Kauneus ja tyyli, Kaupalliset yhteistyöt, Matkat, Perhe ja suhteet, Ruoka, Terveys ja hyvä olo, Treeni

TOP 10: vuoden suosituimmat postaukset – voita 100 eurolla kosmetiikkaa!

Teitä on vuoden 2018 aikana vieraillut täällä reilut 143 000. Huh!…

Teitä on vuoden 2018 aikana vieraillut täällä reilut 143 000. Huh! Kiitos suunnattoman paljon teille kaikille ihanille lukijoille.

Blogi täyttää piakkoin kaksi vuotta ja matka on ollut ihana. Siitä on muodostunut minulle tärkeä kanava suoltaa ulos sisintäni, käsitellä ja toipua. Olette mieletön vertaistuki! <3

Ja huomaan, että te lukijat koette kiinnostavimmiksi myös mulle itselleni tärkeimmät aiheet. Vaikka terveys – erityisesti mielenterveys – on ykkösaiheeni, rakastan puida ihmissuhteita, jakaa reseptejäni, innostaa teitä liikkumaan ja pitämään itseänne hyvänä, suositella parhaaksi testaamaani kosmetiikkaa ja kertoa matkoistani. Aihealueet ovat hiljalleen laajentuneet mutta ydin on säilynyt ja säilyy myös jatkossa.

Alla lista vuoden luetuimmista postauksista. Kannattaa skrollata alas asti, sillä siellä on arvonta. Osallistumalla voit vaikuttaa blogin sisältöön.

10 x vuoden suosituimmat postaukset

3 minuuttia päivässä ja parisuhde on pelastettu

Tämä postaus keräsi huimat 18 000 kävijää. Moni kommentoi tunnistavansa tekstistä itsensä ja kokeilevansa mieheni ehdottamaa kikkaa. Ja se ihan totta toimii!! Se on kaikessa yksinkertaisuudessaan mahtava, mutta niinhän parhaat asiat yleensä ovat.

Jos olet kokeillut 3 minsan kikkaa, kerro mulle, toimiko se. <3

artyva suoli

Näin sain ärtyvän suolen hallintaan – oireettomana jo lähes vuoden

Yle haastatteli minua syksyllä ärtyvän suolen oireyhtymästäni ja innostuin samalla kertomaan blogissa, kuinka olen saanut oireet hallintaan.

Muista: sun ei tarvitse kärsiä vatsavaivoista! Ne on hoidettavissa. Kun näet hieman vaivaa, huomaat elämänlaadun paranevan huomattavasti.

Tällaisia oireita B12-vitamiinin puutos aiheutti

Tämä postaus toteutettiin yhteistyössä Suomen Vitamiinikeskuksen kanssa. Yllätyin siitä, kuinka moni tunsi samoja puutosoireita kuin minä. Kannattaa käydä lukemassa postauksen kommentteja, sieltä löytyy surullisia tarinoita, kun vitamiininpuutos on aiheuttanut peruuttamatonta tuhoa.

Jos olet kasvissyöjä tai syöt pääsääntöisesti kasvisruokaa tai olet ikääntyvä, huolehdi erityisesti silloin B12-vitamiinin saannista.

Vihdoin löysin täydellisen smoothien salaisuuden! 6 x paras smoothie

Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Blendtecin kanssa. Ja tämä nyt ei ole maksettu mainos, mutta haluan vielä kertaalleen hehkuttaa laitetta: En edes osannut kuvitella, että kotikäyttöön löytyy näin tehokas laite. Se murskaa ja blendaa aivan kaiken. Rakastan Blendtecia, se on käytössä päivittäin enkä osaisi enää elää ilman. :D

Ja niin, noi reseptit kantsii kyllä testaa. Sieltä löytyy muun muassa snickers-smoothie, vadelma-lakusmoothie ja sokeriton mangolassi.

Suru

Kun suru yllättää

Tämä vuosi, erityisesti alkuvuosi, oli yksi elämäni rankimmista. Helmikuussa rakas isoisäni menehtyi. Hän oli minulle todella läheinen, oikeastaan enemminkin isä kuin isoisä.

Edelleen toisinaan tuntuu, että hän on vain matkoilla. Ei oikeasti poissa. Hetkittäin olen jo puhelin kädessä soittamassa hänelle, kunnes muistan.

viher-hedelmäsmoothie

Näin syntyy oikeasti herkullinen viher-hedelmäsmoothie

Blogihistoriani suosituin resepti on täydellinen vihersmoothie, joka sai syksyllä kilpailijan tästä viher-hedelmäsmoothiesta. Tämä ravitseva ja täyttävä viher-hedelmäsmoothie on täynnä vitskuja ja makua! Ootko testannut, mitä tykkäsit?

Näin masennus näkyi minussa – tarina siitä, kuinka katosin

Kuinka moni teistä on halunnut paeta todellisuutta ja omaa pahaa oloaan jonnekin omaan pieneen turvapaikkaan?

Masennuksen pirulaisen takia en tunnistanut enää omaa kehoani, kadotin arvostuksen itseäni kohtaan ja tilalle tuli ankea, kumarassa kulkeva nainen, joka halusi hautautua telttamaisten vaatteiden alle ja kadota näkyvistä.

smoothie bowl

4 ainesosan smoothie bowl, johon jäin koukkuun

Oooh, tää on kyllä niin käsittämättömän toimiva resepti, että pitää ihan taputtaa itseään olalle. Tai oikeastaan inspiksen reseptiin sain Nannalta, joka tekee smoothien 200 g mustaherukoita, avokadosta ja 1 mitallisesta heraa. Mulla lisäksi tulee kasvimaitoa, normaalisti käytän kookosjuomaa.

Tää smoothie bowl on todella täyttävä ja aivan takuulla pitää nälän poissa lounaaseen asti ellei sulla nyt ole tapana juosta maratoneja heti aamulla.

unelma

Tätä olen salaillut koko syksyn: Toteutin yhden isoimmista unelmistani

Vaikka tämä vuosi on ollut raskas, on tähän sisältynyt myös mielettömiä muutoksia ja unelmien toteutumisia. Yksi suurimmista haaveistani on ollut kokeilla siipiäni yrittäjänä ja tässä sitä nyt ollaan: viestintäalan yrittäjänä, joka kirjoittaa, kouluttaa ja konsultoi.

Olen vieläkin kuin puulla päähän lyöty. Niin uskomattoman ihanaa tämän unelman toteutuminen on!

Elämäni isoin muutos – osallistu kilpailuun!

Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä TFW Helsingin kanssa. TFW on vaikuttanut suunnattoman paljon hyvinvointiini. En ole koskaan ollut näin motivoitunut treenaamiseen, kehittynyt näin nopeasti, saanut näin paljon uusia ystäviä, rohkeutta, varmuutta ja uskallusta uskoa itseeni ja omiin unelmiini.

Arvonta

Olipas jotenkin tunteellista summata vuotta näiden postausten kautta. Tällainen oman elämän tilinpäätös voisi olla kaikille suotavaa: Millaisia tavoitteita sulla oli tälle vuodelle, miten pääsit niihin? Millaisia vastoinkäymisiä kohtasit ja kuinka niistä selvisit? Mitkä unelmat toteutuivat?

Nyt haluan sun vastaavan mulle kahteen kysymykseen:

 • katsotaan eteenpäin eli mikä on sun tavoite ensi vuodelle? Kun sanot tavoitteen ääneen ja kirjoitat sen ylös, keskität huomiosi siihen ja alat todennäköisemmin toimia tavoitetta kohti.
 • mistä toivot mun ensi vuonna kirjoittavan? Mikä aihe kaipaisi käsittelyä?

Vastaamalla näihin kysymyksiin sunnuntaihin 6.1. mennessä olet mukana yllätyskosmetiikkapalkinnon arvonnassa, jonka arvo on 100 euroa. Viiden pisteen vihje: palkinto pitää sisällään ihania tuoksuja… ;) <3

 

<3: Inka I

FACEBOOK / INSTAGRAM / TWITTER

79 Comments

 • nina jokelainen December 30, 2018 at 6:15 pm

  Parisuhdejuttu

  Reply
 • maria johansson December 30, 2018 at 6:25 pm

  Viime Uutena Vuotena laitoin tavoitteeksi kävellä 2.000 km. Huomenna kävelen viimeisen kerran siis tänä vuonna, ja marraskuussa kilometrejä oli jo 2.440,2 eli reilusti ylittyy tavoite. Ensi vuodelle en tee sen kummempia lupauksia, liikun ja syön terveellisesti, sillai kun tuntuu hyvältä. Hyvää Uutta Vuotta.

  Reply
  • Inka I January 7, 2019 at 2:42 pm

   Jes, loistavaa! Onnea! Hyvä tavoite ja hienosti päästy maaliin. Onnea <3 Hyvää uutta vuotta!

   Reply
 • Kirsi s December 30, 2018 at 6:30 pm

  1)Pitäis ottaa itseään niskasta kiinni ja alkaa katsoa mitä syö ja liikkuakkin pitäisi alkaa enemmän , tammikuussa alkaa jooga, johon ehdottomasti pitää päästä (pieni paikkakunta missä ei liikoja harrastuksia ole ) tosin itselleni riittää kun pääsee kävelemään 😊 2) sinulla on ollut jo hyviä juttuja , mistä saanut vinkkejä omaan elämään , en osaa sanoa mitään tuohon ❤️

  Reply
  • Inka I January 7, 2019 at 2:43 pm

   Hyvä, pienillä askeleilla kohti parempaa oloa. Aloita vaikka siitä joogasta :) Hyvinvointia ei voi pakottaa tai suorittaa. Ja se on jännä homma tuo hyvinvointi, kun se ruokkii itse itseään. Kun yhdestä jutusta tulee hyvä olo, alkaa se vaikuttaa muuhunkin tekemiseen. Tsemppiä <3 Ihana, jos olet saanut multa vinkkejä!

   Reply
 • Emilia December 30, 2018 at 6:33 pm

  Mun tavoite on se, että osaisin nauttia kotiäitiydestä täysillä sillä luultavasti tämä on viimeinen kerta tätä lajia.

  Kiva olis lukea kuinka sun unelmien toteutuminen on vaikuttanut elämänlaatuun :)

  Reply
  • Inka I January 7, 2019 at 2:44 pm

   Ooh, sitten nauti ehdottomasti <3 Ihanaa vuotta! Ja loistava idea, otan heti listoille! Lyhyesti: on vaikuttanut ja paljon :)

   Reply
 • Mari k December 30, 2018 at 7:13 pm

  Tänä vuonna koin semivakavan burn-outin, joten ensi vuoden tavoitteeni on löytää oikeesti toimivat keinot laukaista stressiä. Lisäksi otin tavoitteeksi säästämisen (olen tässä todella huono :D) ja päätin, että luen tulevan vuoden aikana ainakin 20 kirjaa (tänä vuonna luin ehkä viisi…).

  Sinulta en osaa toivoa mitään aiheita. Pysy juuri sellaisena kuin olet :)

  Reply
  • Inka I January 7, 2019 at 2:47 pm

   Voimaa toipumiseen <3 Yksi pieni vinkki: oletko kokeillut hypnoosia stressiin?

   Säästäminen ja sijoittaminen täälläkin tavoitteena :)

   Lukeminen on loistava tavoite, se ei oo koskaan ajanhukkaa.

   Pysyn <3 Halaus!

   Reply
 • Paula December 30, 2018 at 7:19 pm

  Tavoitteeni ensi vuodelle on harrastaa viikoittain liikuntaa, josta oikeasti nautin. Tänä syksynä liikunta on jäänyt vähemmälle, kun motivaatio salitreeniin on ollut kateissa. Ensi vuonna enemmän seinäkiipeilyä, joogaa ja sulkapalloa hyvässä seurassa. Lisäksi aion avata säästötilin. Tähän mennessä kaikki ylimääräinen on mennyt matkusteluun ja ulkona syömiseen :D

  Reply
  • Inka I January 7, 2019 at 2:48 pm

   Loistava tavoite! Heivaa se sali ja liiku niin että se on hauskaa :) Niin mulla on ainakin säilynyt motivaatio treeniin. Mahtavat lajit sulla ainakin on!

   Ja mulla tismalleen sama, kaikki on mennyt mikä on tullut ja juurikin noihin samoihin asioihin :) Nyt tavoitteena tammikuussa laittaa sijoitukset aluille. Tsemppiä sinne!

   Reply
 • Neito December 30, 2018 at 8:00 pm

  En aseta itselleni mitään tavoitteita, kun en tällä hetkellä valitettavasti voi vaikuttaa niihin asioihin mihin haluaisin.

  Sitäkin enemmän toivon ensi vuodeksi onnea ja iloa!

  Mua kiinnostaa (perinteisten postausten lisäksi) erityisesti sairaus-/terveysjutut, etenkin huonommin tunnetut sellaiset.

  Musta ois kiva, jos joskus joku bloggaaja tekisi haastattelujuttusarjan eri sairauksia sairastavista, estetiikasta kiinnostuneista naisista (tai miehistä).

  Yhteiskunta määrittää aina sairaat ihmiset tietyn näköisiksi (apuvälineet, huolittelematon ulkonäkö, rumat vaatteet) ja tällainen leimaaminen aiheuttaa varmasti paljon ongelmia näille “näkymätöntä sairautta” sairastaville ihmisille. Tässä siis yksi idea, jossa varmasti potilasjärjestöt auttaisivat.

  Ihanaa tulevaa vuotta!

  Reply
  • Inka I January 7, 2019 at 2:49 pm

   Minä toivon vuoteesi onnea ja iloa <3

   Hyvä juttuidea – otanpas mietintään :)

   Ihanaa uutta vuotta!

   Reply
 • Heta December 30, 2018 at 8:08 pm

  Tavoitteeni ensi vuodelle voisi olla yrittää löytää tasapaino elämän pyörityksessä. Miten jaksaa löytää aikaa omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen, kun talous kaatuu päälle (kiitos hometalo!) ja töissä pitäisi revetä viiteen paikkaan yhtä aikaa. Löytyisi energiaa liikkua ja tehdä asioita, joista tulee hyvä olo. Ja sitten haluan lopettaa lohtusyömisen!! :D

  Minusta on ollut kiva lukea pieniä, arkisia oivalluksia. Esim. smoothiet on sellaista, minkä voi soveltaa omaankin elämään, samoin parisuhteen positiivisuushetki. Sellaisia ehkä ihan pieniä, ja yksinkertaisiakin asioita, joita ei välttämättä tulisi ajatelleeksi, mutta kun ne lukee, niin tulee sellainen “aaa, tätä voisi koettaa itsekin!”-elämys.

  Reply
  • Inka I January 7, 2019 at 2:51 pm

   Mahtava tavoite, voimaa sen toteuttamiseen :) Olen pahoillani hometalosta, karseaa! Terveisin homeallerginen. En ihmettele, jos itseään lohduttaa ruoalla, jos monella elämän rintamalla on vastoinkäymisiä.

   Kiva kuulla! Reseptejä ja parisuhdejuttuja on jo jonoksi asti :) Yritän miettiä, mitkä omassa arjessani olisi merkityksellisiä mutta pieniä asioita, joita jokainen voisi toteuttaa.

   Reply
 • Karolina Riihinen December 30, 2018 at 8:11 pm

  En ole vuosiin tehnyt lupauksia, mutta tulevalle vuodelle odotukseni ovat korkealla ja aion niitä tehdä. Ensimmäinen ja suurin lupaus on, että alan tekemään asioita ja ennen kaikkea päätöksiä itseäni ajatellen. En enää aio elää ja tehdä asioita vaan toisten ihmisten hyväksi ja miellyttääkseni. Itseasiassa tämä vuosi oli (tietämättäni) alkua tälle päätökselle, jolloin aloin pitämään parempaa huolta ulkoisesta olemuksestani. Ihastuin ihonhoitoon ja kosmetiikkaan monien monien vuosien jälkeen. Aion myös alkaa tavoittelemaan asioita, jotka ovat hautautuneet jonnekin kaukaisiin haaveisiin.
  En osaa tarkemmin eritellä, mistä toivoisin sinun kirjoittavan tulevana vuotena. Mielestäni vaikutat äärettömän fiksulta, ihannoitavalta ja jalat maassa olevalta naiselta, joka osaa kirjoittaa just oikeista asioista❤ Oikein hyvää uutta vuotta sinulle!

  Reply
  • Inka I January 7, 2019 at 2:53 pm

   Loistavaa! Sinä olet tärkeysjärjestyksessä ykkönen <3 Niin sen kuuluu olla. Ilman että itse voi hyvin ja on terve, ei voi olla oikein hyödyksi muillekaan.

   Ihana kuulla, että olet löytänyt sinua innostavia juttuja ja että tavoittelet rohkeasti haaveitasi <3

   Vau, kiitos todella paljon. Ihana kuulla! Veti sanattomaksi.

   Ihanaa uutta vuotta <3

   Reply
 • Jasmine December 30, 2018 at 8:11 pm

  Aloittaa joogan

  Kirjoita vaikka parisuhteista

  Reply
 • 6tytönäiti December 30, 2018 at 8:21 pm

  Yritän vähentää herkkuja ja liikkua enemmän. Kunnon vitamiinikuurin otan myös vuoden alusta ja katson onko vaikutusta väsymykseen, hiustenlähtöön ym.. Pitää myös katsoa tarkemmin mitä syö että vatsaoireet vähenis..Lähinnä siis terveyteen liittyviä juttuja.
  Sulla on paljon monipuolisia juttuja ollu. Ehkä joku parisuhdejuttu tai sit uusia ruokajuttuja ym 😊

  Reply
  • Inka I January 7, 2019 at 2:53 pm

   Millaisia vitamiineja ajattelit kokeilla? Toivon sulle parempaa terveyttä tälle vuodelle :)

   Joo, parisuhdetta ja ruokaa tulossa :)

   Reply
 • Veronica December 30, 2018 at 8:28 pm

  Yritän jaksaa ja ottaa itseäni niskasta kiinni. Haluaisin tietää miten sydän suruista selvitään ja päästään eteenpäin.

  Reply
  • Inka I January 7, 2019 at 2:55 pm

   Oletan, että siellä on sydänsuruista kärsivä nainen <3 Voimia! Mulla auttoi parhaiten terapia ja kirjoittaminen. Laastarisuhteet ja surun pakoilu eivät. Voisin pohtia aihetta syvemminkin ja kirjoittaa siitä lisää. Halaus!

   Reply
 • Heini December 30, 2018 at 8:29 pm

  Minun pitäisi todellakin syödä vähemmän suklaata, siihen siis lupaan panostaa (heti sen jälkeen kun olen tuhonnut alennuksesta ostamani joulusuklaat 🙈)

  Olisi kiva lukea kirjoituksiasi esim. luonnonkosmetiikasta tai terveellisestä ruokavaliosta!

  Reply
  • Inka I January 7, 2019 at 3:05 pm

   Hahah :D Ota eka steppi ja vaihda joulusuklaa raakasuklaaseen (Foodinin on mun mielestä parasta).

   Molemmista aihepiireistä tulossa pian lisää :)

   Reply
 • Sanna K December 30, 2018 at 8:37 pm

  Mun tavoite on kehittää itseäni ammatillisesti ja palata vanhempainvapaalla työelämään entistä rautaisempana ammattilaisena.
  Lukisin ennen kaikkea monenlaista hyvinvointiin liittyvää juttua.

  Reply
  • Inka I January 7, 2019 at 3:04 pm

   Mahtavaa, onnea siihen! Hyvä asenne :)

   Reply
 • Masentuneen äiti December 30, 2018 at 8:37 pm

  Toivoisin tyttären äitinä, että hän pääsisi masennuksensa kanssa tolpilleen ja keskitettyä kouluun ja elämänsä järjestymiseen. Äitinä taas koitan saada tuettua lastani paremmin kaikissa asioissa.

  Itse haluaisin oppia enemmän pitkäpinnaisuutta ja malttia ja oppia jaksamaan paremmin.

  Reply
  • Inka I January 7, 2019 at 3:04 pm

   Voimia tyttärellesi ja sinulle äitinä. Masennusta sairastavan omaisen rooli ei ole helppo – mutta se on todella tärkeä! Kun on yksin toivottamassa pimeydessä, toipumista helpottaa rakastava ja lämmin läheinen.

   Valoa vuoteesi <3

   Reply
 • Kirsi-Marja Virtanen December 30, 2018 at 9:01 pm

  Tavoitteeni tulevalle vuodelle on edetä opinnoissani hyvin eteenpäin. Tehdä opintojen puitteissa kivoja, uusia asioita sekä retkeillä entistä enemmän. Saada lihaskuntoa paranemaan kun vihdoin on käsi kuntoutunut siihen malliin että sain luvan tehdä ja touhuta kaikkea kivun sallimissa rajoissa. Olla itselleni myös armollisempi ja nauttia jokaisesta päivästä täysillä huonoinakin hetkinä 🍀

  Lukea haluaisin edelleen erilaisista mielen aiheista mm. masennus, paniikkihäiriö, parisuhdeväkivalasta selviämistarinoita jne

  Reply
  • Inka I January 7, 2019 at 3:03 pm

   Tsemppiä opintoihin ja muihin loistaviin tavoitteisiin :)

   Kaikista noista aiheista on tulossa lisää :)

   Reply
 • Pirjo December 30, 2018 at 9:07 pm

  Minun tavoitteeni on kohentaa kuntoa. Kaikki hyvinvointiin liityvät jutut kiinnostaisivat.

  Reply
 • Maana December 30, 2018 at 9:14 pm

  Tavoitteeni tulevalle vuodelle on oppia asettamaan itselleni realistisempia tavoitteita. Tämän vuoden tuloksena jälleen kerran uupuneena ja vakavasti masentuneena koen sen kaikkein tärkeimmäksi asiaksi. Omien voimavarojen hahmottaminen ei ole aina kovin yksinkertainen asia, ehkäpä voisit tästä aiheesta masennuksen kanssa eläneenä kirjoittaa? Olisi kiva lukea, kuinka muut asioita ratkaisevat!

  Reply
  • Inka I January 7, 2019 at 3:02 pm

   Se ei todellakaan ole yksinkertainen asia, mä oon opetellut sitä vuosia, mutta silti tuntuu helvetin vaikealta. Todella paljon voimaa toipumiseen.

   Masennuksesta on tulossa aika isostikin tänä vuonna lisää.

   Halaus!

   Reply
 • Char December 30, 2018 at 9:47 pm

  Tavoitteeni ensi vuodelle on saada astma kuntoon ja samalla oma kunto paremmaksi, kaipaan treenaamista :(

  Toivon motivaatiopostausta!

  Reply
  • Inka I January 7, 2019 at 3:01 pm

   Tsemppiä astman taltuttamiseen :)

   Motivaatiosta voisin miettiä jotain näkökulmaa.

   Reply
 • Leena December 30, 2018 at 9:52 pm

  Tavoite ensi vuodelle on lisätä hyvinvointia perheessä.
  Postaustoiveita en osaa esittää, kaikki käy! 😊

  Reply
 • Anu Dee December 30, 2018 at 10:10 pm

  Yritän opetella rakastamaan itseäni enemmän ja toivon myös lukevani tästä aiheesta.

  Reply
  • Inka I January 7, 2019 at 3:00 pm

   Aiheesta tulossa lisää jo tällä viikolla!

   Reply
 • Inka December 30, 2018 at 10:15 pm

  Tavoitteenani on löytää itseni, vaikka kuulostaakin kliseiseltä. Haluan antaa enemmän aikaa itselleni, jotta ymmärtäisin, mitä haluan elämältä ja mitä sen saavuttamiseksi vaaditaan (kiitos “tätä olen salaillut koko syksyn” – postauksen, sain lisäpuhtia päätöksen toteuttamiseen). Tähän asti on tuntunut, että etenen elämässä vain, koska on pakko, mutta annan enemmän kuin saan (kuulostan itsekkäältä, mutta asia on painanut jo pitkään mieltä).
  Postauksia parisuhteen todellisesta arjesta olisi kiva lukea, mitä haasteita se välillä tuo eteen vai tuoko :)?

  Reply
  • Inka I January 7, 2019 at 3:00 pm

   Hei kaima!

   Ei kuulosta kliseiseltä vaan itseasiassa tosi tärkeältä määritellä oma identideetti, kuka on. Ja kyllä, just aikaa se vaatii, että ymmärtää mitä todella haluaa. Mulla se kohti siihen, että lähdin yrittäjäksi. Ja ymmärrän niiiiin hyvin ton sun fiiliksen.

   Parisuhteesta selvästi halutaan lukea enemmän, joten saamanne pitää :) Haasteita se kyllä tuo, mutta olemme onnistuneet ratkomaan ne todella hyvin avoimella keskustelulla ja joillain harjoituksilla. Voisin kirjoittaa näistä enemmän.

   Reply
 • Hymyillään blogi December 30, 2018 at 11:02 pm

  Ilahduttava postaus ja kiitos vinkeistä. Tavoitteenani olisi keskittää aikaa tärkeisiin ihmisuhteisiin ja tehdä blogista vielä enempi mun näköinen.

  Kiva olisi nähdä vieläkin enemmän näitä piristäviä ja terveellisiä ruokaohjeita ja nähdä sinun elämääsi.

  Mukavaa uutta vuotta :) – Helena

  Reply
  • Inka I January 7, 2019 at 2:58 pm

   Ihana kuulla :) Blogisi näyttää kivalle ja aiheet hyviä! Tsemppiä sen kanssa :)

   Yritän raottaa elämääni hieman enemmän tulevana vuotena ja ruokaohjeita tulee takuulla lisää.

   Ihanaa vuotta!

   Reply
 • Pia lampola December 30, 2018 at 11:24 pm

  Tavoitteena on juosta 1000k vuoden 2019 loppuun mennessä.
  Ravinnosta on aina kiva lukea ja näin ollen löytää uusia kokeiltavia esim. Shmootit yms.
  Kaikkea hyvää sinulle

  Reply
  • Inka I January 7, 2019 at 2:55 pm

   Huh, nostan hattua! Mieletön tavoite – tsemiä siihen :) Näitä on tulossa lisää!

   Kuin myös!

   Reply
 • Riikka Lammi December 30, 2018 at 11:53 pm

  Tavoitteeni on että osaisi nauttia pienistä asioista ja hetkistä. Tästä aiheesta olisi myös mukava lukea sivuillasi.

  Reply
  • Inka I January 7, 2019 at 2:35 pm

   Tuota asiaa ei voi liiaksi korostaa – niin helposti sitä sortuu vain haikailemaan lomamatkojen tms. perään, kun se onni oikeasti koostuu ihan pienistä jutuista. Täytyypä ottaa aihe listoille :)

   Reply
 • Reetta December 31, 2018 at 12:04 am

  Tavoitteeni seuraavalle vuodelle on rakastaa itseäni enemmän. Tämä tarkoittaa käytännössä pieniä parempia valintoja ruoan, liikunnan ja ajankäytön suhteen.

  Toivoisin lisää juttuja eettisestä kuluttamisesta ja eettisestä ja kestävästä muodista.

  Reply
  • Inka I January 7, 2019 at 2:34 pm

   Mahtava tavoite <3 Onnea siihen! Ja se on tosiaan pieniä tekoja.

   Toiveesi on kuultu ja aiheesta on tulossa lisää – itseasiassa parin viikon sisään on jo tulossa lisää kestävästä muodista.

   Reply
 • Millastiina Lapinoja December 31, 2018 at 12:54 am

  Tavoitteita ensi vuodelle: 4 kotiäitivuoden jälkeen aion pitää oman henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin vuoden <3 oppia ottamaan omaa aikaa ja löytää hyvä olo mielelle ja kropalle. Yhtenä konkreettisempana tavoitteena aion oppia soittamaan pianoa :)

  Hyvinvointi- ja motivaatiopostauksia olisi siis myös kiva lukea :) Ihanaa uutta vuotta sinulle!

  Reply
  • Inka I January 7, 2019 at 2:21 pm

   Hei Millastiina!

   Loistavia tavoitteita :) Onnea henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin tielle. Ja onnea myös voitosta, arpaonni osui sinuun. Laitan sinulle vielä sähköpostia, miten toimitan palkinnon sinulle.

   Ihanaa uutta vuotta!

   Reply
 • Nea December 31, 2018 at 12:59 am

  Tavoitteenani on valmistua ja toivoisin kosmetiikka aiheisia postauksia 😊

  Reply
  • Inka I January 7, 2019 at 2:33 pm

   Onnea valmistumiseen :) Kosmetiikkaa tulossa lisää pian.

   Reply
 • Sinni December 31, 2018 at 8:57 am

  Ajattelin tavoitella raksutonta tammikuuta. Sipsien syönnin lopetin uudenvuoden lupauksena jo useampi vuosi sitten. Nyt on tullut tilalle ruis-sipsit, linssi-sipsit, kaura-sipsit ja leipä-sipsit. Niitä on tullut napsittua, kun tykkään rouskuvasta! Paprikastakin! :)
  Postaustoivesta en hirveästi osaa esittää pyyntöjä. Kaikki kosmetiikkaan ja ihonhoitoon liittyvä kiinnostaa.

  Reply
  • Inka I January 7, 2019 at 2:33 pm

   Ooh, kaura- ja linssisipsit on niiiiin hyviä. Mutta siis loistava tavoite! Ennemmin paprikaa kuin sipsiä.

   Reply
 • Maria December 31, 2018 at 5:25 pm

  Tavoitteena ens vuodelle on suoritua hyvin unelmieni työharjoittelussa ja kirjoittaa gradu.
  Toivon monipuolisesti erilaisia juttuja ja mm. ihonhoito- ja terveysjutut kiinnostaa erityisesti.

  Reply
  • Inka I January 7, 2019 at 2:32 pm

   Hei huippua, tsemppiä työharjoitteluun ja gradun tekoon!

   Näitä on tulossa :)

   Reply
 • Jenna January 1, 2019 at 5:55 pm

  Tavoitteeni on oppia antamaan levolle ja palautumiselle enemmän aikaa. Toivoisin postauksia, jotka antaisivat vinkkejä hyvinvointiin kiireisen arjen keskellä

  Reply
  • Inka I January 7, 2019 at 2:32 pm

   Lepo ja palautuminen on niin tärkeitä mutta ihan liian aliarvostettuja. Mahtavaa, että annat niille nyt enemmän aikaa.

   Kiitos toiveesta, lisää vinkkejä siis :)

   Reply
 • Hennaj January 1, 2019 at 10:51 pm

  Syödä terveellisemmin ja vähentää alkoholin käyttöä. Tuotearvostelut ovat aina mielenkiintoisia :)

  Reply
  • Inka I January 7, 2019 at 2:31 pm

   Mulla kans tavoitteena vähentää alkoholia! Hyvä tavoite :) Niitä on tulossa piakkoin useampikin :)

   Reply
 • Minna January 1, 2019 at 11:17 pm

  Tavoitteena on lempeämpi suhtautuminen itseeni ja sen oivalluksen, että haluan tehdä sitä mikä tekee oloni sisäisesti vahvaksi, en sitä mikä saa näyttämään vain ulkoisesti vahvalta, saattaminen enemmän käytäntöön.

  Nämä terveysasiat ovat olleet mielenkiintoista ja maanläheistä luettavaa, toivon tällekin vuotta näitä blogissa nähtävän! :)

  Reply
  • Inka I January 7, 2019 at 2:31 pm

   Hyvä, lisää vain lempeyttä ja rakkautta <3

   Reply
 • Hennna January 2, 2019 at 7:53 am

  Haluan toteuttaa tänä vuonna työhön liittyviä unelmia. Aion kokeilla siipiäni osa-aikaisena yrittäjänä.

  Toivon sinulta kokonaisvaltaiseen terveyteen ja parisuhteeseen liittyviä juttuja.

  Ihanaa uutta vuotta! ❤️

  Reply
  • Inka I January 7, 2019 at 2:30 pm

   Jee, mahtavaa! Tervetuloa yrittäjäksi – loistava päätös! Ja osa-aikaisuudesta on hyvä startata :) Onnea!

   Ihanaa uutta vuotta <3

   Reply
 • anna s. January 2, 2019 at 12:19 pm

  Tavoitteeksi olen asettanut, että en osta koko vuoden aikana yhtään vaatetta itselleni. Tuntuu, että vaatteet pursuavat kaapistani, ja silti käytän aina vain samoja vaatteita. Nyt on aika pitää taukoa shoppailusta :)
  Toivon sinulta terveyteen, hyvinvointiin ja kauneuteen liittyviä postauksia :)

  Reply
  • Inka I January 7, 2019 at 2:30 pm

   Aivan mieletön tavoite! Voisin ottaa susta oppia :) Ja sepä se, vaatteita kaappi täynnä ja silti sitä käyttää vain niitä tiettyjä lemppareita.

   Näitä aiheita tulee kyllä :)

   Reply
 • Jenna January 4, 2019 at 7:15 am

  1) Omaan hyvinvointiin keskittyminen ja panostaminen
  2) Terveys ja hyvinvointi aiheiset postaukset kiinnostaa

  Reply
  • Inka I January 7, 2019 at 2:29 pm

   Mahtavat tavoitteet – tsemppiä niihin! Näitä aiheita on tulossa lisää :)

   Reply
 • Lydia January 4, 2019 at 11:29 am

  Tavoitteenani on muuttaa ruokavalioni ja elämäntapani takaisin terveelliseksi, viime aikoina olen lipsunut ihan liikaa.
  Minua kiinnostaisivat hyvinvointiin ja kauneuteen liittyvät jutut.

  Reply
  • Inka I January 7, 2019 at 2:27 pm

   Pieni lipsuminen on ihan normaalia mutta tsemppiä ryhtiliikkeeseen :) Näistä aihepiireistä on varmasti jatkossakin paljon juttua!

   Reply
 • Anniina K. January 4, 2019 at 5:32 pm

  Tavoitteena hyvinvointi. Toiveena kaikki ekologisuuteen liittyvät jutut!

  Reply
  • Inka I January 7, 2019 at 2:27 pm

   Jes, ekologisuus kiinnostaa itseänikin yhä enemmän ja enemmän – aiheesta siis takuulla tulossa lisää ja pian!

   Reply
  • Inka I January 7, 2019 at 2:36 pm

   Toivon sulle hyvää olo vuodelle 2019! Ekologisuutta tulossa lisää :)

   Reply
 • Tiuku January 5, 2019 at 10:39 am

  Töiden saralla mun tavoite ensi vuodelle on vahvistaa osaamistani ja saada työnkuvaani paremmin sopiva tehtävänimike ja sen mukainen palkkataso.

  Lisäksi haluan panostaa terveellisempään ja kasvispainotteisempaan syömiseen sekä kiinnittää enemmän huomiota omaan jaksamiseeni ja hyvinvointiini.

  Blogiin toivoisin ehdottomasti työhön liittyviä juttuja: työskentelen itsekin viestinnän parissa ja saan niistä hyviä ideoita ja inspistä omiinkin tulevaisuuden haaveisiini. :)

  Ihanaa alkanutta vuotta <3

  Reply
  • Inka I January 7, 2019 at 2:26 pm

   Loistavaa, naisten pitää enemmän ja enemmän osata vaatia kunnon palkkaa tekemästään työstä. Tsemppiä tavoitteisiin!

   Mahtavaa, työstä voisinkin kirjoitella enemmän :)

   Sinulle myös <3

   Reply
 • hilkka January 6, 2019 at 8:04 am

  Tavoitteenani on liikkua enemmän luonnossa, ja yrittää elää vähän terveellisemmin. Toisin sanoen yritän huolehtia itsestäni vähän paremmin.

  Sinulta toivon siis omiin tavotteisiin sopisia postauksia, eli hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä :)

  Reply
  • Inka I January 7, 2019 at 2:23 pm

   Mä kans aion liikkua enemmän luonnossa <3 Tsemppiä tavoitteisiin!

   Noista aiheista tulee kyllä lisää :)

   Reply
 • Piijuli January 6, 2019 at 11:45 pm

  Mun tavoite on opetella juomaan tarpeeks vettä ja jättää muut juomat vähemmälle. Sekä muistaa syödä rautalääkkeet säännöllisesti. Lupasin yrittää väh. kolme kertaa viikossa ulkoilua – ollut kolmivuorotyön takia haasteellista, mut yritän virkistyä.
  Tuotearvostelut ja hyvinvointijutut kiinnostaa.. Erilaiset kasvohoidot ja luonnonkosmetiikka on myös aihealueita, joista tykkäisin lukea..

  Mukavaa alkanutta vuotta :)

  Reply
  • Inka I January 7, 2019 at 2:22 pm

   Hei Piijuli! Mahtavat tavoitteet :) Vesi vanhin voitehista. Kannattaa kokeilla aloittaa päivä aamuvedelle – ennen aamiaista juo puoli litraa vettä. Keho saa yön jälkeen nestettä ja heräät paremmin. Tsemppiä tavoitteisiin!

   Kiva, noista toivomistasi aiheista on tulossa pian lisää.

   Sinne myös :)

   Reply

  Leave a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Kaupallinen yhteistyö: @beautyfeelvantaa ⭐ ARVONTA - VOITA 190 EURON HEMMOTTELUHOITO ⭐⁣
⁣
Joko katsoit blogista, kuinka älyttömän paljon ihoni on muuttunut puolessa vuodessa kosmetologien Tiinan ja Heidin hoidoilla ja vinkeillä? Käy tsekkaamassa biosta: @inka.ikonen ⁣
Nyt me halutaan tarjota teille sama mahdollisuus muutokseen! ❤ Arvon yhdelle teistä uudistavan ja kirkastavan @nimueskininternational hapotushoidon BeautyFeelissä sekä Nimuen aloituspakkauksen, joka valitaan ihotyyppisi mukaan. Paketissa on minikokoiset puhdistustuotteet, voiteet, kuorinta sekä aurinkosuoja. Jo kahden viikon käytöllä huomaat eron ihossasi! Palkinnon arvo on 190 euroa.⁣
⁣
Osallistu näin:⁣
⁣
✔ Seuraa @inka.ikonen -tiliä ja @beautyfeelvantaa -tiliä.⁣
✔ Kommentoi kuvaa maanantaihin 2.2. mennessä.⁣
✔ Pisst! Tuplaa mahdollisuutesi voittaa ja käy osallistumassa myös Facebookin puolella. Löydät minut siellä nimellä @ inkaiblogi.⁣
⁣
Onnea arvontaan!⁣
⁣
Instagram ei ole osallisena arvonnassa.
#arvonta #kasvohoito #kosmetologi #kauneushoitola #ihonhoito #nimue #nimueskin #nimueskintechnology #skincare
  • Kaupallinen yhteistyö: @beautyfeelvantaa 〰 Apua, kuinka paljon iho voi muuttua puolessa vuodessa! 😍 Aloitimme syksyllä kauneushoitolan kanssa projektin, jonka tarkoitus oli nitistää epäpuhtaudet ihollani ja opetella hoitamaan ikääntyvää ihoa oikein. 
Nyt lopputulos on nähtävissä blogissa - käy katsomassa ihan älytön muutos, nappaa alekoodi ja vinkit ikääntyvän ihon hoitoon! Suora linkki profiilissa 💆‍♀️
#ihonhoito #kasvohoito #kosmetologi #ihonhoitotuotteet #ihonhoitovinkit #nimue #nimueskin #nimueskininternational #nimueskincare #inkaicom
  • Tänään mulle tuli virallisesti vuosi täyteen yrittäjänä 🙌🏻🥳🎉⁣
⁣
Vitsi, mikä fiilis! 🔥⁣
⁣
Vuoteen on mahtunut paljon, oppimiskäyrä on ollut hurja. Alun paniikista ja joka suuntaan sohimisesta olen fokusoinut, rauhoittunut, oppinut luottamaan ja sietämään epävarmuutta. Löytänyt intohimoni: puhua hyvinvoinnista & terveydestä & yrittäjyydestä 🙏🏻💰⁣
⁣
Kaksi elämää mullistavaa työjuttua ovat olleet @mehilainenoy blogiyhteistyö hedelmällisyydestä ja lapsettomuudesta ja @duunitori Yrittäjän oppaan tuottaminen. Se viimeistään sytytti halun kannustaa muitakin yrittäjyyden polulle ja nyt olenkin @nuoretyrittajathelsinki ylpeä, tuore hallituslainen.⁣ Kiitos kuluneesta vuodesta ja luottamuksesta kaikille mun mahtaville asiakkaille ja teille seuraajille ❤️
⁣
Tämän vuoden tavoitteet on selvillä ja myynti hyvässä vauhdissa. Let’s hustle! 😎
#yrittäjä #yrittäjyys #naisyrittäjät #työ #ura #womanwhohustle #entrepreneurlife #womeninbusiness #womenentrepreneurs #journalist #wellnessblogger #consult
  • Onko jälleen tuskaista miettiä viikon arkiruokia? 🤔Viime viikolla peräti 8 000 teistä seuraajista kävi tutustumassa blogissa neljään vaivattomaan peltiruokaan. Toivottavasti niistä oli teille apua! ❤ ⁣
⁣
Huomaan myös, että näin tammikuussa salaattiohjeet erityisesti kiinnostavat 🥗Niinpä nyt linkki postaukseen, jossa jaan yhdeksän salaattia, jotka on todella nopea pyöräyttää kiireisen arjen keskellä 🥒🥑🍅🥕Mun ja teidän kestosuosikki on tämä halloumisalaatti, nammmm! Muita herkkuja ovat muun muassa fetasalaatti hieman uudella tapaa, falafel-fetasalaatti, prosciutto-mozzarellasalaatti ja aasialainen katkarapusalaatti. Linkki biossa: @inka.ikonen ⁣
#resepti #arkiruokaa #vartissavalmistavegea #kasvisruoka #salaatti #hyvinvointi #ruoka #terveys #inkaicom #inkai
  • Millaista on elää aknen kanssa? 〰 Kaupallinen yhteistyö: @mehilainenoy ⁣
Tanssin baarissa ystävieni kanssa selkä hiessä koko yön. Olin myös illan aikana tutustunut kivaan kundiin. ⁣
⁣
Hauska ilta päättyy liian pian pilkkuun. Loisteputkivalot rävähtävät päälle, ja taika on murtunut. Olen kuin Tuhkimo, joka on palannut prinsessasta takaisin kyökkipiiaksi. Pimeässä, discopallon hohteessa olin tuntenut itseni kauniiksi. En enää.⁣
⁣
Kohdistani katseeni maahan enkä uskalla katsoa enää ketään silmiin. Kundi yrittää tulla luokseni juttelemaan, mutta en ole huomaavinani häntä. En halua nähdä sitä pettymystä hänen kasvoillaan, kun hän näkee todellisen minän. Naisen, jolla on akne. En uskonut hänen huomaavan minussa muuta.⁣
⁣
Akne on vaikeuttanut niin rakkaus- kuin työelämää. Huonommuuden tunteet ovat ulottuneet molempiin. Olen jarrutellut itseäni, tehnyt itsestäni pienemmän. En ole uskaltanut olla oma itseni. Mietin, löydänkö koskaan kumppania, jonka seurassa voin olla huoletta sen näköinen kuin olen.⁣
⁣
Onko sinulla akne vaikuttanut itsetuntoon ja mieleen? Lue blogista kokemuksistani ja nappaa ihotautilääkärin vinkit aknen hoitoon. Linkki biossa! ❤
#mehiläinen #akne #ihotauti #ihotautilääkäri #itsetunto #hyvinvointi #terveys #mieli