn aika hoitojeni perusta. Ihoni sävy on hoitojen avulla tasoittunut ja punaisuus hävinnyt.
 • 2. taso: Jos kaipaa vielä tehokkaampaa käsittelyä ja on jo tottunut hedelmähappoihin, voi kokeilla SRC-kuorintaa, joka uudistaa ihoa tavallista hapotushoitoa voimakkaammin. Se heleyttää, silottaa ja napakoittaa ihoa.
 • 3. taso: Smart Resurfacer -erikoiskuorinta on voimakkain kuorintakäsittely, joka sopii pintakuivalle tai ikääntyneelle iholle, jolla näkyy laajentuneita tai tukkeutuneita huokosia, ryppyjä, juonteita, epätasaisuutta tai epäpuhtauksia. Minulle tehtiin hoitojakson loppupuolella tällainen erikoiskuorinta, ja tulokset olivat ehdottomasti kaikkein tehokkaimmat. Erikoiskuorinta silottaa ja tasoittaa ihon pintaa ja sävyä, edistää ihon uusiutumista, heleyttää ja kirkastaa, supistaa ihohuokosia, ehkäisee epäpuhtauksia ja madaltaa pintaryppyjä ja juonteita.
 • 4. taso: Mikroneulaus madaltaa syvempiä juontieta ja ryppyjä, kiinteyttää ja elvyttää veltostunutta ihoa ja aktivoi kollageenin tuotantoa ja stimuloi kasvutekijöitä.
 • Bonuksena kaunistava pikahoito: Minulle tehtiin syksyn hoitojakson lopuksi Nimuen uusin hoito Thermal Detox Peel -kuorinta (kuvissa), joka samalla syväpuhdistaa ja silottaa ihon pintaa. Puolessa tunnissa ihostani tuli aivan älyttömän kirkas ja kuulas ja tasainen! Todellinen tuhkimohoito!

Hoitojakson ennen ja jälkeen -kuvat

Aloitimme syksyllä BeautyFeelin kanssa projektin, jonka tarkoitus oli saada kesän jäljiltä ihonhoito mallilleen, nitistää epäpuhtaudet ja opetella hoitamaan ikääntyvää ihoa oikein.

Teimme syksyn aikana yhteensä seitsemän kasvohoitoa: hapotushoitoja, erikoiskuorinnan ja lämpökuorinnan.

Hoidin kotona ihoa säntillisesti Nimuen tuotteilla ja Heidin & Tiinan ohjeilla.

Kuvatkin sen jo kertovat, kuinka onnistuimme:

Näin aikuisiän akne hoidetaan oikeinIhoni hoitojakson alussa. Se punoitti, oli epätasainen, rasvainen ja kiilteli, ihohuokoset näyttivät laajentuneilta. Kesän jäljiltä iholla oli tukkeutumia ja epäpuhtauksia.

ihonhoitoTältä ihoni näytti hoitojakson päätteeksi. Iho on rauhallinen, tasaisen sävyinen ja tuntuinen. Epäpuhtauksia ei juurikaan ole. Ihohuokoset ovat supistuneet. Iho on mattapintainen, kirkas ja kuulas. Vai miltä näyttää?

Alekoodi BeautyFeelille

Mietityttääkö ihonhoito? Haluaisitko testata jotain Nimuen kasvohoitoa tai tuotteita? Nyt saat maaliskuun loppuun blogini mainitsemalla 15 % alennusta kaikista BeautyFeelin kasvohoidoista ja Nimuen tuotteista.

Kannattaa ehdottomasti käyttää etu hyödyksi! Varaa aikasi täältä.

Lue myös:

Aikuisiän akne – 7 vinkkiä, kuinka pääset siitä eroon

Tällaista on elää aknen kanssa – ihotautilääkäri kertoo, miten siitä pääsee eroon

Vihdoin täysin eroon aknesta ja aknearvista- katso muutoskuvat! 

Tämä kauneushoitola täytti toiveeni ja tarjosi tehokkaat tulokset – katso kuvat ennen ja jälkeen!

Hedelmähapot saivat ihoni näyttämään paremmalta kuin koskaan ennen – Katso ennen ja jälkeen -kuvat!

Akne jätti jälkensä – Näin pääsin eroon aknearvista

Rasvaisen ihon pahimmat hoitovirheet

Inka I

FACEBOOK / INSTAGRAM

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Liity Inkan uutislistalle